Dalmatinci suvereno vladaju hrvatskom politikom
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Dalmatinci suvereno vladaju hrvatskom politikom
Na estradi također suvereno vladaju Dalmatinci.
No jedino u čemu Dalmoši nikad nisu bili istaknuti to je rock.
Oni jednostavno nisu rokeri.
Čak i kada se u Dalmaciji osnuje kakva rock grupa to se brzo zašećeri i nastane nekakav razvodnjeni pop-serenade.
Primjerice Tutti fruti,Đavoli,Daleka obala.
Čak i kada se u Dalmaciji osnuje kakva rock grupa to se brzo zašećeri i nastane nekakav razvodnjeni pop-serenade.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mene isto zanima zašto iz drugih regija nema više ljudi koji su u višoj politici jer u suštini manje je pitanje zašto ovih ima od toga zašto drugi nisu ...dal ih ne zanima ili šta ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vidiš, longi, pa i na forumu smo ti i ja glavni..to je jednostavno genetika..
2014-04-12
To su kokosari i konjokradljivci.
Politicari, ne Dalmatinci. Barem ne nuzno. Sjevernjaci (??) se politikom u principu ne bave miliji im je obrt, kafic, firma i grunt. U Dalmaciji dosta ljudi zivi od rente i doznaka pomoraca i ljudi koji rade u Zagrebu, EU i sire. Visak vremena i zavrsi se u politici.
Radi svaki dan od 6:00 do 10:00 navecer, pa se neces baviti politikom i da si opsjednut sa njom.
Politicari, ne Dalmatinci. Barem ne nuzno. Sjevernjaci (??) se politikom u principu ne bave miliji im je obrt, kafic, firma i grunt. U Dalmaciji dosta ljudi zivi od rente i doznaka pomoraca i ljudi koji rade u Zagrebu, EU i sire. Visak vremena i zavrsi se u politici.
Radi svaki dan od 6:00 do 10:00 navecer, pa se neces baviti politikom i da si opsjednut sa njom.
Guest- Guest
boli me ona stvar za estradu ali oni koji su u politici te mogu sahranitijastreb wrote:Na estradi također suvereno vladaju Dalmatinci.
vili40-
2015-08-02
RayMabus wrote:Ispravak : Dalmatinci i Srbi ....pola vlada su vam Srbi.
A koji si ti racku, di ti živiš. Na Sirijusu.
Ima li kod vas u -galaktičkoj federaciji- Dalmatinaca.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
koleriče, danas briljiraš..
2014-04-12
Pa Longi,Slavonci su vise radisni,a manje manipulativni ljudi...za viskou politiku,moras biti top notch manipulant,lopov,lazljivac,ovo i ono..a zene jos nisam niti spomenuo.. ..RayMabus wrote:Mene isto zanima zašto iz drugih regija nema više ljudi koji su u višoj politici jer u suštini manje je pitanje zašto ovih ima od toga zašto drugi nisu ...dal ih ne zanima ili šta ?
Bosanci se pak drze sjene,ne eksponiraju se,ali vole lov u mutnom,mažnjavanje,neplacanje poreza,podmicivanje...ne da mi se dalje..e da..jednom imo curu dalmatinku,i to samo napola,ali me izludi,i na kraju je izbacih iz kuce...8-mi pokusaj..
Guest- Guest
Ja živim u svom svijetu.Yehudi wrote:RayMabus wrote:Ispravak : Dalmatinci i Srbi ....pola vlada su vam Srbi.
Na obali Mediterana ...tamo sam se inkarnirao.
SUnce grije ....meni puca kuraz.
2014-04-11
hrvatskom šta je to hrvatska politika?
E da jesu dobri za govna izisti i pišaku piti za par kuna u žepu
stenjalica-
2015-10-18
Da slavonci radišnibogomdani wrote:Pa Longi,Slavonci su vise radisni,a manje manipulativni ljudi...za viskou politiku,moras biti top notch manipulant,lopov,lazljivac,ovo i ono..a zene jos nisam niti spomenuo.. ..RayMabus wrote:Mene isto zanima zašto iz drugih regija nema više ljudi koji su u višoj politici jer u suštini manje je pitanje zašto ovih ima od toga zašto drugi nisu ...dal ih ne zanima ili šta ?
Bosanci se pak drze sjene,ne eksponiraju se,ali vole lov u mutnom,mažnjavanje,neplacanje poreza,podmicivanje...ne da mi se dalje..e da..jednom imo curu dalmatinku,i to samo napola,ali me izludi,i na kraju je izbacih iz kuce...8-mi pokusaj..
stenjalica-
2015-10-18
dobro receno..u najboljem slucaju dobro organizirana obiteljska mafija,u sluzbi zescih vanjskih nteresenata..stenjalica wrote:hrvatskom šta je to hrvatska politika?
Guest- Guest
Živio sam tri godine u Italiji .....tako da ja imam mali odmak od VAS.Yehudi wrote:RayMabus wrote:Ispravak : Dalmatinci i Srbi ....pola vlada su vam Srbi.
2014-04-11
Pa jesu..dobro sad nisu,kad je sve unisteno i opljackano..Šokci,Baranjci,Istocni Slavonci...to je uvijek od zemlje zivjelo..i stokestenjalica wrote:Da slavonci radišnibogomdani wrote:Pa Longi,Slavonci su vise radisni,a manje manipulativni ljudi...za viskou politiku,moras biti top notch manipulant,lopov,lazljivac,ovo i ono..a zene jos nisam niti spomenuo.. ..RayMabus wrote:Mene isto zanima zašto iz drugih regija nema više ljudi koji su u višoj politici jer u suštini manje je pitanje zašto ovih ima od toga zašto drugi nisu ...dal ih ne zanima ili šta ?
Guest- Guest
Kad određeno vrijeme živiš vani pogotovo ako je rijec o više godina pa k tome ako su to još ranije godine ( rane dvadesete ) i kad se vratiš ovdje onda ovo gledaš drukcije ......s neke određene distance.
2014-04-11
Ja još nisam upoznao Dalmatinca zidarskog majstora. Dole sve grade Bosanci,Zagorci i Slavonci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
maggie13 wrote:koleriče, danas briljiraš..
Tek je dan poceo... Jucer sam nastradao jer sam zaboravio sto sam sprejao po fasadama pred 7-8 godina. :D odmah me docekali na volej, a ja radim. Citam ugovor i je*ne dodatke cijeli dan na engleskom, dobro da znam kako se zovem, ovdje sam da sacuvam zdravi razum.
Guest- Guest
Ili šta bi rekli Talijani : Croatia e una terra di merda ed voi jugoslavi siete come Arabi.
2014-04-11
Yoda je neki qrc,Zidar,onaj slobodni...jastreb wrote:Ja još nisam upoznao Dalmatinca zidarskog majstora. Dole sve grade Bosanci,Zagorci i Slavonci.
Guest- Guest
Koliko dana imaš oko pšenice,kuruze i sličnih stavri u godini rada,oko 20-25 dana,ostalo sve lezi lebe da te jedem ,,taj mit treba srušiti šta se ne uhvate jagoda,malina di je zarada 10 puta veća ali se treba rmbati 150 dana u godini..sinko moj mitovi više u Dalmaciji ima posla oko mrrkve,peršina,masline,kupusa,poriluka..itd...najvažniije je da poticaji stižubogomdani wrote:Pa jesu..dobro sad nisu,kad je sve unisteno i opljackano..Šokci,Baranjci,Istocni Slavonci...to je uvijek od zemlje zivjelo..i stokestenjalica wrote:Da slavonci radišnibogomdani wrote:Pa Longi,Slavonci su vise radisni,a manje manipulativni ljudi...za viskou politiku,moras biti top notch manipulant,lopov,lazljivac,ovo i ono..a zene jos nisam niti spomenuo.. ..RayMabus wrote:Mene isto zanima zašto iz drugih regija nema više ljudi koji su u višoj politici jer u suštini manje je pitanje zašto ovih ima od toga zašto drugi nisu ...dal ih ne zanima ili šta ?
stenjalica-
2015-10-18
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Slucaj Budimira Loncara dokaz je da Hrvatskom vladaju djeca ili 'zlatne omladine' komunizma i udbasenja
» Nije tajna da podržavamo vladajuću stranku, ali nije tajna niti to da nas žulja što 'žetončići' i dalje vladaju u Hrvatskom saboru
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Plenkovic suvereno vlada HDZ-om samo iz tri razloga!
» Narodnjaci vladaju i Vukovarom
» Nije tajna da podržavamo vladajuću stranku, ali nije tajna niti to da nas žulja što 'žetončići' i dalje vladaju u Hrvatskom saboru
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Plenkovic suvereno vlada HDZ-om samo iz tri razloga!
» Narodnjaci vladaju i Vukovarom
Page 2 of 12