Anketa o cijepljenju
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Kakav je vaš vakcinacijski status
Re: Anketa o cijepljenju
da, ali to nije usporedivo s tlakom ili razinom glukoze u krviveber wrote:neke vrijednosti se mijenjaju, reference.aben wrote:Noor wrote:možda, ali će ti ipak preporučiti i odmah prepisati terapiju, jer može od farmakološkog akvizitera dobiti novi laptop ili uplatu za simpozij u dubrovniku ili kongres u opatijiaben wrote:mutava baštarda wrote:Kad mi skočiskoči tlak popijem pivo, kad padne vino.aben wrote:mutava baštarda wrote:Po njima imaš visoki tlak, dijabetes, ... odjebi to i s ekipom se zapij i sve prođe.Noor wrote:pa govorim ti, nisam "gledala takve panoe", nego sam osjetila promjene bez da sam išta o tome znala...ama baš ništamutava baštarda wrote:Kad dođeš u čekaonicu u bolnici pa na panoima gledaš simptome raznih bolesti, po svim tim panoima si za liječenje...Noor wrote:nis ni ja, pa sam ih imala, a to shvatila tek kad sam saznala :)aben wrote:Noor wrote:aben wrote:Noor wrote:nisam se cijepila, preboljela sam
simptomi i opće stanje su mi bili recimo srednje težine 3/5
kad bi znala da će mi svaki puta ako se opet zarazim tako biti, ali ne i gore...ne bih se uopće cijepila, tako da još uvijek važem
tek u 10. mjesecu bi mogla, ako ću htjeti
ali, ta bolest je prevrtljiva i opaka...tko je prošao, zna
meni je sada problem post covid sindrom
Kakov je to sindrom?
nisam ni znala da to postoji kad sam se počela tako osjećati
tek kasnije sam pročitala i čula o tome i prepoznala neke stvari kod sebe...
znači, kod mene ovo boldano...izrazita nagla zaboravljivost, tjeskoba, nesređenost, često i neka depresija, a koncentracija me ostavila skroz
u zadnjih 2 tjedna osjećam da se vraćam na staro, a od bolesti je prošlo 3,5 mj
Emocionalne posljedice COVID-19
Bez obzira jeste li u akutnoj fazi bolesti imali blaže ili teže simptome, a osobito ako ste liječeni u bolnici zbog težeg oblika bolesti, iskustvo s COVID-19 može biti vrlo zastrašujuće. Stoga je razumljivo je da ovo iskustvo može utjecati i na vaše psihološko i emotivno stanje. Neke od poteškoća koje možda imate uključuju osjećaj tjeskobe, zabrinutost, loše raspoloženje, loš san, zaboravljivost i otežanu koncentraciju.
Nis to zno, pa nis imo ote simptome:)
ne radi se o autosugestiji, vidim da na to pucaš
Zato izbij to sebi iz glave.
to je suprotno; tu su godinami dizali referentne vridnosti, a sa ih pomalo vraćaju tako da vjerojatno i imoš dijabetes i visoki tlak, ako se ne paziš, jel
Kronično nizak
ma ok, neka si zdrov,
ali poanta je da ako imoš tlak 130, a hba1c 5.7 oni će ti reći da je to ok, jer imoš 50 godin, samo da te ne bi morali ličiti.
imo i toga, ali država stvarno doje referentne vrijednosti ke su abnormalne. nekada se govorilo da je normalan tlak 100 plus godine..
vozimo aute daleko sigurnije i bolje nego kada je nastalo ograničenje od 130 pa nas maltetiraju.
gušterača (zdrava, naravno) ima takav setup da proizvodi dovoljno inzulina da normalan i umjeren unos šećera pretvara u energiju i to tako funkcionira
sumnjam da je gušterača tijekom proteklih desetljeća prošla kroz devoluciju, nego je za mijenjanje referentnih vrijednosti razlog taj što sam napisala
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
čitaj dalje, napisala sammarcellus wrote:Noor wrote:nisam se cijepila, preboljela sam
simptomi i opće stanje su mi bili recimo srednje težine 3/5
kad bi znala da će mi svaki puta ako se opet zarazim tako biti, ali ne i gore...ne bih se uopće cijepila, tako da još uvijek važem
tek u 10. mjesecu bi mogla, ako ću htjeti
ali, ta bolest je prevrtljiva i opaka...tko je prošao, zna
meni je sada problem post covid sindrom
kakav ti je to sindrom, što ti radi?
pa mota mi se to po glavi već duže vrijeme i odselit u istruaben wrote:Noor wrote:pa ne zato, nego zbog crkaviceaben wrote:Noor wrote:straj me lovi kad pomislim na mirovinumutava baštarda wrote:Doduše s obzirom na štete koje ljudi trpe od ove najstrašnije pošasti još od provale Mongola i način rada mirovinskog sustava, brige prema ugrožnim skupinama, nije nerealno da Nor osvari mirovinu, nekih 10000 kn zato što je štitila sebe i druge
Terapija na plaži u Brelima.
da , užas, dizanje u sedan, kafa do 9, pomalo po provištu, pa iskuvati do podne, pa malo počinuti, pa se dignuti, marendati, pa u šetnju, na boće ili na ribe, pa knjgu i u postelju do 21....
sa dok još moreš, uredi život tako da ti ne tribo nego malo šoldov. prvo prodoj tu kućerinu i uzmi jednu od 30 kvadrati zo se i za muža. nemoj imati više od četire pijata i dvi ćikare. jedino tako se more biti sritan. ako nemoš šoldov ko smeća, jel
Noor wrote:straj me lovi kad pomislim na mirovinumutava baštarda wrote:Doduše s obzirom na štete koje ljudi trpe od ove najstrašnije pošasti još od provale Mongola i način rada mirovinskog sustava, brige prema ugrožnim skupinama, nije nerealno da Nor osvari mirovinu, nekih 10000 kn zato što je štitila sebe i druge
Meni je još nekih 7 godina do planirane.
Iz gurat će se...
Onda rekreacija, putovanje i pomaganje djeci
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kako, kaj imaš beneficirani?epikur37 wrote:Noor wrote:straj me lovi kad pomislim na mirovinumutava baštarda wrote:Doduše s obzirom na štete koje ljudi trpe od ove najstrašnije pošasti još od provale Mongola i način rada mirovinskog sustava, brige prema ugrožnim skupinama, nije nerealno da Nor osvari mirovinu, nekih 10000 kn zato što je štitila sebe i druge
Iz gurat će se...
kradezejNoor wrote:kako, kaj imaš beneficirani?epikur37 wrote:Noor wrote:straj me lovi kad pomislim na mirovinumutava baštarda wrote:Doduše s obzirom na štete koje ljudi trpe od ove najstrašnije pošasti još od provale Mongola i način rada mirovinskog sustava, brige prema ugrožnim skupinama, nije nerealno da Nor osvari mirovinu, nekih 10000 kn zato što je štitila sebe i druge
Iz gurat će se...
veber-
2014-12-30
Noor wrote:kako, kaj imaš beneficirani?epikur37 wrote:Noor wrote:straj me lovi kad pomislim na mirovinumutava baštarda wrote:Doduše s obzirom na štete koje ljudi trpe od ove najstrašnije pošasti još od provale Mongola i način rada mirovinskog sustava, brige prema ugrožnim skupinama, nije nerealno da Nor osvari mirovinu, nekih 10000 kn zato što je štitila sebe i druge
Iz gurat će se...
Ne, ovu jesen ću napuniti 20 staza, za 7 godina 50 života i 27 staza.
Plan mi je ostaviti posao u školi na pola radnog vremena.... i onda pomalo.jedan tjedan radim 2 dana a drugi 3 dana.
Pola plaće dosta.... do pune starosne.
2015-08-06
a briga za mlade generacije? zdrav ko dren raditi na pola radnog vremena, daaajepikur37 wrote:Noor wrote:kako, kaj imaš beneficirani?epikur37 wrote:Noor wrote:straj me lovi kad pomislim na mirovinumutava baštarda wrote:Doduše s obzirom na štete koje ljudi trpe od ove najstrašnije pošasti još od provale Mongola i način rada mirovinskog sustava, brige prema ugrožnim skupinama, nije nerealno da Nor osvari mirovinu, nekih 10000 kn zato što je štitila sebe i druge
Iz gurat će se...
Plan mi je ostaviti posao u školi na pola radnog vremena.... i onda pomalo.jedan tjedan radim 2 dana a drugi 3 dana.
kao što napisah prije.
dati otkaze i oduzeti mirovine uhljebima.
dati otkaze i oduzeti mirovine uhljebima.
2014-12-30
Noor wrote:a briga za mlade generacije? zdrav ko dren raditi na pola radnog vremena, daaajepikur37 wrote:Noor wrote:kako, kaj imaš beneficirani?epikur37 wrote:Noor wrote:straj me lovi kad pomislim na mirovinumutava baštarda wrote:Doduše s obzirom na štete koje ljudi trpe od ove najstrašnije pošasti još od provale Mongola i način rada mirovinskog sustava, brige prema ugrožnim skupinama, nije nerealno da Nor osvari mirovinu, nekih 10000 kn zato što je štitila sebe i druge
Iz gurat će se...
Mladim generacijama služit ću primjerom i savjetima... :)
2015-08-06
epikur37 wrote:Noor wrote:a briga za mlade generacije? zdrav ko dren raditi na pola radnog vremena, daaajepikur37 wrote:Noor wrote:kako, kaj imaš beneficirani?epikur37 wrote:Noor wrote:straj me lovi kad pomislim na mirovinumutava baštarda wrote:Doduše s obzirom na štete koje ljudi trpe od ove najstrašnije pošasti još od provale Mongola i način rada mirovinskog sustava, brige prema ugrožnim skupinama, nije nerealno da Nor osvari mirovinu, nekih 10000 kn zato što je štitila sebe i druge
Iz gurat će se...
primjerom, veliš
ok, samo nemoj da saznaju da si prebrikao vodovod
to ide pod normalno.Noor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:a briga za mlade generacije? zdrav ko dren raditi na pola radnog vremena, daaajepikur37 wrote:Noor wrote:kako, kaj imaš beneficirani?epikur37 wrote:Noor wrote:straj me lovi kad pomislim na mirovinumutava baštarda wrote:Doduše s obzirom na štete koje ljudi trpe od ove najstrašnije pošasti još od provale Mongola i način rada mirovinskog sustava, brige prema ugrožnim skupinama, nije nerealno da Nor osvari mirovinu, nekih 10000 kn zato što je štitila sebe i druge
Iz gurat će se...
primjerom, veliš
ok, samo nemoj da saznaju da si prebrikao vodovod
dio uljudbe.
ko i domovinski most koji ima "prenapregnuti" beton. iz vreće miješan.
1:10
veber-
2014-12-30
Ulijećem u raspravu, ali ću samo nešto reći što sam samo jednom (1x) uspio
pročitati na hr portalu. Ne znam više koji je bio dan i nakojem portalu...
Naime, rekoše poimence koji su nogometaši u repki imali covid. Naveli su ih 10. Zašto vam ovo kažem?
Ne može se drugačije objasniti igru i ponašanje nekih nogometaša: post-covid-sidrom?
Odmah mi je pao u oči Kramarić, Rebić, Guardiola...s 10 m od gola su loptu jedva dobacili do gola.
Protivničkog golmana, u stvari.
Naime, rekoše poimence koji su nogometaši u repki imali covid. Naveli su ih 10. Zašto vam ovo kažem?
Ne može se drugačije objasniti igru i ponašanje nekih nogometaša: post-covid-sidrom?
Odmah mi je pao u oči Kramarić, Rebić, Guardiola...s 10 m od gola su loptu jedva dobacili do gola.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ja redovito idem u teretanu ali za razliku od standardnih "manekena" ja i držim logove volumena i intenziteta treninga pa mogu pratiti stanje prije i poslije. U teretanu sam se vratio dva tjedna od pojave simptoma, pada nije bilo niti u volumenu niti u intenzitetu.Eroo wrote:Ulijećem u raspravu, ali ću samo nešto reći što sam samo jednom (1x) uspio
To se doduše ne bi moglo reći za posljedice lockdowna gdje je opće stanje bilo degradirano za ~30% a obzirom da su udrili preko zime cardio sposobnosti su bile prepolovljene i od toga se još nisam potpuno oporavio jer je glavni izvor kardio tjelovježbe (košarka u dvorani) bio zabranjen do nedavno a interes ljudi za tu aktivnost vani ili unutra (40 ljudi na whatsapp grupi) je i više nego prepolovljen.
Sve u svemu lockdown je imao jači negativni utjecaj na moje opće fizičko stanje od prebolijevanja covida...
Brain32-
2014-04-15
gušterača ni problijem, nego inzulinska rezistencija stanica. dijabetes tip 2 i 3 su direktne posljedice toga. a to je posljedica kapitalističkog obilja ugljikohidrata. ako misliš da je farma lobi jak, i da rivo vrijednost na niže da se statini počnu prepisivati ranije, znaj da su to lokalni pijanci na zidiću isprid butige u usporedbi prema prehrambenoj industriji, a njoj je u interesu da su vrijednosti više.noor wrote:Zato izbij to sebi iz glave.
pa govorim ti, nisam "gledala takve panoe", nego sam osjetila promjene bez da sam išta o tome znala...ama baš ništa
Po njima imaš visoki tlak, dijabetes, ... odjebi to i s ekipom se zapij i sve prođe.
to je suprotno; tu su godinami dizali referentne vridnosti, a sa ih pomalo vraćaju tako da vjerojatno i imoš dijabetes i visoki tlak, ako se ne paziš, je
Kad mi skočiskoči tlak popijem pivo, kad padne vino.
Kronično nizak
ma ok, neka si zdrov,
ali poanta je da ako imoš tlak 130, a hba1c 5.7 oni će ti reći da je to ok, jer imoš 50 godin, samo da te ne bi morali ličiti.
možda, ali će ti ipak preporučiti i odmah prepisati terapiju, jer može od farmakološkog akvizitera dobiti novi laptop ili uplatu za simpozij u dubrovniku ili kongres u opatiji
imo i toga, ali država stvarno doje referentne vrijednosti ke su abnormalne. nekada se govorilo da je normalan tlak 100 plus godine..
neke vrijednosti se mijenjaju, reference.
vozimo aute daleko sigurnije i bolje nego kada je nastalo ograničenje od 130 pa nas maltetiraju.
da, ali to nije usporedivo s tlakom ili razinom glukoze u krvi
gušterača (zdrava, naravno) ima takav setup da proizvodi dovoljno inzulina da normalan i umjeren unos šećera pretvara u energiju i to tako funkcionira
sumnjam da je gušterača tijekom proteklih desetljeća prošla kroz devoluciju, nego je za mijenjanje referentnih vrijednosti razlog taj što sam napisala
2014-04-16
Glede tlaka,
Ja sam svoj mjerio i bilježio pa skoro 3 mjeseca, jutro-večer.
Uglavnom redovito.
Krivulja je pokazivala da ponedjeljkom, početkom radnog tjedna skoči na cca 95-135
I tako i utorak
srijedu se spušta
četvrtak - petak normalan
subota nizak i nedjelja
:D
Onda sam nosio holtere oba jedan za ekg drugi za tlak
internistica od 32 godine veli da je sve ok i da mi je ritam bolji od njenog ali da malo pripazim na tlak
još nije za terapiju, opcija je onaj Koartikel
Ja sam svoj mjerio i bilježio pa skoro 3 mjeseca, jutro-večer.
Uglavnom redovito.
Krivulja je pokazivala da ponedjeljkom, početkom radnog tjedna skoči na cca 95-135
I tako i utorak
srijedu se spušta
četvrtak - petak normalan
subota nizak i nedjelja
:D
Onda sam nosio holtere oba jedan za ekg drugi za tlak
internistica od 32 godine veli da je sve ok i da mi je ritam bolji od njenog ali da malo pripazim na tlak
još nije za terapiju, opcija je onaj Koartikel
2015-08-06
delati zestoko do stote, a onda malo popustiti
dijagram-
2015-08-09
2014-04-16
"The irony of gay men telling people how to contain and not spread a virus."
2014-04-16