Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
Nisam imam neke Francuze na brod, neću im ni mijenjati posteljinu... Ionako su u neredu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kakve to ima veze s katovima prije napisanim?epikur37 wrote:Nisam imam neke Francuze na brod, neću im ni mijenjati posteljinu... Ionako su u neredu
veber-
2014-12-30
veber wrote:kakve to ima veze s katovima prije napisanim?epikur37 wrote:Nisam imam neke Francuze na brod, neću im ni mijenjati posteljinu... Ionako su u neredu
Pa zato nisam na misi.
2015-08-06
Napokon te konačno pustio ateizam u koji si zaglavio, nije da je to jedino kad se sjetim tvojih lutanja i pizdarija koje si pisao :)epikur37 wrote:
Pa zato nisam na misi.
Šandor Winnetou wrote:Napokon te konačno pustio ateizam u koji si zaglavio, nije da je to jedino kad se sjetim tvojih lutanja i pizdarija koje si pisao :)epikur37 wrote:
Pa zato nisam na misi.
Dobro de pomalo :)
U svakom slučaju ja sam vojnik Vatikana...
2015-08-06
Svaka zalutala ovca je dobrodošla natrag u stadoepikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Napokon te konačno pustio ateizam u koji si zaglavio, nije da je to jedino kad se sjetim tvojih lutanja i pizdarija koje si pisao :)epikur37 wrote:
Pa zato nisam na misi.
ti si amiš samo zimi.epikur37 wrote:veber wrote:kakve to ima veze s katovima prije napisanim?epikur37 wrote:Nisam imam neke Francuze na brod, neću im ni mijenjati posteljinu... Ionako su u neredu
Pa zato nisam na misi.
čim krene sezona postaješ kapitalist.
veber-
2014-12-30
I tebe ćemo vratiti u stado čim te se dočepamo tvoj velečasni i ja :))))))))))))veber wrote:ti si amiš samo zimi.epikur37 wrote:veber wrote:kakve to ima veze s katovima prije napisanim?epikur37 wrote:Nisam imam neke Francuze na brod, neću im ni mijenjati posteljinu... Ionako su u neredu
Pa zato nisam na misi.
ali ko i onaj safet, baš ne znaš puno o krščanstvu niti katolicizmu.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Napokon te konačno pustio ateizam u koji si zaglavio, nije da je to jedino kad se sjetim tvojih lutanja i pizdarija koje si pisao :)epikur37 wrote:
Pa zato nisam na misi.
bitno da se kličete.
veber-
2014-12-30
sada sam u nemačko, a velečasnog poslali u pripizdinu, ako misliš na našeg župnika-tamo, di je marc požderao sav kruh, pa smo morali vino piti.Šandor Winnetou wrote:I tebe ćemo vratiti u stado čim te se dočepamo tvoj velečasni i ja :))))))))))))veber wrote:ti si amiš samo zimi.epikur37 wrote:veber wrote:kakve to ima veze s katovima prije napisanim?epikur37 wrote:Nisam imam neke Francuze na brod, neću im ni mijenjati posteljinu... Ionako su u neredu
Pa zato nisam na misi.
veber-
2014-12-30
Ma naćićemo nekog s kojim si ok i onda te misnim vinom razbucamo da ćeš pomisliti da si i dan danas ministrantveber wrote:sada sam u nemačko, a velečasnog poslali u pripizdinu, ako misliš na našeg župnika-tamo, di je marc požderao sav kruh, pa smo morali vino piti.Šandor Winnetou wrote:I tebe ćemo vratiti u stado čim te se dočepamo tvoj velečasni i ja :))))))))))))veber wrote:ti si amiš samo zimi.epikur37 wrote:veber wrote:kakve to ima veze s katovima prije napisanim?epikur37 wrote:Nisam imam neke Francuze na brod, neću im ni mijenjati posteljinu... Ionako su u neredu
Pa zato nisam na misi.
Odo na misu, poz ekipi.
Tebi ne treba toksično cjepivo. Toksičan si i bez unosa toksičnih tvari.Gnječ wrote:Ra wrote:A gle, to ti je iskustvo, a vjerojatno i poseban dar. Vjerujem da u nabrojanom bez problema prepoznaš i koji je tvoj miris.Gnječ wrote:Ra wrote:Prepoznah se skoro u svim točkama.mutava baštarda wrote:Ovo je za Pfizer, pa ako se prepoznaš.kaya wrote:Ma da. Prije cijepiva nije nitko umro od infarkta prije 50. Osim što skoro svakog petog nešto zdrma u tim 50 ima, ili moždani ili srčani, slabiji ili jači. Opasne godine za muškarce..Gnječ wrote:aben wrote:Od čega umiru ovi ki se pripišivaju žrtvami cjepiva?
I koliko vrimena projdeod cjepiva do kase?
Meni je neki dun partijot parti od srca, 48 godin, prije misec dun cijepljen...
patriota ti je umra zbog cjepiva. da se nije cjepio bio bi živ.
https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages
Plus sam uočila još jednu neobičnu nuspojavu kod većine cijepljenih.
Svima se pojačalo čulo mirisa.
Izdaleka mogu namirisati strašljive i neodlučne ljude.
meni je čulo mirisa pojačano i bez da se cijepim toksičnim cjepivom. izdaleka mogu namirisati laž, kvarne ljude, turčadiju, ustašiju, psihopate, sociopate, narcisoidne šupke i kuje i još štošta od ljudskog taloga.
nije to iskustvo a nije ni dar. to je njuh. a niti nemam u tom nabrojanom moj miris jer da imam ne bih vas nabrojane mogao namirisati.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Veber treba privesti u KC ali prvo cijepljenje...
2015-08-06
Ovaj VIP kipi dokazivanjem tko je pametniji, tko je informiraniji, tko više zna, tko je bio u pravu.mutava baštarda wrote:Ja se iskreno nadam da će cijepivo funkcionirati i da ćeš proći bez ikakvih posljedica.Ra wrote:Prepoznah se skoro u svim točkama.mutava baštarda wrote:Ovo je za Pfizer, pa ako se prepoznaš.kaya wrote:Ma da. Prije cijepiva nije nitko umro od infarkta prije 50. Osim što skoro svakog petog nešto zdrma u tim 50 ima, ili moždani ili srčani, slabiji ili jači. Opasne godine za muškarce..Gnječ wrote:aben wrote:Od čega umiru ovi ki se pripišivaju žrtvami cjepiva?
I koliko vrimena projdeod cjepiva do kase?
Meni je neki dun partijot parti od srca, 48 godin, prije misec dun cijepljen...
patriota ti je umra zbog cjepiva. da se nije cjepio bio bi živ.
https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages
Plus sam uočila još jednu neobičnu nuspojavu kod većine cijepljenih.
Svima se pojačalo čulo mirisa.
Izdaleka mogu namirisati strašljive i neodlučne ljude.
Ali... Postoji par činjenica...
O cijepivu i nuspojavama se ne zna ništa i tek se bilježe
Cijepivo ne ostaje u mišiću kao ostala nego se distribuira po organima, pa ne znamo koliko štete je napravljeno.
Ne znamo ni koliko uspješno tijelo izbaci i može li izbaciti štetne tvari.
I ako ti se u nekom crnom scenariju do kojeg se nadam se neće doći dogode nekakve nuspojave i teže kliničke slike kao posljedica ovog cijepiva nećeš biti zapamćena kao hrabra i odlučna, nego kao glupa.
Mutavi, hvala ti na dobrim željama (bez obzira na ono Ali...) ali nikom ništa ne dokazujem. Našalila sam se, ali je moj smisao za humor izgleda prilično uvrnut kad ga tu nitko ne kuži.
Sad ozbiljno:
Svejedno mi je kakav će scenarij biti. Odlučila sam se, napravila to i to je za mene riješena stvar.
Bit će što bude, kako milionima drugih tako i meni.
Ti nisi i sve pet. Svatko nešto riskira, tko više tko manje, ovisi o puno čimbenika na koje mi ne možemo utjecati pa mi je ovo nadmudrivanje fakat besmisleno,
Ni ti ni ja nismo te struke (a sumnjam da ima itko tu) pa možemo samo prenositi informacije s weba.
Svatko prenosi one koje su mu više prihvatljive i sve se zapravo svodi na to - tko će biti u pravu.
Kad bih tako crno razmišljala 'što će biti ako bude' ne bih uopće izlazila vani, ne bih koristila električne aparate, ne bih jela hranu koju nisam sama proizvela.
Crni scenarij mi se može dogoditi svake minute.
Mogu naići upravo u trenutku kad neki ludi ekstrem puca po civilima (kao prošle godine tu kod nas), mogu pasti pod vlak ili sa skele koju su loše postavili...
Sve to mi se moglo dogoditi i necijepljenoj, a može i sad nakon cijepljenja.
Razlika je samo što bi mi prije u smrtnom listu pisalo da sam umrla od korone, a sad bi mogli napisati da sam odapela od cjepiva.
2020-06-01
Ra wrote:
Kad bih tako crno razmišljala 'što će biti ako bude' ne bih uopće izlazila vani, ne bih koristila električne aparate, ne bih jela hranu koju nisam sama proizvela.
Crni scenarij mi se može dogoditi svake minute.
Mogu naići upravo u trenutku kad neki ludi ekstrem puca po civilima (kao prošle godine tu kod nas), mogu pasti pod vlak ili sa skele koju su loše postavili...
Sve to mi se moglo dogoditi i necijepljenoj, a može i sad nakon cijepljenja.
pametna ženica :)
2015-08-06
To što sam napisao niti jedno evanđelje iz Faktografa nije demantiralo. Tako da ...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Imaš Google ako ti nešto nije jasan neki pojam na slici... U par sekunda.kaya wrote:Dobro. A zašto onda proučavaš slike iz medicinskih časopisa i stavljaš ih tu kao dokaz nečemu a nemaš pojma što je što na slici?
Ne kužim...na plaži isto uzmeš par slika s radiologije od babe i onda naopačke gledaš što joj je na plućima ili?
A da cijepivo iz ramena ulazi u krvotok pa kroz krvotok dalje po organima, zbog čega uzrokuje zgrušavanja krvi, srčane probleme, ... To je svima jasno osim tebi.
meni kosa pootpadala
poslije sa našao na googlu da je od spajk proteina koji prolazi viskozne membrane i implatira se u semitenedinozni ribosom
A što se tiče kose, imaš u Bosni mušku vodu, samo ne znam smije li se koristiti s cijepivom
mutava baštarda wrote:To što sam napisao niti jedno evanđelje iz Faktografa nije demantiralo. Tako da ...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Imaš Google ako ti nešto nije jasan neki pojam na slici... U par sekunda.kaya wrote:Dobro. A zašto onda proučavaš slike iz medicinskih časopisa i stavljaš ih tu kao dokaz nečemu a nemaš pojma što je što na slici?
Ne kužim...na plaži isto uzmeš par slika s radiologije od babe i onda naopačke gledaš što joj je na plućima ili?
A da cijepivo iz ramena ulazi u krvotok pa kroz krvotok dalje po organima, zbog čega uzrokuje zgrušavanja krvi, srčane probleme, ... To je svima jasno osim tebi.
meni kosa pootpadala
poslije sa našao na googlu da je od spajk proteina koji prolazi viskozne membrane i implatira se u semitenedinozni ribosom
A što se tiče kose, imaš u Bosni mušku vodu, samo ne znam smije li se koristiti s cijepivom
2020-06-01
ako mi popušiš, no frx.epikur37 wrote:Veber treba privesti u KC ali prvo cijepljenje...
veber-
2014-12-30
Na jodinoj slici profila se vide posljedice te kombinacije, odnosno gdje se trombovi najviše koncentrirajuRa wrote:mutava baštarda wrote:To što sam napisao niti jedno evanđelje iz Faktografa nije demantiralo. Tako da ...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Imaš Google ako ti nešto nije jasan neki pojam na slici... U par sekunda.kaya wrote:Dobro. A zašto onda proučavaš slike iz medicinskih časopisa i stavljaš ih tu kao dokaz nečemu a nemaš pojma što je što na slici?
meni kosa pootpadala
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
vidiš, to je razlika između antivaksera i normalnih ljudi. ja neću guglati i tražiti objašnjenje slike iz medicinskog časopisa jer mi google ne može dati odgovor na to. da bi ju objasnila trebala bi završiti medicinu, virusologiju, infektologiju. a pošto nisam te struke meni slika ništa ne govori. pa ju ni ne gledam.mutava baštarda wrote:Imaš Google ako ti nešto nije jasan neki pojam na slici... U par sekunda.kaya wrote:Dobro. A zašto onda proučavaš slike iz medicinskih časopisa i stavljaš ih tu kao dokaz nečemu a nemaš pojma što je što na slici?
a vi tupani pročitate ovarij, strelicu , abc , kurca ne kužite i napiše vam netko ispod kako cijepivo cirkulira.
you tube doktori na wc-u. i to vam je dokaz nečega.
kada vas netko pita objašnjenje slike onda velite odi na google. tako i gnječ pametnjaković.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema