Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
vidiš, to je razlika između antivaksera i normalnih ljudi. ja neću guglati i tražiti objašnjenje slike iz medicinskog časopisa jer mi google ne može dati odgovor na to. da bi ju objasnila trebala bi završiti medicinu, virusologiju, infektologiju. a pošto nisam te struke meni slika ništa ne govori. pa ju ni ne gledam.mutava baštarda wrote:Imaš Google ako ti nešto nije jasan neki pojam na slici... U par sekunda.kaya wrote:Dobro. A zašto onda proučavaš slike iz medicinskih časopisa i stavljaš ih tu kao dokaz nečemu a nemaš pojma što je što na slici?
Ne kužim...na plaži isto uzmeš par slika s radiologije od babe i onda naopačke gledaš što joj je na plućima ili?
A da cijepivo iz ramena ulazi u krvotok pa kroz krvotok dalje po organima, zbog čega uzrokuje zgrušavanja krvi, srčane probleme, ... To je svima jasno osim tebi.
a vi tupani pročitate ovarij, strelicu , abc , kurca ne kužite i napiše vam netko ispod kako cijepivo cirkulira.
you tube doktori na wc-u. i to vam je dokaz nečega.
kada vas netko pita objašnjenje slike onda velite odi na google. tako i gnječ pametnjaković.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ra wrote:mutava baštarda wrote:To što sam napisao niti jedno evanđelje iz Faktografa nije demantiralo. Tako da ...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Imaš Google ako ti nešto nije jasan neki pojam na slici... U par sekunda.kaya wrote:Dobro. A zašto onda proučavaš slike iz medicinskih časopisa i stavljaš ih tu kao dokaz nečemu a nemaš pojma što je što na slici?
Ne kužim...na plaži isto uzmeš par slika s radiologije od babe i onda naopačke gledaš što joj je na plućima ili?
A da cijepivo iz ramena ulazi u krvotok pa kroz krvotok dalje po organima, zbog čega uzrokuje zgrušavanja krvi, srčane probleme, ... To je svima jasno osim tebi.
meni kosa pootpadala
poslije sa našao na googlu da je od spajk proteina koji prolazi viskozne membrane i implatira se u semitenedinozni ribosom
A što se tiče kose, imaš u Bosni mušku vodu, samo ne znam smije li se koristiti s cijepivom
Ra wrote:Tebi ne treba toksično cjepivo. Toksičan si i bez unosa toksičnih tvari.Gnječ wrote:Ra wrote:A gle, to ti je iskustvo, a vjerojatno i poseban dar. Vjerujem da u nabrojanom bez problema prepoznaš i koji je tvoj miris.Gnječ wrote:Ra wrote:Prepoznah se skoro u svim točkama.mutava baštarda wrote:Ovo je za Pfizer, pa ako se prepoznaš.kaya wrote:Ma da. Prije cijepiva nije nitko umro od infarkta prije 50. Osim što skoro svakog petog nešto zdrma u tim 50 ima, ili moždani ili srčani, slabiji ili jači. Opasne godine za muškarce..Gnječ wrote:aben wrote:Od čega umiru ovi ki se pripišivaju žrtvami cjepiva?
I koliko vrimena projdeod cjepiva do kase?
Meni je neki dun partijot parti od srca, 48 godin, prije misec dun cijepljen...
patriota ti je umra zbog cjepiva. da se nije cjepio bio bi živ.
https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages
Plus sam uočila još jednu neobičnu nuspojavu kod većine cijepljenih.
Svima se pojačalo čulo mirisa.
Izdaleka mogu namirisati strašljive i neodlučne ljude.
meni je čulo mirisa pojačano i bez da se cijepim toksičnim cjepivom. izdaleka mogu namirisati laž, kvarne ljude, turčadiju, ustašiju, psihopate, sociopate, narcisoidne šupke i kuje i još štošta od ljudskog taloga.
nije to iskustvo a nije ni dar. to je njuh. a niti nemam u tom nabrojanom moj miris jer da imam ne bih vas nabrojane mogao namirisati.
ti si "izabrala" se cijepiti i sad nama koji koji se ne želimo cijepiti jer je to naš izbor govoriš da se ne želimo cijepiti zbog toga jer imamo straha.
da malo analiziramo:
1. cijepila si se zbog straha ne toliko od zaraze nego da ne izgubiš posao i zbog straha da će ti zabraniti kretanje, putovanje. to draga moja nije izbor i hrabrost nego ucjena, strah i kukavičluk
2. ja se ne želim cijepiti jer sam kao prvo covid prebolio još početkom siječnja ove godine. pod drugo jako sam dobro informiran kakve posljedice opasne po zdravlje mogu pokupiti cijepljenjem tzv. cijepivom koje je još u eksperimentalnoj fazi razvoja. pod tri mene neće nitko ucijenjivati!!!!
Kud svi Turci tud i mali Mujo
Mali Mujo predstavlja nekoga ko nikada nema svoje mišljenje, ili bar nema dovoljno hrabrosti (ponaški - muda) da napravi svoj izbor. Mali Mujo uvek podržava odluku većine, i radi ono što radi većina, često ne shvatajući cilj ili svrhu uopšte toga što radi.
Guest- Guest
pod 1. Cijepiti se eksperimentalnim cijepivom samo da možeš raditi i da možeš putovati usred pandemije od koje je 10 ,% ljudi na planetu do sad zaraženo, a otih 10% uz napumpane brojeve umrlo 0,1-3... Je glupo.Gnječ wrote:Ra wrote:Tebi ne treba toksično cjepivo. Toksičan si i bez unosa toksičnih tvari.Gnječ wrote:Ra wrote:A gle, to ti je iskustvo, a vjerojatno i poseban dar. Vjerujem da u nabrojanom bez problema prepoznaš i koji je tvoj miris.Gnječ wrote:Ra wrote:Prepoznah se skoro u svim točkama.mutava baštarda wrote:Ovo je za Pfizer, pa ako se prepoznaš.kaya wrote:Ma da. Prije cijepiva nije nitko umro od infarkta prije 50. Osim što skoro svakog petog nešto zdrma u tim 50 ima, ili moždani ili srčani, slabiji ili jači. Opasne godine za muškarce..Gnječ wrote:aben wrote:Od čega umiru ovi ki se pripišivaju žrtvami cjepiva?
meni je čulo mirisa pojačano i bez da se cijepim toksičnim cjepivom. izdaleka mogu namirisati laž, kvarne ljude, turčadiju, ustašiju, psihopate, sociopate, narcisoidne šupke i kuje i još štošta od ljudskog taloga.
nije to iskustvo a nije ni dar. to je njuh. a niti nemam u tom nabrojanom moj miris jer da imam ne bih vas nabrojane mogao namirisati.
ti si "izabrala" se cijepiti i sad nama koji koji se ne želimo cijepiti jer je to naš izbor govoriš da se ne želimo cijepiti zbog toga jer imamo straha.
da malo analiziramo:
1. cijepila si se zbog straha ne toliko od zaraze nego da ne izgubiš posao i zbog straha da će ti zabraniti kretanje, putovanje. to draga moja nije izbor i hrabrost nego ucjena, strah i kukavičluk
2. ja se ne želim cijepiti jer sam kao prvo covid prebolio još početkom siječnja ove godine. pod drugo jako sam dobro informiran kakve posljedice opasne po zdravlje mogu pokupiti cijepljenjem tzv. cijepivom koje je još u eksperimentalnoj fazi razvoja. pod tri mene neće nitko ucijenjivati!!!!
Mali Mujo predstavlja nekoga ko nikada nema svoje mišljenje, ili bar nema dovoljno hrabrosti (ponaški - muda) da napravi svoj izbor. Mali Mujo uvek podržava odluku većine, i radi ono što radi većina, često ne shvatajući cilj ili svrhu uopšte toga što radi.
Ako netko ima zdravstveni rizik i starijih je godina razumljivo se cijepi eksperimentalnim.
...
Ne mogu se načuditi da nitko iz struke osim veterinara Fuksa nije demantirao Krešimira Pavelića.
Faktograf je pisao o brojkama koje je Krešimir iznio citirajući podatke iz sustava koji su uredno funkcionirali godinama da su neslužbene, ali nije nitko ništa službeno iznio demantirajući. Vjerujem da su službeni podaci još i gori.
...
Aj bogati prestani srati jer si mašio vascelu vasionu, pa se sad vadiš "analizama", ko fol ti znaš što sam ja htjela reći.Gnječ wrote:Ra wrote:Tebi ne treba toksično cjepivo. Toksičan si i bez unosa toksičnih tvari.Gnječ wrote:Ra wrote:A gle, to ti je iskustvo, a vjerojatno i poseban dar. Vjerujem da u nabrojanom bez problema prepoznaš i koji je tvoj miris.Gnječ wrote:Ra wrote:Prepoznah se skoro u svim točkama.mutava baštarda wrote:Ovo je za Pfizer, pa ako se prepoznaš.kaya wrote:Ma da. Prije cijepiva nije nitko umro od infarkta prije 50. Osim što skoro svakog petog nešto zdrma u tim 50 ima, ili moždani ili srčani, slabiji ili jači. Opasne godine za muškarce..Gnječ wrote:aben wrote:Od čega umiru ovi ki se pripišivaju žrtvami cjepiva?
da malo analiziramo:
Sprdala sam se s Baštardom aludirajući na njegov potpis: "E moj Šunje... ko do straja umre na grobu mu prde".
I gle čuda on nije pobjesnio, ali si se eto ti našao prozvanim i po svom dobrom običaju nadrobio gomilu uvreda svima i svakom, uključujući i mene.
Ovo što si sad napisao si mogao napisati i neku večer, a ne nabrajati, lažove, kuje, psihopate i narcise.
Nemam pojma od kud si se ti prepoznao u toj našoj komunikaciji i odakle ti uopće pravo da se onako istresaš na mene.
Boli me neka stvar hoćeš li se cijepiti i jesi li se ikad cijepio, imaš li Koronu, jesi li je prebolio jednom ili deset puta.
Pretpostavljam da si doista prebolio koronu jer ti je uništen njuh do kraja. Da nije namirisao bi se u nekoliko kategorija koje si prikrpio drugima.
To što mi se uglavnom ne ulazi u sukob ni s kim, a pogotovo ne s osobama koje su mi drage, ne znači da sam spremna poslužiti bilo kome kao poligon za liječenje frustracija.
Odjebi, brate mili.
Dosta mi je više praviti se da ne vidim kako mi svako malo prospeš svoja sranja pred noge, a onda se praviš kao da se ništa nije desilo.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ra wrote:Aj bogati prestani srati jer si mašio vascelu vasionu, pa se sad vadiš "analizama", ko fol ti znaš što sam ja htjela reći.Gnječ wrote:Ra wrote:Tebi ne treba toksično cjepivo. Toksičan si i bez unosa toksičnih tvari.Gnječ wrote:Ra wrote:A gle, to ti je iskustvo, a vjerojatno i poseban dar. Vjerujem da u nabrojanom bez problema prepoznaš i koji je tvoj miris.Gnječ wrote:Ra wrote:Prepoznah se skoro u svim točkama.mutava baštarda wrote:Ovo je za Pfizer, pa ako se prepoznaš.kaya wrote:Ma da. Prije cijepiva nije nitko umro od infarkta prije 50. Osim što skoro svakog petog nešto zdrma u tim 50 ima, ili moždani ili srčani, slabiji ili jači. Opasne godine za muškarce..Gnječ wrote:aben wrote:Od čega umiru ovi ki se pripišivaju žrtvami cjepiva?
da malo analiziramo:
Sprdala sam se s Baštardom aludirajući na njegov potpis: "E moj Šunje... ko do straja umre na grobu mu prde".
I gle čuda on nije pobjesnio, ali si se eto ti našao prozvanim i po svom dobrom običaju nadrobio gomilu uvreda svima i svakom, uključujući i mene.
Ovo što si sad napisao si mogao napisati i neku večer, a ne nabrajati, lažove, kuje, psihopate i narcise.
Nemam pojma od kud si se ti prepoznao u toj našoj komunikaciji i odakle ti uopće pravo da se onako istresaš na mene.
Boli me neka stvar hoćeš li se cijepiti i jesi li se ikad cijepio, imaš li Koronu, jesi li je prebolio jednom ili deset puta.
Pretpostavljam da si doista prebolio koronu jer ti je uništen njuh do kraja. Da nije namirisao bi se u nekoliko kategorija koje si prikrpio drugima.
To što mi se uglavnom ne ulazi u sukob ni s kim, a pogotovo ne s osobama koje su mi drage, ne znači da sam spremna poslužiti bilo kome kao poligon za liječenje frustracija.
Odjebi, brate mili.
Dosta mi je više praviti se da ne vidim kako mi svako malo prospeš svoja sranja pred noge, a onda se praviš kao da se ništa nije desilo.
ako je to tako kao što kažeš, što nisi odmah u odgovoru na moj post napisala da zajebavaš mutavog nego si nastavila i dalje u sarkastično ciničkim podjebavanjima. ili ti je i to bila zajebancija?
nevermind. dopališ ovdje svake prestupne godine nemaš veze kako se rasprava odvijala. ono, ko da u masovnu makljažu uletiš i kažeš djeco ima'l kakvih problema? i onda te netko zakuca za zid pa ti repliciraš pa šta vam je ljudi ja sam se samo zajebavala.
Guest- Guest
Kako je krenulo gnjeca ce prisilno cijepiti.
Par kolegica s foruma sredit ce ga gdjegod u mraku:)
Par kolegica s foruma sredit ce ga gdjegod u mraku:)
dijagram-
2015-08-09
mutava baštarda wrote:
Ne mogu se načuditi da nitko iz struke osim veterinara Fuksa nije demantirao Krešimira Pavelića.
Faktograf je pisao o brojkama koje je Krešimir iznio citirajući podatke iz sustava koji su uredno funkcionirali godinama da su neslužbene, ali nije nitko ništa službeno iznio demantirajući. Vjerujem da su službeni podaci još i gori.
...
to je sasvim dovoljno. za rvacku stoku sitnoga zuba veterinar je Bog.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Ra wrote:Aj bogati prestani srati jer si mašio vascelu vasionu, pa se sad vadiš "analizama", ko fol ti znaš što sam ja htjela reći.Gnječ wrote:Ra wrote:Tebi ne treba toksično cjepivo. Toksičan si i bez unosa toksičnih tvari.Gnječ wrote:Ra wrote:A gle, to ti je iskustvo, a vjerojatno i poseban dar. Vjerujem da u nabrojanom bez problema prepoznaš i koji je tvoj miris.Gnječ wrote:Ra wrote:Prepoznah se skoro u svim točkama.mutava baštarda wrote:Ovo je za Pfizer, pa ako se prepoznaš.kaya wrote:Ma da. Prije cijepiva nije nitko umro od infarkta prije 50. Osim što skoro svakog petog nešto zdrma u tim 50 ima, ili moždani ili srčani, slabiji ili jači. Opasne godine za muškarce..Gnječ wrote:aben wrote:Od čega umiru ovi ki se pripišivaju žrtvami cjepiva?
da malo analiziramo:
Odjebi, brate mili.
ako je to tako kao što kažeš, što nisi odmah u odgovoru na moj post napisala da zajebavaš mutavog nego si nastavila i dalje u sarkastično ciničkim podjebavanjima. ili ti je i to bila zajebancija?
nevermind. dopališ ovdje svake prestupne godine nemaš veze kako se rasprava odvijala. ono, ko da u masovnu makljažu uletiš i kažeš djeco ima'l kakvih problema? i onda te netko zakuca za zid pa ti repliciraš pa šta vam je ljudi ja sam se samo zajebavala.
Što sam to trebala nakon one salve uvreda???
Opravdavati se i objašnjavati ti što sam napisala nekom drugom, kad se ti okačiš na moj šaljiv post (vidi se iz aviona, čemu inače služe smajlići?) upućen drugom forumašu i istreseš gomilu uvreda bez ikakvog povoda?!
O jebemtisunce bezobrazno.
Sad sam ja kriva što si ti zaboravio što je zdrava zajebancija, što si sjeban i frustriran toliko da režiš na svakog tko ti konstantno ne titra jajca?
Ako sam nekom trebala objasniti što je bio smisao mog posta onda je to Mutavi kojem je bio i upućen, a njemu sam i objasnila.
Ti niti si imao s tim kakve veze niti imaš, nego si se poslužio našom komunikacijom da prospeš vreću otrova koji ti već curi na uši.
Ovo zadnje neću uopće komentirati jer je smiješno. Prepisano je od vidovitog milana s X-a.
Aj zdravo.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Em je toksičan em imformiran nije.
To što netko na zahodu pročita hrpu medicinskih članka a koje ne može sasvim razumijeti što je normalno pa se nabacuje spajkovima, ribosomima i lipidima je tragikomično.
To što netko na zahodu pročita hrpu medicinskih članka a koje ne može sasvim razumijeti što je normalno pa se nabacuje spajkovima, ribosomima i lipidima je tragikomično.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ra wrote:Gnječ wrote:Ra wrote:Aj bogati prestani srati jer si mašio vascelu vasionu, pa se sad vadiš "analizama", ko fol ti znaš što sam ja htjela reći.Gnječ wrote:Ra wrote:Tebi ne treba toksično cjepivo. Toksičan si i bez unosa toksičnih tvari.Gnječ wrote:Ra wrote:A gle, to ti je iskustvo, a vjerojatno i poseban dar. Vjerujem da u nabrojanom bez problema prepoznaš i koji je tvoj miris.Gnječ wrote:Ra wrote:Prepoznah se skoro u svim točkama.mutava baštarda wrote:Ovo je za Pfizer, pa ako se prepoznaš.kaya wrote:Ma da. Prije cijepiva nije nitko umro od infarkta prije 50. Osim što skoro svakog petog nešto zdrma u tim 50 ima, ili moždani ili srčani, slabiji ili jači. Opasne godine za muškarce..Gnječ wrote:aben wrote:Od čega umiru ovi ki se pripišivaju žrtvami cjepiva?
da malo analiziramo:
Odjebi, brate mili.
Opravdavati se i objašnjavati ti što sam napisala nekom drugom, kad se ti okačiš na moj šaljiv post (vidi se iz aviona, čemu inače služe smajlići?) upućen drugom forumašu i istreseš gomilu uvreda bez ikakvog povoda?!
O jebemtisunce bezobrazno.
Sad sam ja kriva što si ti zaboravio što je zdrava zajebancija, što si sjeban i frustriran toliko da režiš na svakog tko ti konstantno ne titra jajca?
Ako sam nekom trebala objasniti što je bio smisao mog posta onda je to Mutavi kojem je bio i upućen, a njemu sam i objasnila.
Ti niti si imao s tim kakve veze niti imaš, nego si se poslužio našom komunikacijom da prospeš vreću otrova koji ti već curi na uši.
Ovo zadnje neću uopće komentirati jer je smiješno. Prepisano je od vidovitog milana s X-a.
Aj zdravo.
znam da nećeš popustiti ma koliko god znala da si u krivu. to je ono tvoje e ne dam mu gušta! pa da krepa sada.
za mene je tema o covidu i covid vakcini smrtno ozbiljna stvar. možemo se zajebavati na nekoj drugoj temi ali na ovoj ne. mislim, mogu se svi zajebavati sa covidom i vakcinom ali ja ne kome krivo kome pravo boli me kurac.
ajd zdravo!
Guest- Guest
kaya wrote:Em je toksičan em imformiran nije.
ma odjebi kurvetino.
Guest- Guest
HDZ-ovka Bianca Matković plaćena je da vodi Fejs HZJZ-a
BIANCA MATKOVIĆ, odnosno njena tvrtka Media front, u veljači je dobila posao vođenja kampanje Misli na druge - cijepi se, na društvenim mrežama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, za 235.000 kuna s PDV-om. O tome se pisalo naširoko jer je Matković bila ministrica u vrijeme vladavine Ive Sanadera, a i članica je HDZ-a baš kao i šef HZJZ-a Krunoslav Capak.
Posjetili smo društvene mreže HZJZ-a. Najprije Facebook.
Mahom su tu videa i fotke koji su mogli biti napravljeni bilo gdje na planetu. Najčešće ćete vidjeti kompilacije snimki radosnih inozemnih umirovljenika. U samim statusima ispisane su poruke koje se čitatelju obraćaju s "ti" i koriste emotikone, pa nije jasno jesu li ovdje ciljana publika umirovljenici ili mladi.
Tu su i kuhari koji prevrću rezane tikvice na tavi, našli smo i vjenčanje obitelji iz Bjelorusije koje je fotograf prodao na Shutterstocku, a svaki se status objavljuje uz hashtagove #mislinadruge #cijepise i poruku "Prijavite se za cijepljenje https://cijepise.zdravlje.hr".
Naišli smo i na fotografiju iz Ukrajine, također skinutu s online fotoservisa, koja prikazuje nekoliko muškaraca kako gledaju nogomet. Objavljena je uz poruku "Za sigurno uživanje u sportskim prijenosima i druženju s prijateljima. Prijavite se za cijepljenje https://cijepise.zdravlje.hr #mislinadruge #cijepise".
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hdzovka-bianca-matkovic-placena-je-da-vodi-fejs-hzjza-objave-joj-imaju-po-4-lajka/2287092.aspx
BIANCA MATKOVIĆ, odnosno njena tvrtka Media front, u veljači je dobila posao vođenja kampanje Misli na druge - cijepi se, na društvenim mrežama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, za 235.000 kuna s PDV-om. O tome se pisalo naširoko jer je Matković bila ministrica u vrijeme vladavine Ive Sanadera, a i članica je HDZ-a baš kao i šef HZJZ-a Krunoslav Capak.
Posjetili smo društvene mreže HZJZ-a. Najprije Facebook.
Mahom su tu videa i fotke koji su mogli biti napravljeni bilo gdje na planetu. Najčešće ćete vidjeti kompilacije snimki radosnih inozemnih umirovljenika. U samim statusima ispisane su poruke koje se čitatelju obraćaju s "ti" i koriste emotikone, pa nije jasno jesu li ovdje ciljana publika umirovljenici ili mladi.
Tu su i kuhari koji prevrću rezane tikvice na tavi, našli smo i vjenčanje obitelji iz Bjelorusije koje je fotograf prodao na Shutterstocku, a svaki se status objavljuje uz hashtagove #mislinadruge #cijepise i poruku "Prijavite se za cijepljenje https://cijepise.zdravlje.hr".
Naišli smo i na fotografiju iz Ukrajine, također skinutu s online fotoservisa, koja prikazuje nekoliko muškaraca kako gledaju nogomet. Objavljena je uz poruku "Za sigurno uživanje u sportskim prijenosima i druženju s prijateljima. Prijavite se za cijepljenje https://cijepise.zdravlje.hr #mislinadruge #cijepise".
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hdzovka-bianca-matkovic-placena-je-da-vodi-fejs-hzjza-objave-joj-imaju-po-4-lajka/2287092.aspx
Guest- Guest
veber wrote:ti si otišao na kvasinu.marcellus wrote:veber wrote:idem malo bajk prodrmat.
ali nekaj sam se sjetio jer mi je baš panonac poslao poruku.
a, to nas je zanimalo kada bi pili kavu.
kak je to išlo?
ono ti i ona s kojom sam te upoznao?
tehnički nas zanima, ništa lascivno.
koja, sisata plavuša? To znaš, bili smo skupa godinu i nešto i prekinuli...
nas je zanimala razlika u nadmorskim visinama.
kako ste to prakticirali.
mislim, tehnički.
panonac i ja smo imali scenarije za snimit pornjavu.
ali to bumo na nekoj pivi nakon korone.
kaj te zanima, jel mi mogla popušit stojećki bez da klekne? Jebiga, previše pitaš
kaya wrote:vidiš, to je razlika između antivaksera i normalnih ljudi. ja neću guglati i tražiti objašnjenje slike iz medicinskog časopisa jer mi google ne može dati odgovor na to. da bi ju objasnila trebala bi završiti medicinu, virusologiju, infektologiju. a pošto nisam te struke meni slika ništa ne govori. pa ju ni ne gledam.mutava baštarda wrote:Imaš Google ako ti nešto nije jasan neki pojam na slici... U par sekunda.kaya wrote:Dobro. A zašto onda proučavaš slike iz medicinskih časopisa i stavljaš ih tu kao dokaz nečemu a nemaš pojma što je što na slici?
a vi tupani pročitate ovarij, strelicu , abc , kurca ne kužite i napiše vam netko ispod kako cijepivo cirkulira.
kada vas netko pita objašnjenje slike onda velite odi na google. tako i gnječ pametnjaković.
Što kaže prezidente Milanović u lucidnim trenucima, PhD Google
kaya wrote:vidiš, to je razlika između antivaksera i normalnih ljudi. ja neću guglati i tražiti objašnjenje slike iz medicinskog časopisa jer mi google ne može dati odgovor na to. da bi ju objasnila trebala bi završiti medicinu, virusologiju, infektologiju. a pošto nisam te struke meni slika ništa ne govori. pa ju ni ne gledam.mutava baštarda wrote:Imaš Google ako ti nešto nije jasan neki pojam na slici... U par sekunda.kaya wrote:Dobro. A zašto onda proučavaš slike iz medicinskih časopisa i stavljaš ih tu kao dokaz nečemu a nemaš pojma što je što na slici?
jasno mi je što ti radiš. pokušavaš razjebati temu odnosno kretenskim pitanjima pokušavaš omalovažavati nas nekoliko forumaša koji tebi jebeno gule živce stalno novim dokazima da vakcina ne valja. sad kad ste vi vakseri sa vašom upornom arogancijom i verbalnim pritiskom da budem blag moglo bi se to primjerenije zvati verbalno nasilje shvatili da nećete postići ono što ste si zamislili, onda krenete sa smear campaign, adhominem omalovažavanjima i autističkim pitanjima tražeći neko idiotsko objašnjenje čija je svrha da samo izazovete tenzije i emocionalne reakcije a u stvari boli te pička za odgovor jer da te stvarno zanima ne bi smarala tvojom ruralnom turčadijskom bizantsko makjavelističkom kvarnošću nego bi potražila odgovor na netu. a da ne pričam o wc, nisu stručnjaci nemaju svetu rvacku diplomu medicinskog vakulteta. nevjerojatno koliko vama rvatima imponira diploma jel to neki fetiš?
tvoje pitanje meni: a koliko je zaraženih ili cijepljenih? je totalno besmisleno upućeno da se sugovornika prikaže kao neznalicu,. pitanje kojim ti javno pokazuješ da nemaš nikakvog respekta prema meni a tražiš da ja imam i da sam dužan imati respekta prema tebi.
e pa ako ti nemaš a drugi recimo marčelo respekta prema meni, bogami neću ni ja imati respekta prema tebi i vama jebe mi se o kome se radi.
ponašaj se prema meni sa respektom pa ću isto i ja prema tebi.
Guest- Guest
Ma pusti je gnječ ona ne zna ni zašto se cijepila.. Partija je rekla da se cijepi i to je to.Gnječ wrote:kaya wrote:vidiš, to je razlika između antivaksera i normalnih ljudi. ja neću guglati i tražiti objašnjenje slike iz medicinskog časopisa jer mi google ne može dati odgovor na to. da bi ju objasnila trebala bi završiti medicinu, virusologiju, infektologiju. a pošto nisam te struke meni slika ništa ne govori. pa ju ni ne gledam.mutava baštarda wrote:Imaš Google ako ti nešto nije jasan neki pojam na slici... U par sekunda.kaya wrote:Dobro. A zašto onda proučavaš slike iz medicinskih časopisa i stavljaš ih tu kao dokaz nečemu a nemaš pojma što je što na slici?
jasno mi je što ti radiš. pokušavaš razjebati temu odnosno kretenskim pitanjima pokušavaš omalovažavati nas nekoliko forumaša koji tebi jebeno gule živce stalno novim dokazima da vakcina ne valja. sad kad ste vi vakseri sa vašom upornom arogancijom i verbalnim pritiskom da budem blag moglo bi se to primjerenije zvati verbalno nasilje shvatili da nećete postići ono što ste si zamislili, onda krenete sa smear campaign, adhominem omalovažavanjima i autističkim pitanjima tražeći neko idiotsko objašnjenje čija je svrha da samo izazovete tenzije i emocionalne reakcije a u stvari boli te pička za odgovor jer da te stvarno zanima ne bi smarala tvojom ruralnom turčadijskom bizantsko makjavelističkom kvarnošću nego bi potražila odgovor na netu. a da ne pričam o wc, nisu stručnjaci nemaju svetu rvacku diplomu medicinskog vakulteta. nevjerojatno koliko vama rvatima imponira diploma jel to neki fetiš?
tvoje pitanje meni: a koliko je zaraženih ili cijepljenih? je totalno besmisleno upućeno da se sugovornika prikaže kao neznalicu,. pitanje kojim ti javno pokazuješ da nemaš nikakvog respekta prema meni a tražiš da ja imam i da sam dužan imati respekta prema tebi.
e pa ako ti nemaš a drugi recimo marčelo respekta prema meni, bogami neću ni ja imati respekta prema tebi i vama jebe mi se o kome se radi.
ponašaj se prema meni sa respektom pa ću isto i ja prema tebi.
Ako počne preispitivati onda će biti nazadna.
Mene zanima kako nitko nije demantirao Krešimira Pavelića s brojem mrtvih od cijepiva. Rekli su da brojevi koje je iznio nisu službeni... Pa šta kažu iz partije, koliko ih je do sada službeno?
Izguglaj kayo
marcellus wrote:kaya wrote:vidiš, to je razlika između antivaksera i normalnih ljudi. ja neću guglati i tražiti objašnjenje slike iz medicinskog časopisa jer mi google ne može dati odgovor na to. da bi ju objasnila trebala bi završiti medicinu, virusologiju, infektologiju. a pošto nisam te struke meni slika ništa ne govori. pa ju ni ne gledam.mutava baštarda wrote:Imaš Google ako ti nešto nije jasan neki pojam na slici... U par sekunda.kaya wrote:Dobro. A zašto onda proučavaš slike iz medicinskih časopisa i stavljaš ih tu kao dokaz nečemu a nemaš pojma što je što na slici?
Što kaže prezidente Milanović u lucidnim trenucima, PhD Google
Ako ikada budu hapsili vođe zločinačke organizacije i njihove namjesnike oko zločina s cijepivima Kenwood Kenon se neće izvući, za razliku od Milanovića koji se može izvući na ludust.
Ra wrote:
Jel treba gromobran?
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
ma ne to.marcellus wrote:veber wrote:ti si otišao na kvasinu.marcellus wrote:veber wrote:idem malo bajk prodrmat.
ali nekaj sam se sjetio jer mi je baš panonac poslao poruku.
a, to nas je zanimalo kada bi pili kavu.
kak je to išlo?
ono ti i ona s kojom sam te upoznao?
tehnički nas zanima, ništa lascivno.
koja, sisata plavuša? To znaš, bili smo skupa godinu i nešto i prekinuli...
nas je zanimala razlika u nadmorskim visinama.
kako ste to prakticirali.
mislim, tehnički.
panonac i ja smo imali scenarije za snimit pornjavu.
ali to bumo na nekoj pivi nakon korone.
kaj te zanima, jel mi mogla popušit stojećki bez da klekne? Jebiga, previše pitaš
bumo s panoncem, kaj nas je zanimalo.
ako mogu babe zakaj ne bi mi, ogovarali.
veber-
2014-12-30
Novo istraživanje potvrdilo da djeca s maskama udišu 6 puta više CO2 nego što je dopušteno
Novo istraživanje objavljeno u časopisu Časopisu američkog lječničkog udruženja (JAMA) otkrilo je da nošenje maske za lice uzrokuje da djeca udišu opasne razine ugljičnog dioksida koji ostaje unutar maske.
U recenziranom istraživačkom pismu dr. Haralda Walacha i njegovih kolega utvrđeno je da djeca s maskom udišu više od šest puta više ugljičnog dioksida odnosu na zakonsku sigurnosnu granicu za zatvorene sobe koju je utvrdio Njemački savezni ured za okoliš. Sigurna granica je 0,2%, dok je zrak koji su maskirana djeca udahnula sadržavao preko 1,3% ugljičnog dioksida.
Učinak je bio gori za mlađu djecu, s jednim sedmogodišnjim djetetom koji je udisao zrak s 2,5% ugljičnog dioksida, što je preko 12 puta više od granice sigurnosti
Studija je proučavala dvije vrste maski, FFP2 maske i kirurške maske, ali nije pronašla značajnu razliku između njih.
Autori su objasnili da ovaj alarmantni rezultat vjerojatno objašnjava pritužbe djece koja dulje vrijeme nose maske za lice.
Većina pritužbi koje djeca prijavljuju mogu se shvatiti kao posljedice povišene razine ugljičnog dioksida u udisanom zraku. To je zbog volumena mrtvog prostora maski koji brzo prikuplja izdahnuti ugljični dioksid nakon kratkog vremena. Ovaj se ugljični dioksid miješa sa svježim zrakom i povisuje sadržaj ugljičnog dioksida u udisanom zraku ispod maske, a to je bilo izraženije u ovoj studiji za mlađu djecu.
To pak dovodi do oštećenja koja se mogu pripisati hiperkapniji. Nedavni pregled zaključio je da postoji dovoljno dokaza o štetnim učincima nošenja takvih maski. Predlažemo da donositelji odluka u skladu s tim odmjere tvrde dokaze izvedene ovim eksperimentalnim mjerenjima, koja sugeriraju da djecu ne treba prisiljavati da nose maske za lice.
Cijelu studiju možete pročitati https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/fullarticle/2781743.
Na ovo se upozoravalo od početka...
Novo istraživanje objavljeno u časopisu Časopisu američkog lječničkog udruženja (JAMA) otkrilo je da nošenje maske za lice uzrokuje da djeca udišu opasne razine ugljičnog dioksida koji ostaje unutar maske.
U recenziranom istraživačkom pismu dr. Haralda Walacha i njegovih kolega utvrđeno je da djeca s maskom udišu više od šest puta više ugljičnog dioksida odnosu na zakonsku sigurnosnu granicu za zatvorene sobe koju je utvrdio Njemački savezni ured za okoliš. Sigurna granica je 0,2%, dok je zrak koji su maskirana djeca udahnula sadržavao preko 1,3% ugljičnog dioksida.
Učinak je bio gori za mlađu djecu, s jednim sedmogodišnjim djetetom koji je udisao zrak s 2,5% ugljičnog dioksida, što je preko 12 puta više od granice sigurnosti
Studija je proučavala dvije vrste maski, FFP2 maske i kirurške maske, ali nije pronašla značajnu razliku između njih.
Autori su objasnili da ovaj alarmantni rezultat vjerojatno objašnjava pritužbe djece koja dulje vrijeme nose maske za lice.
Većina pritužbi koje djeca prijavljuju mogu se shvatiti kao posljedice povišene razine ugljičnog dioksida u udisanom zraku. To je zbog volumena mrtvog prostora maski koji brzo prikuplja izdahnuti ugljični dioksid nakon kratkog vremena. Ovaj se ugljični dioksid miješa sa svježim zrakom i povisuje sadržaj ugljičnog dioksida u udisanom zraku ispod maske, a to je bilo izraženije u ovoj studiji za mlađu djecu.
To pak dovodi do oštećenja koja se mogu pripisati hiperkapniji. Nedavni pregled zaključio je da postoji dovoljno dokaza o štetnim učincima nošenja takvih maski. Predlažemo da donositelji odluka u skladu s tim odmjere tvrde dokaze izvedene ovim eksperimentalnim mjerenjima, koja sugeriraju da djecu ne treba prisiljavati da nose maske za lice.
Cijelu studiju možete pročitati https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/fullarticle/2781743.
Na ovo se upozoravalo od početka...
Last edited by mutava baštarda on 4/7/2021, 21:55; edited 1 time in total
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema