ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?

Page 16 of 26 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Next

Go down

Novi mandatar bit će Tihomir Orešković? - Page 16 Empty Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?

Post by vuksadinare Wed 23 Dec - 21:45

sitting_bull wrote:
michaellcmacha wrote:dobro je reko Tomo, sad ćete se u roku do jučer svi prešaltat u hdz... zajedno sa vođom... al prije ćete morat kod košića na ispovijed.... ;)

ima tomo iskustva s prešaltavanjem: hop. udba, tuđman, mesić, sanader, jaca.

ali to važi samo za njegovu sortu koja se iz skh/skj prešaltala u hdz.

crnomantijaša je bog očigledno odlučio unaprijed kazniti za grijehe koje čini, jer mu pakao poslije smrti neće biti kazna, nego đavoland...
A tko kaze da tomo nije ubacrn kod mesica da ga sjebe...kad je bec obavjestajac...nisi se zapitao od kud podaci hdzu da su vecinom znali sto ce mesic uciniti...pa i sam mesic je znao rec da mu ponekad cure informacije iz ureda prema vani

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Novi mandatar bit će Tihomir Orešković? - Page 16 Empty Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?

Post by michaellcmacha Wed 23 Dec - 21:46

to je dobro, samo da potraje...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Dec - 21:47

Na Badnjak? Biti doma sa curom, gledati tv i konacno uhvatiti nesto sna za Bozic.

Mozda odem na polnocku i kasnije u grad, ali sumnjam...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme Wed 23 Dec - 21:48

crvenkasti wrote:
maggie13 wrote:
crvenkasti wrote:
maggie13 wrote:
crvenkasti wrote:Ja radim do 12, onda idem doma.
hoces na polnocku? ;-)

Naravno, i to na Kaptol.
kad krecete?;-)

Sutra. Sutra je Badnjak.
sve sam pomijesala :D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by IL Risorto Wed 23 Dec - 21:49

Moje predviđanje se opet ostvarilo.Kolinda će sada u potpunosti preuzet vanjsku politiku a na mjesto premijera dolazi osoba koju podupiru isti inozemni lobijstički krugovi.Karamarko i Vaso preuzimaju obavještajne službe a vać sada kontroliraju dobar dio paraobavještajnog podzemlja.
Paraobavještajna akcija je uspjela.
Kolinda će steći sve veću političku moć,jer će u potpunosti zasjeniti premijera koji će biti tek birokratsko lice koje će svoj posao obavljati stručno,apolitično i ideološki neobojeno.
Glavnu ideološku političku bitku i dnevno političko prepucavanje oporba (SDP i ostali) će sada voditi s Kolindom.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by L'âme Wed 23 Dec - 21:50

michaellcmacha wrote:
maggie13 wrote:
michaellcmacha wrote:sutra se radi, ne mre se odojak sam ispeći.... ;)
to se moze i navecer..:D
u nas hrvati odojka zavrte na badnjak i uglavnom ga provedu radno... a kolači se peku večeras, bakalar se namače, i francuska spravlja... isusova pogača se peče iza ranog badnjeg jutra...
tako je i kod ovdasnjih hrvata..samo pokusavam otkrit je li i kod crvenog :P

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 23 Dec - 21:50

I vidite ovo..kad je tudjman preduhitrio urotu mesic-manolic...1994 tad je karamarko bio uz njih...nakon sto je tudjman kaznio urotnike...tko je prosao s vrlo blagom kaznom?..karamarko...karamarko je znao reci da nikad u biti nije otisao od tudjmana...sto vam to govori..nda je vjerojatno bio ubacen u mesic-manoliceve redove...od kud je tudjman mogao saznati za urotu koja je kako je znao rec mesic pomno i u tisini radjena
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti Wed 23 Dec - 21:52

Sutra samo ona gadna riba i krumpir salata.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Dec - 21:52

r_nevjesta wrote:
Ero wrote:Bog, Neve, lijepo te je opet čitat...
Nego, nemaš valjda problem s matematikom, 78 glasova je sasvim dovoljno. Nije 104%, ali je nešto... :clown
nemam, 78 bjanko potpisa dobio je za to da pokuša sastaviti Vladu, što ne znači i da će uspjeti, a novi premijer i Vlada nastupaju tek nakon što ih Sabor većinski potvrdi. načelni i teoretski dogovori su jedno, a kasniji pregovori oko konkretne podjele funkcija u državi drugo--to smo u proteklih mjesec dana puno puta vidjeli, i često su razlog neuspjeha u formiranju Vlade

Neve bojim se da je sve bilo dogovoreno u startu, ostatak je bio igrokaz da Bozo pogazi rijec, Karamarko konacno bude par dana ono sto dosada nikad nije - moralni pobjednik, a Zoki grabezljivac koji ce potpisati bilo sto da ostane na vlasti.

Ipak je HDZu dramaturg bio predsjednik, nesto se i primilo;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Wed 23 Dec - 21:53

michaellcmacha wrote:pa to i je bit cijele priče da dođeš u poziciju sastavljanja vlade... naravno da se može dogoditi da ne uspiješ.. ali ti je dana mogućnost... onaj tvoj pomahnitali zox je dobio mogućnost da opet razbija inventar... mada ko ga jebe nek razbija, vas nek zove da počistite...
mala bara s puno krokodila, hadezeova koalicija također vuče za sobom hrpu interesnih 'gladnih usta' koja će trebati nekako nahraniti i nagraditi
vidjet ćemo, tko zna što je kome obećano u svim mogućim predizbornim i postizbornim dogovorima
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic Wed 23 Dec - 21:54

joj puna kapa mi je ovih komentara: sve je izrezirano, dogovoreno, inscenirano,..

nakon sto se nesto rasplete svi smo pametniji, ali to ne znaci da se sve tako moralo odviti.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by marcellus Wed 23 Dec - 21:56

debotoijusto wrote:diler lijekova iz amsterdama... mnogo lijepo
do sutra saznam svasta o njemu po mrezi , ovo ce biti sjajna vlada ako ovi diler ne ukljuci viber i kaze da ne zna tko je petrov jer mu trenutno ne radi google

diler lijekova koji je upravljao financijama kompanije koja okrene godišnje pola hrvatskog državnog proračuna... i koja je uređeniji sustav nego što će hrvatska ikad biti...
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by IL Risorto Wed 23 Dec - 21:56

kic wrote:joj puna kapa mi je ovih komentara: sve je izrezirano, dogovoreno, inscenirano,..

nakon sto se nesto rasplete svi smo pametniji, ali to ne znaci da se sve tako moralo odviti.
Ako ti se da,traži šta sam prije mjesec dana pisao u prepisci s Evom koja je bila oduševljena s Petrovom.Eto većina toga se obistinila.Ona ti može potvrdit.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by kic Wed 23 Dec - 21:57

Antif_No1 wrote:
kic wrote:joj puna kapa mi je ovih komentara: sve je izrezirano, dogovoreno, inscenirano,..

Ako ti se da,traži šta sam prije mjesec dana pisao u prepisci s Evom koja je bila oduševljena s Petrovom.Eto većina toga se obistinila.Ona ti može potvrdit.
ne da mi se

DD:
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by IL Risorto Wed 23 Dec - 21:59

kic wrote:
Antif_No1 wrote:

ne da mi se

DD:
Onda mi moraš vjerovati na riječ geek ili čekati Evu da ti potvrdi.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by neva Wed 23 Dec - 22:01

kolerik wrote:Neve bojim se da je sve bilo dogovoreno u startu, ostatak je bio igrokaz da Bozo pogazi rijec, Karamarko konacno bude par dana ono sto dosada nikad nije - moralni pobjednik, a Zoki grabezljivac koji ce potpisati bilo sto da ostane na vlasti.

Ipak je HDZu dramaturg bio predsjednik, nesto se i primilo;)
pa mislim da je svima koji su pročitali CV Bože Petrova bilo jasno na kojoj su strani njegove ideološke preferencije, ali mislim da je ipak iskreno pokušavao privesti za stol i nekom dogovoru obje velike stranke/koalicije, pa ako u tome ne uspije, onda - ZNA SE, slijedi commando-akcija :D
na stranu što je i Karamarko uredno sve potpisao, čak i više nego Milanović

neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic Wed 23 Dec - 22:01

Antif_No1 wrote:
kic wrote:
Antif_No1 wrote:

ne da mi se

DD:
Onda mi moraš vjerovati na riječ geek ili čekati Evu da ti potvrdi.
ok.

lazitorbo 🚾
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by L'âme Wed 23 Dec - 22:01

i meni,iskreno..sad svi sve znaju ili su znali..B-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by IL Risorto Wed 23 Dec - 22:02

Uglavnom.HDZ je išao strategijom pokupiti na desnici sve što se pokupiti može,a paralelno profilirati jednu umjerenu opciju koja će pokupiti glasače centra,sve one koji su razočarani SDPom,ali nikada ne bi glasovali za HDZ...Zato je MOST bio dobar mamac.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Dec - 22:02

Ali moram reci, citam i gledam, i ovi novinari nisu normalni. Toliko zuci, Bago je jucer stvarno pretjerao kasnije su rekli da se Petrov preznojavao a bio je stalozen. Docim Bago kad se okrenuo, gola voda. Cemu takav navijacki diskurs do tocke da se kompromitira kao covjek i profesionalac...
Sa druge strane netko moze izvuci i Bujanca, ali nadrogirani mongoloidni krmak barem se nije pretvarao da je ozbiljni novinar.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti Wed 23 Dec - 22:03

maggie13 wrote:

i meni,iskreno..sad svi sve znaju ili su znali..B-)

Ja ne. Ja priznam da sam glup. I ponosim se time.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 26 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Next

Back to top

- Similar topics