Dalmatinci suvereno vladaju hrvatskom politikom
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Dalmatinci suvereno vladaju hrvatskom politikom
200 kuna a on prodao za 350,,ahaaaaaajastreb wrote:Kod nas u proljeće dođu kamioncini KC i ČK registracije i viču na razglas "Bakar,staro železo,luminij,akumulatoriiii!"RayMabus wrote:Nema ih puno a u ostalom nisu agresivni nego mirni tako da me boli kuaz ....raja radi svoj posao ne dira se u nikoga.
Mi ih ne diramo ...oni ne rade pizdharije i sve pet.
Lani sam jednom Cigi prodao vreću bakra za 200 Kn. Uglavnom žice i cijevi što nađem na baušteli.
stenjalica- Posts : 791
2015-10-18
Ova Hrvatska izgleda dobro Uhranjeno..RayMabus wrote:To je sve dole jedna narod ....južna Hrvatska.
Guest- Guest
Je. Ajmo reć za 300. Ali ja nemam dozvolu za to i ne bih dobio ni to.stenjalica wrote:200 kuna a on prodao za 350,,ahaaaaaajastreb wrote:Kod nas u proljeće dođu kamioncini KC i ČK registracije i viču na razglas "Bakar,staro železo,luminij,akumulatoriiii!"RayMabus wrote:Nema ih puno a u ostalom nisu agresivni nego mirni tako da me boli kuaz ....raja radi svoj posao ne dira se u nikoga.
Lani sam jednom Cigi prodao vreću bakra za 200 Kn. Uglavnom žice i cijevi što nađem na baušteli.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dozvola za prodati bakar?
2014-04-16
Bogoje,ti kao jedan iskusan Don Juan,ipak mislim da nikad nisi posedovao Romkinju?!
2014-04-22
roma moraš ispoštovati,,nikad ne napadaju bjelce ali između njih se obračunavaju za 1 kili mesinga na nože..RayMabus wrote:Nema ih puno a u ostalom nisu agresivni nego mirni tako da me boli kuaz ....raja radi svoj posao ne dira se u nikoga.
Zanimljivi sa velikim radnim navikama,,žene i dica od 10 godina već nose bojlere od 40 kg a muški gledaju
a tek kako se jede kao u turskim haremima
stenjalica-
2015-10-18
Mislim da na otku8pnim stanicama za bakar moraš imat firmu,ili nekakav poseban IBAN.aben wrote:dozvola za prodati bakar?
tako da Cigani sad bakar prodaju uglavnom privatnim nakupcima koji imaju obrt za to,a ne više na Metis.
2014-04-22
nope..nije da nisam vidio reprezentativne primjerke,stvarno prezgodne,u faci prelijepe i fine,ali nisam..kazu da se dobro i brutalno Ebu...valjda je istina..jastreb wrote:Bogoje,ti kao jedan iskusan Don Juan,ipak mislim da nikad nisi posedovao Romkinju?!
Guest- Guest
Pa netreba ti dozvola 12% poreza i prirez gradu sve skupa oko 14%,,a moš i na crno ako imaš priko 100 kilajastreb wrote:Je. Ajmo reć za 300. Ali ja nemam dozvolu za to i ne bih dobio ni to.stenjalica wrote:200 kuna a on prodao za 350,,ahaaaaaajastreb wrote:Kod nas u proljeće dođu kamioncini KC i ČK registracije i viču na razglas "Bakar,staro železo,luminij,akumulatoriiii!"RayMabus wrote:Nema ih puno a u ostalom nisu agresivni nego mirni tako da me boli kuaz ....raja radi svoj posao ne dira se u nikoga.
stenjalica-
2015-10-18
ROmi ne žive dole ...svega par obitelji koji se bave pazarom , ostali dođu samo prosjacit i tražit stro želejzo.
Vjerovatno vi gore imate sa njima problema al dole sa ovih par obitelji koje su ovdje mirne i bave se pazarom nikakvih problema nema.
Vjerovatno vi gore imate sa njima problema al dole sa ovih par obitelji koje su ovdje mirne i bave se pazarom nikakvih problema nema.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ooooooo,da znaš samo kako!bogomdani wrote:nope..nije da nisam vidio reprezentativne primjerke,stvarno prezgodne,u faci prelijepe i fine,ali nisam..kazu da se dobro i brutalno Ebu...valjda je istina..jastreb wrote:Bogoje,ti kao jedan iskusan Don Juan,ipak mislim da nikad nisi posedovao Romkinju?!
2014-04-22
Ma ne znam. Ne bavim se time,osim što na bauštelama uzimam žice i cijevi,ili kad se radi novi krov,kakav lim od dimnjaka i za godinu dana se to nabere.stenjalica wrote:Pa netreba ti dozvola 12% poreza i prirez gradu sve skupa oko 14%,,a moš i na crno ako imaš priko 100 kilajastreb wrote:Je. Ajmo reć za 300. Ali ja nemam dozvolu za to i ne bih dobio ni to.stenjalica wrote:200 kuna a on prodao za 350,,ahaaaaaajastreb wrote:Kod nas u proljeće dođu kamioncini KC i ČK registracije i viču na razglas "Bakar,staro železo,luminij,akumulatoriiii!"RayMabus wrote:Nema ih puno a u ostalom nisu agresivni nego mirni tako da me boli kuaz ....raja radi svoj posao ne dira se u nikoga.
2014-04-22
moj šef na baušteli je jebavo ciganku od koće znat 15-16 godina,,,dobro ženu nije ostavio,,kad ona stegne pičkom ima da ti oči štrcaju,,90% ciganki do 18 godina su samo take jebačice i mačkebogomdani wrote:nope..nije da nisam vidio reprezentativne primjerke,stvarno prezgodne,u faci prelijepe i fine,ali nisam..kazu da se dobro i brutalno Ebu...valjda je istina..jastreb wrote:Bogoje,ti kao jedan iskusan Don Juan,ipak mislim da nikad nisi posedovao Romkinju?!
stenjalica-
2015-10-18
Ono,ziggice znaju biti prilicno privlacne...
Guest- Guest
Nema ROma u Dalmaciji. Par obitelji tj možda jedna velika i ono ekipa se bavi pazarom. Nisu nikakvi kriminalci il tako šta.
2014-04-11
Mišićaste pice??..Podsjeca me na jednu,ne bih se mogao zakleti da nije Ziggica,a podrijetlom je iz Zegej Dubrave,blago tamnoputa,ali finih linija lica i lijepa tijela...huz nou...??...stezala je itekako..stenjalica wrote:moj šef na baušteli je jebavo ciganku od koće znat 15-16 godina,,,dobro ženu nije ostavio,,kad ona stegne pičkom ima da ti oči štrcaju,,90% ciganki do 18 godina su samo take jebačice i mačkebogomdani wrote:nope..nije da nisam vidio reprezentativne primjerke,stvarno prezgodne,u faci prelijepe i fine,ali nisam..kazu da se dobro i brutalno Ebu...valjda je istina..jastreb wrote:Bogoje,ti kao jedan iskusan Don Juan,ipak mislim da nikad nisi posedovao Romkinju?!
Guest- Guest
Jedini ROmi u Dalamciji ada su tu tokom cijele godine su vam jedna obitelj i njih je više i ekipa vam se bavi pazarom i skupljanjem starog želejza ...ima ih možda 50 ili 100 u vrh glave.
Ovi drugi sa NA tablama tj i ovi prvi su isto NA table al su ovdje tokom cijele godine dođu ljeti ...uglavnom prosjacenje.
Ovi drugi sa NA tablama tj i ovi prvi su isto NA table al su ovdje tokom cijele godine dođu ljeti ...uglavnom prosjacenje.
2014-04-11
korisni su oni, držu low profile, ne smetoju turistima, ali sve je to do jednoga dona. u škabrnji su ih ogradili žicon jer su prešporki i smrdljivi.RayMabus wrote:ROmi ne žive dole ...svega par obitelji koji se bave pazarom , ostali dođu samo prosjacit i tražit stro želejzo.
2014-04-16
Ne žele ciganska naselja kraj sebe. Zato onidole i ne mogu opstat kao copor nego samo ovako kao indivudalne obitelji koje se u nikoga ne diraju a imaju neki legalni biznis ( pazar i staro željezo ).aben wrote:korisni su oni, držu low profile, ne smetoju turistima, ali sve je to do jednoga dona. u škabrnji su ih ogradili žicon jer su prešporki i smrdljivi.RayMabus wrote:ROmi ne žive dole ...svega par obitelji koji se bave pazarom , ostali dođu samo prosjacit i tražit stro želejzo.
2014-04-11
Jaka konkurencija u Dalmaciji. Ne mogu da opstanu. Dok Ciga ukrade jednu ovcu, komšija Dalmoš pokrao celo stado.v_vlado wrote:Znaju cigani gdje ima za krast....neće lopov od lopova ..dzango wrote:Šta će im Cigani kada imaju Dalmoše?jastreb wrote:Dalmacija je za razliku od Međimurja,Like,Banije,Primorja,Slavonije,Baranje,ili pak bjelovarskog kraja,jedina hrvatska regija u kojoj nema Cigana.jastreb wrote:Inače što se tiče Dalmacije,znate li po čemu se dalmacija razlikuje od ostatka Hrvatske?
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Slucaj Budimira Loncara dokaz je da Hrvatskom vladaju djeca ili 'zlatne omladine' komunizma i udbasenja
» Nije tajna da podržavamo vladajuću stranku, ali nije tajna niti to da nas žulja što 'žetončići' i dalje vladaju u Hrvatskom saboru
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Plenkovic suvereno vlada HDZ-om samo iz tri razloga!
» Narodnjaci vladaju i Vukovarom
» Nije tajna da podržavamo vladajuću stranku, ali nije tajna niti to da nas žulja što 'žetončići' i dalje vladaju u Hrvatskom saboru
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Plenkovic suvereno vlada HDZ-om samo iz tri razloga!
» Narodnjaci vladaju i Vukovarom
Page 8 of 12