Nevera
Page 10 of 16
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: Nevera
nije se rodio taj tko se nazderao kod kolege @abenaveber wrote:daj se abenu javi.kaya wrote:Da, znam. Lud za autima...marcellus wrote:nemam ja nikakav kompleks ničeg nego volim aute,
Znam ih još par takvih, baš ga vole iskreno
zove nas sve na roštiljadu-bodul.
a, u biti želi tebe upoznat.
možemo iskoristiti.
mi se nažderemo, ti upoznaš abena.
svi sretni i zadovoljni.
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
budem ja.debotoijusto wrote:nije se rodio taj tko se nazderao kod kolege @abenaveber wrote:daj se abenu javi.kaya wrote:Da, znam. Lud za autima...marcellus wrote:nemam ja nikakav kompleks ničeg nego volim aute,
Znam ih još par takvih, baš ga vole iskreno
zove nas sve na roštiljadu-bodul.
a, u biti želi tebe upoznat.
možemo iskoristiti.
mi se nažderemo, ti upoznaš abena.
svi sretni i zadovoljni.
no frx
veber-
2014-12-30
veber wrote:bicikl ili moto ti daju slobodu.marcellus wrote:inače ne moram posjedovat auto, jebe mi se, može bit u renti, na lizing, pušing, ili od žene. Samo treba bit brz.
jebote tvoj cabrio kada je moj karavan jači, brži, manje troši.
da ne tipkam da imam ugrađen friđ, četverozonsku klimu, plin.
u biti sve osim kože.
i da, auto je službeni od firme.
ali je karavan, kužiš.
karavan - uncool
dvosjed kabrio - cool
kada sam imao 23 kupio sam 325ixmarcellus wrote:veber wrote:bicikl ili moto ti daju slobodu.marcellus wrote:inače ne moram posjedovat auto, jebe mi se, može bit u renti, na lizing, pušing, ili od žene. Samo treba bit brz.
jebote tvoj cabrio kada je moj karavan jači, brži, manje troši.
da ne tipkam da imam ugrađen friđ, četverozonsku klimu, plin.
u biti sve osim kože.
i da, auto je službeni od firme.
ali je karavan, kužiš.
karavan - uncool
dvosjed kabrio - cool
s 50 razmišljam kupiti mercedes vito
ili VW kombi.
isto tako tražim bajk ko tvoja dva auta i još dva soma ojra,
da voziš elf cabrio shvatio bi.
veber-
2014-12-30
ti me podsjećaš na mog fenda.
koji je kupio porš cayene 3,0 diesel
i još jamro da mu troši 15l
ja sam u to vrijeme vozio onaj zeleni s oker kožom, išli smo vama po telkač.
taj je trošio 15 benzina.
meni to nije bio problem.
ali kada odvrtim film unazad, malo se zamislim.
sedan/karavan ili
cabrio, a nije elf?
koji je kupio porš cayene 3,0 diesel
i još jamro da mu troši 15l
ja sam u to vrijeme vozio onaj zeleni s oker kožom, išli smo vama po telkač.
taj je trošio 15 benzina.
meni to nije bio problem.
ali kada odvrtim film unazad, malo se zamislim.
sedan/karavan ili
cabrio, a nije elf?
2014-12-30
Slažem se. Daleko više guštam u sporoj vožnji nego u jurnjavi. Jurnjava mi je bila fora do neke 30-te. Sad se često uhvatim da vozim po 10-tak km/h ispod ograničenja.crvenkasti wrote:marcellus wrote:nije, moraš znat procijenit ljude oko sebe. Ono, jel će ti neko uletit u traku. Skrenut bez žmigavca i gledanja u retrovizor. Opreza nikad dosta u vožnji. Što ne znači vozit sporo, jer se ograničenja određuju prema najlošijim vozačima, najgorih 10 posto. I prosječnim autima. Većina ljudi može sigurno voziti puno, puno brže od ograničenja.
Kad su uveli one kaznene bodove, ja sam odlučio da uvijek vozim točno po propisima. To je moj bio test mene samog.
I od tog dana, baš svako ograničenje poštujem.
Kad prilazim naplatnim rampama na autocessti, kad piše 80, idem 80, čim 40 vozim 40, 20, 20. Svi me prestižu i čude mi se.
Taj osjećaj da voziš po propisima i možeš to, meni je donio ogromno olakšanje. Uživam u vožnji.
I ne, nikad me nije policija zaustavila i provjeravala me jesam li pijan.
a ja ti jebem ..... iza, jer jednaki idiot dolazi iz suprotnog smijera i nemrem te preteći, bitno da su dva geliptera na cesti.danni1 wrote:Slažem se. Daleko više guštam u sporoj vožnji nego u jurnjavi. Jurnjava mi je bila fora do neke 30-te. Sad se često uhvatim da vozim po 10-tak km/h ispod ograničenja.crvenkasti wrote:marcellus wrote:nije, moraš znat procijenit ljude oko sebe. Ono, jel će ti neko uletit u traku. Skrenut bez žmigavca i gledanja u retrovizor. Opreza nikad dosta u vožnji. Što ne znači vozit sporo, jer se ograničenja određuju prema najlošijim vozačima, najgorih 10 posto. I prosječnim autima. Većina ljudi može sigurno voziti puno, puno brže od ograničenja.
Kad su uveli one kaznene bodove, ja sam odlučio da uvijek vozim točno po propisima. To je moj bio test mene samog.
Kad prilazim naplatnim rampama na autocessti, kad piše 80, idem 80, čim 40 vozim 40, 20, 20. Svi me prestižu i čude mi se.
Taj osjećaj da voziš po propisima i možeš to, meni je donio ogromno olakšanje. Uživam u vožnji.
veber-
2014-12-30
evo opet se jutros morao zajebavat s tim smotanima što voze ne 30 nego 20 po gradu... ono nemam ništa protiv kad neko nekog pusti al kad vidim da lik stoji jer ne kuži da ima prednost i pravilo desnog, a ovi ne idu jer znaju da nemaju prednost i onda promet stoji sred špice jer se ne mogu dogovorit... al on je jelda oprezan vozač i vozi po ograničenju...
marcellus wrote:evo opet se jutros morao zajebavat s tim smotanima što voze ne 30 nego 20 po gradu... ono nemam ništa protiv kad neko nekog pusti al kad vidim da lik stoji jer ne kuži da ima prednost i pravilo desnog, a ovi ne idu jer znaju da nemaju prednost i onda promet stoji sred špice jer se ne mogu dogovorit... al on je jelda oprezan vozač i vozi po ograničenju...
Kad sam bio mali i tata me vozio, on je bio takav vozač. Neprestano je gledao kako tko vozi i nervirao se jer on zna bolje.
Na zelenom valu je non stop skretao iz trake u traku, jer mu ona u kojoj je nije najbrža. Ako ipak stane na crvenom, užasno se iznervira.
Npr. nikako nije mogao voziti iza kamiona. Neprestano ga pokušava prestići, pošto - po to. Ako ne može, dere se i luduje.
Gledao sam ga i pitao se, jel to mora tako?
Meni je najljepše voziti u koloni iza kamiona. On ide 70, a ograničenje je 80. Svi ga prestižu i voze 100 i više.
Treba imati snagu volje i odlučiti što je najbolje učiniti u okolnostima u kojima se nađeš.
Vrijedi li stavljati život na kocku zato što ćeš stići 15 minuta prije do cilja*?
crvenkasti-
2014-04-17
Nikad nisam juril.
Prilagodim se prometu i vozim u granicama mojih sposobnosti.
Tri prometne nezgode.
Jednom sam ja zasral kaj u Strojarskoj nisam skužil masnu cestu i počel kočiti, ali sam klizil jedno dvadeset metri i uguzil nekog tipa. Zapravo lagani tač ... obojici stradale jedino rege. Riješil sam mu cashom odmah na ruke.
Ostalih dva puta meni se sjurili straga. Opet pri malim brzinama.
Lagano štosdenferi lakiranje.
Valjda bu na tom ostalo.
Tri prometne nezgode.
Jednom sam ja zasral kaj u Strojarskoj nisam skužil masnu cestu i počel kočiti, ali sam klizil jedno dvadeset metri i uguzil nekog tipa. Zapravo lagani tač ... obojici stradale jedino rege. Riješil sam mu cashom odmah na ruke.
Valjda bu na tom ostalo.
Guest- Guest
Pa i ja vozim u granicama svojih sposobnosti, zato se nikad nis' razbil...
Tako znaci, ti si na mamu, ili susjeda:)crvenkasti wrote:marcellus wrote:evo opet se jutros morao zajebavat s tim smotanima što voze ne 30 nego 20 po gradu... ono nemam ništa protiv kad neko nekog pusti al kad vidim da lik stoji jer ne kuži da ima prednost i pravilo desnog, a ovi ne idu jer znaju da nemaju prednost i onda promet stoji sred špice jer se ne mogu dogovorit... al on je jelda oprezan vozač i vozi po ograničenju...
Kad sam bio mali i tata me vozio, on je bio takav vozač. Neprestano je gledao kako tko vozi i nervirao se jer on zna bolje.
Na zelenom valu je non stop skretao iz trake u traku, jer mu ona u kojoj je nije najbrža. Ako ipak stane na crvenom, užasno se iznervira.
Npr. nikako nije mogao voziti iza kamiona. Neprestano ga pokušava prestići, pošto - po to. Ako ne može, dere se i luduje.
Meni je najljepše voziti u koloni iza kamiona. On ide 70, a ograničenje je 80. Svi ga prestižu i voze 100 i više.
Treba imati snagu volje i odlučiti što je najbolje učiniti u okolnostima u kojima se nađeš.
Vrijedi li stavljati život na kocku zato što ćeš stići 15 minuta prije do cilja*?
dijagram-
2015-08-09
niels wrote:
Vidi sine:
1) kad se vozi, onda se ne pije - i obratno;
2) bilo što s čime se bakćeš u vožnji ometa koncentraciju;
3) i beskrajno najgore, zagrijavaš pivu dok ju piješ. Pa jesi li ti normalan? Piva se pije hladna.
potpis na sve troje. Zato ja i mjuzu ugasim u autu kad ga idem baš ono potjerat. A i dobro je čut motor. Mob je ugašen dok vozim
dijagram wrote:Tako znaci, ti si na mamu, ili susjeda:)crvenkasti wrote:marcellus wrote:evo opet se jutros morao zajebavat s tim smotanima što voze ne 30 nego 20 po gradu... ono nemam ništa protiv kad neko nekog pusti al kad vidim da lik stoji jer ne kuži da ima prednost i pravilo desnog, a ovi ne idu jer znaju da nemaju prednost i onda promet stoji sred špice jer se ne mogu dogovorit... al on je jelda oprezan vozač i vozi po ograničenju...
Smrad četnički, cijeli život me nervirao. Samo da nisam kao on.
crvenkasti-
2014-04-17
Mislio sa da je zbog glupe voznje , a onda si shvatio sto nije u redu s njim.crvenkasti wrote:dijagram wrote:Tako znaci, ti si na mamu, ili susjeda:)crvenkasti wrote:marcellus wrote:evo opet se jutros morao zajebavat s tim smotanima što voze ne 30 nego 20 po gradu... ono nemam ništa protiv kad neko nekog pusti al kad vidim da lik stoji jer ne kuži da ima prednost i pravilo desnog, a ovi ne idu jer znaju da nemaju prednost i onda promet stoji sred špice jer se ne mogu dogovorit... al on je jelda oprezan vozač i vozi po ograničenju...
Smrad četnički, cijeli život me nervirao. Samo da nisam kao on.
Svako zlo za neko dobro.
Danas si primjeran vozac.
dijagram-
2015-08-09
marcellus wrote:niels wrote:
Vidi sine:
1) kad se vozi, onda se ne pije - i obratno;
2) bilo što s čime se bakćeš u vožnji ometa koncentraciju;
3) i beskrajno najgore, zagrijavaš pivu dok ju piješ. Pa jesi li ti normalan? Piva se pije hladna.
potpis na sve troje. Zato ja i mjuzu ugasim u autu kad ga idem baš ono potjerat. A i dobro je čut motor. Mob je ugašen dok vozim
Obavezno.
niels-
2021-04-26
zanimljivo da hrvatska u biti ima bolje autoceste od njemačke, ipak nove su. u njemačkoj stalno nekaj rade.Sovak wrote:Nikad nisam juril.
Tri prometne nezgode.
Valjda bu na tom ostalo.
mene nedavno "skinuli" i "oženili" za 500€ ograničenje je bilo 150, ja sam vozio 200.
nikako mi nije jasno zašto je u hrvatskoj iznad 130 objesna vožnja i manijak, a u njemačkoj ti jebu mater ako ne voziš kao ostatak kolone.
jednom sam se vozio u koloni od nekih 100km. od koelna do essena, možda 80km-nije bitno. auto je bio na autu i kolona se kretala nekih 110-130, konstantno.
nije mi baš jasno.
šeficu mi prije dvije godine kada je išla za split klepili na 250-ima blokadu na autu.
ona zabrijala da je u njemačkoj.
oni smrdljivi švicarci imaju ograničenje 110, austrijanci ako ideš preko passaua 120.
onda radimo motore od 50ks koji neće ići više od 120 i sve pet.
a, ne da imam pod habom tri ergele a moram voziti ko kada sam imao R4, do karlovca sam došao do stotke.
veber-
2014-12-30
A jbga. Kam se žuriš? Pomale.veber wrote:a ja ti jebem ..... iza, jer jednaki idiot dolazi iz suprotnog smijera i nemrem te preteći, bitno da su dva geliptera na cesti.danni1 wrote:Slažem se. Daleko više guštam u sporoj vožnji nego u jurnjavi. Jurnjava mi je bila fora do neke 30-te. Sad se često uhvatim da vozim po 10-tak km/h ispod ograničenja.crvenkasti wrote:marcellus wrote:nije, moraš znat procijenit ljude oko sebe. Ono, jel će ti neko uletit u traku. Skrenut bez žmigavca i gledanja u retrovizor. Opreza nikad dosta u vožnji. Što ne znači vozit sporo, jer se ograničenja određuju prema najlošijim vozačima, najgorih 10 posto. I prosječnim autima. Većina ljudi može sigurno voziti puno, puno brže od ograničenja.
ne žurim, jer hitno je sve što se kasno naruči.
isto tako ako radiš od osam, a do posla imaš 5 km ne buš krenuo u pet do osam.
ili budeš pa buš zakasnio ili buš vozio slalom.
mene gužve, prometne, sudari uopće ne uzbuđuju niti se ne nerviram.
prebrikao sam u autu ekran i pogledam film kada zapnem u gužvi. s tim da čim ubacim u prvu, ekran se prebaci na navigaciju. inače auto mora biti ugašen, u rikvercu i podignuta ručna.
jednom sam ispred essena pogledao dva filma. ekipa se skršila totalka, 6 traka zatvoreno. a ja zaglavio kilometar od sudara.
nekako su se cestari probili pa su skinuli ogradu i sa strane nas pustili. ali to je bilo stotine vozila i možeš se jebat.
isto tako ako radiš od osam, a do posla imaš 5 km ne buš krenuo u pet do osam.
ili budeš pa buš zakasnio ili buš vozio slalom.
mene gužve, prometne, sudari uopće ne uzbuđuju niti se ne nerviram.
prebrikao sam u autu ekran i pogledam film kada zapnem u gužvi. s tim da čim ubacim u prvu, ekran se prebaci na navigaciju. inače auto mora biti ugašen, u rikvercu i podignuta ručna.
jednom sam ispred essena pogledao dva filma. ekipa se skršila totalka, 6 traka zatvoreno. a ja zaglavio kilometar od sudara.
nekako su se cestari probili pa su skinuli ogradu i sa strane nas pustili. ali to je bilo stotine vozila i možeš se jebat.
2014-12-30
BIVŠI gradonačelnik Splita, koji se na nedavnim izborima nije uspio vratiti na tu funkciju, imao je nesreću na autocesti A1.
Kod tunela Sveti Rok u smjeru Splita Kerum se autom zabio u ogradu.
S njim su u autu bili i žena i djeca. Svi su dobro, ali na autu je nastala veća šteta.
kako to ? a vozi ka issukrst
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
debotoijusto wrote:BIVŠI gradonačelnik Splita, koji se na nedavnim izborima nije uspio vratiti na tu funkciju, imao je nesreću na autocesti A1.
Kod tunela Sveti Rok u smjeru Splita Kerum se autom zabio u ogradu.
S njim su u autu bili i žena i djeca. Svi su dobro, ali na autu je nastala veća šteta.
kako to ? a vozi ka issukrst
i jebe ka hektor
Page 10 of 16