Anketa o cijepljenju
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Kakav je vaš vakcinacijski status
Re: Anketa o cijepljenju
nu jesi se cijepio, bodulčad se inače cijepe...vlaji prkose?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:nu jesi se cijepio, bodulčad se inače cijepe...vlaji prkose?
nis, nemo razloga za to
2014-04-16
šta ovdje opet na temi aktivne osobe koje tvrde da su "konzervativci" a u stvarnosti se zalažu za najradikalnije liberalne/ljevičarske politike prisilnog cijepljenja ljudi i ograničavanja individualnih sloboda neispitanim cijepivom zbog bolesti koju preživi 99.7% svih zaraženih?
i onda će se naljutiti kada netko kaže da su ljevičari, socijalisti, liberali
aben wrote:epikur37 wrote:nu jesi se cijepio, bodulčad se inače cijepe...vlaji prkose?
nis, nemo razloga za to
slažem se...stoj doma
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:šta ovdje opet na temi aktivne osobe koje tvrde da su "konzervativci" a u stvarnosti se zalažu za najradikalnije liberalne/ljevičarske politike prisilnog cijepljenja ljudi i ograničavanja individualnih sloboda neispitanim cijepivom zbog bolesti koju preživi 99.7% svih zaraženih?
evo milenijalsko-libertarijasnkog podmlatka :)
Jel krenulo, đita, skiperaža?
2015-08-06
nije pomladak, nego podjela na konzervativno-desno, liberalno-lijevo. upamti , da te naučim što je konzervativizam, to je kada ti odlučiš sam za sebe hoćeš li se cijepiti i boli te kurac jesu li se drugi cijepili i ne zalažeš se da država diskriminira druge zbog toga kako se ti osjećaš .
a što se ovoga tiče, ne još, krenulo je ali ne masovno, jučer vozim se splitom, subota je, 2019 ne bi mogao proći od auta, ove godine dosta prazno.. tko zna možda i propadne sezona, a ništa ima posla na baušteli neću biti gladan haha
a što se ovoga tiče, ne još, krenulo je ali ne masovno, jučer vozim se splitom, subota je, 2019 ne bi mogao proći od auta, ove godine dosta prazno.. tko zna možda i propadne sezona, a ništa ima posla na baušteli neću biti gladan haha
- kaj se tiče ovog prvo...hebe me se za podjele ideološke spektre, ljestvice, dijagrame, tri osi i kvadrante :) to znaš većAssadNaPodmornici wrote:nije pomladak, nego podjela na konzervativno-desno, liberalno-lijevo. upamti , da te naučim što je konzervativizam, to je kada ti odlučiš sam za sebe hoćeš li se cijepiti i boli te kurac jesu li se drugi cijepili i ne zalažeš se da država diskriminira druge zbog toga kako se ti osjećaš .
- kaj se tiče sezone, lijepo je krenulo mala mjesta i nautika, sad samo da ne pojebe ovo s tim zonama i slično. a grad, ja sam već odustao od turizma u gradu, dok se još neki nadaju turistima i čuvaju za sezonu, ja ću masno prodati radnicima.
2015-08-06
tako da yoda...nautika će ti raditi no sikiriki
2015-08-06
Lukšić u Dubrovnku ima Ekselzior i Argentinu, doslovno mejašnici. Argentina još zatvorena.AssadNaPodmornici wrote:nije pomladak, nego podjela na konzervativno-desno, liberalno-lijevo. upamti , da te naučim što je konzervativizam, to je kada ti odlučiš sam za sebe hoćeš li se cijepiti i boli te kurac jesu li se drugi cijepili i ne zalažeš se da država diskriminira druge zbog toga kako se ti osjećaš .
Ovim što slijeću privatnim avionima u Čilipe ispalo dobro, nema krkljanca...
trebao bih krenuti početkom 7og ili do prve polovice 7og.. i neka udre do 1.9 bez pauze, a imam nešto i privatno u 9mjesecu i možda još 1 tjedan dana... može se skupit dosta love(nečiju godišnju plaću od 12 mjeseci) s obzirom da dnevnice su solidne i manča može biti okepikur37 wrote:tako da yoda...nautika će ti raditi no sikiriki
ali boli me iksreno kurac, radio sam cijelu zimu, satra sam se, tako da mi nije presing krenuo tjedan prije ili kasnije.. ako kojim slučajem ovaj delta virus probije zaštitu od cijepiva , i opet počnu fašisti radi 0.02% fatality ratea zaključavati(što ne zaustavlja virus) onda jebiga na baušteli ima posla koliko hoćeš, a tu znam dosta toga jer pola života radim po bauštelama haha , ali bolje po ovoj vrućini biti na moru , spavanje na katamaranu sidro kraj u nekoj uvali, nego spajati cijevi na suncu negdje
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
U Evađelju po Kaji samo bosanci i Srbi rade na baušteli. Nudi večeru ako se nade koji hrvat... Ti kao pravi konzervativac ponesi šterike, s ona neka skuva...AssadNaPodmornici wrote:trebao bih krenuti početkom 7og ili do prve polovice 7og.. i neka udre do 1.9 bez pauze, a imam nešto i privatno u 9mjesecu i možda još 1 tjedan dana... može se skupit dosta love(nečiju godišnju plaću od 12 mjeseci) s obzirom da dnevnice su solidne i manča može biti okepikur37 wrote:tako da yoda...nautika će ti raditi no sikiriki
ali boli me iksreno kurac, radio sam cijelu zimu, satra sam se, tako da mi nije presing krenuo tjedan prije ili kasnije.. ako kojim slučajem ovaj delta virus probije zaštitu od cijepiva , i opet počnu fašisti radi 0.02% fatality ratea zaključavati(što ne zaustavlja virus) onda jebiga na baušteli ima posla koliko hoćeš, a tu znam dosta toga jer pola života radim po bauštelama haha , ali bolje po ovoj vrućini biti na moru , spavanje na katamaranu sidro kraj u nekoj uvali, nego spajati cijevi na suncu negdje
bauštela je super zimi, a ljeti je smrt, ljeti to nisam nikada radio , ljeti radiš u zatvorenom, čak i posao skipera na gliseru je smrt(to sam radio dvije sezone i nebih više nikada) jer te ubije sunce, tek na malo većim jahtama od +36 stopa , jer imaš svoju kabinu i imaš se gdje sakriti od sunca - to je već OK, u sjeni si većinu vremena , i tu je posao super, odgovoran posao ali donekle gospodski , restorani, uvale, gradići, ljudi zavide na tom poslu, ali nakon par godina dopizdilo gledam uteć :D ..
ja kuham bolje od većine žena, barem ovih današnjih mlađih
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
pivo ne kozumiram.epikur37 wrote:Pored tebe i aben izgleda kao pristojan sugovornik.
ts
vino
kobasice ako su od doma, ali ne iz bosne.
aben i ja se kužimo.
nakon pola litre vina.
veber-
2014-12-30
Ja kod matere nešto naliva... Do 11 ujutro pa onda opet iza 6 popodne. Ubitačno... ka hobi u slobodno vrime da nešto radiš po ovakvom vrimenu možeš na zdravlje prigrmit koji dan, ali stalno se pržiti to nije ni za beštije...AssadNaPodmornici wrote:bauštela je super zimi, a ljeti je smrt, ljeti to nisam nikada radio , ljeti radiš u zatvorenom, čak i posao skipera na gliseru je smrt(to sam radio dvije sezone i nebih više nikada) jer te ubije sunce, tek na malo većim jahtama od +36 stopa , jer imaš svoju kabinu i imaš se gdje sakriti od sunca - to je već OK, u sjeni si većinu vremena , i tu je posao super, odgovoran posao ali donekle gospodski , restorani, uvale, gradići, ljudi zavide na tom poslu, ali nakon par godina dopizdilo gledam uteć :D ..
Slovoslagar wrote:Svakako se mogu složiti da čekamo dokaze i protudokaze o tome kakvi će biti dugoročni učinci i da u ovoj domeni govorimo o teorijama i pretpostavkama. Samo što neke od tih pretpostavki imaju debele osnove, a neke baš i nemaju.Ra wrote:Ponovit ću jer mi se čini da nisi tad pisao:
Kad se znanstvenici ovako podijele u stavovima, jasno nam je da zapravo nitko ne zna pravo stanje stvari, ali je svatko zauzeo određeni stav i brani ga dok se ne dokaže suprotno, odnosno dok vrijeme ne pokaže tko je bio u pravu.
Čitamo dokaze i protudokaze, vjerujemo onom tko nam jasnije obrazloži svoju teoriju. I tako godinu i pol. Prekratak rok da bi sa sigurnošću potvrdili bilo čiju teoriju.
Međutim, neke druge stvari nisu nikakve pretpostavke, nego empririjski utvrđene činjenice.
Nema rasprave o tome je li rani tretman COVID-a djelotvoran. JE, DJELOTVORAN JE!! To nije teorija, to su činjenice utvrđene na terenu, utvrđene kliničkom praksom. Jednako tako, nema rasprave o tome jesu li mediji i političari voljni raspravljati o ovome - nisu. To nisu teorije.
Pogledaj video koji je jučer (post u 19:57) stavio Gnječ na ozbiljnoj korona temi - slučaj Meksika.
Dakle ipak postoji država koja je odlučila primijeniti standardnu medicinsku praksu kada se ljudi razbole - liječiti ih. Doslovno su ispraznili bolnice i drastično smanjili smrti u roku 2 mjeseca, između siječnja i ožujka ove godine, i to primjenom ivermectina. Ali usprkos uspjehu ipak ne žele javno pričati o tome i javno govore kako se oduševljeno nadaju cjepivu, jedva ga čekaju. Jel tebi to zvuči normalno? Meni ne zvuči.
Čega/koga se boje ljudi koji u Meksiku donose odluke?
Zašto nisu obznanili cijelom svijetu - hej ljudi, počeli smo liječiti ljude tako i tako i u roku dva tjedna smrtnost je počela drastično padati i u roku 2 mjeseca stanje u bolnicama se vratilo u normalu. Zašto?Zna se jako dobro koji je krovni razlog zašto se ljudi ne razbolijevaju: mladost, zdravlje i/ili dobar imunološki sustav.Još uvijek ne znamo zašto se neki razbole, a neki ne, a recimo skupa borave i istom kućanstvu. Ne znamo ni to zašto je to nekima tek jača prehlada, a neki umiru od nje
Zacijelo se ne zna u potpunosti zašto neki dobiju jako teške simptome. Zna se da starost, slabost i kronična bolest snažno doprinose mogućnosti razvoja teških simptoma (ali tako je i sa gripom). Ali koji su dublji biomolekularni mehanizmi se zasigurno ne razmije u potpunosti dobro. Ja sam laik i ne razumijem se u to, ali mislim da ni stručnjaci ne kuže.
Evo nedavno je španjolsko udruženje gerontologa napokon (!!) napisalo da bi tretman vitaminom D trebao biti standardan za stariju populaciju u slučaju COVID-a. Isto tako postoje istraživanja koja su, kako se čini, pokazala da ljudi koji imaju kronično nisku serumsku razinu vitamina D imaju velik rizik razvoja teških simptoma (dakle nije nužno imati i neki komorbiditet). Problem je jedino u tome što u slučaju razbolijevanja serumsku razinu baš i nije moguće podići dovoljno brzo da bi te to samo po sebi zaštitilo. U normalnim okolnostima trebali bi ti najmanje tjedni - jedino možda intravenozno.
A vitamin D je općenito jedan od ključnih elemenata zdravlja i učinkovitog rada imunološkog sustava.Ja sam već par puta rekao na ovom forumu kako smatram da je stvarni cilj cijepljenja smanjenje plodnosti opće populacije. Dakle, to je moje pretpostavka, ništa dokazano, vrijeme će pokazati.Ne, ne mislim da će mi cjepivo nauditi, sumnjam da bi pustili takvo masovno uništenje čovječanstva, ali da se moglo bez njega moglo se. Čisti bespotrebni višak koji puni džepove farmaceutskim kućama.
Ono što nije pretpostavka je da su jajnici cjepivom najzahvaćenije ljudsko tkivo: https://trialsitenews.com/should-you-get-vaccinated/ ....proskroloaj niže na ovom linku i naći ćeš podatke i dijagrame
Kao i za cjepivo i za lijekove je neophodan vremenski rok ispitivanja.
Možda ne puštaju informaciju o ivermectinu jer ima i kontraindikacije koje nisu dovoljno istražene, a mogu izazvati smrtnost.
Taj lijek za životinje, koji je odličan protiv grinja i nametnika, ali je zabranjeno dati ga čak i svakom psu. Događalo da prodre moždanu opnu i od tada je nužno prije davanja lijeka izvršiti genetsko testiranje.
Ovo je informacija također od stručne osobe koja zna o čemu priča i nemam razloga ne vjerovati joj.
Haha gubitak plodnosti će me zaviti u crno ponajviše.
To je nešto o čemu trebaju voditi računa mladi ili oni stariji koji nemaju potomke, a ne mi koji smo te uloge davno odradili.
Vitamin D.
izuzetno bitan vitamin, ali u mom slučaju nije bio presudan.. Imam ga u totalnom deficitu, bila sam u dodiru sa zaraženima, a nisam pokupila virus. Kako to, majkumu?
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
dalmoši
sve im žmehke. po ljeti sunce, zimi sunce.
dajte IBAN da vam lovu pošaljem.
dajte IBAN da vam lovu pošaljem.
2014-12-30
kažu pij tekućine, a jebote tko će popit toliko vinaveber wrote:dalmoši
Ra wrote:
Kao i za cjepivo i za lijekove je neophodan vremenski rok ispitivanja.
Možda ne puštaju informaciju o ivermectinu jer ima i kontraindikacije koje nisu dovoljno istražene, a mogu izazvati smrtnost.
Taj lijek za životinje, koji je odličan protiv grinja i nametnika, ali je zabranjeno dati ga čak i svakom psu. Događalo da prodre moždanu opnu i od tada je nužno prije davanja lijeka izvršiti genetsko testiranje.
Ovo je informacija također od stručne osobe koja zna o čemu priča i nemam razloga ne vjerovati joj.
taj lijek nije samo za životinje nego i za ljude i spasio je i spašava milijune života a da kod ljudi prelazi moždanu ovojnicu već bi odavno bio zabranjen za ljudsku uporabu dakle kod ljudi ne prelazi moždanu ovojnicu, međutim kod nekih pasmina pasa je poguban zato i postoji ovo:
Warning
There are some dog breeds that are genetically sensitive to the medication. Their genetic mutation allows the Ivermectin to pass through the dog's blood-brain barrier. It then enters the dog's central nervous system, which can be fatal to the animal. Before administering this to your dog, check with your veterinarian and make sure that your dog breed can safely use Ivermectin.
....
na drugi dio posta odgovorim kasnije
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:bauštela je super zimi, a ljeti je smrt, ljeti to nisam nikada radio , ljeti radiš u zatvorenom, čak i posao skipera na gliseru je smrt(to sam radio dvije sezone i nebih više nikada) jer te ubije sunce, tek na malo većim jahtama od +36 stopa , jer imaš svoju kabinu i imaš se gdje sakriti od sunca - to je već OK, u sjeni si većinu vremena , i tu je posao super, odgovoran posao ali donekle gospodski , restorani, uvale, gradići, ljudi zavide na tom poslu, ali nakon par godina dopizdilo gledam uteć :D ..
Mora se delati baustela i ljeti, i na visokim temperaturama, i zimi, na niskim, i po buri, jugu, kisi
Ako zelis izgledati dobro nema druge, nema pauza i biranja lakseg puta.
dijagram-
2015-08-09
AssadNaPodmornici wrote:bauštela je super zimi, a ljeti je smrt, ljeti to nisam nikada radio , ljeti radiš u zatvorenom, čak i posao skipera na gliseru je smrt(to sam radio dvije sezone i nebih više nikada) jer te ubije sunce, tek na malo većim jahtama od +36 stopa , jer imaš svoju kabinu i imaš se gdje sakriti od sunca - to je već OK, u sjeni si većinu vremena , i tu je posao super, odgovoran posao ali donekle gospodski , restorani, uvale, gradići, ljudi zavide na tom poslu, ali nakon par godina dopizdilo gledam uteć :D ..
Tražiš posla a moliš Boga da ga ne nađeš.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
dijagram wrote:AssadNaPodmornici wrote:bauštela je super zimi, a ljeti je smrt, ljeti to nisam nikada radio , ljeti radiš u zatvorenom, čak i posao skipera na gliseru je smrt(to sam radio dvije sezone i nebih više nikada) jer te ubije sunce, tek na malo većim jahtama od +36 stopa , jer imaš svoju kabinu i imaš se gdje sakriti od sunca - to je već OK, u sjeni si većinu vremena , i tu je posao super, odgovoran posao ali donekle gospodski , restorani, uvale, gradići, ljudi zavide na tom poslu, ali nakon par godina dopizdilo gledam uteć :D ..
Mora se delati baustela i ljeti, i na visokim temperaturama, i zimi, na niskim, i po buri, jugu, kisi
Ako zelis izgledati dobro nema druge, nema pauza i biranja lakseg puta.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
veber likes this post
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Page 7 of 11