Katastrofa
Page 12 of 19
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Re: Katastrofa
jedan gol popušimo jer frajkan mijenja kopačku,drugi jer bilmez pije vodu i sve nadoknadimo :D:iskreno telci to nisu zaslužili
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Povratak otpisanih... Izašao isprid kuće a susjedi već bili na ulici
Dica me zvala da je pa gol...
Dica me zvala da je pa gol...
stari moj imas + i jos jedan na nekoj temi izbosne na neprocitanoHektorović wrote:2-3
Ništa nije izgubljeno!
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
marcellus wrote:jasambrend wrote:debotoijusto wrote:vidim sad.... izgubit ce i rebic bude krivvili40 wrote:danas su dimnjačaridebotoijusto wrote:ajmoooo !
Jeba sam mu rod i porod do petnaestog kolina... da iša minjat kopačke!?
mogo je i pivu naručit.
Ma lik je očajan, pregled igre, tehnika... ma sve... i protiv Argentine je treba dva crvena dobit i onda ga je posra onaj volej... ne igramo igru primjenjenu za njegove i Kramarićeve karakteristike, a obojica su trube za ikakvu kombinatoriku, to jedino možeš koristiti za kontre, a opet tu moraš imati jaku obranu i besprijekornu tranziciju, a što mi nemamo, već godinama... ne znam kako smo ovo izvukli, ali Oršić i Pašalić su nas preporodili... plus zapostavljeni Brekalo koji je doktor za sva naša krila, jebo ga Rebić po sred pičke da ga jebo...
darth_vader-
2014-04-17
debotoijusto wrote:stari moj imas + i jos jedan na nekoj temi izbosne na neprocitanoHektorović wrote:2-3
Ništa nije izgubljeno!
Još jedan kradezeovac
darth_vader-
2014-04-17
vili40 wrote:ludnica u kopenhagenu
Rekoh, prolazimo, a nisu vjerovali :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Vidim kako prolazimo, Španjolska dala gol.Hektorović wrote:vili40 wrote:ludnica u kopenhagenu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Vidim kako prolazimo, Španjolska dala gol.Hektorović wrote:vili40 wrote:ludnica u kopenhagenu
Pa vodili su sa +2 pa smo izjednačili...
Igramo dalje :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ajde ako ništa živciramo Španjolsku do bola.
I eto Španjolska još jedan gol i to je to. Ajde bar nismo pali lako nego smo ih iživcirali. Popit dvi litre pive jer bar smo gledali uzbudljiv završetak.
I eto Španjolska još jedan gol i to je to. Ajde bar nismo pali lako nego smo ih iživcirali. Popit dvi litre pive jer bar smo gledali uzbudljiv završetak.
2014-04-11
Inače ovo je najbolja Hrvatska od svjetskog prvenstva nakon što je izašao Rebić a ušao Oršić
Sad bar znamo koga triba na onoj strani stavit u igru.marcellus wrote:Inače ovo je najbolja Hrvatska od svjetskog prvenstva nakon što je izašao Rebić a ušao Oršić
2014-04-11
RayMabus wrote:Sad bar znamo koga triba na onoj strani stavit u igru.marcellus wrote:Inače ovo je najbolja Hrvatska od svjetskog prvenstva nakon što je izašao Rebić a ušao Oršić
znali smo i prije ali dalić nije znao
Similar topics
» Katastrofa
» Saudi su katastrofa
» Boeing katastrofa
» Katastrofa u Srbiji
» Katastrofa u SAD: bankrot
» Saudi su katastrofa
» Boeing katastrofa
» Katastrofa u Srbiji
» Katastrofa u SAD: bankrot
Page 12 of 19