ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ozbiljna korona tema - zbirno

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Go down

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 42 Empty Re: Ozbiljna korona tema - zbirno

Post by epikur37 17/7/2021, 11:46

veber wrote:
michaellcmacha wrote:Kad likovi poput tebe postanu hadezeovci, onda je definitivno vrijeme da se napravi reset
hdz-a ili društva?
:P
Društva, hdz je okej :)

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Leviathan2 17/7/2021, 11:52

no dobro vise, jebala vas korona, jesu li svi forumasi na broju?

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 17/7/2021, 11:56

kaya wrote:
marcellus wrote:
kaya wrote:
epikur37 wrote:Nek im je bog na pomoći... neukost je mnoge koštala..
Je, al ne možeš tu ništa. 
U turskoj u 19 stoljeću,  u dijelu koji se zvao srbija su ih molili da ne ljube mrtve umrle od kuge ali nisu uspjeli. Bile čak i kazne ali niš, ovi ljube.

srbija, 21. stoljeće, mrtvi amfilohije umro od korone

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 42 K_9196015_640
Da. I što ćeš ti sada tu. Aj mu reci da ne smije. 
Dobro ja mu ne bi ni rekla..
Samo su postupali prema dogmi.
Isto kao i vi kada ste zbog visokog stupnja inteligencije prihvatili dogmu i odlučili sudjelovati u genetskoj terapiji koja nikada nije rađena na ljudima, nikad neovisno ispitana, a čije rezultate uspješnosti ćemo znati tek 2023.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by marcellus 17/7/2021, 12:01

epikur37 wrote:
veber wrote:
michaellcmacha wrote:Kad likovi poput tebe postanu hadezeovci, onda je definitivno vrijeme da se napravi reset
hdz-a ili društva?

je evo baš se koljem s jednim vašim u vinkovcima ono tužio me za 100 k kuna jer je dobio dijabetes od mog teksta a ne jer je debala svinja i kronični alkoholičar. Dobro, izgubio je sud nakon 5 godina. Uglavnom bio je pijan i nepripremljen na porodu i ubio je dijete, nalaz inspekcije je da je kriv, ali ga je zločinačka zaštitila da nastavi raditi unatoč peticiji 18.000 trudnica da ga se otpusti jer su već 10 godina upozoravale da će se to dogodit. Nekidan slavio pobjedu zločinačke u vinkovcima pa ga ulovili pijanog za volanom i odveli do jutra na trežnjenje a trebao je bit u to vrijeme u bolnici na radnom mjestu i trudnica mu je bila na stolu. Ok, otpustili ga, tri dana kasnije nazvao neko iz zločinačke i morali ga primit natrag. Čekamo da opet nekog ubije...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by epikur37 17/7/2021, 12:04

marcellus wrote:
epikur37 wrote:
veber wrote:
hdz-a ili društva?

je evo baš se koljem s jednim vašim u vinkovcima ono tužio me za 100 k kuna jer je dobio dijabetes od mog teksta a ne jer je debala svinja i kronični alkoholičar. Dobro, izgubio je sud nakon 5 godina. Uglavnom bio je pijan i nepripremljen na porodu i ubio je dijete, nalaz inspekcije je da je kriv, ali ga je zločinačka zaštitila da nastavi raditi unatoč peticiji 18.000 trudnica da ga se otpusti jer su već 10 godina upozoravale da će se to dogodit. Nekidan slavio pobjedu zločinačke u vinkovcima pa ga ulovili pijanog za volanom i odveli do jutra na trežnjenje a trebao je bit u to vrijeme u bolnici na radnom mjestu i trudnica mu je bila na stolu. Ok, otpustili ga, tri dana kasnije nazvao neko iz zločinačke i morali ga primit natrag. Čekamo da opet nekog ubije...
¸

Korektiv vlasti je uvijek dobrodošao....

:) imaš pivu za to
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 17/7/2021, 12:05

epikur37 wrote:
veber wrote:
hdz-a ili društva?
ti kao i safet.
malo je bio u udbi, kasnije je otkrio hdz.
da je uskrs najveći kršćanski blagdan saznali ste od mene.

vi ste garant primili svi 7 pričesti. za svaki slučaj.
neka se nađe.

zbog vas hrvatske dozvole, licence, diplome od 2000e pa prema sada ne vrijede.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 17/7/2021, 12:09

Od 1.2 do 21.6 u Britaniji su s Delta virusom koji postaje dominantan umrle 163 cijepljene osobe (118 obe doze), 92 necijepljene...
Sličan trend je i u Izraelu u kojem se takodjer mogu pročitati lako dostupni službeni podaci ministarstva zdravstva.

Koji je odgovor #struke na ove trendove?
Osim cenzure...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 17/7/2021, 12:26

veber wrote:
hdz-a ili društva?
Tvorničke postavke
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by veber 17/7/2021, 12:29

michaellcmacha wrote:
veber wrote:
hdz-a ili društva?
Tvorničke postavke
to uzmeš iglu i u onu malu rupicu pikneš.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/7/2021, 12:30

michaellcmacha wrote:
veber wrote:
hdz-a ili društva?
Tvorničke postavke
Društva.

HDZ se ne može resetirati. Ovo i jesu njihove tvorničke postavke : Tuđman ( šef stranke i države ) i 200 najbogatiji obitelji.

Društvo ćemo resetirati.

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 42 21906349660_3222188f93_b
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 17/7/2021, 12:55

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 42 Img_2360
lol!

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 17/7/2021, 13:01

mutava baštarda wrote:Od 1.2 do 21.6 u Britaniji su s Delta virusom koji postaje dominantan umrle 163 cijepljene osobe (118 obe doze), 92 necijepljene...
Sličan trend je i u Izraelu u kojem se takodjer mogu pročitati lako dostupni službeni podaci ministarstva zdravstva.

Koji je odgovor #struke na ove trendove?
Osim cenzure...

pa evo ja ću reći ono što "struka" prešućuje:

ADE

Even without bringing any other issue into the vaccine debate, a coronavirus vaccine is a highly dangerous undertaking due to a peculiar trojan horse mechanism known as Antibody Dependent Enhancement (ADE). Regardless of someone’s conviction about vaccines, this point needs to be acknowledged. In the remaining portion of this article, I’m going to explain how ADE works and the future perils it may bring.

For a vaccine to work, our immune system needs to be stimulated to produce a neutralizing antibody, as opposed to a non-neutralizing antibody. A neutralizing antibody is one that can recognize and bind to some region (‘epitope’) of the virus, and that subsequently results in the virus either not entering or replicating in your cells. A non-neutralizing antibody is one that can bind to the virus, but for some reason, the antibody fails to neutralize the infectivity of the virus.

This can occur, for example, if the antibody doesn’t bind tightly enough to the virus, or the percentage of the surface area of the virus covered by the antibody is too low, or the concentration of the antibody is not high enough. Basically, there is some type of generic binding of the antibody to the virus, but it fails to neutralize the virus. In some viruses, if a person harbors a non-neutralizing antibody to the virus, a subsequent infection by the virus can cause that person to elicit a more severe reaction to the virus due to the presence of the non-neutralizing antibody. This is not true for all viruses, only particular ones.

This is called Antibody Dependent Enhancement (ADE), and is a common problem with Dengue Virus, Ebola Virus, HIV, RSV, and the family of coronaviruses.

In fact, this problem of ADE is a major reason why many previous vaccine trials for other coronaviruses failed. Major safety concerns were observed in animal models.

If ADE occurs in an individual, their response to the virus can be worse than their response if they had never developed an antibody in the first place.

An antibody can be rendered a non-neutralizing antibody simply because it doesn’t bind to the right portion of the virus to neutralize it, or the antibody binds too weakly to the virus. This can also occur if a neutralizing antibody’s concentration falls over time and is now no longer of sufficient concentration to cause neutralization of the virus. In addition, a neutralizing antibody can subsequently transition to non-neutralizing antibody when encountering a different strain of the virus.

Biotechnology news article published on June 5th, 2020:

““It’s important to talk about it [ADE],” says Gregory Glenn, president of R&D at Novavax, which launched its COVID-19 vaccine trial in May. But “we can’t be overly cautious. People are dying. So we need to be aggressive here.””

And from the same article:

“ADE “is a genuine concern,” says virologist Kevin Gilligan, a senior consultant with Biologics Consulting, who advises thorough safety studies. “Because if the gun is jumped, and a vaccine is widely distributed that is disease enhancing, that would be worse than actually not doing any vaccination at all.””

https://survivaltricks.wordpress.com/2021/04/18/is-a-coronavirus-vaccine-a-ticking-time-bomb-aletho-news/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/7/2021, 13:01

Resetirat ćemo društvo. HDZ se ne može resetirati jer ovo ( korupcija ) i jesu njegove tvorničke postavke koje je udario sam Tuđman ( 200 bogatih obitelji ).

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 42 Croatia-population-pyramid-2020
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 17/7/2021, 13:09

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/309762

inače evo Židovi dokazali ono što ja i mutavi i drugi tvrdimo po forumu, na kontri eri, epiju itd..

Prirodni imunitet, dakle ljudi koji su preboljeli koronu je pun kurac bolji nego od ljudi koji su cijepljeni. Nenad Jadrić Dauenahuer sa indexa tvrdi drugačije. Izrael tvrdi drugačije.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by immortal 17/7/2021, 13:13

AssadNaPodmornici wrote:https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/309762

inače evo Židovi dokazali ono što ja i mutavi i drugi tvrdimo po forumu, na kontri eri, epiju itd..

Prirodni imunitet, dakle ljudi koji su preboljeli koronu je pun kurac bolji nego od ljudi koji su cijepljeni. Nenad Jadrić Dauenahuer sa indexa tvrdi drugačije. Izrael tvrdi drugačije.
  i ja sam prebolila coronu u 1 mj ove godine
nisam išla na testiranje imuniteta

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/7/2021, 13:16

RayMabus wrote:Resetirat ćemo društvo. HDZ se ne može resetirati jer ovo ( korupcija ) i jesu njegove tvorničke postavke koje je udario sam Tuđman ( 200 bogatih obitelji ).

Lijepa slika.

Veselim se biološkom nestanku ovakvog društva kojemu je korupcija ok.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Slovoslagar 17/7/2021, 13:19

AssadNaPodmornici wrote:https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/309762

Pa mislim da nitko sa tri čiste u glavi ne misli da preboljavanje osigurava imunitet inferioran imunitetu dobivenom cijepljenjem. Može biti samo jednak ili (vjerojatno) bolji.

Stvar je samo u tome što su mnogi ljudi čvrsto uvjereni (i uvjeravani) da dolazak do imuniteta preboljavanjem sa sobom nosi značajno veće rizike od pribavljanja imuniteta cijepljenjem. Za neke skupine ljudi je ovo zasigurno točno, ali za preostalih 80 ili 90% ljudske populacije ovo nije ni izbliza točno.
Slovoslagar
Slovoslagar

Male
2021-04-25

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 17/7/2021, 13:23

Slovoslagar wrote:

Pa mislim da nitko sa tri čiste u glavi ne misli da preboljavanje osigurava imunitet inferioran imunitetu dobivenom cijepljenjem. Može biti samo jednak ili (vjerojatno) bolji.

Stvar je samo u tome što su mnogi ljudi čvrsto uvjereni (i uvjeravani) da dolazak do imuniteta preboljavanjem sa sobom nosi značajno veće rizike od pribavljanja imuniteta cijepljenjem. Za neke skupine ljudi je ovo zasigurno točno, ali za preostalih 80 ili 90% ljudske populacije ovo nije ni izbliza točno.

točno to.

dok ovo prvo "ljudi koji su prirodno preboljeli imaju bolji imunitet od ljudi koji su cijepljeni", imaš cijelu sektu ljudi po fejsbooku, uglavnom okupljeni oko index.hr novinara(koji je najveće okupljalište lockdowner ekipe, iako njihov vlasnik Matija Babić putuje azijom, ne nosi nigdje maske, nigdje ne poštuje nikakve mjere, i zanimljivo čak se i nije cijepio), tu su i neki znanstvenici čak, koji tvrde da cijepivo daje puno bolju razinu zaštite, i naravno rugaju se sa ljudima koji tvrde suprotno da su low IQ ravno-zemljaši. Slično kao ero.
Kada ono prc, ljudi koji su preboljeli imaju višestruko bolju zaštitu od cijepljenih.
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/7/2021, 13:27

Tko god navija da nam sezona uspije navija za korupciju.

Meni je drago šta sam pobjedio i to na način da ne možete ništa kako vrijeme prolazi.

Zadovoljan sam

Možda tonem ja al tonete i vi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/7/2021, 13:31

RayMabus wrote:Tko god navija da nam sezona uspije navija za korupciju.

Meni je drago šta sam pobjedio i to na način da ne možete ništa kako vrijeme prolazi.

Zadovoljan sam

Možda tonem ja al tonete i vi.
Prva i osnovna misija svakog vojnika galaktičke federacije ( fizičke federacije pozitivnih duša ) nije da preživi misiju ( duša je besmrtna ) već da pobjedi na bojnom polju.

Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 42 525d0cbdce7b628dd179

I win.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 17/7/2021, 13:31

To zna svaki Dr i kazati će ti nasamo jer
Pivac koji najranije kukuriče ostane bez glave.
A što se tiče procjepljenost u zdravstvu, velikim naporima našeg dragog premijera i njegovih ministara postigli su se zapanjujući rezultati u izgradnji socijalizma:
Ozbiljna korona tema - zbirno - Page 42 Img_2361

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics