Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
Page 21 of 26
Page 21 of 26 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26
Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Možda,no nekako mi se čini da SDP jako dugo neće vidit banskih dvora a ni Pantovčaka.marcellus wrote:Miliću, grandmaster respect!
Međutim... Baš zbog svega ovoga, ne prognoziram mu dugo trajanje.
evo najavio margetić da idu u šumu, nadajmo se da će ovaj put tamo i ostati
Guest- Guest
najvaznije je da mene razumijes ;-)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:vi prekogranični niste bitni dok ne pređete granicu...
Što onda da radim? Ako ću preskakati sve postove koje pišu budale, neću sudjelovati u raspravi. A osjećam se da ovdje spadam.
2014-04-12
ma jebo to... peđa grbin je sve lijepo objasnio.. njima nakon ovog izbornog procesa nije bilo ništa važno osim onemogućiti da karamarko dođe na vlast, jer su svjesni da će sad fasovati....
2015-08-08
sad jesam.. uff, za tebe su onda tvoji iskeširali miljunemichaellcmacha wrote:s obzirom da nisi neš posebno pametna (to što si umišljaš, ti nije opravdanje) vjerojatno je da su coltali da bi ti dobro prolazila... a kad su kasnili onda bi malo falila....sad si valjda razumjela....
neva- Posts : 4367
2014-04-12
radi šta hoćeš... ali sa mnom moš komunicirati samo kad ja to hoću i prek treće osobe... a to je upravo onak kako meni paše... istina tebi baš i ne, ali tvoje muke i muke zokija veličanstvenog su vaš problem...
2015-08-08
r_nevjesta wrote:sad jesam.. uff, za tebe su onda tvoji iskeširali miljunemichaellcmacha wrote:s obzirom da nisi neš posebno pametna (to što si umišljaš, ti nije opravdanje) vjerojatno je da su coltali da bi ti dobro prolazila... a kad su kasnili onda bi malo falila....sad si valjda razumjela....
daj i meni objasni, ja nisam ništa razumio
crvenkasti-
2014-04-17
moji nisu bili u poziciji, s njima gamad koja je s tvojima bila u talu nije htjela ni formalno koju prozboriti.... a i mojima su uzimali bez da ih išta i pitaju... da bi dali tvojima... ali lijepo je vidjeti te uvrijeđenu... ;) ali i to vam je jedna od karakteristika....r_nevjesta wrote:sad jesam.. uff, za tebe su onda tvoji iskeširali miljunemichaellcmacha wrote:s obzirom da nisi neš posebno pametna (to što si umišljaš, ti nije opravdanje) vjerojatno je da su coltali da bi ti dobro prolazila... a kad su kasnili onda bi malo falila....sad si valjda razumjela....
2015-08-08
Ako ovdje bude posla te vrste svi drugi poslovi padaju u vodu, ovdje je prioritet a drugovi nek misle što to znači.michaellcmacha wrote:još su u nevjerici, ali polako sutra preksutra budu polako odlazili od sebe, a kad se potvrdi predsjednik vlade šlogirat će ih.... al nije ovo još gotovo, zox sada grozničavo vrti kombinacije... bolje da ne pomahnita ali nije mu za vjerovat, tak da možda i ne budeš/mo zapalili van.. morti budemo imali posla ovdje... prečeg....tre911 wrote:Ezek na aparatimamichaellcmacha wrote:nego bičina se pojavio... a šta je sa ezekom.. da ga ipak nije sjebalo što sinoć nije uzeo tablete....
Guest- Guest
Aha, glup je. Zato je dobio koje ono, treće, četvrte izbore zaredom.provocator wrote:Ma glupost. Glavni i najveći posao odradio je Petrov. Glupi karavasmarko je kurac od ovce.Antif_No1 wrote:Nema što,HDZ-u stvarno treba čestitati,jer ovo su odradili vrhunski.Podmetnuli su ljevičarskim medijima kukavičije jaje od kojeg su stvorili zvijezdu i miljenika,dugo priželjkivanu treću opciju.
Još jednom čestitke Vasi i Karačmarku.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha wrote:moji nisu bili u poziciji, s njima gamad koja je s tvojima bila u talu nije htjela ni formalno koju prozboriti.... a i mojima su uzimali bez da ih išta i pitaju... da bi dali tvojima... ali lijepo je vidjeti te uvrijeđenu... ;) ali i to vam je jedna od karakteristika....
neva- Posts : 4367
2014-04-12
U svakom slučaju područje o kojemu jastreb voli diskutirati i drži da je vodeći stručnjak po tom pitanju :)kolerik wrote:To i nije stvar za zajebanciju, vec za ozbiljno proucavanje posebno ovdje.tre911 wrote:jastrbovo područje i nemojte se zajebavati sa njim i tim e! :))))n_razbojnik wrote:Opus Dei! Znao sam...michaellcmacha wrote:vele da ide u crkvu... jel to moguće da jedan ober sposoban korporativni manager ide u crkvu
Guest- Guest
pa ok znam da te takav odnos snaga veseli... veselio je i tvoje kad se košara punila a kurcom niste mrdali..... onda ti je valjda jasno zašto mi niste mili...r_nevjesta wrote:michaellcmacha wrote:moji nisu bili u poziciji, s njima gamad koja je s tvojima bila u talu nije htjela ni formalno koju prozboriti.... a i mojima su uzimali bez da ih išta i pitaju... da bi dali tvojima... ali lijepo je vidjeti te uvrijeđenu... ;) ali i to vam je jedna od karakteristika....
2015-08-08
a puni se i dan danas, dok vas netko ne uputi da odete mjenjat plahte po njemačkim i talijanskim domovima za stare i nemoćne...michaellcmacha wrote:pa ok znam da te takav odnos snaga veseli... veselio je i tvoje kad se košara punila a kurcom niste mrdali..... onda ti je valjda jasno zašto mi niste mili...r_nevjesta wrote:michaellcmacha wrote:moji nisu bili u poziciji, s njima gamad koja je s tvojima bila u talu nije htjela ni formalno koju prozboriti.... a i mojima su uzimali bez da ih išta i pitaju... da bi dali tvojima... ali lijepo je vidjeti te uvrijeđenu... ;) ali i to vam je jedna od karakteristika....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa ok znam da te takav odnos snaga veseli... veselio je i tvoje kad se košara punila a kurcom niste mrdali..... onda ti je valjda jasno zašto mi niste mili...r_nevjesta wrote:michaellcmacha wrote:moji nisu bili u poziciji, s njima gamad koja je s tvojima bila u talu nije htjela ni formalno koju prozboriti.... a i mojima su uzimali bez da ih išta i pitaju... da bi dali tvojima... ali lijepo je vidjeti te uvrijeđenu... ;) ali i to vam je jedna od karakteristika....
Ti si prvi od svih postao Hrvat, a poslije su oni bolje prošli.
i sad, kako ne biti ogorčen i uvrijeđen?
crvenkasti-
2014-04-17
kako veli ona baba ispred mosta ...... ne želim vam blagoslovljen božić, pa eto nek vam bude baš tako kako drugima želite i činite....
2015-08-08
Deda je tu apsolutno u pravu... mislim, wtf je ovaj lik?deda na aparatima wrote:Premijer koji nije izabran glasanjem na izborima nema legitimitet. Izbori ne posoje tek tako bez razloga.Ero wrote:Vodenje vlade je jedno, a politika je drugo...Jedno s drugim, ustvari. Jedan kosi, a drugi vodu nosi...deda na aparatima wrote:to je poanta demokracije, da državu vodi netko za koga nitko nije glasao i tko nema povjerenje nijednog dijela građana
Kad je koalicija u pitanju ništa čudno.
Za premiera je najvažnije da zna kako funkcionira veliki sistem i da u svezi s time ima iskustvo.
Petrov zasigurno nema ta iskustva...Karamarko nešto ima, ali samo kad je u pitanju stranka.
Ako smatrate da demokracija nije dobar sustav i da je bolje da tko će biti na vlasti određuje "Nacionalno vijeće", te da su izbori nepotrebni onda tako napiši
Nema smisla da izmišljaš opravdanja i laži kako bi objasnio besmisao ovog sadašnjeg cirkusa.
Većina birača je svoj glas dala Karamarku, za Tihomira Oreškovića nitko nije glasao, nitko ne zna što on misli, koju ideologiju zastupa, ni što planira napraviti.
Guest- Guest
pete izbore za redom, mutav i 5 puta porazi zoku uz svu medijsku mašineriju koju zox ima uz sebe a zoka i ekipa oko njega kažu da je mutav i sprdaju se kao sa tim!!kaja_333 wrote:Aha, glup je. Zato je dobio koje ono, treće, četvrte izbore zaredom.provocator wrote:Ma glupost. Glavni i najveći posao odradio je Petrov. Glupi karavasmarko je kurac od ovce.Antif_No1 wrote:Nema što,HDZ-u stvarno treba čestitati,jer ovo su odradili vrhunski.Podmetnuli su ljevičarskim medijima kukavičije jaje od kojeg su stvorili zvijezdu i miljenika,dugo priželjkivanu treću opciju.
Još jednom čestitke Vasi i Karačmarku.
Guest- Guest
Pa Karamarko jest mutav, 5 stvari za nabrojati mu je 12 poslova Heraklovih...
Guest- Guest
sprdaju se dok im ovaj formalno ne zabiberi.... onda im neće biti do smijeha.... u stvari neće on, to će kvalitetno odraditi milijan...
2015-08-08
Ok i takav mutavac pobjedi mad il zoxa uz svu medijsku mašineriju koju zox ima, biće da je mad il zox onda neusporedivo gluplji od karamarka.Starhemberg wrote:Pa Karamarko jest mutav, 5 stvari za nabrojati mu je 12 poslova Heraklovih...
Guest- Guest
horni navija za jadranku...;), a možda ga brine što se provlači ideja da se otpusti višak učitelja, koji samo tarlahaju bzvz i maltretiraju djecu, a budu zaposlili informatičare.... tak da bi i njega mogo zadesit menadžerski poso u stutgartu.... :)))
2015-08-08
Page 21 of 26 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26
Similar topics
» intervju kandidata za premijera
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
Page 21 of 26