ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nevera

Page 10 of 16 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Next

Go down

Nevera - Page 10 Empty Re: Nevera

Post by debotoijusto 6/6/2021, 20:41

veber wrote:
kaya wrote:
marcellus wrote:nemam ja nikakav kompleks ničeg nego volim aute, 

Da, znam. Lud za autima...
Znam ih još par takvih, baš ga vole iskreno 😀
daj se abenu javi.
zove nas sve na roštiljadu-bodul.
a, u biti želi tebe upoznat.
možemo iskoristiti.
mi se nažderemo, ti upoznaš abena.
svi sretni i zadovoljni.
nije se rodio taj tko se nazderao kod kolege @abena  B-)

debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by veber 6/6/2021, 20:45

debotoijusto wrote:
veber wrote:
kaya wrote:
marcellus wrote:nemam ja nikakav kompleks ničeg nego volim aute, 

Da, znam. Lud za autima...
Znam ih još par takvih, baš ga vole iskreno 😀
daj se abenu javi.
zove nas sve na roštiljadu-bodul.
a, u biti želi tebe upoznat.
možemo iskoristiti.
mi se nažderemo, ti upoznaš abena.
svi sretni i zadovoljni.
nije se rodio taj tko se nazderao kod kolege @abena  B-)
budem ja.
no frx
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus 6/6/2021, 21:15

veber wrote:
marcellus wrote:inače ne moram posjedovat auto, jebe mi se, može bit u renti, na lizing, pušing, ili od žene. Samo treba bit brz.
bicikl ili moto ti daju slobodu.
jebote tvoj cabrio kada je moj karavan jači, brži, manje troši.
da ne tipkam da imam ugrađen friđ, četverozonsku klimu, plin.
u biti sve osim kože.
i da, auto je službeni od firme.

ali je karavan, kužiš.

karavan - uncool
dvosjed kabrio - cool

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 6/6/2021, 21:22

marcellus wrote:
veber wrote:
marcellus wrote:inače ne moram posjedovat auto, jebe mi se, može bit u renti, na lizing, pušing, ili od žene. Samo treba bit brz.
bicikl ili moto ti daju slobodu.
jebote tvoj cabrio kada je moj karavan jači, brži, manje troši.
da ne tipkam da imam ugrađen friđ, četverozonsku klimu, plin.
u biti sve osim kože.
i da, auto je službeni od firme.

ali je karavan, kužiš.

karavan - uncool
dvosjed kabrio - cool
kada sam imao 23 kupio sam 325ix

s 50 razmišljam kupiti mercedes vito
ili VW kombi.
isto tako tražim bajk ko tvoja dva auta i još  dva soma ojra,

da voziš elf cabrio shvatio bi.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 6/6/2021, 22:00

ti me podsjećaš na mog fenda.
koji je kupio porš cayene 3,0 diesel
i još jamro da mu troši 15l
ja sam u to vrijeme vozio onaj zeleni s oker kožom, išli smo vama po telkač.
taj je trošio 15 benzina.
meni to nije bio problem.

ali kada odvrtim film  unazad, malo se zamislim.
sedan/karavan ili
cabrio, a nije elf?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by danni1 6/6/2021, 22:26

crvenkasti wrote:
marcellus wrote:nije, moraš znat procijenit ljude oko sebe. Ono, jel će ti neko uletit u traku. Skrenut bez žmigavca i gledanja u retrovizor. Opreza nikad dosta u vožnji. Što ne znači vozit sporo, jer se ograničenja određuju prema najlošijim vozačima, najgorih 10 posto. I prosječnim autima. Većina ljudi može sigurno voziti puno, puno brže od ograničenja.

Kad su uveli one kaznene bodove, ja sam odlučio da uvijek vozim točno po propisima. To je moj bio test mene samog.
I od tog dana, baš svako ograničenje poštujem.
Kad prilazim naplatnim rampama na autocessti, kad piše 80, idem 80, čim 40 vozim 40, 20, 20. Svi me prestižu i čude mi se.

Taj osjećaj da voziš po propisima i možeš to, meni je donio ogromno olakšanje. Uživam u vožnji.

I ne, nikad me nije policija zaustavila i provjeravala me jesam li pijan.
Slažem se. Daleko više guštam u sporoj vožnji nego u jurnjavi. Jurnjava mi je bila fora do neke 30-te. Sad se često uhvatim da vozim po 10-tak km/h ispod ograničenja.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 6/6/2021, 22:30

danni1 wrote:
crvenkasti wrote:
marcellus wrote:nije, moraš znat procijenit ljude oko sebe. Ono, jel će ti neko uletit u traku. Skrenut bez žmigavca i gledanja u retrovizor. Opreza nikad dosta u vožnji. Što ne znači vozit sporo, jer se ograničenja određuju prema najlošijim vozačima, najgorih 10 posto. I prosječnim autima. Većina ljudi može sigurno voziti puno, puno brže od ograničenja.

Kad su uveli one kaznene bodove, ja sam odlučio da uvijek vozim točno po propisima. To je moj bio test mene samog.
Kad prilazim naplatnim rampama na autocessti, kad piše 80, idem 80, čim 40 vozim 40, 20, 20. Svi me prestižu i čude mi se.

Taj osjećaj da voziš po propisima i možeš to, meni je donio ogromno olakšanje. Uživam u vožnji.

Slažem se. Daleko više guštam u sporoj vožnji nego u jurnjavi. Jurnjava mi je bila fora do neke 30-te. Sad se često uhvatim da vozim po 10-tak km/h ispod ograničenja.
a ja ti jebem ..... iza, jer jednaki idiot dolazi iz suprotnog smijera i nemrem te preteći, bitno da su dva geliptera na cesti.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus 7/6/2021, 08:54

evo opet se jutros morao zajebavat s tim smotanima što voze ne 30 nego 20 po gradu... ono nemam ništa protiv kad neko nekog pusti al kad vidim da lik stoji jer ne kuži da ima prednost i pravilo desnog, a ovi ne idu jer znaju da nemaju prednost i onda promet stoji sred špice jer se ne mogu dogovorit... al on je jelda oprezan vozač i vozi po ograničenju...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by crvenkasti 7/6/2021, 09:11

marcellus wrote:evo opet se jutros morao zajebavat s tim smotanima što voze ne 30 nego 20 po gradu... ono nemam ništa protiv kad neko nekog pusti al kad vidim da lik stoji jer ne kuži da ima prednost i pravilo desnog, a ovi ne idu jer znaju da nemaju prednost i onda promet stoji sred špice jer se ne mogu dogovorit... al on je jelda oprezan vozač i vozi po ograničenju...

Kad sam bio mali i tata me vozio, on je bio takav vozač. Neprestano je gledao kako tko vozi i nervirao se jer on zna bolje.
Na zelenom valu je non stop skretao iz trake u traku, jer mu ona u kojoj je nije najbrža. Ako ipak stane na crvenom, užasno se iznervira.  
Npr. nikako nije mogao voziti iza kamiona. Neprestano ga pokušava prestići, pošto - po to. Ako ne može, dere se i luduje.
Gledao sam ga i pitao se, jel to mora tako?

Meni je najljepše voziti u koloni iza kamiona. On ide 70, a ograničenje je 80. Svi ga prestižu i voze 100 i više.

Treba imati snagu volje i odlučiti što je najbolje učiniti u okolnostima u kojima se nađeš.
Vrijedi li stavljati život na kocku zato što ćeš stići 15 minuta prije do cilja*?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 7/6/2021, 09:20

Nikad nisam juril.

Prilagodim se prometu i vozim u granicama mojih sposobnosti.

Tri prometne nezgode.

Jednom sam ja zasral kaj u Strojarskoj nisam skužil masnu cestu i počel kočiti, ali sam klizil jedno dvadeset metri i uguzil nekog tipa. Zapravo lagani tač ... obojici stradale jedino rege. Riješil sam mu cashom odmah na ruke.

Ostalih dva puta meni se sjurili straga. Opet pri malim brzinama.

Lagano štosdenferi lakiranje.

Valjda bu na tom ostalo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 7/6/2021, 09:22

Pa i ja vozim u granicama svojih sposobnosti, zato se nikad nis' razbil...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by dijagram 7/6/2021, 09:23

crvenkasti wrote:
marcellus wrote:evo opet se jutros morao zajebavat s tim smotanima što voze ne 30 nego 20 po gradu... ono nemam ništa protiv kad neko nekog pusti al kad vidim da lik stoji jer ne kuži da ima prednost i pravilo desnog, a ovi ne idu jer znaju da nemaju prednost i onda promet stoji sred špice jer se ne mogu dogovorit... al on je jelda oprezan vozač i vozi po ograničenju...

Kad sam bio mali i tata me vozio, on je bio takav vozač. Neprestano je gledao kako tko vozi i nervirao se jer on zna bolje.
Na zelenom valu je non stop skretao iz trake u traku, jer mu ona u kojoj je nije najbrža. Ako ipak stane na crvenom, užasno se iznervira.  
Npr. nikako nije mogao voziti iza kamiona. Neprestano ga pokušava prestići, pošto - po to. Ako ne može, dere se i luduje.

Meni je najljepše voziti u koloni iza kamiona. On ide 70, a ograničenje je 80. Svi ga prestižu i voze 100 i više.

Treba imati snagu volje i odlučiti što je najbolje učiniti u okolnostima u kojima se nađeš.
Vrijedi li stavljati život na kocku zato što ćeš stići 15 minuta prije do cilja*?
Tako znaci, ti si na mamu, ili susjeda:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by marcellus 7/6/2021, 09:27

niels wrote:
Vidi sine:
1) kad se vozi, onda se ne pije - i obratno;
2) bilo što s čime se bakćeš u vožnji ometa koncentraciju;
3) i beskrajno najgore, zagrijavaš pivu dok ju piješ. Pa jesi li ti normalan? Piva se pije hladna.

potpis na sve troje. Zato ja i mjuzu ugasim u autu kad ga idem baš ono potjerat. A i dobro je čut motor. Mob je ugašen dok vozim

2014-04-16

Back to top Go down

Post by crvenkasti 7/6/2021, 09:27

dijagram wrote:
crvenkasti wrote:

Smrad četnički, cijeli život me nervirao. Samo da nisam kao on.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dijagram 7/6/2021, 09:31

crvenkasti wrote:
dijagram wrote:
crvenkasti wrote:

Smrad četnički, cijeli život me nervirao. Samo da nisam kao on.
Mislio sa da je zbog glupe voznje , a onda si shvatio sto nije u redu s njim.

Svako zlo za neko dobro.

Danas si primjeran vozac.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by niels 7/6/2021, 17:08

marcellus wrote:
niels wrote:
Vidi sine:
1) kad se vozi, onda se ne pije - i obratno;
2) bilo što s čime se bakćeš u vožnji ometa koncentraciju;
3) i beskrajno najgore, zagrijavaš pivu dok ju piješ. Pa jesi li ti normalan? Piva se pije hladna.

potpis na sve troje. Zato ja i mjuzu ugasim u autu kad ga idem baš ono potjerat. A i dobro je čut motor. Mob je ugašen dok vozim

Obavezno.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by veber 7/6/2021, 18:20

Sovak wrote:Nikad nisam juril.

Prilagodim se prometu i vozim u granicama mojih sposobnosti.

Tri prometne nezgode.

Jednom sam ja zasral kaj u Strojarskoj nisam skužil masnu cestu i počel kočiti, ali sam klizil jedno dvadeset metri i uguzil nekog tipa. Zapravo lagani tač ... obojici stradale jedino rege. Riješil sam mu cashom odmah na ruke.

Ostalih dva puta meni se sjurili straga. Opet pri malim brzinama.

Lagano štosdenferi lakiranje.

Valjda bu na tom ostalo.
zanimljivo da hrvatska u biti ima bolje autoceste od njemačke, ipak nove su. u njemačkoj stalno nekaj rade.
mene nedavno "skinuli" i "oženili" za 500€ ograničenje je bilo 150, ja sam vozio 200.
nikako mi nije jasno zašto je u hrvatskoj iznad 130 objesna vožnja i manijak, a u njemačkoj ti jebu mater ako ne voziš kao ostatak kolone.
jednom sam se vozio u koloni od nekih 100km. od koelna do essena, možda 80km-nije bitno. auto je bio na autu i kolona se kretala nekih 110-130, konstantno.
nije mi baš jasno.
šeficu mi prije dvije godine kada je išla za split klepili na 250-ima blokadu na autu.
ona zabrijala da je u njemačkoj.

oni smrdljivi švicarci imaju ograničenje 110, austrijanci ako ideš preko passaua 120.

onda radimo motore od 50ks koji neće ići više od 120 i sve pet.
a, ne da imam pod habom tri ergele a moram voziti ko kada sam imao R4, do karlovca sam došao do stotke.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by danni1 7/6/2021, 18:29

veber wrote:
danni1 wrote:
crvenkasti wrote:

a ja ti jebem ..... iza, jer jednaki idiot dolazi iz suprotnog smijera i nemrem te preteći, bitno da su dva geliptera na cesti.
A jbga. Kam se žuriš? Pomale.

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 7/6/2021, 20:03

ne žurim, jer hitno je sve što se kasno naruči.
isto tako ako radiš od osam, a do posla imaš 5 km ne buš krenuo u pet do osam.
ili budeš pa buš zakasnio ili buš vozio slalom.
mene gužve, prometne, sudari uopće ne uzbuđuju niti se ne nerviram.
prebrikao sam u autu ekran i pogledam film kada zapnem u gužvi. s tim da čim ubacim u prvu, ekran se prebaci na navigaciju. inače auto mora biti ugašen, u rikvercu i podignuta ručna.
jednom sam ispred essena pogledao dva filma. ekipa se skršila totalka, 6 traka zatvoreno. a ja zaglavio kilometar od sudara.
nekako su se cestari probili pa su skinuli ogradu i sa strane nas pustili. ali to je bilo stotine vozila i možeš se jebat.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by debotoijusto 7/6/2021, 22:11

BIVŠI gradonačelnik Splita, koji se na nedavnim izborima nije uspio vratiti na tu funkciju, imao je nesreću na autocesti A1.
Kod tunela Sveti Rok u smjeru Splita Kerum se autom zabio u ogradu.
S njim su u autu bili i žena i djeca. Svi su dobro, ali na autu je nastala veća šteta.

kako to ? a vozi ka issukrst
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 8/6/2021, 00:26

debotoijusto wrote:
BIVŠI gradonačelnik Splita, koji se na nedavnim izborima nije uspio vratiti na tu funkciju, imao je nesreću na autocesti A1.
Kod tunela Sveti Rok u smjeru Splita Kerum se autom zabio u ogradu.
S njim su u autu bili i žena i djeca. Svi su dobro, ali na autu je nastala veća šteta.

kako to ? a vozi ka issukrst

i jebe ka hektor

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 16 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Next

Back to top

- Similar topics