Katastrofa
Page 15 of 19
Page 15 of 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Re: Katastrofa
E da oće ispast od Švicaraca pa onda bar kad nismo mi nećete ni vi do finala Ep.vili40 wrote:francuzi u problemima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vidim da je ova utakmica već proglašena jednom od najluđi u povijesti EP
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2286897
Zadnji put je ovakva golijada bila 1960 Jugoslavija Francuska 5:4
Ovo je druga takva u povijesti. Luda utakmica skroz, šta jest jest.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2286897
Zadnji put je ovakva golijada bila 1960 Jugoslavija Francuska 5:4
Ovo je druga takva u povijesti. Luda utakmica skroz, šta jest jest.
2014-04-11
Umisto da pijem vino kao ženaRayMabus wrote:Pijuckamo. Živio.mutava baštarda wrote:Činjenica da pijem pivo sve govori...
Junior mi je plakao, jeben ih...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ja san zadovoljan. Nisan očekiva prolaz Hrvatske al utakmica me baš ono oraspoložila. Vidi se manjkovi , neke stvari su došle na svoje. Nisu Španjolci nezasluženo pobijedili tako da nema ljutne nit išta. Dobro smo ih ižvcirali s onih 3:3. Pali su u komu. To je dobro. Bolje nego šta san se nada.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja san zadovoljan. Nisan očekiva prolaz Hrvatske al utakmica me baš ono oraspoložila. Vidi se manjkovi , neke stvari su došle na svoje. Nisu Španjolci nezasluženo pobijedili tako da nema ljutne nit išta. Dobro smo ih ižvcirali s onih 3:3. Pali su u komu. To je dobro. Bolje nego šta san se nada.
slažem se...
a repka ima potencijal
sve skupa, dobra tekma, dosta golova, napeto
pijuckamo dalje i pratimo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus likes this post
Bravo dečki, vratili se iz ponora i onda tri šanse nismo iskoristili. Jebiga nije loše, i treba biti realan. Podrška ekipi a španjolcima stisnuti ruku i zaželjeti da prođu što dalje :)
Sad igraju nesvrstani...:)marcellus wrote:ništa, pratimo dalje, Afrika protiv SFRJ
Guest- Guest
marcellus wrote:ništa, pratimo dalje, Afrika protiv SFRJ
Da. Sve ispriča, a ništa ne kaže.vili40 wrote:a onog Samovojsku izbacit iz studija naglavačke,taj mi je već popio mozak
Guest- Guest
Eto prvo poluvrijeme Švicarska Francuska 1:0
Da nije iša oni Rebić kupovat patike mogli smo i mi tako danas otić na prvom poluvremenu.
Da nije iša oni Rebić kupovat patike mogli smo i mi tako danas otić na prvom poluvremenu.
2014-04-11
jednonogi bravar, nehru i naser bi bili u loži da su živimarcellus wrote:ništa, pratimo dalje, Afrika protiv SFRJ
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Gledan utakmicu , 54 minuta penal i Loris obrani i odma dvi minute posli Karim Bensema u 56 minuti da dva gola za Francusku.
Švicarsku koštalo šta nisu dali penal jer ovi ih odma s dva gola za redom potpili.
Raspala se Švicarska nakon tog penala kojeg nisu dali. Nisu dvi minute prošle.Sad in je gotovo.
Švicarsku koštalo šta nisu dali penal jer ovi ih odma s dva gola za redom potpili.
Raspala se Švicarska nakon tog penala kojeg nisu dali. Nisu dvi minute prošle.Sad in je gotovo.
2014-04-11
Raspali se Švicarci totalno nakon šta je Loris tamo u 54 obranio penal.
57 i 59 minuta Karim Bensema dva gola. Totalni raspad Švicarske u pet minuta od nerealiziranog penala do dva gola odma dvi do četiti minute nakon toga.
Baš ih satrali. Ništa od Švice. Kući. Sad će Španjolska i Francuska.
57 i 59 minuta Karim Bensema dva gola. Totalni raspad Švicarske u pet minuta od nerealiziranog penala do dva gola odma dvi do četiti minute nakon toga.
Baš ih satrali. Ništa od Švice. Kući. Sad će Španjolska i Francuska.
2014-04-11
Švicarci mogu pakirat kofere jer ovako ne dat penal a držiš sve u svojim rukama i onda pad morala i ovi nakon dvi minute dali dva gola i totalno sve okrenili i sad Švica demoralizirana i ovi će ih do kraja utakmice satrat i to je to.
A šta su Švicarci sad propustili , e ovo im je baš ono ubilo ih u pojam.
A šta su Švicarci sad propustili , e ovo im je baš ono ubilo ih u pojam.
2014-04-11
Jaka ova Francuska. Da smo mi prošli ove Španjolce , ovi bi nas rasturili.
Pogba eurogol s 22 metra u rašlje za tri jedan. Razvalili ih.
Švicarsci demolarisirani skroz.
Pogba eurogol s 22 metra u rašlje za tri jedan. Razvalili ih.
Švicarsci demolarisirani skroz.
2014-04-11
Seferović opet gol za Švicarsku u 81 minuti
E moji Švicarci nećete vi to izgurati s njima do kraja nakon promašenog penala i šta vam je pao moral a oni baš na to igraju tj na psihu.
E moji Švicarci nećete vi to izgurati s njima do kraja nakon promašenog penala i šta vam je pao moral a oni baš na to igraju tj na psihu.
2014-04-11
Gavranović 90 minuta za 3:3 , igraju se produžeci.
Ušao u 74 minuti , dao gol u 85 al zbog tijesnog zaleđa nije priznat i gol u 90 minuti
Igraju se produžeci
Ušao u 74 minuti , dao gol u 85 al zbog tijesnog zaleđa nije priznat i gol u 90 minuti
Igraju se produžeci
2014-04-11
Page 15 of 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Katastrofa
» Saudi su katastrofa
» Boeing katastrofa
» Katastrofa u Srbiji
» Katastrofa u SAD: bankrot
» Saudi su katastrofa
» Boeing katastrofa