YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: YouTube
Prihvaćam tvoju odluku..kic wrote:mativka wrote:Pokreni se!!kic wrote:mativka wrote:Kic, pičko!!!
pussy
ne-chu! :D
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
kic wrote:mativka wrote:Pokreni se!!kic wrote:mativka wrote:Kic, pičko!!!
pussy
ne-chu! :D
violator wrote:I da, jucer se navrsilo tocno 30 godina (!) od izlaska Nirvaninog iznimno uspjesnog albuma Nevermind. :)
24. 09. 1991.
"Smells Like Teen Spirit", "In Bloom", "Come as You Are", "Breed", "Lithium", "Polly", "Territorial Pissings","Drain You", "Lounge Act", "Stay Away", "On a Plain", "Something in the Way", "Endless, Nameless"
Album koji je definitivno promjenio mnoge odnose na glazbenoj sceni...međutim, meni je puno bolje sjeo In Utero kao klasičan primjer uspješan albuma nekog benda koji baš olako ne pristaje na kompromise mainstream politike major labela koji pošto poto žele sve pretvoriti u meki sladunjavi i sterilno beskarakterni pop...tako je ipak prošla stvar Rape Me, ali ne i I Hate Myself and I Want to Die što ipak nije puno umanjilo karakter samog albuma koji je po meni najbolji Nirvanin...osobni favorit mi je Frances Farmer Will Have Her Revenge On Seattle...tipična Cobainovska stvar o nepravdi nanesenoj hollywodskoj glumici iz Seattlea iz četrdesetih, a koju su prisilno liječili elektrošokovima pa na kraju joj napravili čak i lobotomiju zbog njezine posesivne matere i tada poprilično sjebane sredine, a jedini krimen joj je bio da je bila za tadašnje pojmove malo previše svoja dok bi za današnje bi bila čisti normalan prosjek...
darth_vader-
2014-04-17
EstebanEnrique-
2014-04-16
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 43 of 50