Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
Page 10 of 26
Page 10 of 26 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26
Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
znači iznimno značajno mjesto i još značajniji načelnik općine kad u cijelom mjestu nema imovine vrijedne 10 milijuna kuna... pa moj Majur ima imovine od skoro 100 milijuna kuna.......deda na aparatima wrote:Ero wrote:
Oće li Petrina sad vratit državi onih 10 milijuna, šta je Primošten dobija neki dan?
Bilo bi pošteno od njega.
Primošten nije od države dobio 10 milijuna kuna, uzeo je kredit od komercijalne banke, a država je jamac jer općina primošten očito nema dovoljno svoje imovine kojom bi mogla dati kao hipoteku za kredit.
Nego Ero, gdje su tebi dali tu diplomu kojom se hvališ, u Mostaru možda ili u Sarajevu?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
vođu nemam i ne treba mi, to ostavljam vama zbunjenima i pogubljenima koje treba voditimichaellcmacha wrote:vide sdpove drukerice... izgleda da je ispekla kolače... ili ih je vođa još prekjučer nagradio bonom u slastičarnici, pa sad ima vremena malo glumiti pametnicu.... pitanje je samo koju će joj funkciju sad nakon ovih izbora odrediti... to će joj biti degradacija po drugi put....
inače, moj šef je hadezeovac i u godinu dana me već dva puta promovirao na više, nadam se da se sad nećeš rasplakati
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Zoki ludjak ti je gotov i pomirite se vise sa tim jeboga irud..nema ga vise ad acta..ende...poslan po zvonimirovu prokletstvu...jeboga bog da moram to rec..okruzio se sve sa samim ' ljubiteljima' hrvatske...maras koji u najtezim trenucima za domovinu ima priziv savjesti,stazic koji je napustio sabor prilikom proglasavanja neovisnosti a pakracu odakle je nikad se nije stavio na raspolaganje,bauk autonomas nekad clan dalmatinske akcije pa presao nakon raspada u sdp,pupovac suludo trosit rijeci,grcic ozbiljna sumnja za sudjelovanje u balvan revoluciji,lalovsc porijeklom iz cetnickog kraja u istocnoj hercegovini..o cem mi pricamo o ljubiteljima hrvatske ili foteljadeda na aparatima wrote:vuksadinare wrote:Majko mila ko vama ljevicarima pase osim zikija i stipe mesica...franjo tudjman je imao kriva usta,sanader kako vitar puse,jaca kurva,oreskovic ne zna dobro hrvatski.....eto izaberimo srbina da nas kara pa ce onda biti sretni i sve pet
pa čovjek ne govori Hrvatski, zar bi to trebali ignorirati?
da se natjecao na izborima, uz sve ove reference koje ima, i da su ljudi vidjeli da ne govori hrvatski tko bi glasao za njega
koja je svrha zastupničke demokracije ako premijer nije netko komu su građani dali svoj glas
ako želite tehničku vladu stručnjaka onda postavite izborni sustav u tom smislu, sa testovima inteligencije, znanja, vještina itd. kao što tvrtke biraju najbolje kadrove
ovakvog cirkusa koji se odvijao zadnjih mjesec dana nema ni po afričkim zabitima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
čim ti nalaziš za shodno meni se opravdavat, dok se ja zajebavam s tobom, tu nešto ne štima... pa do sad si trebala skopčati da te ne pikam za ozbiljno, neg onak da se oraspoložiš, jebiga ne gubi se pozicija svako malo, a s njom i benefiti....;)r_nevjesta wrote:vođu nemam i ne treba mi, to ostavljam vama zbunjenima i pogubljenima koje treba voditimichaellcmacha wrote:vide sdpove drukerice... izgleda da je ispekla kolače... ili ih je vođa još prekjučer nagradio bonom u slastičarnici, pa sad ima vremena malo glumiti pametnicu.... pitanje je samo koju će joj funkciju sad nakon ovih izbora odrediti... to će joj biti degradacija po drugi put....
inače, moj šef je hadezeovac i u godinu dana me već dva puta promovirao na više, nadam se da se sad nećeš rasplakati
2015-08-08
Cijela Šibensko-Kninska županija je jedna od siromašnijih u Hrvatskoj.michaellcmacha wrote:znači iznimno značajno mjesto i još značajniji načelnik općine kad u cijelom mjestu nema imovine vrijedne 10 milijuna kuna... pa moj Majur ima imovine od skoro 100 milijuna kuna.......deda na aparatima wrote:Ero wrote:
Oće li Petrina sad vratit državi onih 10 milijuna, šta je Primošten dobija neki dan?
Primošten nije od države dobio 10 milijuna kuna, uzeo je kredit od komercijalne banke, a država je jamac jer općina primošten očito nema dovoljno svoje imovine kojom bi mogla dati kao hipoteku za kredit.
Nego Ero, gdje su tebi dali tu diplomu kojom se hvališ, u Mostaru možda ili u Sarajevu?
Primošten ima svega 3.000 stanovnika, ne znam kakvu imovinu posjeduje grad, no 3.000 stanovnika je malo, pa pretpostavljam da je to neko vrlo malo mjesto.
Guest- Guest
ma ne to su ljudi sa političkim legitimitetom.... al samo zato što nisu lustrirani inače bi im krajnji domet bio pomoćni kuhar u baden wurtenbergu, nebitno dal u stutgartu ili okolici...vuksadinare wrote:Zoki ludjak ti je gotov i pomirite se vise sa tim jeboga irud..nema ga vise ad acta..ende...poslan po zvonimirovu prokletstvu...jeboga bog da moram to rec..okruzio se sve sa samim ' ljubiteljima' hrvatske...maras koji u najtezim trenucima za domovinu ima priziv savjesti,stazic koji je napustio sabor prilikom proglasavanja neovisnosti a pakracu odakle je nikad se nije stavio na raspolaganje,bauk autonomas nekad clan dalmatinske akcije pa presao nakon raspada u sdp,pupovac suludo trosit rijeci,grcic ozbiljna sumnja za sudjelovanje u balvan revoluciji,lalovsc porijeklom iz cetnickog kraja u istocnoj hercegovini..o cem mi pricamo o ljubiteljima hrvatske ili foteljadeda na aparatima wrote:vuksadinare wrote:Majko mila ko vama ljevicarima pase osim zikija i stipe mesica...franjo tudjman je imao kriva usta,sanader kako vitar puse,jaca kurva,oreskovic ne zna dobro hrvatski.....eto izaberimo srbina da nas kara pa ce onda biti sretni i sve pet
da se natjecao na izborima, uz sve ove reference koje ima, i da su ljudi vidjeli da ne govori hrvatski tko bi glasao za njega
koja je svrha zastupničke demokracije ako premijer nije netko komu su građani dali svoj glas
ako želite tehničku vladu stručnjaka onda postavite izborni sustav u tom smislu, sa testovima inteligencije, znanja, vještina itd. kao što tvrtke biraju najbolje kadrove
ovakvog cirkusa koji se odvijao zadnjih mjesec dana nema ni po afričkim zabitima
2015-08-08
red wolf wrote:Jebe mi se za ćirilicu...Time se bavite vi Srbi...crvenkasti wrote:red wolf wrote:Kad smo kod Srba, Srbi ne bi imali ćirilicu u Vukovaru da su išli sa SDP-om...Upravo im je HDZ omogućio ćirilicu u Vukovaru...Tada je svih trinaestero sdp-ovaca glasovalo protiv ćirilice.
Kad smo već kod ćirilice, u njoj je C S, B je V, a H je N. Sve pomiješano. Tko bi to naučio?
Pa cijelo vrijeme misliš na nju. I ja. Teška je u pičku materinu. Nemoš...
crvenkasti-
2014-04-17
To samo tako izgleda, al brojke kazu svoje:)maggie13 wrote:zezam eru..on samo provjerava jesam li za njega,dok gospođa ne gleda..:Ddijagram wrote:pa i ja sam 66-to a nisam deda, ni onaj s aparatima ni deda s unucima, dobro, mozda samo izgledom jesam:)maggie13 wrote:ma,znam koje je godiste..pa nisam ti ja baba :DEro wrote:1966. Tvoj broj?maggie13 wrote:Ero,saznaj mi datum rođenja,pls
Zanima me datum kompletan..;-)
Ti si ko mladic..:P
dijagram-
2015-08-09
Majur ima 92 kućanstva, a sisačko moslavačka županija nije siromašna nego opustošena gore neg kad su ju turci i srbi u stjecaju pustošili....deda na aparatima wrote:Cijela Šibensko-Kninska županija je jedna od siromašnijih u Hrvatskoj.michaellcmacha wrote:znači iznimno značajno mjesto i još značajniji načelnik općine kad u cijelom mjestu nema imovine vrijedne 10 milijuna kuna... pa moj Majur ima imovine od skoro 100 milijuna kuna.......deda na aparatima wrote:Ero wrote:
Primošten ima svega 3.000 stanovnika, ne znam kakvu imovinu posjeduje grad, no 3.000 stanovnika je malo, pa pretpostavljam da je to neko vrlo malo mjesto.
2015-08-08
vuksadinare wrote:Zoki ludjak ti je gotov i pomirite se vise sa tim jeboga irud..nema ga vise ad acta..ende...poslan po zvonimirovu prokletstvu...jeboga bog da moram to rec..okruzio se sve sa samim ' ljubiteljima' hrvatske...maras koji u najtezim trenucima za domovinu ima priziv savjesti,stazic koji je napustio sabor prilikom proglasavanja neovisnosti a pakracu odakle je nikad se nije stavio na raspolaganje,bauk autonomas nekad clan dalmatinske akcije pa presao nakon raspada u sdp,pupovac suludo trosit rijeci,grcic ozbiljna sumnja za sudjelovanje u balvan revoluciji,lalovsc porijeklom iz cetnickog kraja u istocnoj hercegovini..o cem mi pricamo o ljubiteljima hrvatske ili foteljadeda na aparatima wrote:vuksadinare wrote:Majko mila ko vama ljevicarima pase osim zikija i stipe mesica...franjo tudjman je imao kriva usta,sanader kako vitar puse,jaca kurva,oreskovic ne zna dobro hrvatski.....eto izaberimo srbina da nas kara pa ce onda biti sretni i sve pet
ja razumijem da ti ne voliš SDP
no kakve veze ima tvoj antagonizam spram ljevičarima s time da na čelo države dolazi čovjek kojemu nitko od građana nije dao glas
čemu izborni proces ako se mandatara bira iza zavjesa, i o čijim stajalištima nitko ništa ne zna
kakvu ideologiju zastupa taj Orešković?
Guest- Guest
Neoliberalnu......deda na aparatima wrote:vuksadinare wrote:Zoki ludjak ti je gotov i pomirite se vise sa tim jeboga irud..nema ga vise ad acta..ende...poslan po zvonimirovu prokletstvu...jeboga bog da moram to rec..okruzio se sve sa samim ' ljubiteljima' hrvatske...maras koji u najtezim trenucima za domovinu ima priziv savjesti,stazic koji je napustio sabor prilikom proglasavanja neovisnosti a pakracu odakle je nikad se nije stavio na raspolaganje,bauk autonomas nekad clan dalmatinske akcije pa presao nakon raspada u sdp,pupovac suludo trosit rijeci,grcic ozbiljna sumnja za sudjelovanje u balvan revoluciji,lalovsc porijeklom iz cetnickog kraja u istocnoj hercegovini..o cem mi pricamo o ljubiteljima hrvatske ili foteljadeda na aparatima wrote:vuksadinare wrote:Majko mila ko vama ljevicarima pase osim zikija i stipe mesica...franjo tudjman je imao kriva usta,sanader kako vitar puse,jaca kurva,oreskovic ne zna dobro hrvatski.....eto izaberimo srbina da nas kara pa ce onda biti sretni i sve pet
ja razumijem da ti ne voliš SDP
no kakve veze ima tvoj antagonizam spram ljevičarima s time da na čelo države dolazi čovjek kojemu nitko od građana nije dao glas
čemu izborni proces ako se mandatara bira iza zavjesa, i o čijim stajalištima nitko ništa ne zna
kakvu ideologiju zastupa taj Orešković?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa nitko niti ne daje glas premijeru... kad se tako postavi onda će tako i biti... premijer može biti bilo tko i to doslovno.... ako negdje piše da mandatar mora biti sudionik izbora de to podastri...
2015-08-08
kamo sriće,RayMabus wrote:
Neoliberalnu......
al dajen pinac okinuti da je čovik socijalist.
2014-04-16
samo te informiram, da ne živiš u neznanju, ima nas i sposobnih, čak i kad smo 'nepodobni' :Dmichaellcmacha wrote:čim ti nalaziš za shodno meni se opravdavat, dok se ja zajebavam s tobom, tu nešto ne štima... pa do sad si trebala skopčati da te ne pikam za ozbiljno, neg onak da se oraspoložiš, jebiga ne gubi se pozicija svako malo, a s njom i benefiti....;)
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Vidim da je ako vec ne ide progurati Zoku i lijevu falangu, onda progurati nekog lijevog zgubidana sa ovog foruma. Sto lijevo, lijevo, desno, nema veze.
2014-04-14
oga boli krc za njegovu ideologiju... njegov je posao da iz pozicije predsjednika vlade koordinira ukupnim radom vladinih resora.. za ideologiju će se brinuti hdz, to si valjda kao inteligentan čovjek trebao već skopčati...
2015-08-08
jos jedno pitanje me kopka...kakav stav ima tihomir o javnom zdravstvu ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Što to znači? Otpuštanje i smanjenje plaća, te povećanje poreznih nameta?RayMabus wrote:
Neoliberalnu......
Za to nitko nije glasao, tako da nema demokratski legitimitet.
Guest- Guest
što smo se dogovorili, idemo ipak sa podobnima ili dajemo ovome još 12 sati da se barem očituje na lošem hrvatskom jel za Dinamo ili hajduk?
2014-04-15
Nije.aben wrote:kamo sriće,RayMabus wrote:
Neoliberalnu......
al dajen pinac okinuti da je čovik socijalist.
Guest- Guest
Page 10 of 26 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26
Similar topics
» intervju kandidata za premijera
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
Page 10 of 26