Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
Page 22 of 26
Page 22 of 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
horni navija za jadranku...;), a možda ga brine što se provlači ideja da se otpusti višak učitelja, koji samo tarlahaju bzvz i maltretiraju djecu, a budu zaposlili informatičare.... tak da bi i njega mogo zadesit menadžerski poso u stutgartu.... :)))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa danas su već neki dobili pljusku kada ih je pitao jel vi to meni milanovićeve fore prodajete :DDmichaellcmacha wrote:sprdaju se dok im ovaj formalno ne zabiberi.... onda im neće biti do smijeha.... u stvari neće on, to će kvalitetno odraditi milijan...
Guest- Guest
Ma mislim smiješno , čuj glup je a dobio 5 puta izbore. Ma boje se oni njega jer znaju da ga ne mogu kupiti kao ono smeće Sanadera a i da ih zna u dušu.tre911 wrote:pete izbore za redom, mutav i 5 puta porazi zoku uz svu medijsku mašineriju koju zox ima uz sebe a zoka i ekipa oko njega kažu da je mutav i sprdaju se kao sa tim!!kaja_333 wrote:Aha, glup je. Zato je dobio koje ono, treće, četvrte izbore zaredom.provocator wrote:Ma glupost. Glavni i najveći posao odradio je Petrov. Glupi karavasmarko je kurac od ovce.Antif_No1 wrote:Nema što,HDZ-u stvarno treba čestitati,jer ovo su odradili vrhunski.Podmetnuli su ljevičarskim medijima kukavičije jaje od kojeg su stvorili zvijezdu i miljenika,dugo priželjkivanu treću opciju.
Još jednom čestitke Vasi i Karačmarku.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ovaj je zato pametan...
2015-08-08
Navijam za penzionere u 40oj...kako god okreneš, njima sjekira u med :)michaellcmacha wrote:horni navija za jadranku...;), a možda ga brine što se provlači ideja da se otpusti višak učitelja, koji samo tarlahaju bzvz i maltretiraju djecu, a budu zaposlili informatičare.... tak da bi i njega mogo zadesit menadžerski poso u stutgartu.... :)))
Last edited by Starhemberg on 23/12/2015, 23:47; edited 2 times in total
Guest- Guest
Nebitno, nije govornik , mozda ima i tremu govoriti javno ali glup sigurno nije .Starhemberg wrote:Pa Karamarko jest mutav, 5 stvari za nabrojati mu je 12 poslova Heraklovih...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
penzioneri u 40-tim također moraju ići vanka da bi prehranili svoju djecu... i dobro je da za njih navijaš.... nisam u tebe nikad ni sumnjo... al ovo drugo što sam naveo to sam čuo ovih dana, ne zajebavam se stvarno se ima uplanu smanjiti značajan broj općih društvenih predmeta u korist informatike. odnosno ona ide u obvezatni fundus, a neki dosad obvezatni će ići u izborni....Starhemberg wrote:Navijam za penzionere u 40oj...kako god okreneš, njima sjekira u med :)michaellcmacha wrote:horni navija za jadranku...;), a možda ga brine što se provlači ideja da se otpusti višak učitelja, koji samo tarlahaju bzvz i maltretiraju djecu, a budu zaposlili informatičare.... tak da bi i njega mogo zadesit menadžerski poso u stutgartu.... :)))
2015-08-08
Nemoj se ti ništa brinuti "za učitelje koji nista ne rade", barem dok ti djecu besplatno čuvaju pola radnog vremena... imaš ti i drugih briga, svi ih imamo, takav je život...michaellcmacha wrote:penzioneri u 40-tim također moraju ići vanka da bi prehranili svoju djecu... i dobro je da za njih navijaš.... nisam u tebe nikad ni sumnjo... al ovo drugo što sam naveo to sam čuo ovih dana, ne zajebavam se stvarno se ima uplanu smanjiti značajan broj općih društvenih predmeta u korist informatike. odnosno ona ide u obvezatni fundus, a neki dosad obvezatni će ići u izborni....Starhemberg wrote:Navijam za penzionere u 40oj...kako god okreneš, njima sjekira u med :)michaellcmacha wrote:horni navija za jadranku...;), a možda ga brine što se provlači ideja da se otpusti višak učitelja, koji samo tarlahaju bzvz i maltretiraju djecu, a budu zaposlili informatičare.... tak da bi i njega mogo zadesit menadžerski poso u stutgartu.... :)))
Guest- Guest
besplatno? čekoj, besplatno?!Starhemberg wrote:Nemoj se ti ništa brinuti "za učitelje koji nista ne rade", barem dok ti djecu besplatno čuvaju pola radnog vremena... imaš ti i drugih briga, svi ih imamo, takav je život...michaellcmacha wrote:penzioneri u 40-tim također moraju ići vanka da bi prehranili svoju djecu... i dobro je da za njih navijaš.... nisam u tebe nikad ni sumnjo... al ovo drugo što sam naveo to sam čuo ovih dana, ne zajebavam se stvarno se ima uplanu smanjiti značajan broj općih društvenih predmeta u korist informatike. odnosno ona ide u obvezatni fundus, a neki dosad obvezatni će ići u izborni....Starhemberg wrote:Navijam za penzionere u 40oj...kako god okreneš, njima sjekira u med :)michaellcmacha wrote:horni navija za jadranku...;), a možda ga brine što se provlači ideja da se otpusti višak učitelja, koji samo tarlahaju bzvz i maltretiraju djecu, a budu zaposlili informatičare.... tak da bi i njega mogo zadesit menadžerski poso u stutgartu.... :)))
na te uhljebe se spizdu najveći šoldi, razmjerno sa štetom koju oni činu.
2014-04-16
pa realno ja ne bih imao ništa protiv i da vas malo pometu u korist informatike i recimo osnove strojarstva.. a to u vezi čuvanja, to zajebi... moju djecu ja čuvam a ti ih "podučavaš" nečemu najčešće nebitnom, tek tu i tamo poneko od vas i nečemu djelomično bitnom.... u vremenu dok su u školi oni su osigurani kod osiguravajuće kuće, a sa vas je skinuta svaka odgovornost po pitanju njihove sigurnosti... tak da ne pretjeruj, ionako si plaćen samo za "poduku"...
2015-08-08
E, šta sad...Kud sad sa cca 10.000 Milanovićevih uhljeba, koji će sigurno morati napustiti
(ne)radno mjesto ? U Njemačku? Paaa...nisam siguran da ima mista. Istinabog i ne znaju baš nešto raditi, a njemcima nisu potrebni novi socijalni slučajevi. Dosta im je već i Siraca...
(ne)radno mjesto ? U Njemačku? Paaa...nisam siguran da ima mista. Istinabog i ne znaju baš nešto raditi, a njemcima nisu potrebni novi socijalni slučajevi. Dosta im je već i Siraca...
podučavanje i poduka si tribo napisati bez navodnikov. državne skule stvarno podučavaju.michaellcmacha wrote:pa realno ja ne bih imao ništa protiv i da vas malo pometu u korist informatike i recimo osnove strojarstva.. a to u vezi čuvanja, to zajebi... moju djecu ja čuvam a ti ih "podučavaš" nečemu najčešće nebitnom, tek tu i tamo poneko od vas i nečemu djelomično bitnom.... u vremenu dok su u školi oni su osigurani kod osiguravajuće kuće, a sa vas je skinuta svaka odgovornost po pitanju njihove sigurnosti... tak da ne pretjeruj, ionako si plaćen samo za "poduku"...
2014-04-16
pa kako rekoh još nisu svjesni s kim imaju posla, a kad budu postali svjesni, već će biti na putu za bauštelu u germaniji.....tre911 wrote:Pa danas su već neki dobili pljusku kada ih je pitao jel vi to meni milanovićeve fore prodajete :DDmichaellcmacha wrote:sprdaju se dok im ovaj formalno ne zabiberi.... onda im neće biti do smijeha.... u stvari neće on, to će kvalitetno odraditi milijan...
2015-08-08
da zato traže da im djeca dođu u školu sa znanjem čitanja i pisanja, i tako dalje.... a svaki put kad iskrsne neki problem pravdaju se kako nije njihovo da gledaju šta djeca rade..... i onda horni veli da oni čuvaju moju djecu... možda on nečiju i čuva, u to ne ulazim, ali ovi kod mene ni sebe ne čuvaju.... ne što ne bi nego ne znaju...aben wrote:podučavanje i poduka si tribo napisati bez navodnikov. državne skule stvarno podučavaju.michaellcmacha wrote:pa realno ja ne bih imao ništa protiv i da vas malo pometu u korist informatike i recimo osnove strojarstva.. a to u vezi čuvanja, to zajebi... moju djecu ja čuvam a ti ih "podučavaš" nečemu najčešće nebitnom, tek tu i tamo poneko od vas i nečemu djelomično bitnom.... u vremenu dok su u školi oni su osigurani kod osiguravajuće kuće, a sa vas je skinuta svaka odgovornost po pitanju njihove sigurnosti... tak da ne pretjeruj, ionako si plaćen samo za "poduku"...
2015-08-08
Onda ih šalji u privatnu školu ili sam "podučavaj", a koja bi to tek predstava bila ;)michaellcmacha wrote:pa realno ja ne bih imao ništa protiv i da vas malo pometu u korist informatike i recimo osnove strojarstva.. a to u vezi čuvanja, to zajebi... moju djecu ja čuvam a ti ih "podučavaš" nečemu najčešće nebitnom, tek tu i tamo poneko od vas i nečemu djelomično bitnom.... u vremenu dok su u školi oni su osigurani kod osiguravajuće kuće, a sa vas je skinuta svaka odgovornost po pitanju njihove sigurnosti... tak da ne pretjeruj, ionako si plaćen samo za "poduku"...
Guest- Guest
Čovjeku nije nikakav orator i to se vidi, vjerojatno ne zna ni vic dobro ispričati no ima druge sposobnosti koje ga izdižu iznad SDPa i milanovića, operativni dio mu puno bolje leži.kaja_333 wrote:Ma mislim smiješno , čuj glup je a dobio 5 puta izbore. Ma boje se oni njega jer znaju da ga ne mogu kupiti kao ono smeće Sanadera a i da ih zna u dušu.tre911 wrote:pete izbore za redom, mutav i 5 puta porazi zoku uz svu medijsku mašineriju koju zox ima uz sebe a zoka i ekipa oko njega kažu da je mutav i sprdaju se kao sa tim!!kaja_333 wrote:Aha, glup je. Zato je dobio koje ono, treće, četvrte izbore zaredom.provocator wrote:Ma glupost. Glavni i najveći posao odradio je Petrov. Glupi karavasmarko je kurac od ovce.Antif_No1 wrote:Nema što,HDZ-u stvarno treba čestitati,jer ovo su odradili vrhunski.Podmetnuli su ljevičarskim medijima kukavičije jaje od kojeg su stvorili zvijezdu i miljenika,dugo priželjkivanu treću opciju.
Još jednom čestitke Vasi i Karačmarku.
Guest- Guest
stori su puno gore,michaellcmacha wrote:da zato traže da im djeca dođu u školu sa znanjem čitanja i pisanja, i tako dalje.... a svaki put kad iskrsne neki problem pravdaju se kako nije njihovo da gledaju šta djeca rade..... i onda horni veli da oni čuvaju moju djecu... možda on nečiju i čuva, u to ne ulazim, ali ovi kod mene ni sebe ne čuvaju.... ne što ne bi nego ne znaju...aben wrote:podučavanje i poduka si tribo napisati bez navodnikov. državne skule stvarno podučavaju.michaellcmacha wrote:pa realno ja ne bih imao ništa protiv i da vas malo pometu u korist informatike i recimo osnove strojarstva.. a to u vezi čuvanja, to zajebi... moju djecu ja čuvam a ti ih "podučavaš" nečemu najčešće nebitnom, tek tu i tamo poneko od vas i nečemu djelomično bitnom.... u vremenu dok su u školi oni su osigurani kod osiguravajuće kuće, a sa vas je skinuta svaka odgovornost po pitanju njihove sigurnosti... tak da ne pretjeruj, ionako si plaćen samo za "poduku"...
da samo čuvaju dicu na livadi ko ovce nišće ih ne bi naučili ali ih bar ne bi podučili. zoto su najgori oni nadobudni, dobri učitelji koji žele pomoći dici, pa dosljedno rodu svoj poso.
2014-04-16
privatna škola mora imati kurikulum potvrđen od države, da slučajno ne bude uspješna. sam ih poučavati ne smiš.Starhemberg wrote:Onda ih šalji u privatnu školu ili sam "podučavaj", a koja bi to tek predstava bila ;)michaellcmacha wrote:pa realno ja ne bih imao ništa protiv i da vas malo pometu u korist informatike i recimo osnove strojarstva.. a to u vezi čuvanja, to zajebi... moju djecu ja čuvam a ti ih "podučavaš" nečemu najčešće nebitnom, tek tu i tamo poneko od vas i nečemu djelomično bitnom.... u vremenu dok su u školi oni su osigurani kod osiguravajuće kuće, a sa vas je skinuta svaka odgovornost po pitanju njihove sigurnosti... tak da ne pretjeruj, ionako si plaćen samo za "poduku"...
2014-04-16
Starhemberg wrote:Deda je tu apsolutno u pravu... mislim, wtf je ovaj lik?deda na aparatima wrote:Premijer koji nije izabran glasanjem na izborima nema legitimitet. Izbori ne posoje tek tako bez razloga.Ero wrote:Vodenje vlade je jedno, a politika je drugo...Jedno s drugim, ustvari. Jedan kosi, a drugi vodu nosi...deda na aparatima wrote:to je poanta demokracije, da državu vodi netko za koga nitko nije glasao i tko nema povjerenje nijednog dijela građana
Kad je koalicija u pitanju ništa čudno.
Za premiera je najvažnije da zna kako funkcionira veliki sistem i da u svezi s time ima iskustvo.
Petrov zasigurno nema ta iskustva...Karamarko nešto ima, ali samo kad je u pitanju stranka.
Ako smatrate da demokracija nije dobar sustav i da je bolje da tko će biti na vlasti određuje "Nacionalno vijeće", te da su izbori nepotrebni onda tako napiši
Nema smisla da izmišljaš opravdanja i laži kako bi objasnio besmisao ovog sadašnjeg cirkusa.
Većina birača je svoj glas dala Karamarku, za Tihomira Oreškovića nitko nije glasao, nitko ne zna što on misli, koju ideologiju zastupa, ni što planira napraviti.
Ostavi ti ovaj mladi svijet sa ideologijama, njima je do ljepšeg života. Ako ti je do ideologije slobodan si državu napustiti kad god poželiš.
Evo te Sjeverna Koreja čeka rasširenih ruku.
PS:
Ero pamti di su prije 10 godina bile Češka, Slovačka, Poljska i Mađarska u odnosu na Hrvatsku i di su sad.
Samo maloumnici to ne vide.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Pobacaju dokumente, malo se umusaju i sa sirijcima u kolonu po socijalu u minken, samo moraju to brzo napraviti dok se vlast još nije promjenila jer ko zna kako će ovi novi reagirati na izbjeglice bez dokumenataEro wrote:E, šta sad...Kud sad sa cca 10.000 Milanovićevih uhljeba, koji će sigurno morati napustiti
Guest- Guest
tre911 wrote:Pobacaju dokumente, malo se umusaju i sa sirijcima u kolonu po socijalu u minken, samo moraju to brzo napraviti dok se vlast još nije promjenila jer ko zna kako će ovi novi reagirati na izbjeglice bez dokumenataEro wrote:E, šta sad...Kud sad sa cca 10.000 Milanovićevih uhljeba, koji će sigurno morati napustiti
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 22 of 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Similar topics
» intervju kandidata za premijera
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
Page 22 of 26