Anketa o cijepljenju
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Kakav je vaš vakcinacijski status
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Anketa o cijepljenju
cijepio sam se ali nit mi drago nit žalim,kud kliknuti?
vili40-
2015-08-02
Cijepio sam se do sada svim i svačim, a s ovim neću.
Mislim da bi anketa trebala biti jasnija, da se zna na koje cijepivo se odnosi.
Nisam odveć oduševljen s cjepivom, a doktor me gura li gura…mislim da ću se doslovce morati cijepiti, ili neću smjeti nosa promoliti iz kuće :)
niels-
2021-04-26
Jebemusve, nisam razmotrio tu mogućnostvili40 wrote:cijepio sam se ali nit mi drago nit žalim,kud kliknuti?
Klikni na prvu opciju, jebi ga
Slovoslagar-
2021-04-25
A ono, odnosi se na sva cjepiva (tj. bilo koje) za koronu.mutava baštarda wrote:Cijepio sam se do sada svim i svačim, a s ovim neću.
Doduše da mi netko stavi pištolj na glavu opredijelio bih se za Sputnik vjerojatno, ali aj ...
Slovoslagar-
2021-04-25
nisam se cijepio, a nakon svega sam odustao.
liječnik u njemačkoj mi je rekao da s obzirom da sam u mladosti mio Cave Penicilini, da se niti trebam cijepiti da ne dođr do reakcije.
mada sam do sada primio 3-4 puta penicilin i nikaj mi nije bilo.
riskirat ću. nisam se nikada cijepio protiv gripe, pa ne vidim razlog da se cijepim protiv još jednog soja.
liječnik u njemačkoj mi je rekao da s obzirom da sam u mladosti mio Cave Penicilini, da se niti trebam cijepiti da ne dođr do reakcije.
mada sam do sada primio 3-4 puta penicilin i nikaj mi nije bilo.
riskirat ću. nisam se nikada cijepio protiv gripe, pa ne vidim razlog da se cijepim protiv još jednog soja.
2014-12-30
Maggie19 likes this post
mislim da je puno takvih da izaberu između dvije loše solucije onu manje lošiju.Pošto je to tvoja odluka i pošto si imao izbor žaliti ne možeš ali ne možeš baš ni biti presretan.Slovoslagar wrote:Jebemusve, nisam razmotrio tu mogućnostvili40 wrote:cijepio sam se ali nit mi drago nit žalim,kud kliknuti?
Klikni na prvu opciju, jebi ga
vili40-
2015-08-02
Usrdno molim moderatora da prvu opciju preinači u "Cijepio sam se i ne žalim zbog toga".
Zahvaljujem.
Zahvaljujem.
Slovoslagar-
2021-04-25
Mislio sam na RNA , ali ajde...Slovoslagar wrote:A ono, odnosi se na sva cjepiva (tj. bilo koje) za koronu.mutava baštarda wrote:Cijepio sam se do sada svim i svačim, a s ovim neću.
Doduše da mi netko stavi pištolj na glavu opredijelio bih se za Sputnik vjerojatno, ali aj ...
Možda jedino da se trans -vax indentificiraju, nisu cijepljeni, ali se osjećaju takvima
mutava baštarda wrote:Mislio sam na RNA , ali ajde...Slovoslagar wrote:A ono, odnosi se na sva cjepiva (tj. bilo koje) za koronu.mutava baštarda wrote:Cijepio sam se do sada svim i svačim, a s ovim neću.
Možda jedino da se trans -vax indentificiraju, nisu cijepljeni, ali se osjećaju takvima
Slovoslagar-
2021-04-25
ovako je već bolje,cijepio sam se i ne žalim zbog toga
vili40-
2015-08-02
Eh da, zaboravio sam se i ja službeno izjasniti (iako je vjerojatno jasno).
Nisam i nemam nikakvu namjeru.
Nisam i nemam nikakvu namjeru.
Slovoslagar-
2021-04-25
niels wrote:Nisam odveć oduševljen s cjepivom, a doktor me gura li gura…mislim da ću se doslovce morati cijepiti, ili neću smjeti nosa promoliti iz kuće :)
star si, možda da ipak razmisliš o cjepivu... meni ženina kolegica umrla od toga a nije bila stara, 40 i nešto... pol susjedtva preboljelo i nije bilo dobro, vjerojatno će imat posljedice, a neki jedva ostali živi... a nije da mi je naraslo treće oko od cjepiva i da imam čip u glavi
Page 1 of 11