Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
Page 17 of 26
Page 17 of 26 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 26
Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
maggie13 wrote:i meni,iskreno..sad svi sve znaju ili su znali..B-)kic wrote:joj puna kapa mi je ovih komentara: sve je izrezirano, dogovoreno, inscenirano,..
nakon sto se nesto rasplete svi smo pametniji, ali to ne znaci da se sve tako moralo odviti.
Ja ne. Ja priznam da sam glup. I ponosim se time.
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
Da, da...nazalost. To je vrlo konzistentno sa rukopisom Tomislava Karamarka.Antif_No1 wrote:Uglavnom.HDZ je išao strategijom pokupiti na desnici sve što se pokupiti može,a paralelno profilirati jednu umjerenu opciju koja će pokupiti glasače centra,sve one koji su razočarani SDPom,ali nikada ne bi glasovali za HDZ...Zato je MOST bio dobar mamac.
Guest- Guest
ponekad tako ispadnes pametan..k'o sad..:-)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:i meni,iskreno..sad svi sve znaju ili su znali..B-)kic wrote:joj puna kapa mi je ovih komentara: sve je izrezirano, dogovoreno, inscenirano,..
nakon sto se nesto rasplete svi smo pametniji, ali to ne znaci da se sve tako moralo odviti.
2014-04-12
Dobro, neki moraju. I know that feel bro'.kic wrote:Fénix wrote:Pravi Hrvati ne rade sutra.
Guest- Guest
Mislim da će Božo Petrov Nogo pasti u sasma drugi plan i da će se morat zadovoljiti nekom beznačajnom funkcijom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
E kad bi neki puno gluplji od tebe to sami sebi priznali... ;)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:i meni,iskreno..sad svi sve znaju ili su znali..B-)kic wrote:joj puna kapa mi je ovih komentara: sve je izrezirano, dogovoreno, inscenirano,..
Guest- Guest
HDZ je lopovska stranka,ali jedno im se mora prizna,uvijek su znali driblati političke protivnike,te HDZ mora debelo zastrati da izgubi vlast a SDP-u je dovoljan samo jedan mandat da izgubi vlast.kolerik wrote:Da, da...nazalost. To je vrlo konzistentno sa rukopisom Tomislava Karamarka.Antif_No1 wrote:Uglavnom.HDZ je išao strategijom pokupiti na desnici sve što se pokupiti može,a paralelno profilirati jednu umjerenu opciju koja će pokupiti glasače centra,sve one koji su razočarani SDPom,ali nikada ne bi glasovali za HDZ...Zato je MOST bio dobar mamac.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
mislim da i on vidi da je potrosen :Djastreb wrote:Mislim da će Božo Petrov Nogo pasti u sasma drugi plan i da će se morat zadovoljiti nekom beznačajnom funkcijom.
pa on peče odojka također na badnjak i česnicu u rano jutro.... samo 14 dana kasnije....maggie13 wrote:tako je i kod ovdasnjih hrvata..samo pokusavam otkrit je li i kod crvenog :Pmichaellcmacha wrote:u nas hrvati odojka zavrte na badnjak i uglavnom ga provedu radno... a kolači se peku večeras, bakalar se namače, i francuska spravlja... isusova pogača se peče iza ranog badnjeg jutra...maggie13 wrote:to se moze i navecer..:Dmichaellcmacha wrote:sutra se radi, ne mre se odojak sam ispeći.... ;)
2015-08-08
Petrov je istant zvijezda,a to sam tvrdio još kad su ga lagano počeli promovirati po medijima,prvo u Piramidi kod Ogreste,pa kod Stankovića.Karamarko može biti sve najgore,ali mora mu se priznat kako je uspio nadigrati nesklone medije podmetnuvši im kukavičije jaje u vidu Petrova.jastreb wrote:Mislim da će Božo Petrov Nogo pasti u sasma drugi plan i da će se morat zadovoljiti nekom beznačajnom funkcijom.
2015-07-23
Miliću, grandmaster respect!
Goran Milic
2 hrs ·
Prednosti novog hrvatskog mandatara:
a) Ima 49 godina, u punoj je životnoj snazi.
b) Završio dobre škole, ima međunarodno biznis iskustvo
c) Upravljao financijama kompanije koja vrti više od polovine hrvatskog državnog proračuna
d) Samo je dvije godine bio menadžer u Hrvatskoj te je, zbog te kratkoće bivstvovanja, uspio sačuvati mentalno zdravlje.
e) Također, nema iskustva u politici što je u hrvatskom slučaju ozbiljna prednost.
f) Ne govori dobro hrvatski jezik što će ga rasteretiti od čitanja i slušanja raznih gluposti po medijima
g) Nije poznato da se do sada posvađao s nekim Hrvatom u domovini ili u dijaspori.
h) E, da, još i ovo (premda je manje bitno) zna bolje engleski od svih dosadašnjih premijera i ministara u svim hrvatskim vladama od stoljeća sedmoga.
Međutim... Baš zbog svega ovoga, ne prognoziram mu dugo trajanje.
Goran Milic
2 hrs ·
Prednosti novog hrvatskog mandatara:
a) Ima 49 godina, u punoj je životnoj snazi.
b) Završio dobre škole, ima međunarodno biznis iskustvo
c) Upravljao financijama kompanije koja vrti više od polovine hrvatskog državnog proračuna
d) Samo je dvije godine bio menadžer u Hrvatskoj te je, zbog te kratkoće bivstvovanja, uspio sačuvati mentalno zdravlje.
e) Također, nema iskustva u politici što je u hrvatskom slučaju ozbiljna prednost.
f) Ne govori dobro hrvatski jezik što će ga rasteretiti od čitanja i slušanja raznih gluposti po medijima
g) Nije poznato da se do sada posvađao s nekim Hrvatom u domovini ili u dijaspori.
h) E, da, još i ovo (premda je manje bitno) zna bolje engleski od svih dosadašnjih premijera i ministara u svim hrvatskim vladama od stoljeća sedmoga.
naravno da smo pametniji i uočavamo više raznih mogućnosti, kako vrijeme odmiče i kako dobivamo širu slikukic wrote:joj puna kapa mi je ovih komentara: sve je izrezirano, dogovoreno, inscenirano,..
neva- Posts : 4367
2014-04-12
... ali ?r_nevjesta wrote:naravno da smo pametniji i uočavamo više raznih mogućnosti, kako vrijeme odmiče i kako dobivamo širu slikukic wrote:joj puna kapa mi je ovih komentara: sve je izrezirano, dogovoreno, inscenirano,..
Možda,no nekako mi se čini da SDP jako dugo neće vidit banskih dvora a ni Pantovčaka.marcellus wrote:Miliću, grandmaster respect!
2015-07-23
Ja, kad glasujem, uvijek biram one koji mi izgledaju najgluplji. Oni što zvuče pametno me nerviraju.
Kad neki glupan postigne uspjeh, tome se iskreno veselim. I to zato jer mi to ulijeva nadu da ću možda i ja nekad nešto postići.
Kad neki glupan postigne uspjeh, tome se iskreno veselim. I to zato jer mi to ulijeva nadu da ću možda i ja nekad nešto postići.
crvenkasti-
2014-04-17
kaže u otvorenom da je 40% veća dobit korporacije od DP Apsurdistana?! ako sma dobro čuo
Hoće li se snaći , jao, takve male pare su u pitanju...vratimos e na Zoku i Tomu, onu znaju raditi "na malo"
Hoće li se snaći , jao, takve male pare su u pitanju...vratimos e na Zoku i Tomu, onu znaju raditi "na malo"
2014-04-15
HDZ Milošević najavio da će ostvariti rast gospodarstva veći od 5%n_razbojnik wrote:kaže u otvorenom
Guest- Guest
Da, bez daljnjega kako je neve linkala "vjestina" Tomislava Karamarka & comp. Priznanje bez divljenja, preveslao je 300.000 biraca da glasaju za njega a onda si jos digao i rejting "principijelnoscu".
Ne znam na kraju ni da li je zelio biti premijer mozete li ga zamisliti na Aktualnom prijepodnevu pred bijesnim Milanovicem i ekipom sa lijeva?
Uzeti ce obranu, unutrasnje poslove, pravosudje, upravu, DORH, DSV, HRT, APIS i vladati ce iz sjene drzavom.
Ako Oreskovic i Bozo ne uspiju u gospodarstvu on nije kriv.
Ako uspiju on je taj koji je zatomio ego i koji ih je doveo.
On ce se skupa sa Brkicem posvetiti osveti pod radnim nazivom lustracija.
Ne znam na kraju ni da li je zelio biti premijer mozete li ga zamisliti na Aktualnom prijepodnevu pred bijesnim Milanovicem i ekipom sa lijeva?
Uzeti ce obranu, unutrasnje poslove, pravosudje, upravu, DORH, DSV, HRT, APIS i vladati ce iz sjene drzavom.
Ako Oreskovic i Bozo ne uspiju u gospodarstvu on nije kriv.
Ako uspiju on je taj koji je zatomio ego i koji ih je doveo.
On ce se skupa sa Brkicem posvetiti osveti pod radnim nazivom lustracija.
Guest- Guest
pa ti si uvijek pametna, to ionak onije tebe išlo... ;)
2015-08-08
Antif_No1 wrote:Možda,no nekako mi se čini da SDP jako dugo neće vidit banskih dvora a ni Pantovčaka.marcellus wrote:Miliću, grandmaster respect!
evo najavio margetić da idu u šumu, nadajmo se da će ovaj put tamo i ostati
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ditto!marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Možda,no nekako mi se čini da SDP jako dugo neće vidit banskih dvora a ni Pantovčaka.marcellus wrote:Miliću, grandmaster respect!
evo najavio margetić da idu u šumu, nadajmo se da će ovaj put tamo i ostati
Page 17 of 26 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 26
Similar topics
» intervju kandidata za premijera
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
Page 17 of 26