Anketa o cijepljenju
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Kakav je vaš vakcinacijski status
Re: Anketa o cijepljenju
niels wrote:Nisam odveć oduševljen s cjepivom, a doktor me gura li gura…mislim da ću se doslovce morati cijepiti, ili neću smjeti nosa promoliti iz kuće :)
star si, možda da ipak razmisliš o cjepivu... meni ženina kolegica umrla od toga a nije bila stara, 40 i nešto... pol susjedtva preboljelo i nije bilo dobro, vjerojatno će imat posljedice, a neki jedva ostali živi... a nije da mi je naraslo treće oko od cjepiva i da imam čip u glavi
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Jedni biraju cijepljenje drugi bolest.
Pošteno, svakom svačije.
Pošteno, svakom svačije.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nisam se cijepio I ne planiram jer sam prebolio i imam visoku razinu anti tijela i nigdje nikada u medicinskoj praksi se ne prakticira da se cijepe ljudi koji su preboljeli nedavno.
A državna birokracija ne priznaje da sam prebolio ikao imam najbolji dokaz.
Evo sazna sam da država ne priznaje kada je netko prebolio ali bio pozitivan čak i sa anti gen testom. Haha. Bolesno. Btw anti gen testovi su bolji i pozudaniji i najvažnije jeftiniji nego pcr testovi
Evo sazna sam da država ne priznaje kada je netko prebolio ali bio pozitivan čak i sa anti gen testom. Haha. Bolesno. Btw anti gen testovi su bolji i pozudaniji i najvažnije jeftiniji nego pcr testovi
Kako rekoh na korona-temi, cilj je maksimalno otežati i zagorčati ljudima život i tako ih maksimalno poticati da se cijepe. For your safety.AssadNaPodmornici wrote:Nisam se cijepio I ne planiram jer sam prebolio i imam visoku razinu anti tijela i nigdje nikada u medicinskoj praksi se ne prakticira da se cijepe ljudi koji su preboljeli nedavno.
PCR testovi, osim što su nepouzdani, su vrlo invazivni i fizički neugodni i mnogi ljudi su nakon pregleda dobili upalu sinusa.
Sad zamisli da si uredno prebolio i da imaš antigenski test, ali npr. zbog posla moraš stalno putovati preko granice ili moraš biti na mjestima i događajima gdje se traži potvrda i da svaki jebeni tjedan moraš prolaziti takvu torturu (a potvrda ti vrijedi 48 sati). Mnogi će psihički puknuti i u jednom trenutku poslati sve u kurac i odlučiti se na cijepljenje. Zato su tako posložili pravila ....
Slovoslagar-
2021-04-25
Netjak mi je vrhunski sportaš, odlučio se nakon bezbroj testova cijepiti...Slovoslagar wrote:Kako rekoh na korona-temi, cilj je maksimalno otežati i zagorčati ljudima život i tako ih maksimalno poticati da se cijepe. For your safety.AssadNaPodmornici wrote:Nisam se cijepio I ne planiram jer sam prebolio i imam visoku razinu anti tijela i nigdje nikada u medicinskoj praksi se ne prakticira da se cijepe ljudi koji su preboljeli nedavno.
PCR testovi, osim što su nepouzdani, su vrlo invazivni i fizički neugodni i mnogi ljudi su nakon pregleda dobili upalu sinusa.
Sad zamisli da si uredno prebolio i da imaš antigenski test, ali npr. zbog posla moraš stalno putovati preko granice ili moraš biti na mjestima i događajima gdje se traži potvrda i da svaki jebeni tjedan moraš prolaziti takvu torturu (a potvrda ti vrijedi 48 sati). Mnogi će psihički puknuti i u jednom trenutku poslati sve u kurac i odlučiti se na cijepljenje. Zato su tako posložili pravila ....
1.Teorija urote koja to više nije je da je virus umjetan. Onaj tko je htio tako nešto, koji mu je bio plan? Da nas pobije ili nešto drugo? Ako su Kinezi time prevenirali nekakav rat, zašto su svi Zapadni mediji zataškavali i cenzurirali svaku pomisao na porijeklo virusa kada su imali vrhunski casus belli.
2 Druga mogućnost je depopulacija. Nije nikakava teorija urote da cijepivo ne ostaje u ramenu. Autopsije pokazuju da velike koncetracije završe u reproduktivnim organima, kao i to da su stope umrlih tolike da nije normalno. Najbolji primjer su 4 pilota britanske zrakoplovne tvrtke. Ako se taj broj podjeli sa ukupnim brojem cijepljenih pilota dobije zabrinjavajući rezultat.
Osnovna skepsa prema ovoj teoriji je kako se moglo to sve dogovoriti...
3.Treća teorija, kinez loše frigao šišmiša koju je do sada popušila većina, sada su rijetki koji u nju još viruju.
4. Virus slučajno pobjegao iz laba. Pada u vodu jer je bilo lako naći žrtvenog jarca i razapeti ga, a javnost bi lakše poopušila priču o opasnom virusu i #mislinadruge
5. Nedostatak znanstvene rasprave i cenzura na svim razinama kaže "zatvaraj škure, kupi dicu s ulice"
Cijepila se i nimalo ne žalim.
A za čim točno da žalim?
A za čim točno da žalim?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja ne kužim ono nimalo ne žalim.epikur37 wrote:Jedni biraju cijepljenje drugi bolest.
Pošteno, svakom svačije.
Što ima nekoga tko žali i zbog čega?!
2015-08-15
a sto ces zaliti..povratka nema..kaya wrote:Cijepila se i nimalo ne žalim.
A za čim točno da žalim?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Isto.AssadNaPodmornici wrote:Nisam se cijepio I ne planiram jer sam prebolio i imam visoku razinu anti tijela i nigdje nikada u medicinskoj praksi se ne prakticira da se cijepe ljudi koji su preboljeli nedavno.
Brain32-
2014-04-15
Maggie19 likes this post
Tako je, da umreš od cijepiva ne možeš žaliti jer si mrtva.kaya wrote:Cijepila se i nimalo ne žalim.
A za čim točno da žalim?
Ali da su malo istražila i drugu stranu priče mogla si se predomisliti u stavu, a cijepivo već u ramenu. Odnosno ne baš u ramenu...
Pa nisam umrla, vidiš da pišem. To sam ja, mayke mimutava baštarda wrote:Tako je, da umreš od cijepiva ne možeš žaliti jer si mrtva.kaya wrote:Cijepila se i nimalo ne žalim.
A za čim točno da žalim?
Ali da su malo istražila i drugu stranu priče mogla si se predomisliti u stavu, a cijepivo već u ramenu. Odnosno ne baš u ramenu...
2015-08-15
A za čim povratka? Pa to kao da me netko pita jel mi žao što su me cijepili protiv tuberkuloze.vuksadinare wrote:a sto ces zaliti..povratka nema..kaya wrote:Cijepila se i nimalo ne žalim.
A za čim točno da žalim?
Je, ono fakat mi je žao što ju nisam dobila
2015-08-15
Ne virujen, to Bill upravlja s tobom preko 5G.kaya wrote:Pa nisam umrla, vidiš da pišem. To sam ja, mayke mimutava baštarda wrote:Tako je, da umreš od cijepiva ne možeš žaliti jer si mrtva.kaya wrote:Cijepila se i nimalo ne žalim.
A za čim točno da žalim?
u nemačko se ukidaju maske, muti bi mogla završiti pred kraj mandata ko đinđić.
u hamburgu, tek se sada doznaje bilo opet po pički, murjačkoj.
općenito je sve otvoreno.
i nutra i vani.
od šoping centara koji su ionako radili pa do specijaliziranih tipa media-markt, saturn i sl.
sve više je pritisak javnosti da vladajući opravdaju lockdown koji je njemačku koštao oko bilijun eura.
ljudi su agresivni, pun im je kurac zabrana.
ovaj vikend organiziraju skup s muzikom, cugom hranom u okolici augsburga.
do sada se prijavilo 35 000 ljudi.
mislim da mi je veća šansa pobrati herpes, aids ili gonoreju nego koronu.
čisti fašizam. i nacizam.
u hamburgu, tek se sada doznaje bilo opet po pički, murjačkoj.
općenito je sve otvoreno.
i nutra i vani.
od šoping centara koji su ionako radili pa do specijaliziranih tipa media-markt, saturn i sl.
sve više je pritisak javnosti da vladajući opravdaju lockdown koji je njemačku koštao oko bilijun eura.
ljudi su agresivni, pun im je kurac zabrana.
ovaj vikend organiziraju skup s muzikom, cugom hranom u okolici augsburga.
do sada se prijavilo 35 000 ljudi.
mislim da mi je veća šansa pobrati herpes, aids ili gonoreju nego koronu.
čisti fašizam. i nacizam.
2014-12-30
Nekoliko sam puta zbog putovanja morala raditi PCR test. Strava. Doslovce mi se zamračilo pred očima. I onda još forsiraju testiranje djece.Slovoslagar wrote:Kako rekoh na korona-temi, cilj je maksimalno otežati i zagorčati ljudima život i tako ih maksimalno poticati da se cijepe. For your safety.AssadNaPodmornici wrote:Nisam se cijepio I ne planiram jer sam prebolio i imam visoku razinu anti tijela i nigdje nikada u medicinskoj praksi se ne prakticira da se cijepe ljudi koji su preboljeli nedavno.
Trinity-
2014-04-17
ne kužim zakaj si dadete gurat u nos, kada jednako može uzeti bris s grla.
ja se još najedem češnjaka i popijem pivo da budem učinkovit.
samo njima je lakše zapiknut do malog mozga nego iz grla punog češnjaka uzeti bris.
ja se još najedem češnjaka i popijem pivo da budem učinkovit.
samo njima je lakše zapiknut do malog mozga nego iz grla punog češnjaka uzeti bris.
2014-12-30
nisam niti imam namjeru
2014-04-16
Ja jesam ali isti kurac i da nisam. Niti se kajem što jesam, niti mislim da je to nešto mnogo pametno i da se razlikuje i od toga da se nisam ubo.
jebote u berlinu policija morala freizone rašiščavat.
lupaju po toj murji da to ni za bilivit.
nisu arapi, nisu crnci, nisu inžinjeri.
ali gore auti.
ljudima je pun kurac.
lupaju po toj murji da to ni za bilivit.
nisu arapi, nisu crnci, nisu inžinjeri.
ali gore auti.
ljudima je pun kurac.
2014-12-30
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Page 2 of 11