Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
Page 16 of 26
Page 16 of 26 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26
Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
A tko kaze da tomo nije ubacrn kod mesica da ga sjebe...kad je bec obavjestajac...nisi se zapitao od kud podaci hdzu da su vecinom znali sto ce mesic uciniti...pa i sam mesic je znao rec da mu ponekad cure informacije iz ureda prema vanisitting_bull wrote:michaellcmacha wrote:dobro je reko Tomo, sad ćete se u roku do jučer svi prešaltat u hdz... zajedno sa vođom... al prije ćete morat kod košića na ispovijed.... ;)
ima tomo iskustva s prešaltavanjem: hop. udba, tuđman, mesić, sanader, jaca.
ali to važi samo za njegovu sortu koja se iz skh/skj prešaltala u hdz.
crnomantijaša je bog očigledno odlučio unaprijed kazniti za grijehe koje čini, jer mu pakao poslije smrti neće biti kazna, nego đavoland...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to je dobro, samo da potraje...
2015-08-08
Na Badnjak? Biti doma sa curom, gledati tv i konacno uhvatiti nesto sna za Bozic.
Mozda odem na polnocku i kasnije u grad, ali sumnjam...
Mozda odem na polnocku i kasnije u grad, ali sumnjam...
Guest- Guest
sve sam pomijesala :Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:kad krecete?;-)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:hoces na polnocku? ;-)crvenkasti wrote:Ja radim do 12, onda idem doma.
Naravno, i to na Kaptol.
Sutra. Sutra je Badnjak.
2014-04-12
Moje predviđanje se opet ostvarilo.Kolinda će sada u potpunosti preuzet vanjsku politiku a na mjesto premijera dolazi osoba koju podupiru isti inozemni lobijstički krugovi.Karamarko i Vaso preuzimaju obavještajne službe a vać sada kontroliraju dobar dio paraobavještajnog podzemlja.
Paraobavještajna akcija je uspjela.
Kolinda će steći sve veću političku moć,jer će u potpunosti zasjeniti premijera koji će biti tek birokratsko lice koje će svoj posao obavljati stručno,apolitično i ideološki neobojeno.
Glavnu ideološku političku bitku i dnevno političko prepucavanje oporba (SDP i ostali) će sada voditi s Kolindom.
Paraobavještajna akcija je uspjela.
Kolinda će steći sve veću političku moć,jer će u potpunosti zasjeniti premijera koji će biti tek birokratsko lice koje će svoj posao obavljati stručno,apolitično i ideološki neobojeno.
Glavnu ideološku političku bitku i dnevno političko prepucavanje oporba (SDP i ostali) će sada voditi s Kolindom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
tako je i kod ovdasnjih hrvata..samo pokusavam otkrit je li i kod crvenog :Pmichaellcmacha wrote:u nas hrvati odojka zavrte na badnjak i uglavnom ga provedu radno... a kolači se peku večeras, bakalar se namače, i francuska spravlja... isusova pogača se peče iza ranog badnjeg jutra...maggie13 wrote:to se moze i navecer..:Dmichaellcmacha wrote:sutra se radi, ne mre se odojak sam ispeći.... ;)
2014-04-12
I vidite ovo..kad je tudjman preduhitrio urotu mesic-manolic...1994 tad je karamarko bio uz njih...nakon sto je tudjman kaznio urotnike...tko je prosao s vrlo blagom kaznom?..karamarko...karamarko je znao reci da nikad u biti nije otisao od tudjmana...sto vam to govori..nda je vjerojatno bio ubacen u mesic-manoliceve redove...od kud je tudjman mogao saznati za urotu koja je kako je znao rec mesic pomno i u tisini radjena
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sutra samo ona gadna riba i krumpir salata.
crvenkasti-
2014-04-17
r_nevjesta wrote:nemam, 78 bjanko potpisa dobio je za to da pokuša sastaviti Vladu, što ne znači i da će uspjeti, a novi premijer i Vlada nastupaju tek nakon što ih Sabor većinski potvrdi. načelni i teoretski dogovori su jedno, a kasniji pregovori oko konkretne podjele funkcija u državi drugo--to smo u proteklih mjesec dana puno puta vidjeli, i često su razlog neuspjeha u formiranju VladeEro wrote:Bog, Neve, lijepo te je opet čitat...
Nego, nemaš valjda problem s matematikom, 78 glasova je sasvim dovoljno. Nije 104%, ali je nešto...
Neve bojim se da je sve bilo dogovoreno u startu, ostatak je bio igrokaz da Bozo pogazi rijec, Karamarko konacno bude par dana ono sto dosada nikad nije - moralni pobjednik, a Zoki grabezljivac koji ce potpisati bilo sto da ostane na vlasti.
Ipak je HDZu dramaturg bio predsjednik, nesto se i primilo;)
Guest- Guest
mala bara s puno krokodila, hadezeova koalicija također vuče za sobom hrpu interesnih 'gladnih usta' koja će trebati nekako nahraniti i nagraditimichaellcmacha wrote:pa to i je bit cijele priče da dođeš u poziciju sastavljanja vlade... naravno da se može dogoditi da ne uspiješ.. ali ti je dana mogućnost... onaj tvoj pomahnitali zox je dobio mogućnost da opet razbija inventar... mada ko ga jebe nek razbija, vas nek zove da počistite...
vidjet ćemo, tko zna što je kome obećano u svim mogućim predizbornim i postizbornim dogovorima
neva- Posts : 4367
2014-04-12
joj puna kapa mi je ovih komentara: sve je izrezirano, dogovoreno, inscenirano,..
nakon sto se nesto rasplete svi smo pametniji, ali to ne znaci da se sve tako moralo odviti.
nakon sto se nesto rasplete svi smo pametniji, ali to ne znaci da se sve tako moralo odviti.
debotoijusto wrote:diler lijekova iz amsterdama... mnogo lijepo
do sutra saznam svasta o njemu po mrezi , ovo ce biti sjajna vlada ako ovi diler ne ukljuci viber i kaze da ne zna tko je petrov jer mu trenutno ne radi google
diler lijekova koji je upravljao financijama kompanije koja okrene godišnje pola hrvatskog državnog proračuna... i koja je uređeniji sustav nego što će hrvatska ikad biti...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ako ti se da,traži šta sam prije mjesec dana pisao u prepisci s Evom koja je bila oduševljena s Petrovom.Eto većina toga se obistinila.Ona ti može potvrdit.kic wrote:joj puna kapa mi je ovih komentara: sve je izrezirano, dogovoreno, inscenirano,..
2015-07-23
ne da mi seAntif_No1 wrote:Ako ti se da,traži šta sam prije mjesec dana pisao u prepisci s Evom koja je bila oduševljena s Petrovom.Eto većina toga se obistinila.Ona ti može potvrdit.kic wrote:joj puna kapa mi je ovih komentara: sve je izrezirano, dogovoreno, inscenirano,..
Onda mi moraš vjerovati na riječ ili čekati Evu da ti potvrdi.kic wrote:ne da mi seAntif_No1 wrote:Ako ti se da,traži šta sam prije mjesec dana pisao u prepisci s Evom koja je bila oduševljena s Petrovom.Eto većina toga se obistinila.Ona ti može potvrdit.kic wrote:joj puna kapa mi je ovih komentara: sve je izrezirano, dogovoreno, inscenirano,..
2015-07-23
pa mislim da je svima koji su pročitali CV Bože Petrova bilo jasno na kojoj su strani njegove ideološke preferencije, ali mislim da je ipak iskreno pokušavao privesti za stol i nekom dogovoru obje velike stranke/koalicije, pa ako u tome ne uspije, onda - ZNA SE, slijedi commando-akcija :Dkolerik wrote:Neve bojim se da je sve bilo dogovoreno u startu, ostatak je bio igrokaz da Bozo pogazi rijec, Karamarko konacno bude par dana ono sto dosada nikad nije - moralni pobjednik, a Zoki grabezljivac koji ce potpisati bilo sto da ostane na vlasti.
Ipak je HDZu dramaturg bio predsjednik, nesto se i primilo;)
na stranu što je i Karamarko uredno sve potpisao, čak i više nego Milanović
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ok.Antif_No1 wrote:Onda mi moraš vjerovati na riječ ili čekati Evu da ti potvrdi.kic wrote:ne da mi seAntif_No1 wrote:Ako ti se da,traži šta sam prije mjesec dana pisao u prepisci s Evom koja je bila oduševljena s Petrovom.Eto većina toga se obistinila.Ona ti može potvrdit.kic wrote:joj puna kapa mi je ovih komentara: sve je izrezirano, dogovoreno, inscenirano,..
lazitorbo
i meni,iskreno..sad svi sve znaju ili su znali..B-)kic wrote:joj puna kapa mi je ovih komentara: sve je izrezirano, dogovoreno, inscenirano,..
2014-04-12
Uglavnom.HDZ je išao strategijom pokupiti na desnici sve što se pokupiti može,a paralelno profilirati jednu umjerenu opciju koja će pokupiti glasače centra,sve one koji su razočarani SDPom,ali nikada ne bi glasovali za HDZ...Zato je MOST bio dobar mamac.
2015-07-23
Ali moram reci, citam i gledam, i ovi novinari nisu normalni. Toliko zuci, Bago je jucer stvarno pretjerao kasnije su rekli da se Petrov preznojavao a bio je stalozen. Docim Bago kad se okrenuo, gola voda. Cemu takav navijacki diskurs do tocke da se kompromitira kao covjek i profesionalac...
Sa druge strane netko moze izvuci i Bujanca, ali nadrogirani mongoloidni krmak barem se nije pretvarao da je ozbiljni novinar.
Sa druge strane netko moze izvuci i Bujanca, ali nadrogirani mongoloidni krmak barem se nije pretvarao da je ozbiljni novinar.
Guest- Guest
maggie13 wrote:i meni,iskreno..sad svi sve znaju ili su znali..B-)kic wrote:joj puna kapa mi je ovih komentara: sve je izrezirano, dogovoreno, inscenirano,..
Ja ne. Ja priznam da sam glup. I ponosim se time.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 16 of 26 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26
Similar topics
» intervju kandidata za premijera
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
Page 16 of 26