YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: YouTube
Ponedjeljak, 2019... Nestao si, a za tobom je otplutao citav svijet. I taj svijet i ti u njemu posjedujete mnogo toga nuznog za postojanje, a ovaj svijet zivih, na vasem mjestu, postoji manje...
... And it was here, one summer day, I sat down to read an old book. When I looked up from the noon-lit page, I saw a vision of a world about to come, and a world about to go...
... And it was here, one summer day, I sat down to read an old book. When I looked up from the noon-lit page, I saw a vision of a world about to come, and a world about to go...
Guest- Guest
violator wrote:Ponedjeljak, 2019... Nestao si, a za tobom je otplutao citav svijet. I taj svijet i ti u njemu posjedujete mnogo toga nuznog za postojanje, a ovaj svijet zivih, na vasem mjestu, postoji manje...
Za sve one tamo negdje <3
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Život na sjeveru ćemo nastaviti neki drugi put.
Malo sam u stisci s vremenom. Nadam se ne za dugo. :)
Malo sam u stisci s vremenom. Nadam se ne za dugo. :)
2020-06-01
Hvala, Ra. Svidja mi se sto u tim tvojim crticama, zapravo, upoznajem tebe..
Znas li zasto toliko volim (znanstvenu) fantastiku? Zato sto je u njoj sama ljudska narav, covjecanstvo kao takvo preneseno u neko moguce okruzje pa mi, kao citatelji, postajemo svjedoci poraza i pobjeda nase vrste.. sto prvo, a sto pposljednje u nama odlazi, hocemo li biti prepoznatljivi samima sebi ili cemo se toliko izmijeniti da cemo buducim generacijama jednostavno biti oni koje je trebalo nadici..
Znas li zasto toliko volim (znanstvenu) fantastiku? Zato sto je u njoj sama ljudska narav, covjecanstvo kao takvo preneseno u neko moguce okruzje pa mi, kao citatelji, postajemo svjedoci poraza i pobjeda nase vrste.. sto prvo, a sto pposljednje u nama odlazi, hocemo li biti prepoznatljivi samima sebi ili cemo se toliko izmijeniti da cemo buducim generacijama jednostavno biti oni koje je trebalo nadici..
Guest- Guest
jasambrend wrote:Svi ih očigledno imamo i nastojimo kanalizirati na svoj neki način... al dobro pitanje, što zapravo čovjek traži na društvenim mrežama? Bijeg i odmak od svakodnevnice...a ne peca mi se iskreno... čisto usputno baljezganje o zapravo ničemu. Recimo glazbi. Zapravo je to jedina tema na kojoj mi se ne trola... a i zahtjeva minimalan kognitivan napor pa djeluje opuštajuće...inače čista inercija i par dragih ljudi, doduše svi su na svoj način zanimljivi i osebujni...a i možeš srati relativno anonimno... :)
Kic je kriv u biti... :)
@jasambrend, tebi je jasno da je taj "bijeg" i "odmak" postao, zapravo, svakodnevnica? :)
I ovdje smo onakvi kakvi jesmo. Ne postoji razdvajanje vlastitog bica. Nije on/a tako mislio/la, nije on/a to rekao/la, nije on/a tak(a)v/a zapravo... i tako stotinjak puta. Ako smo ovdje lazovi i manipulanti, onda je to zato jer.. jesmo lazovi i manipulanti. :) Mislimo da smo nevidljivi, anonimni ali osjecaji nas uvijek otkrivaju. Ili njihov nedostatak.
Guest- Guest
Bijeg od svakodnevnice u smislu kraćenja povremene dokolice... a o osjećajima ne bih baš previše na forumu, a naravno da je čovjek uživo isti, u biti, a glede pretvaranja... ako netko misli vjeruje da će time profitirati, go ahead... Inače, život je katkad i bez toga dovoljno "zanimljiv" ... Mislim da i privatno i ovdje dovoljno koncizno obrazlažem svoje stavove, a onaj tko me zna, zna da ne podilazim nikome...i da mislim sve što kažem, ali svakome po zasluzi, naravno... čemu zapravo pretvaranje? Jedino, uživo mi se baš vidi na faci kad sam u fazi "skinite mi se s kurca svi", zapravo sam poprilično asocijalan i većina ljudi su mi baš napor. S rijetkima baš kliknem... no korektan sam i prema ostalima, samo zazirem od ikakvih čopora... i to je to zapravo...još samo povremeno da mi je šiknit atomsku, ali nisam u tom modu toliko dugo da sam se počeo brinuti pomalo... :)
darth_vader-
2014-04-17
Ovdje je na djelu nekakva logika snova. To znaci da neki nasi aspekti lakse izlaze na povrsinu jer vec na samom pocetku nalazimo se pod velom anonimnosti. Nemamo vlastite fotke na avatarima, ne nastupamo pod imenom i prezimenom, ne pisu godine, drustveni status, imovinska kartica, spol... Sve je to na nama, hocemo li ista od toga otkriti. Ne postoje neka objektivna danost koja moze potvrditi ili negirati nase tekstove. :) Nitko ne zna nasu osobnu povijest. Pomalo smo nalik na strance u drugoj zemlji u kojoj zapocinjemo stvarati neke drugacije kauzalne veze, s drugacijom osobnom povijescu. Iako smo drugima skriveni, nepoznati, vrijeme i osjecaji odaju nasu osobnost. Pod time mislim na teme koje odabiremo, na ekipu kojoj se najradije priklanjamo, na nacin kojim odgovaramo, komuniciramo, kao i vrijeme koje utrosimo na "kracenje dokolice".
Zeljela sam detaljnije pojasniti svoj prethodni upis.
Hajde, zdravo. :) Ovo mi se nije dalo pisati. Gori tlo, gori zrak, ekran je uzarena tava. Sunce je nase svjetlo i nasa tama. Ili je to bila krv kod I. G. Kovacica?
Zeljela sam detaljnije pojasniti svoj prethodni upis.
Hajde, zdravo. :) Ovo mi se nije dalo pisati. Gori tlo, gori zrak, ekran je uzarena tava. Sunce je nase svjetlo i nasa tama. Ili je to bila krv kod I. G. Kovacica?
Guest- Guest
Venus wrote:
Ovo je bilo stvarno hrabro od Lennoxice... Nakon Nine sve djeluje kao da je greškom oprano u varikini :)
A, bome, ima i onih koji 'zavode' tako što dobro prestraše 'plijen'. Nema hoćeš nećeš, moraš :D
2020-06-01
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 19 of 50