Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
Page 25 of 26
Page 25 of 26 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26
Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
michaellcmacha wrote: znači da će ispoštivat ono što je potpisao...
Je nije u koaliciji nego u kolektivnoj suradnji. Govno bio govno ostao.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Tony Soprano wrote:da je to sa zokijem napravil onda bi bilo OK
Ne bi bilo ok jer se kleo ocem i meterom da neće s nikim a koliko vidimo već prije nekoliko mjeseci je već sve bilo dogovoreno za ovakav ishod. Na sreću nisam glasao za njega (a nisam ni za Zokija kako ti misliš), bio mi je mutan i onda ako ništa drugo jer dolazi iz te zaostale sredine i pokazalo se da sam bio u pravu.
catabbath-
2015-08-22
nisi glasa nemaš se šta žalit..
tako i mladeš SDPa napada Petrova , bla bla bla. Imate svoju partiju.
Ja sam glasa za Petrova, da guzi HDZ/SDPovce, što je dobro i obavio, naguzio je obje strane, te u konačnici da pokuša napraviti neke promjene u RH državi.
Izbor kapitalističkog ne-stranačkog premijera je najbolje što se moglo desiti.
Da je postigao dogovor sa SDPom, rezultat bi bio sličan.
MOST je za sada obavio sve što se od njega očekivalo. Da nije bilo MOSTa imao bi Karamarka ili Zokija kao šerife, i nastavilo bi se po starom.. doduše možda se i sada nastavi po starom(uhljebljivanje, zaduživanje, krađa, po čemu je nažalost poznat HDZ i druga strana) ali MOST + nestranački premijer daju neku nadu za neki korektiv
Ja sam glasa za Petrova, da guzi HDZ/SDPovce, što je dobro i obavio, naguzio je obje strane, te u konačnici da pokuša napraviti neke promjene u RH državi.
MOST je za sada obavio sve što se od njega očekivalo. Da nije bilo MOSTa imao bi Karamarka ili Zokija kao šerife, i nastavilo bi se po starom.. doduše možda se i sada nastavi po starom(uhljebljivanje, zaduživanje, krađa, po čemu je nažalost poznat HDZ i druga strana) ali MOST + nestranački premijer daju neku nadu za neki korektiv
Guest- Guest
Neoliberalni portugalac wrote:
Kužiš da nikakvog izbora nije bilo? Bilo bi poštenije da je Karamarko bio jer za njega je barem netko glasao (i čuo za njega). Ovo je otprilike situacija kao kad je EU postavila Montija u Italiji. Ovaj lik nema nikakav izborni legimitet a moguće da čak ni HR državljanstvno nema...
catabbath-
2015-08-22
Neoliberalni portugalac wrote:nisi glasa nemaš se šta žalit..
Tony Soprano-
2015-08-15
fala Bogu da Karamarko nije mandatardawson wrote:Neoliberalni portugalac wrote:
Kužiš da nikakvog izbora nije bilo? Bilo bi poštenije da je Karamarko bio jer za njega je barem netko glasao (i čuo za njega). Ovo je otprilike situacija kao kad je EU postavila Montija u Italiji. Ovaj lik nema nikakav izborni legimitet a moguće da čak ni HR državljanstvno nema...
Tony Soprano-
2015-08-15
Tony Soprano wrote:
fala Bogu da Karamarko nije mandatar
Definitivno bi imao veći legimitet od ovog glumca.
catabbath-
2015-08-22
Da se mene pita ja bi uvezao Japanca.dawson wrote:Tony Soprano wrote:
fala Bogu da Karamarko nije mandatar
Definitivno bi imao veći legimitet od ovog glumca.
Tony Soprano-
2015-08-15
Tony Soprano wrote:Da se mene pita ja bi uvezao Japanca.
Nigdje problema ako bi Japanac makar doletio iz Japana i pojavio se na izborima da netko uopće zna da postoji...
catabbath-
2015-08-22
ti kažeš da je on nekog prevario... tebe nije, s obzirom da si ga ti prokužio i nisi mu dao glas, a to što je on prevario tvog simpatikusa to je drugi par opančića.... to je čak i u redu s moje točke gledišta... meni je dapače drago da se ti osjećaš prevareno zajedno sa zokijem ti...dawson wrote:michaellcmacha wrote: znači da će ispoštivat ono što je potpisao...
Je nije u koaliciji nego u kolektivnoj suradnji. Govno bio govno ostao.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ti kažeš da je on nekog prevario... tebe nije, s obzirom da si ga ti prokužio i nisi mu dao glas, a to što je on prevario tvog simpatikusa to je drugi par opančića.... to je čak i u redu s moje točke gledišta... meni je dapače drago da se ti osjećaš prevareno zajedno sa zokijem ti...
Ja sam glasao za živi zid. Kad sam razmišljao kome dati glas prvi uvjet je bio da ne glasam za bandite koji su se već višekratno dokazali kao govna. Tako da su tvoji već ispali u startu. Tu sam se dvoumio za Petrova ali bio je malo mutan i onda pogotovo jer dolazi iz krkanskih krajeva a kako krv nije voda bilo je dosta vjerojatno da će ići na kraju za krkanima. Tako da sam ga u tom smislu dobro procijenio. Ali ne bi bio neki problem da nije bio govno i svašta lagao i obećavao i ovjeravao kod bilježnika a već se i prije izbora bio dogovorio sa ovima i na kraju doveo nekog anonimusa jer je tako mislio da će ispasti manje govno nego šta u stvari je :)
catabbath-
2015-08-22
šta se pokazalo... u čemu si ti u pravu... u tom da se osjećaš prevareno i izdano.... stani u red.... ako je itko u ovoj državi prevaren i izdan onda su to oni koji su hrvatsku svojom krvlju stvarali.... a zbog jebenih kompromisa sa ekipom koja baštini komunističku ostavštinu smo tu gdje jesmo.... da smo nakon rata uspostavili novu paradigmu i zaključili priču sa komunjarskom bandom danas bi imali kolko tolko normalnu stranku lijevog socijaldemokratskog usmjerenja bez kojekakvih partizanskih i komunističkih sineka i unuka, i isto tako desno orijentiranu demokršćansku stranku također cijepljenu od kojekakvih prikrivenih mentalnih kompartijaca...
2015-08-08
i ok, znači glasao si za živi zid, i onda nikako nisi prevaren, tvoj saborski zastupnik za sada nije učinio ništa što bi te razočaralo...
2015-08-08
To se moglo dogoditi i da je crvena banda samo od sebe odbacila titoizam i šugoslaviju te prihvatila pomirbu koju je zagovarao FT. No budući da su oni zagrizli ponuđenu ruku kao bijesni psi tako da je pomirba propala u potpunosti te ispada da je bilo bolje da smo to riješili onda na puno radikalniji način.michaellcmacha wrote:šta se pokazalo... u čemu si ti u pravu... u tom da se osjećaš prevareno i izdano.... stani u red.... ako je itko u ovoj državi prevaren i izdan onda su to oni koji su hrvatsku svojom krvlju stvarali.... a zbog jebenih kompromisa sa ekipom koja baštini komunističku ostavštinu smo tu gdje jesmo.... da smo nakon rata uspostavili novu paradigmu i zaključili priču sa komunjarskom bandom danas bi imali kolko tolko normalnu stranku lijevog socijaldemokratskog usmjerenja bez kojekakvih partizanskih i komunističkih sineka i unuka, i isto tako desno orijentiranu demokršćansku stranku također cijepljenu od kojekakvih prikrivenih mentalnih kompartijaca...
Guest- Guest
ja sam još tamo na forumu rekao odmah nakon onih izbora, da jednu riječ kritike neću napisati protiv kikiriki koalicije ukoliko ispoštuju PLAN 21 međutim odmah čim su preuzeli sve poluge vlasti odmah su kompletan plan stavili ad acta i krenuli sa dekonstrukcijom, institucionalnim kriminalom, stvaranjem glasačke baze zapošljavanjem svog članstva u razno razne novoosnovane agencije, dijeljenjem sredstava isključivo po partikularnoj osnovi, čak su išli do te krajnosti da su zakočili razvoj i investicije u obnovljive izvore energije samo zato jer nitko od njihovih nije bio u toj priči, doslovno uličnim klošarima dijelili hrvatsku državnu imovinu (šliperi i šine od siska do karlovca, desetci milijuna kuna za izmjenu satova preko elektre i pitaj boga šta sve ne) plus što su svjesno donosili odluke iz kojih izravno proizlazi slabljenje hrvatske nacionalne sigurnosti (izbacivanje 700 perspektivnih časnika i dočasnika (dob od 40-50 godina) koji su svi do jednog ratni veterani i nakon rata školovani na najboljim vojnim učilištima, i smjenjivanje kompletnog policijskog i obavještajnog kadra kod kog su god samo namirisali povećanu dozu domoljublja). a kad sam nakon nepunih godinu dana vidio fotografiju gdje mladi četnik iz Dvora na uni (poznat po odori arkanovih crvenih beretki i javnog mahanja sa oružjem po pounju) sjedi sa premijerom i ugodno prijateljski ćaska bilo mi je sve jasno.. s druge strane lik javno mahnito se cerekajući objavi da je polazio sdp-ov seminar na kojem su između ostalog imali predavanja o KARANJU NARODA i da je po toj osnovi dobio čistu PETICU. pametnom i bez zle namjere čisto dovoljno da zna s kim ima posla.....
2015-08-08
Jesi našao kome ćeš o Montiju. Portugalac bi najviše volio da je mandatar Montijev zločesti profesor ekonomije...dawson wrote:Neoliberalni portugalac wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Zare Puhovski na aparatima. Neka ne bude nista od Oreskovica i ove vlade ali je ovo neprocjenjivo. Koji kurac i Visa......
2014-04-14
a aparati stekaju, stanje alarmantnoabraham wrote:Zare Puhovski na aparatima. Neka ne bude nista od Oreskovica i ove vlade ali je ovo neprocjenjivo. Koji kurac i Visa......
dijagram-
2015-08-09
Ništa ne šteka, sve radi kao podmazano.
Trinity-
2014-04-17
neke bi trebalo priključiti i na švas aparate
vili40-
2015-08-02
ako su oni baxterovi što ih je nabavljala ona Stavljenićka, onda je stvarno alarmantno... ali ne bi bilo loše da ih koriste do kraja....dijagram wrote:a aparati stekaju, stanje alarmantnoabraham wrote:Zare Puhovski na aparatima. Neka ne bude nista od Oreskovica i ove vlade ali je ovo neprocjenjivo. Koji kurac i Visa......
2015-08-08
Page 25 of 26 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26
Similar topics
» intervju kandidata za premijera
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
Page 25 of 26