Katastrofa
Page 11 of 19
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Re: Katastrofa
RayMabus wrote:Pa jel gledaš ti istu utakmicu šta i ja ? Pa jel ti vidiš da su ovi Španjolci puno bolji od nas. Napadaju , drže loptu , a šta mi radimo na ovoj utakmici točno ? Čekamo da nam ovi daju gol jel ?Hektorović wrote:
ma j***** se sa tim defitizmom i jarmanjem
Razlike u filozofiji igre.
Ovako smo i u Rusiji protiv Danske, Rusije i Engleske, pa uvijek na kraju prolazili.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Plitak potok. Postavljena igra taman za petardu.
darth_vader-
2014-04-17
Hektorović wrote:RayMabus wrote:Pa jel gledaš ti istu utakmicu šta i ja ? Pa jel ti vidiš da su ovi Španjolci puno bolji od nas. Napadaju , drže loptu , a šta mi radimo na ovoj utakmici točno ? Čekamo da nam ovi daju gol jel ?Hektorović wrote:
ma j***** se sa tim defitizmom i jarmanjem
Razlike u filozofiji igre.
Ovako smo i u Rusiji protiv Danske, Rusije i Engleske, pa uvijek na kraju prolazili.
E, aj nemoj više, majke ti...
darth_vader-
2014-04-17
Eto mu 3:1 vodi Španjolska i to matom iz jednog poteza s dodavanjem s pola terena na drugu stranu igraču u noge koji onda ode prema golu i da nam treći gol.jasambrend wrote:Pusti u kurac kredezeovca...veze taj s nogometom nema, ka ni s realnošću.
Rekoh ja da samo izdržimo da nas ovi ne nakrcaju s pet, šest golova razlike do kraja utakmice.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Napad na 0:0 a obrana koliko primijasambrend wrote:Plitak potok. Postavljena igra taman za petardu.
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:vidim sad.... izgubit ce i rebic bude krivvili40 wrote:danas su dimnjačaridebotoijusto wrote:ajmoooo !
Jeba sam mu rod i porod do petnaestog kolina... da iša minjat kopačke!?
ultrakreten, tulavi vlaj
mutava baštarda wrote:Napad na 0:0 a obrana koliko primijasambrend wrote:Plitak potok. Postavljena igra taman za petardu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hektorović wrote:jasambrend wrote:E, jeba vas Covid svih po sred pičke. Igarmo očajno.
Igramo sasvim solidno i dobra je šansa za prolazak.
igramo za kurac i popili smo tri totalno pacerska gola bez da smo ozbiljno zaprijetili
RayMabus wrote:Eto mu 3:1 vodi Španjolska i to matom iz jednog poteza s dodavanjem s pola terena na drugu stranu igraču u noge koji onda ode prema golu i da nam treći gol.jasambrend wrote:Pusti u kurac kredezeovca...veze taj s nogometom nema, ka ni s realnošću.
Rekoh ja da samo izdržimo da nas ovi ne nakrcaju s pet, šest golova razlike do kraja utakmice.
Ma vidilo se sve od prve minute, zato se i ne živciram previše... svjesno im prepustili loptu bez pokušaja opstrukcije njihovih linija... očaj živi tako postavit igru, nadajući se da će obrana izdržati... evo sad iz očaja tek igraju...
darth_vader-
2014-04-17
bojim se da su se opet kasno sjetili..jasambrend wrote:RayMabus wrote:Eto mu 3:1 vodi Španjolska i to matom iz jednog poteza s dodavanjem s pola terena na drugu stranu igraču u noge koji onda ode prema golu i da nam treći gol.jasambrend wrote:Pusti u kurac kredezeovca...veze taj s nogometom nema, ka ni s realnošću.
Ma vidilo se sve od prve minute, zato se i ne živciram previše... svjesno im prepustili loptu bez pokušaja opstrukcije njihovih linija... očaj živi tako postavit igru, nadajući se da će obrana izdržati... evo sad iz očaja tek igraju...
vili40-
2015-08-02
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:vidim sad.... izgubit ce i rebic bude krivvili40 wrote:danas su dimnjačaridebotoijusto wrote:ajmoooo !
Jeba sam mu rod i porod do petnaestog kolina... da iša minjat kopačke!?
mogo je i pivu naručit.
Hektorović wrote:2-3
Ništa nije izgubljeno!
kurac moj nije.
ne bi bilo da glupi vlaj nije mijenjao kopačke.
a inače je zasrao sve što je mogao, trebalo je odmah malog oršića stavit mjesto imocke konjine koji je u cijeloj karijeri imao jednu solidnu sezonu
O jbt 3:3
Last edited by Noor on 28/6/2021, 19:50; edited 1 time in total
jedan gol popušimo jer frajkan mijenja kopačku,drugi jer bilmez pije vodu i sve nadoknadimo :D:iskreno telci to nisu zaslužili
vili40-
2015-08-02
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Similar topics
» Katastrofa
» Saudi su katastrofa
» Boeing katastrofa
» Katastrofa u Srbiji
» Katastrofa u SAD: bankrot
» Saudi su katastrofa
» Boeing katastrofa
» Katastrofa u Srbiji