YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: YouTube
jasambrend wrote:violator wrote:
Genijalno biće...predraga...:)
Preslusavam je posljednjih tjedan dana. Nevjerojatno mi odgovara u ovo predjesensko doba... Vrelina ljeta utisava se, tjeskoba i brojke rastu, a jaca i grimiz prirode. Lijepa jesen, predivna jesen koju mi zele oduzeti neki drugi sadrzaji, konteksti.
Sinoc sam naisla na jedan Chanin opis albuma Moon Pix, opis okolnosti pod kojima je nastajao. Zapravo, vrlo precizno opisuje i nasu situaciju. Ovo nesretno doba destrukcije u kojem je jedini ispravan otpor - stvaranje. Ljepota stvaranja trebala bi biti dovoljna. Nije, u ovakvom svijetu - nije, ali trebala bi biti.
I was by myself for three months in the country, surrounded by fields. One morning I had a vision, woke up and could feel something beyond the trees outside my window. Then I heard a voice: ‘Chan, come and meet me outside and all the past will be forgotten.’ I remember sitting up in bed and saying ‘No!’ And when I said that, I felt as if something was coming fast, straight from under the earth, these dark spirits. I know that sounds completely insane. So I sprung out of bed and rushed into every room [mimes shutting windows in a panic]. Then they came, thousands of them, all up against the kitchen window. They were clear, black as night, trying to get into my soul. That’s when I grabbed my acoustic guitar. I thought that if people found my body, I needed to leave a tape. So I just played the songs that became Moon Pix. It was horrifying.
Guest- Guest
Re: YouTube
ebenica wrote:
Joj, ti! :D
Htjela sam je iskljucit' vec nakon par sekundi, a onda se sve promijenilo i ovo je postalo vrlo zabavno iskustvo. :) Mozgic je najbolji. :) Jedino sto bih promijenila, dala bih joj inteligentnije replike i time intenzivirala te sapate na jastuku. :p Spot je odlican. :)
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 36 of 50