ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?

Page 17 of 26 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 26  Next

Go down

Novi mandatar bit će Tihomir Orešković? - Page 17 Empty Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?

Post by crvenkasti 23/12/2015, 22:03

maggie13 wrote:
kic wrote:joj puna kapa mi je ovih komentara: sve je izrezirano, dogovoreno, inscenirano,..

nakon sto se nesto rasplete svi smo pametniji, ali to ne znaci da se sve tako moralo odviti.
i meni,iskreno..sad svi sve znaju ili su znali..B-)

Ja ne. Ja priznam da sam glup. I ponosim se time.

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

Novi mandatar bit će Tihomir Orešković? - Page 17 Empty Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?

Post by Guest 23/12/2015, 22:04

Antif_No1 wrote:Uglavnom.HDZ je išao strategijom pokupiti na desnici sve što se pokupiti može,a paralelno profilirati jednu umjerenu opciju koja će pokupiti glasače centra,sve one koji su razočarani SDPom,ali nikada ne bi glasovali za HDZ...Zato je MOST bio dobar mamac.
Da, da...nazalost. To je vrlo konzistentno sa rukopisom Tomislava Karamarka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 23/12/2015, 22:04

crvenkasti wrote:
maggie13 wrote:
kic wrote:joj puna kapa mi je ovih komentara: sve je izrezirano, dogovoreno, inscenirano,..

nakon sto se nesto rasplete svi smo pametniji, ali to ne znaci da se sve tako moralo odviti.

ponekad tako ispadnes pametan..k'o sad..:-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 23/12/2015, 22:05

kic wrote:
Fénix wrote:Pravi Hrvati ne rade sutra. :D
:(
Dobro, neki moraju. I know that feel bro'.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 23/12/2015, 22:06

Mislim da će Božo Petrov Nogo pasti u sasma drugi plan i da će se morat zadovoljiti nekom beznačajnom funkcijom.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 23/12/2015, 22:06

crvenkasti wrote:
maggie13 wrote:

E kad bi neki puno gluplji od tebe to sami sebi priznali... ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 23/12/2015, 22:07

kolerik wrote:
Antif_No1 wrote:Uglavnom.HDZ je išao strategijom pokupiti na desnici sve što se pokupiti može,a paralelno profilirati jednu umjerenu opciju koja će pokupiti glasače centra,sve one koji su razočarani SDPom,ali nikada ne bi glasovali za HDZ...Zato je MOST bio dobar mamac.
Da, da...nazalost. To je vrlo konzistentno sa rukopisom Tomislava Karamarka.
HDZ je lopovska stranka,ali jedno im se mora prizna,uvijek su znali driblati političke protivnike,te HDZ mora debelo zastrati da izgubi vlast a SDP-u je dovoljan samo jedan mandat da izgubi vlast.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by kic 23/12/2015, 22:10

jastreb wrote:Mislim da će Božo Petrov Nogo pasti u sasma drugi plan i da će se morat zadovoljiti nekom beznačajnom funkcijom.
mislim da i on vidi da je potrosen :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 23/12/2015, 22:10

maggie13 wrote:
michaellcmacha wrote:
maggie13 wrote:
michaellcmacha wrote:sutra se radi, ne mre se odojak sam ispeći.... ;)
to se moze i navecer..:D
u nas hrvati odojka zavrte na badnjak i uglavnom ga provedu radno... a kolači se peku večeras, bakalar se namače, i francuska spravlja... isusova pogača se peče iza ranog badnjeg jutra...
tako je i kod ovdasnjih hrvata..samo pokusavam otkrit je li i kod crvenog :P
pa on peče odojka također na badnjak i česnicu u rano jutro.... samo 14 dana kasnije....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by IL Risorto 23/12/2015, 22:10

jastreb wrote:Mislim da će Božo Petrov Nogo pasti u sasma drugi plan i da će se morat zadovoljiti nekom beznačajnom funkcijom.
Petrov je istant zvijezda,a to sam tvrdio još kad su ga lagano počeli promovirati po medijima,prvo u Piramidi kod Ogreste,pa kod Stankovića.Karamarko može biti sve najgore,ali mora mu se priznat kako je uspio nadigrati nesklone medije podmetnuvši im kukavičije jaje u vidu Petrova.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by marcellus 23/12/2015, 22:10

Miliću, grandmaster respect!

Goran Milic
2 hrs ·
Prednosti novog hrvatskog mandatara:
a) Ima 49 godina, u punoj je životnoj snazi.
b) Završio dobre škole, ima međunarodno biznis iskustvo
c) Upravljao financijama kompanije koja vrti više od polovine hrvatskog državnog proračuna
d) Samo je dvije godine bio menadžer u Hrvatskoj te je, zbog te kratkoće bivstvovanja, uspio sačuvati mentalno zdravlje.
e) Također, nema iskustva u politici što je u hrvatskom slučaju ozbiljna prednost.
f) Ne govori dobro hrvatski jezik što će ga rasteretiti od čitanja i slušanja raznih gluposti po medijima
g) Nije poznato da se do sada posvađao s nekim Hrvatom u domovini ili u dijaspori.
h) E, da, još i ovo (premda je manje bitno) zna bolje engleski od svih dosadašnjih premijera i ministara u svim hrvatskim vladama od stoljeća sedmoga.

Međutim... Baš zbog svega ovoga, ne prognoziram mu dugo trajanje.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by neva 23/12/2015, 22:12

naravno da smo pametniji i uočavamo više raznih mogućnosti, kako vrijeme odmiče i kako dobivamo širu sliku
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic 23/12/2015, 22:12

r_nevjesta wrote:

naravno da smo pametniji i uočavamo više raznih mogućnosti, kako vrijeme odmiče i kako dobivamo širu sliku
... ali ? bounce 👅
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by IL Risorto 23/12/2015, 22:13

marcellus wrote:Miliću, grandmaster respect!

Možda,no nekako mi se čini da SDP jako dugo neće vidit banskih dvora a ni Pantovčaka.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by crvenkasti 23/12/2015, 22:14

Ja, kad glasujem, uvijek biram one koji mi izgledaju najgluplji. Oni što zvuče pametno me nerviraju.

Kad neki glupan postigne uspjeh, tome se iskreno veselim. I to zato jer mi to ulijeva nadu da ću možda i ja nekad nešto postići.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 23/12/2015, 22:14

kaže u otvorenom da je 40% veća dobit korporacije od DP Apsurdistana?! ako sma dobro čuo

Hoće li se snaći , jao, takve male pare su u pitanju...vratimos e na Zoku i Tomu, onu znaju raditi "na malo"

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 23/12/2015, 22:17

n_razbojnik wrote:kaže u otvorenom
HDZ Milošević najavio da će ostvariti rast gospodarstva veći od 5%
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/12/2015, 22:19

Da, bez daljnjega kako je neve linkala "vjestina" Tomislava Karamarka & comp. Priznanje bez divljenja, preveslao je 300.000 biraca da glasaju za njega a onda si jos digao i rejting "principijelnoscu".

Ne znam na kraju ni da li je zelio biti premijer mozete li ga zamisliti na Aktualnom prijepodnevu pred bijesnim Milanovicem i ekipom sa lijeva?

Uzeti ce obranu, unutrasnje poslove, pravosudje, upravu, DORH, DSV, HRT, APIS i vladati ce iz sjene drzavom.

Ako Oreskovic i Bozo ne uspiju u gospodarstvu on nije kriv.

Ako uspiju on je taj koji je zatomio ego i koji ih je doveo.

On ce se skupa sa Brkicem posvetiti osveti pod radnim nazivom lustracija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 23/12/2015, 22:19

pa ti si uvijek pametna, to ionak onije tebe išlo... ;)

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by marcellus 23/12/2015, 22:20

Antif_No1 wrote:

Možda,no nekako mi se čini da SDP jako dugo neće vidit banskih dvora a ni Pantovčaka.

evo najavio margetić da idu u šumu, nadajmo se da će ovaj put tamo i ostati
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 23/12/2015, 22:26

marcellus wrote:
Antif_No1 wrote:

evo najavio margetić da idu u šumu, nadajmo se da će ovaj put tamo i ostati
:^0  ditto!
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 26 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 26  Next

Back to top

- Similar topics