Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Antifašisti pozivaju na demostracije protiv klerofašizma
ESora wrote:Pa sad.deda na aparatima wrote:nekako mi ne ide to jedno s drugim, da ako antifašisti imaju duljeg, da onda imaju i čistu savijestSora wrote:pa rijec je antifašizmu i fašizmu.deda na aparatima wrote:To nam ti iz nekog svog iskustva pripovjedaš?Sora wrote:I predaju se lako onima s velikimdeda na aparatima wrote:Hrvati nisu dobri u krevetu i nemaju dovoljno velikog.
Imam ja teoriju da su antifašisti oni s duljim ....
perverzije su to teške
Ali Poglec :
Otkada klerofašisti jašu ..opada u RH natalitet .
Pa si ti zaključi tko ima duljeg i boljeg ...
Ovo jest iz iskustva , priznam .
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Tko prizna pol mu se oprosti ,
Kad bi npr Ero prizno da nema jaja , mogli bi mu priznat da ima prostatu , jel tako ? :face:
2014-04-29
Sora wrote:
Kad bi npr Ero prizno da nema jaja , mogli bi mu priznat da ima prostatu , jel tako ? :face:
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero kriptonitom na poštenu antifu
2014-04-15
Haha,ovo što si napisao,kao da si od mene prepisao.deda na aparatima wrote:Sora wrote:Zasto ne? Kad se vise bide postupalo po zakonima ove zemlje ? Ako je plocnik izvan crkve slobodan za ljude zasto ne bi bio i za proteste . Nadam se da ce demokracija doprijeti bar do vrata crkve ak vec ne moze unutra posto je crkveni ustroj čista diktatura i hijerarhija gora nego u JNAmaggie13 wrote:Sve podrzavam,samo sa indignacijom odbacujem ideju o mjestu susreta..mislim,ispred crkve..:D
Ako vjernici organiziraju prosvjede pred bolnicama protiv abortusa, mogli bi zabrinuti građani organizirati i prosvjede porotiv ljudožderstva pred crkvama što se odvija na svakoj misli kad jedu tijelo i piju krv Kristovu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Misliš da bi tamjan i češnjak bili učinkovitiji?n_razbojnik wrote:Ero kriptonitom na poštenu antifu
2014-04-23
Eno kinezi nagurali milijardu i tristo, idi neki tebi uguraju natalitetSora wrote:Pa sad.deda na aparatima wrote:nekako mi ne ide to jedno s drugim, da ako antifašisti imaju duljeg, da onda imaju i čistu savijestSora wrote:pa rijec je antifašizmu i fašizmu.deda na aparatima wrote:To nam ti iz nekog svog iskustva pripovjedaš?Sora wrote:I predaju se lako onima s velikimdeda na aparatima wrote:Hrvati nisu dobri u krevetu i nemaju dovoljno velikog.
perverzije su to teške
Ali Poglec :
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
najvece dostignuce sotone je da nas je uvjerio kako ne postoji :Dn_razbojnik wrote:a opet tu će svaki pravi antifašist prije nego posjeti vječna lovišta, zlu netrebalo, nabasatimaggie13 wrote:to je zaprljano mjesto,zle sile su preblizu..ispod casti pravog antifasista je da se tu zadrzava..;-)Sora wrote:Zasto ne? Kad se vise bide postupalo po zakonima ove zemlje ? Ako je plocnik izvan crkve slobodan za ljude zasto ne bi bio i za proteste . Nadam se da ce demokracija doprijeti bar do vrata crkve ak vec ne moze unutra posto je crkveni ustroj čista diktatura i hijerarhija gora nego u JNAmaggie13 wrote:Sve podrzavam,samo sa indignacijom odbacujem ideju o mjestu susreta..mislim,ispred crkve..:D
2014-04-12
Ne slijedi i ne slušaj Soru, to ti najsigurniji put da mu ne nasjedneš.maggie13 wrote:najvece dostignuce sotone je da nas je uvjerio kako ne postoji :Dn_razbojnik wrote:a opet tu će svaki pravi antifašist prije nego posjeti vječna lovišta, zlu netrebalo, nabasatimaggie13 wrote:to je zaprljano mjesto,zle sile su preblizu..ispod casti pravog antifasista je da se tu zadrzava..;-)Sora wrote:Zasto ne? Kad se vise bide postupalo po zakonima ove zemlje ? Ako je plocnik izvan crkve slobodan za ljude zasto ne bi bio i za proteste . Nadam se da ce demokracija doprijeti bar do vrata crkve ak vec ne moze unutra posto je crkveni ustroj čista diktatura i hijerarhija gora nego u JNAmaggie13 wrote:Sve podrzavam,samo sa indignacijom odbacujem ideju o mjestu susreta..mislim,ispred crkve..:D
2014-04-23
svjesna sam te zamke:DEro wrote:Ne slijedi i ne slušaj Soru, to ti najsigurniji put da mu ne nasjedneš.maggie13 wrote:najvece dostignuce sotone je da nas je uvjerio kako ne postoji :Dn_razbojnik wrote:a opet tu će svaki pravi antifašist prije nego posjeti vječna lovišta, zlu netrebalo, nabasatimaggie13 wrote:to je zaprljano mjesto,zle sile su preblizu..ispod casti pravog antifasista je da se tu zadrzava..;-)Sora wrote:Zasto ne? Kad se vise bide postupalo po zakonima ove zemlje ? Ako je plocnik izvan crkve slobodan za ljude zasto ne bi bio i za proteste . Nadam se da ce demokracija doprijeti bar do vrata crkve ak vec ne moze unutra posto je crkveni ustroj čista diktatura i hijerarhija gora nego u JNAmaggie13 wrote:Sve podrzavam,samo sa indignacijom odbacujem ideju o mjestu susreta..mislim,ispred crkve..:D
2014-04-12
ma neoboriva je činjenica iznesena u svezi nataliteta i Klerifastistaprckov wrote:Eno kinezi nagurali milijardu i tristo, idi neki tebi uguraju natalitetSora wrote:Pa sad.deda na aparatima wrote:nekako mi ne ide to jedno s drugim, da ako antifašisti imaju duljeg, da onda imaju i čistu savijestSora wrote:pa rijec je antifašizmu i fašizmu.deda na aparatima wrote:To nam ti iz nekog svog iskustva pripovjedaš?Sora wrote:I predaju se lako onima s velikimdeda na aparatima wrote:Hrvati nisu dobri u krevetu i nemaju dovoljno velikog.
perverzije su to teške
Ali Poglec :
Ima raznih jos dokaza u prilog tome da antifa ima boljeg i duljeg ...
Osim Kineza naravno
1. Antife vise vole s predaje strane nego odzada
2. Antife se slobodno ponašaju i u trenu koji prethodi oplodnji
3. Antifa se neopterećuje masonima, trilateralama i krupnim kradljivcima po svijetu
4. Antifa je ljubav po definiciji , duh božji kad bi u mega vertiksli gledali
5. Antifa je svjetlost i svetost ... Bez biblijskih bajki ...
Itd
Sapienti sat
Last edited by Sora on 26/12/2015, 20:57; edited 1 time in total
2014-04-29
Negice, mogu ti biti mama Pa zar bi te majka prevarila ?maggie13 wrote:svjesna sam te zamke:DEro wrote:Ne slijedi i ne slušaj Soru, to ti najsigurniji put da mu ne nasjedneš.maggie13 wrote:najvece dostignuce sotone je da nas je uvjerio kako ne postoji :Dn_razbojnik wrote:a opet tu će svaki pravi antifašist prije nego posjeti vječna lovišta, zlu netrebalo, nabasatimaggie13 wrote:to je zaprljano mjesto,zle sile su preblizu..ispod casti pravog antifasista je da se tu zadrzava..;-)Sora wrote:Zasto ne? Kad se vise bide postupalo po zakonima ove zemlje ? Ako je plocnik izvan crkve slobodan za ljude zasto ne bi bio i za proteste . Nadam se da ce demokracija doprijeti bar do vrata crkve ak vec ne moze unutra posto je crkveni ustroj čista diktatura i hijerarhija gora nego u JNAmaggie13 wrote:Sve podrzavam,samo sa indignacijom odbacujem ideju o mjestu susreta..mislim,ispred crkve..:D
Ne skusaj ove magarce i matorce samo to ti mogu reci ..
2014-04-29
sad vec igras na moju zensku solidarnost B-)Sora wrote:Negice, mogu ti biti mama Pa zar bi te majka prevarila ?maggie13 wrote:svjesna sam te zamke:DEro wrote:Ne slijedi i ne slušaj Soru, to ti najsigurniji put da mu ne nasjedneš.maggie13 wrote:najvece dostignuce sotone je da nas je uvjerio kako ne postoji :Dn_razbojnik wrote:a opet tu će svaki pravi antifašist prije nego posjeti vječna lovišta, zlu netrebalo, nabasatimaggie13 wrote:to je zaprljano mjesto,zle sile su preblizu..ispod casti pravog antifasista je da se tu zadrzava..;-)Sora wrote:Zasto ne? Kad se vise bide postupalo po zakonima ove zemlje ? Ako je plocnik izvan crkve slobodan za ljude zasto ne bi bio i za proteste . Nadam se da ce demokracija doprijeti bar do vrata crkve ak vec ne moze unutra posto je crkveni ustroj čista diktatura i hijerarhija gora nego u JNAmaggie13 wrote:Sve podrzavam,samo sa indignacijom odbacujem ideju o mjestu susreta..mislim,ispred crkve..:D
2014-04-12
Sora wrote:ma neoboriva je činjenica iznesena u svezi nataliteta i Klerifastistaprckov wrote:Eno kinezi nagurali milijardu i tristo, idi neki tebi uguraju natalitetSora wrote:Pa sad.deda na aparatima wrote:nekako mi ne ide to jedno s drugim, da ako antifašisti imaju duljeg, da onda imaju i čistu savijestSora wrote:pa rijec je antifašizmu i fašizmu.deda na aparatima wrote:To nam ti iz nekog svog iskustva pripovjedaš?Sora wrote:I predaju se lako onima s velikimdeda na aparatima wrote:Hrvati nisu dobri u krevetu i nemaju dovoljno velikog.
perverzije su to teške
Ali Poglec :
Osim Kineza naravno
3. Antifa se neopterećuje masonima, trilateralama i krupnim kradljivcima po svijetu
Itd
Sapienti sat
Ok, a kolika je grupa na kojoj si izvrsila eksperiiment
2014-04-19
Ero,nisi shvatio da te Sora snubi,na malo neobican nacin..??Ero wrote:Sora wrote:
Guest- Guest
Megi , samo ti onako kako smo se dogovorili.Sora wrote:Negice, mogu ti biti mama Pa zar bi te majka prevarila ?maggie13 wrote:svjesna sam te zamke:DEro wrote:Ne slijedi i ne slušaj Soru, to ti najsigurniji put da mu ne nasjedneš.maggie13 wrote:najvece dostignuce sotone je da nas je uvjerio kako ne postoji :Dn_razbojnik wrote:a opet tu će svaki pravi antifašist prije nego posjeti vječna lovišta, zlu netrebalo, nabasatimaggie13 wrote:to je zaprljano mjesto,zle sile su preblizu..ispod casti pravog antifasista je da se tu zadrzava..;-)Sora wrote:Zasto ne? Kad se vise bide postupalo po zakonima ove zemlje ? Ako je plocnik izvan crkve slobodan za ljude zasto ne bi bio i za proteste . Nadam se da ce demokracija doprijeti bar do vrata crkve ak vec ne moze unutra posto je crkveni ustroj čista diktatura i hijerarhija gora nego u JNAmaggie13 wrote:Sve podrzavam,samo sa indignacijom odbacujem ideju o mjestu susreta..mislim,ispred crkve..:D
Nama treba novi covjek . Stoga:
2014-04-14
Ma ne . Pozivam te na pravi put argumentima . Pročitaj ovo za antife i traži ih ... moli ih Megice ..da te spase od zlih Klerofasista i manijaka s neta . Ok?
Lijepo ti vece želim . I pazi se , ne vjeruj nikom osim meni
Svecenika zivog zapaliti a crkvu pretvoriti u skladiste
2014-04-14
Megi , staviti češnjak oko sebe i ne boj se.Sora wrote:Ma ne . Pozivam te na pravi put argumentima . Pročitaj ovo za antife i traži ih ... moli ih Megice ..da te spase od zlih Klerofasista i manijaka s neta . Ok?
A znas kajprckov wrote:Sora wrote:ma neoboriva je činjenica iznesena u svezi nataliteta i Klerifastistaprckov wrote:Eno kinezi nagurali milijardu i tristo, idi neki tebi uguraju natalitetSora wrote:Pa sad.deda na aparatima wrote:nekako mi ne ide to jedno s drugim, da ako antifašisti imaju duljeg, da onda imaju i čistu savijestSora wrote:pa rijec je antifašizmu i fašizmu.deda na aparatima wrote:To nam ti iz nekog svog iskustva pripovjedaš?Sora wrote:I predaju se lako onima s velikimdeda na aparatima wrote:Hrvati nisu dobri u krevetu i nemaju dovoljno velikog.
perverzije su to teške
Ali Poglec :
Osim Kineza naravno
Itd
Sapienti satOk, a kolika je grupa na kojoj si izvrsila eksperiiment
Veli prvi ZSKON dijalektike da kvantiteta preraste u kvalitetu
Pa se zamisli malo o tome kolika je grupa ..ok!
2014-04-29
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Na dan inauguracije Trumpa, antifašisti/liberali pozivaju na opće narodni ustanak..
» Antifašisti, socijalisti i radikalna ljevica u nasilnim protestina protiv La Pen
» Soroševci i 'antifašisti' prosvjedovali protiv Orbana!Smrdi na fašizam
» Neoliberalni mediji u vlasništvu milijardera pozivaju na revoluciju i otpor protiv Trumpa
» Umjetnici i drugi(radnička fronta, platforma 112) pozivaju na oružanu borbu protiv fašista na vlasti
» Antifašisti, socijalisti i radikalna ljevica u nasilnim protestina protiv La Pen
» Soroševci i 'antifašisti' prosvjedovali protiv Orbana!Smrdi na fašizam
» Neoliberalni mediji u vlasništvu milijardera pozivaju na revoluciju i otpor protiv Trumpa
» Umjetnici i drugi(radnička fronta, platforma 112) pozivaju na oružanu borbu protiv fašista na vlasti
Page 7 of 8