Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
Zasto ne? Kad se vise bide postupalo po zakonima ove zemlje ? Ako je plocnik izvan crkve slobodan za ljude zasto ne bi bio i za proteste . Nadam se da ce demokracija doprijeti bar do vrata crkve ak vec ne moze unutra posto je crkveni ustroj čista diktatura i hijerarhija gora nego u JNAmaggie13 wrote:Sve podrzavam,samo sa indignacijom odbacujem ideju o mjestu susreta..mislim,ispred crkve..:D
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
jastreb wrote:Kod nas je bila jedna koja bi u trenutku žara vrištala i vikala O,majko moja,o Srbijo,o Srbijoooo.crvenkasti wrote:deda na aparatima wrote:Dobro, lažem, izokrenuo sam priču, ona nije mene htjela.crvenkasti wrote:Ja sam još gluplji. Ja sam tek negdje 1991. shvatio da sam Hrvat.deda na aparatima wrote:Što se tiče inženjerki, meni se svidjela jedna inženjerka, no kad sam otkrio da se preziva ko srpkinja, više mi se nije sviđala. Ljubav je baš čudna.
To je ono, o lisici, i kiselom grožđu.
I to u jeku najžešćeg rata.
No čudim se da je nitko zbog toga nije niti ukorio.
A većina su bili Hrvati.
Tako joj i treba, nije otišla s traktorima, tko joj je kriv.
crvenkasti-
2014-04-17
I predaju se lako onima s velikimdeda na aparatima wrote:Hrvati nisu dobri u krevetu i nemaju dovoljno velikog.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
od biblije ne živim, čitam stručne radove.jastreb wrote:
A ti malo više čitaj Bibliju i hebrejsku povijest.
jebga neki put baš bi htio popit pivo ispred trgovine. no nemam vremena za to.
2014-12-30
Sora wrote:Zasto ne? Kad se vise bide postupalo po zakonima ove zemlje ? Ako je plocnik izvan crkve slobodan za ljude zasto ne bi bio i za proteste . Nadam se da ce demokracija doprijeti bar do vrata crkve ak vec ne moze unutra posto je crkveni ustroj čista diktatura i hijerarhija gora nego u JNAmaggie13 wrote:Sve podrzavam,samo sa indignacijom odbacujem ideju o mjestu susreta..mislim,ispred crkve..:D
Ako vjernici organiziraju prosvjede pred bolnicama protiv abortusa, mogli bi zabrinuti građani organizirati i prosvjede porotiv ljudožderstva pred crkvama što se odvija na svakoj misli kad jedu tijelo i piju krv Kristovu.
Guest- Guest
To nam ti iz nekog svog iskustva pripovjedaš?Sora wrote:I predaju se lako onima s velikimdeda na aparatima wrote:Hrvati nisu dobri u krevetu i nemaju dovoljno velikog.
Guest- Guest
Foto
Ispred stana u Teslinoj
Mandatar Orešković: Zagreb je moj grad. Tu smo, tu ćemo i ostati!
samo bi joj htjeli reći da smo zabrinuti za zdravlje njenog sina, jer svima govori da je Hrvatmaggie13 wrote:Uznemiravali biste starije gospođe,tsts
:D
Guest- Guest
pa rijec je antifašizmu i fašizmu.deda na aparatima wrote:To nam ti iz nekog svog iskustva pripovjedaš?Sora wrote:I predaju se lako onima s velikimdeda na aparatima wrote:Hrvati nisu dobri u krevetu i nemaju dovoljno velikog.
Imam ja teoriju da su antifašisti oni s duljim ....
to je zaprljano mjesto,zle sile su preblizu..ispod casti pravog antifasista je da se tu zadrzava..;-)Sora wrote:Zasto ne? Kad se vise bide postupalo po zakonima ove zemlje ? Ako je plocnik izvan crkve slobodan za ljude zasto ne bi bio i za proteste . Nadam se da ce demokracija doprijeti bar do vrata crkve ak vec ne moze unutra posto je crkveni ustroj čista diktatura i hijerarhija gora nego u JNAmaggie13 wrote:Sve podrzavam,samo sa indignacijom odbacujem ideju o mjestu susreta..mislim,ispred crkve..:D
2014-04-12
izgleda ko Mars roverEro wrote:
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:samo bi joj htjeli reći da smo zabrinuti za zdravlje njenog sina, jer svima govori da je Hrvatmaggie13 wrote:Uznemiravali biste starije gospođe,tsts
Nisam ja bolestan, samo neka smušenost i praznina u glavi.
crvenkasti-
2014-04-17
muci,tko zna sto ona govori :Ddeda na aparatima wrote:samo bi joj htjeli reći da smo zabrinuti za zdravlje njenog sina, jer svima govori da je Hrvatmaggie13 wrote:Uznemiravali biste starije gospođe,tsts
Ako je ziva..ako nije,pokoj joj dusi..;-)
2014-04-12
nekako mi ne ide to jedno s drugim, da ako antifašisti imaju duljeg, da onda imaju i čistu savijestSora wrote:pa rijec je antifašizmu i fašizmu.deda na aparatima wrote:To nam ti iz nekog svog iskustva pripovjedaš?Sora wrote:I predaju se lako onima s velikimdeda na aparatima wrote:Hrvati nisu dobri u krevetu i nemaju dovoljno velikog.
perverzije su to teške
Last edited by deda na aparatima on Sat 26 Dec - 19:45; edited 1 time in total
Guest- Guest
Može, ali s turbo pogonom.deda na aparatima wrote:izgleda ko Mars roverEro wrote:
Z
Mandatar je. Neki krivousti Ciko iz farmacije . Most vidi psihijtar...
Hrbote , imal jos koji prolupani pizza majstor da zapodjrnemo rat s Bosancima , ako nam potonu sve ladje?
Mandatar je. Neki krivousti Ciko iz farmacije . Most vidi psihijtar...
Hrbote , imal jos koji prolupani pizza majstor da zapodjrnemo rat s Bosancima , ako nam potonu sve ladje?
Necemo protiv Bosanaca,sora,ne brini se :P
2014-04-12
Pa sad.deda na aparatima wrote:nekako mi ne ide to jedno s drugim, da ako antifašisti imaju duljeg, da onda imaju i čistu savijestSora wrote:pa rijec je antifašizmu i fašizmu.deda na aparatima wrote:To nam ti iz nekog svog iskustva pripovjedaš?Sora wrote:I predaju se lako onima s velikimdeda na aparatima wrote:Hrvati nisu dobri u krevetu i nemaju dovoljno velikog.
perverzije su to teške
Ali Poglec :
Otkada klerofašisti jašu ..opada u RH natalitet .
Pa si ti zaključi tko ima duljeg i boljeg ...
Pa da ti nije bilo bolje dok si bio na ocacrvenkasti wrote:deda na aparatima wrote:samo bi joj htjeli reći da smo zabrinuti za zdravlje njenog sina, jer svima govori da je Hrvatmaggie13 wrote:Uznemiravali biste starije gospođe,tsts
Nisam ja bolestan, samo neka smušenost i praznina u glavi.
2014-04-15
a opet tu će svaki pravi antifašist prije nego posjeti vječna lovišta, zlu netrebalo, nabasatimaggie13 wrote:to je zaprljano mjesto,zle sile su preblizu..ispod casti pravog antifasista je da se tu zadrzava..;-)Sora wrote:Zasto ne? Kad se vise bide postupalo po zakonima ove zemlje ? Ako je plocnik izvan crkve slobodan za ljude zasto ne bi bio i za proteste . Nadam se da ce demokracija doprijeti bar do vrata crkve ak vec ne moze unutra posto je crkveni ustroj čista diktatura i hijerarhija gora nego u JNAmaggie13 wrote:Sve podrzavam,samo sa indignacijom odbacujem ideju o mjestu susreta..mislim,ispred crkve..:D
n_razbojnik-
2014-04-15
ESora wrote:Pa sad.deda na aparatima wrote:nekako mi ne ide to jedno s drugim, da ako antifašisti imaju duljeg, da onda imaju i čistu savijestSora wrote:pa rijec je antifašizmu i fašizmu.deda na aparatima wrote:To nam ti iz nekog svog iskustva pripovjedaš?Sora wrote:I predaju se lako onima s velikimdeda na aparatima wrote:Hrvati nisu dobri u krevetu i nemaju dovoljno velikog.
perverzije su to teške
Ali Poglec :
Otkada klerofašisti jašu ..opada u RH natalitet .
Pa si ti zaključi tko ima duljeg i boljeg ...
Ovo jest iz iskustva , priznam .
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Na dan inauguracije Trumpa, antifašisti/liberali pozivaju na opće narodni ustanak..
» Antifašisti, socijalisti i radikalna ljevica u nasilnim protestina protiv La Pen
» Soroševci i 'antifašisti' prosvjedovali protiv Orbana!Smrdi na fašizam
» Neoliberalni mediji u vlasništvu milijardera pozivaju na revoluciju i otpor protiv Trumpa
» Umjetnici i drugi(radnička fronta, platforma 112) pozivaju na oružanu borbu protiv fašista na vlasti
» Antifašisti, socijalisti i radikalna ljevica u nasilnim protestina protiv La Pen
» Soroševci i 'antifašisti' prosvjedovali protiv Orbana!Smrdi na fašizam
» Neoliberalni mediji u vlasništvu milijardera pozivaju na revoluciju i otpor protiv Trumpa
» Umjetnici i drugi(radnička fronta, platforma 112) pozivaju na oružanu borbu protiv fašista na vlasti
Page 6 of 8