ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?

Page 23 of 26 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26  Next

Go down

Novi mandatar bit će Tihomir Orešković? - Page 23 Empty Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?

Post by Ero 24/12/2015, 00:07

tre911 wrote:
Ero wrote:E, šta sad...Kud sad sa cca 10.000 Milanovićevih uhljeba, koji će sigurno morati napustiti
(ne)radno mjesto ? U Njemačku? Paaa...nisam siguran da ima mista. Istinabog i ne znaju baš nešto raditi, a njemcima nisu potrebni novi socijalni slučajevi. Dosta im je već  i Siraca... :clown
Pobacaju dokumente, malo se umusaju i sa sirijcima u kolonu po socijalu u minken, samo moraju to brzo napraviti dok se vlast još nije promjenila jer ko zna kako će ovi novi reagirati na izbjeglice bez dokumenata  drunken
:^0

Ero

2014-04-23

Back to top Go down

Novi mandatar bit će Tihomir Orešković? - Page 23 Empty Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?

Post by michaellcmacha 24/12/2015, 00:09

Starhemberg wrote:
michaellcmacha wrote:pa realno ja ne bih imao ništa protiv i da vas malo pometu u korist informatike i recimo osnove strojarstva.. a to u vezi čuvanja, to zajebi... moju djecu ja čuvam a ti ih "podučavaš" nečemu najčešće nebitnom, tek tu i tamo poneko od vas i nečemu djelomično bitnom.... u vremenu dok su u školi oni su osigurani kod osiguravajuće kuće, a sa vas je skinuta svaka odgovornost po pitanju njihove sigurnosti... tak da ne pretjeruj, ionako si plaćen samo za "poduku"...
Onda ih šalji u privatnu školu ili sam "podučavaj", a koja bi to tek predstava bila ;)
pa samo ti podučavaj, ali nemoj se kurčit da ti nekog čuvaš... ja ti to ne bi ni dozvolio.... ili nedaj bože da odgajaš... to pogotovo...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by lookatme 24/12/2015, 00:09

tre911 wrote:
kaja_333 wrote:
tre911 wrote:
kaja_333 wrote:
provocator wrote:
Antif_No1 wrote:Nema što,HDZ-u stvarno treba čestitati,jer ovo su odradili vrhunski.Podmetnuli su ljevičarskim medijima kukavičije jaje od kojeg su stvorili zvijezdu i miljenika,dugo priželjkivanu treću opciju.
Još jednom čestitke Vasi i Karačmarku.
Ma glupost. Glavni i najveći posao odradio je Petrov. Glupi karavasmarko je kurac od ovce.
Aha, glup je. Zato je dobio koje ono, treće, četvrte izbore zaredom.
pete izbore za redom, mutav i 5 puta porazi zoku uz svu medijsku mašineriju koju zox ima uz sebe a zoka i ekipa oko njega kažu da je mutav i sprdaju se kao sa tim!!
Ma mislim smiješno , čuj glup je a dobio 5 puta izbore. Ma boje se oni njega jer znaju da ga ne mogu kupiti kao ono smeće Sanadera a i da ih zna u dušu.
Čovjeku nije nikakav orator i to se vidi, vjerojatno ne zna ni vic dobro ispričati no ima druge sposobnosti  koje ga izdižu iznad SDPa i milanovića, operativni dio mu puno bolje leži.
Danas sam baš komentirala da uopće nije tako mutav kako izgleda  :roll
lookatme
lookatme

Female
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2015, 00:15

lookatme wrote:
tre911 wrote:
kaja_333 wrote:
tre911 wrote:
kaja_333 wrote:
provocator wrote:
Antif_No1 wrote:Nema što,HDZ-u stvarno treba čestitati,jer ovo su odradili vrhunski.Podmetnuli su ljevičarskim medijima kukavičije jaje od kojeg su stvorili zvijezdu i miljenika,dugo priželjkivanu treću opciju.
Ma glupost. Glavni i najveći posao odradio je Petrov. Glupi karavasmarko je kurac od ovce.
pete izbore za redom, mutav i 5 puta porazi zoku uz svu medijsku mašineriju koju zox ima uz sebe a zoka i ekipa oko njega kažu da je mutav i sprdaju se kao sa tim!!
Ma mislim smiješno , čuj glup je a dobio 5 puta izbore. Ma boje se oni njega jer znaju da ga ne mogu kupiti kao ono smeće Sanadera a i da ih zna u dušu.
Čovjeku nije nikakav orator i to se vidi, vjerojatno ne zna ni vic dobro ispričati no ima druge sposobnosti  koje ga izdižu iznad SDPa i milanovića, operativni dio mu puno bolje leži.
I nije, ostavlja ponekad takav dojam a tu je i medijska haranga koja htjeli mi ili ne utječe na nas kao društvo i u čas posla dobijemo mutavca bez da iko zna pravi razlog zašto je to tako. Barem sam ja naletio na ljude koji tako pričaju o Karamrku jer je kao najnegativniji političar a kada sam ih pitao zašto je najnegativniji niko nije znao odgovor. Jednostavno im je ta slika usađena u glavu konstantnim medijskim pumpanjem o tome.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2015, 00:19

inače nisam niti ja primjetio da je karamarko mutav.. 
doduše nije rječit, ali nije defintivno mutav. 
možda je više negativna pojava, nekako je crn i ima izbuljene oči.. još ima neki špijunski pedigre pa ono .. sve skupa stvori negativnu osobu od njega, iako sa druge strane , niti Zoki nije baš popularan(njih dvoje najnegativnije). 

doduše mediji su uglavnom lijevo, pa više ismijavaju karamarka.. ali da je neki mutavac i nije , nisam primjetio
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/12/2015, 00:21

tre911 wrote:
lookatme wrote:
tre911 wrote:
kaja_333 wrote:
tre911 wrote:
kaja_333 wrote:
provocator wrote:
I nije, ostavlja ponekad takav dojam a tu je i medijska haranga koja htjeli mi ili ne utječe na nas kao društvo i u čas posla dobijemo mutavca bez da iko zna pravi razlog zašto je to tako. Barem sam ja naletio na ljude koji tako pričaju o Karamrku jer je kao najnegativniji političar a kada sam ih pitao zašto je najnegativniji niko nije znao odgovor. Jednostavno im je ta slika usađena u glavu konstantnim medijskim pumpanjem o tome.
Karamarka su uzeli na zub cim je boljkovcu stavio lisice,najavio lustraciju a kampanja je dosegla vrhunac kad je tuzio manolica..eto ti razloga nepopularnosti
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2015, 00:29

Neoliberalni portugalac wrote:inače nisam niti ja primjetio da je karamarko mutav.. 
možda je više negativna pojava, nekako je crn i ima izbuljene oči.. još ima neki špijunski pedigre pa ono .. sve skupa stvori negativnu osobu od njega, iako sa druge strane , niti Zoki nije baš popularan(njih dvoje najnegativnije). 

doduše mediji su uglavnom lijevo, pa više ismijavaju karamarka.. ali da je neki mutavac i nije , nisam primjetio
Dobar PR čuda čini, vidi što je Braun napravio od milanovića dok ga je držao na uzdama, no problem je kada neko ne može pobjeći od svog bahatluka i divljanje kao milanović pogotovo ako sisa lajne kako se priča po kuloarima za njega.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2015, 00:31

vuksadinare wrote:
tre911 wrote:
lookatme wrote:
tre911 wrote:
kaja_333 wrote:
tre911 wrote:
kaja_333 wrote:
provocator wrote:
Karamarka su uzeli na zub cim je boljkovcu stavio lisice,najavio lustraciju a kampanja je dosegla vrhunac kad je tuzio manolica..eto ti razloga nepopularnosti
To stoji no ovdje je o nečem drugo riječ kod običnih ljudi koji ne znaju reći zašto je najnegativniji političar iako znaju da je najnegativniji
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ero 24/12/2015, 01:17

@Tre, reklo na TV, piše u novinama...Ako su tako rekli Maja Sever i Mislav Bago, to ne može biti ništa drugo do istina.  :clown

2014-04-23

Back to top Go down

Post by lookatme 24/12/2015, 01:23

Neoliberalni portugalac wrote:inače nisam niti ja primjetio da je karamarko mutav.. 

Neoliberalni, jesil' ti to počeo sijedit  B-)
lookatme
lookatme

Female
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2015, 01:50

tre911 wrote:
kolerik wrote:Uglavnom Opus Dei u ovom ciklusu (ili cirkusu) pobijedio UDB-u (ne mislim na kolegu forumasa naravno).

Oreskovicev legitimitet je i vise nego upitan, ali legitimitet je poput dojma (a ne bi trebao biti) ovisi o onom koji ga razmatra.

Izgleda po prvi puta nakon 3.1.2000. cemo imati tehnokrata za premijera, prava moc seli u Sabor (i definitivno Trg zrtava fasizma opet od 3.1.2000. jedna stranka drzi Sabor, Vladu i Pantovcak makar indirektno).
Ovo je netočno, imaš josipovića i milanovića kroz tri godine na okupu od 2011 do 2014

Pardon, u pravu si, naravno.

Oba su pala...Nemojte i da se vama desi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2015, 01:57

kaja_333 wrote:
provocator wrote:

Zapravo pete (dva za EP, lokalne - iako je to uvijek podlozno razlicitim tumacenjima, za predsjednka RH i parlamentarne). Nisu to bile neke narocito blistave pobjede, ali HDZ ce puno radosnije docekati Bozic nego recimo 2012.

Karamarko si moze upisati i vjerojatno najtezu borbu - za predsjednika HDZ-a i referendum o ustavnom definiranju obitelji (koji je on uredno potpalio, gle cuda, sa buducim suradnicima na parlamentarnoj vecini, iz MOST-a).

Tako jedno sedam pobjeda za redom. Ili je najsretniji covjek na svijetu ili je puno, puno pametniji nego sto izgleda.

Gradmaster respect.

Mozes dodati i izbore za predsjednika RH 2000, tada je Mesicu bio sef izbornog stozera. Gle cuda, teski autsajder pobijedio pokupivsi glasove HDZ-ovih biraca Granicu... :) Hmmmm, pocinje se uvidjati uzorak.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2015, 02:08

Necu sam sebi nizati postove, ali bio je u mojoj osnovnoj skoli, razredu, jedan decko jako povucen i sutljiv, cak je i uciteljica mislila da mali i nije sav svoj.

I kako vec biva prva dva razreda uglavnom hrvatski, matematika osnovne operacije i tablica mnozenja, dijeljenje, dosta recitiranja i citanja pred razredom...jako lose ocjene.

I tako negdje do petog razreda kad smo u matematici naletjeli na malo zajebanije stvari. Mi se svi znojimo nad biljeznicama, nastavnica pita tko ce na plocu, mali se javi i zdrobi zadatak kao da ga nikad nije bilo.

Nisam ga nakon toga vidio da je dobio 4 iz prirodoslovnih predeta, sve 5. Isli smo u osnovnu i srednju skolu, do treceg razreda, otisao u UK, pa u SAD i sad radi u Silicijskoj dolini.

Ni danas ne zna sloziti postenu recenicu.

''Pamet'' i ''mutavost'' su jako liberalno koristeni pojmovi. Sto cini nekoga pametnim?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by v_vlado 24/12/2015, 05:58

Htjeli ste karamaeka,kad on ne zna engleski e ovaj goapodin ga govori bolje nego hrvatski.....
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2015, 06:14

Karamarko i on su komplementarni...zajedno govore odlican engleski i ne tako odlican hrvatski, ali ajde. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/12/2015, 06:14

v_vlado wrote:Htjeli ste karamaeka,kad on ne zna engleski e ovaj goapodin ga govori bolje nego hrvatski.....
Jbg a tvoji se rugali da hdz nema kandidata koji zna govorit engleski...daj dogovorite se boga ti...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2015, 06:16

Ne brine mene njihovo znanje engleskog, mene brine njihova nesposobnost (ili dijabolicna sposobnost) da budu iskreni na hrvatskom...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/12/2015, 06:22

Jel' jos netko spreman za skociti u jureci vlak? (osim Milanovica)

Cini mi se da mogu racunati (eventualno) na 3-4 zastupnika manjina, Pupovac i Stanimirovic su out.

HDSSB, Sincic, Holy, HRID, IDS-PGS su rekli decidirano ne.

Dakle Domoljubna koalicija - MOST + Bandic. Raskovic i Albanka su se bratski pridruzili kombinaciji. :)

Jucer sam saznao da je HDZ odnio 51 mandat od 59 u DK. SDP je odnio 40 od 56 u koaliciji Hrvatska raste, dakle dali su partnerima duplo vise od hadezeovaca.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by abraham 24/12/2015, 07:07

Da, Bilo kako bilo ali novi mandatar je podigao dosta prasine ali u biti manje no sto sam ocekivao od potpuno novog rjesenja tj nestranacke osobe. Iz komentara se moze procitati tko na kojoj strani sjedi. Osobno mi je sve malo cudno jer je Zivi Zid usao u parlament i imao sansu da bude u vladi a lupao je gluposti o tiskanju novca prema potrebi. Sada dolazi covjek koji , prema dostupnim podatcima, od kune pravi, dvije ili tri. Prvi dan mu je primjecena jedna ozbiljna "falinka" da ne govori bas najbolje rvatski. Super. Danas je novi dan i vjerojatno ce mu se naci da mu je otac, djed susjed ili susjedov kum bio ustasha, da je isao u istu crkvu kao i Susak (znaci Suskov kadar), da je sa Markickom isao zajedno na vjeronauk i sl. Zanimljivo je da se u DNRH bacalo drkicu na irski model gdje su u biti bitno popravljeni odnosi sa ogromnom dijasporom i gdje je dijaspora povukla kola naprijed. Bravo Irci, fuj Oreskovic. Nista. Sada je kako je. Sretno i Orskovicu i cijeloj DNRH. Da, bude li Oreskovic premijer, prestajem pisati ovo DNRH jer pionircici definitivno gube tlo pod nogama.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sora 24/12/2015, 08:43

Od tome tko gubi tko pod nogama dalo bi se pričati. 
Ako se HDZ dočepao vlasti uz pomoć dijaspore onda je logično tko se i gdje pogubio i Da se DOMLJUBLJE krčmi na nacin koji je samo u klerofasistickom krugovima moguć. No , dobro . Ima dana za megdana
Glavno da je  abraham na forumu svršio..

2014-04-29

Back to top Go down

Post by abraham 24/12/2015, 09:08

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 23 of 26 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26  Next

Back to top

- Similar topics