ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus ipak nastao u Kineskom labaratoriju

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Virus ipak nastao u Kineskom labaratoriju - Page 2 Empty Re: Virus ipak nastao u Kineskom labaratoriju

Post by AlfaOmega 22/5/2021, 22:01

Glupi krampa je tu najviše kriv. Busa se protiv Kineza, ovi mu pustili bio weapon i sjebali i planove o jakom SAD-u i drugi mandat.

AlfaOmega

2015-09-11

Back to top Go down

Virus ipak nastao u Kineskom labaratoriju - Page 2 Empty Re: Virus ipak nastao u Kineskom labaratoriju

Post by dijagram 22/5/2021, 22:27

vjestacki nego sto
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 22/5/2021, 22:38

Veštačko đubre...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by dijagram 22/5/2021, 22:47

mutava baštarda wrote:Veštačko đubre...
A i mučko, i mučko :)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by kaya 23/5/2021, 00:32

Užas, kosooki monstrumi stvarno trebaju platiti ovo. Za početak ih potjerati iz europe
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 23/5/2021, 03:00

Pa eno sve se i jedan udara nogom u guzicu i vele kak će sve platiti čim im bile mlakonje uspostave račun.😎

2015-09-11

Back to top Go down

Post by kaya 23/5/2021, 09:38

AlfaOmega wrote:Pa eno sve se i jedan udara nogom u guzicu i vele kak će sve platiti čim im bile mlakonje uspostave račun.😎
Ma znam, kažem trebaju. Jasno nitko nema tri čiste da im ispostavi račun ili konfiscira  imovinu u svojim državama.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2021, 09:49

kaya wrote:
AlfaOmega wrote:Pa eno sve se i jedan udara nogom u guzicu i vele kak će sve platiti čim im bile mlakonje uspostave račun.😎
Ma znam, kažem trebaju. Jasno nitko nema tri čiste da im ispostavi račun ili konfiscira  imovinu u svojim državama.

a da realno pogledamo situaciju? imaju kinezi crni blokić u kojem su zapisane sve države koje su sudjelovale u izradi tog virusa i još mnogih drugih umjetnih patogenih virusa što financijski što direktno...pa krenimo USA, Canada. Australija, Francuska. Njemačka, Italija, UK, Švedska, Izrael...ima ih još ali za ove znam da imaju prste u pekmezu tj. virusu.

i sad šta bi ti napravila?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 23/5/2021, 09:57

Gnječ wrote:
kaya wrote:

a da realno pogledamo situaciju? imaju kinezi crni blokić u kojem su zapisane sve države koje su sudjelovale u izradi tog virusa i još mnogih drugih umjetnih patogenih virusa što financijski što direktno...pa krenimo USA, Canada. Australija, Francuska. Njemačka, Italija, UK, Švedska, Izrael...ima ih još ali za ove znam da imaju prste u pekmezu tj. virusu.

Evo čitam jutros da je EU 2018 imala plan za uvođenje putovnica za cijepljene. Link 
Ovo ni James Bond ne bi riješio.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 23/5/2021, 11:23

Gnječ wrote:
kaya wrote:

i USA političari i država je sudjelovala u izradi toga virusa, prije svega Dr.Fauci .. zato je krenulo u Americi zataškavanje od strane deep statea i lobista kineske komunističke partije(uglavnom kapitalisti, liberalni/lijevi mediji, novinari, političari). Trump i republikanska ekipa je govorila da je virus došao iz Laba i "fact checkeri," index.hr, nenad jarić dauenhauer, faktograf, ero sa foruma, svi oni "haha ravno zemljaši, haha teorije zavjere". naravno ekipa sa prosječnim kvocejntom inteligencije sve "je teorija zavjere".

e više nije teorija zavjere, izlaze znanstveni radovi, u USA politici otvoreno se priča, a čak i neki lijevi/liberalni mediji govore da je vjerojatno utekao iz Kineskog labaratorija(mediji koji nisu pod utjecajem kineske komunističke partije).

sve jedno Kina je najjača država svijeta danas, onaj ludi Ringo misli da Ameri pokreću prosvjede po svijetu i ruše države, realno to sada rade Kinezi čak i Ameriku djelomično drže za muda,
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by dijagram 23/5/2021, 11:26

pozivamo kineze da malo pojacaju
trazimo opasniji virus, dostojan izazova
kakav god stvore mi cemo naci adekvatno cjepivo
zivot je dosadan, ovako je zanimljivije
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2021, 12:20

dijagram wrote:pozivamo kineze da malo pojacaju

e jebiga sad. ja sam vam ovdje stavljao na stotine linkova koje nitko od vas nije ni pokušao otvoriti i čitati. ja sam odmah na samom početku pisao da je virus umjetno fabriciran u laboratoriju i da to nije prirodni virus.

ali dobro, ti sada naivno pitaš može l' nešto malo jače jer mi ćemo naći adekvatno cjepivo...

mogu ti reći da već postoji nešto jače enormno jače od ovog sars-cov2 isto je fabriciran u laboratoriju i ekstremno je patogen i virulentan virus a smrtnost je 70-80 %.

da ti dočaram sliju. u Evropi bi pomrlo sve živo. u svijetu bi u prvom valu pomrlo 80% svih ljudi na planeti. kažeš biće cjepivo??? nema cjepiva za ovaj virus a čak i da ga pokušaju naći ne bi stigli jer bi pomrli svi stručnjaci koji se time bave.

ono što je najgore je to da taj virus mogu ja fabricirati u kući. ne treba mi laboratorij i nikakva sofisticirana hi-tech oprema osim clean room koju znam sam projektirati i napraviti... ako mogu ja onda može skoro svatko da terorističke skupine ni ne spominjem. mogu se u tom procesu fabrikacije virusa ja prvi zaraziti i naravnoumrijeti ali svjestan sam tog rizika to je dio posla jebiga no pain no gain of function. ali ako se prvi zarazim, odmah prvog dana velike su šanse da ću zaraziti 20.000 ljudi. drugi dan će ih već biti 400.000. itd...i onda tko preživi pričat će...ako bude imao kome pričati.

evo malo čitaj:

The Creation of a Contagious H5N1 Influenza Virus: Implications for the Education of Life Scientists

Abstract

The paper contends that the ongoing controversy surrounding the creation of a contagious H5N1 influenza virus has already exposed the severe limitations of the possibility of preventing the hostile misuse of the life sciences by dint of oversight of proposals and publications. It further argues that in order to prevent the potential wholesale militarisation of the life sciences, it is essential that life scientists become aware of their responsibilities within the context of the Biological and Toxin Weapons Convention (BTWC) and actively contribute their expertise to strengthening the biological weapons non-proliferation regime.
.

“…The race is on for scientists to Gind out as much as they can about H5N1 and detect any mutations that make it a human-to-human virus as soon as possible. At least then they will know exactly what it is they are Gighting…. In many ways, it [influenza virus] is the perfect form of bio-terrorism - simple yet devastating.”

Introduction

By April 2012 there have been 602 laboratory-confirmed cases of human infection with highly pathogenic avian influenza H5N1 virus [1]. 355 of these people died, but sustained human-to-human transmission had not been demonstrated. Then in late 2011 it was reported that life scientists in The Netherlands and the United States had shown how the H5N1 virus could be made contagious through the air in mammals. This provoked a wide-ranging debate about whether, and how, the work should be published, or, indeed, whether it should have been carried out in the first place.

Whilst that debate has, at the time of writing this paper, not yet finished, it is our contention that it has already exposed the severe limitations of the approach to the responsibilities of life scientists which has dominated discussions of the hostile misuse of the life sciences since 9/11 and the anthrax letter attacks in the United States. This approach, which is typified by the Fink Report [2] on Biotechnology Research in an Age of Terrorism of 2004, suggests that as terrorists might misuse advanced life science research, such dual-use dangers can be prevented by restrictions (oversight) of project proposals and publications.

This paper begins by examination of the debate provoked by the attempt to publish the papers on contagious H5N1 and argues that there are good reasons why the bioterror/dual-use approach can only be relevant to a small part of the problem of containing the potential hostile misuse of the results of the ongoing revolution in the life sciences.

That leads on to our suggestion that the real problem is that biotechnology, like other scientific and technological revolutions in the past, may, as pointed out by Professor Mathew Meselson [3] in 2000, be “intensively exploited, not only for peaceful purposes but also for hostile ones.” In short, bioterrorism and the exploitation of the results of advances in the life sciences by terrorists has to be seen in the wider framework of the potential wholesale militarization of the life sciences, and a much wider set of responsibilities than oversight of projects and publications is required of life scientists if their work is to be properly protected from misuse.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3442247/

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 23/5/2021, 17:19

Ovaj je napravljen da slomi nacionalne ekonomije jednih zarad drugih. Taj će koristit kad bude tribalo smanjit populaciju.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by niels 23/5/2021, 17:26

Golema je to šteta.

Smrti, tragedije, bolovi, covid posljedice, masovna ograničavanja, pad ekonomske aktivnosti, odgođeni događaji...

To ni jedna Kina ne može ni pomisliti da vrati. Ali ako se ispostavi da je ili pustila ili namjerno širila virus, onda bi ju trebalo isključiti iz OUN-a, nametnuti joj trgovinsku blokadu, ekonomske sankcije i zaplijeniti joj svu imovinu izvan Kine i zabraniti joj da nastupa na bilo kakvim međunarodnim smotrama, i tako desetljećima, osim ako ne bi došlo do promjene režima, povrata štete i međunarodnog suđenja sadašnjem vrhu Partije i države.

Kina možda ne može nadoknaditi štetu, ali može svejedno ispaštati za štetu koju je nanijela. Ovo je bez presedana i toliko maligno, ne smije proći nekažnjeno.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by niels 23/5/2021, 17:31

Ima više takvih sojeva virusa koji mogu satrti kompletno čovječanstvo, a neki i organski život na Zemlji.

Upravo zato je važno kazniti štetnika, ma tko on bio, Kina, Amerika ili bilo tko treći. Izvuče li se nekažnjeno, onda ne dam ni kune da se Gnječev scenarij neće obistiniti kroz par godina.
niels
niels

Male
2021-04-26

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by niels 23/5/2021, 17:33

Gnječ, pametna si ti glavica. 

Šteta što je nakačena na pogan jezik, pa rijetko čitaju što zapravo pišeš...a pišeš mnogo smislenije od “dosjetka&vic” ekipe.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Hektorović 23/5/2021, 18:08

BREAKING: Fauci says he is "not convinced" COVID-19 developed naturally, calls for an open investigation into the virus' origins - NYP
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by dijagram 23/5/2021, 18:10

Gnječ wrote:
dijagram wrote:pozivamo kineze da malo pojacaju

e jebiga sad. ja sam vam ovdje stavljao na stotine linkova koje nitko od vas nije ni pokušao otvoriti i čitati. ja sam odmah na samom početku pisao da je virus umjetno fabriciran u laboratoriju i da to nije prirodni virus.

ali dobro, ti sada naivno pitaš može l' nešto malo jače jer mi ćemo naći adekvatno cjepivo...

mogu ti reći da već postoji nešto jače enormno jače od ovog sars-cov2 isto je fabriciran u laboratoriju i ekstremno je patogen i virulentan virus a smrtnost je 70-80 %.

da ti dočaram sliju. u Evropi bi pomrlo sve živo. u svijetu bi u prvom valu pomrlo 80% svih ljudi na planeti. kažeš biće cjepivo??? nema cjepiva za ovaj virus a čak i da ga pokušaju naći ne bi stigli jer bi pomrli svi stručnjaci koji se time bave.

ono što je najgore je to da taj virus mogu ja fabricirati u kući. ne treba mi laboratorij i nikakva sofisticirana hi-tech oprema  osim clean room koju znam sam projektirati i napraviti... ako mogu ja onda može skoro svatko da terorističke skupine ni ne spominjem. mogu se u tom procesu fabrikacije virusa ja prvi zaraziti i naravnoumrijeti ali svjestan sam tog rizika to je dio posla jebiga no pain no gain of function. ali ako se prvi zarazim, odmah prvog dana velike su šanse da ću zaraziti 20.000 ljudi. drugi dan će ih već biti 400.000. itd...i onda tko preživi pričat će...ako bude imao kome pričati.

evo malo čitaj:

The Creation of a Contagious H5N1 Influenza Virus: Implications for the Education of Life Scientists

Abstract

The paper contends that the ongoing controversy surrounding the creation of a contagious H5N1 influenza virus has already exposed the severe limitations of the possibility of preventing the hostile misuse of the life sciences by dint of oversight of proposals and publications. It further argues that in order to prevent the potential wholesale militarisation of the life sciences, it is essential that life scientists become aware of their responsibilities within the context of the Biological and Toxin Weapons Convention (BTWC) and actively contribute their expertise to strengthening the biological weapons non-proliferation regime.
.

“…The race is on for scientists to Gind out as much as they can about H5N1 and detect any mutations that make it a human-to-human virus as soon as possible. At least then they will know exactly what it is they are Gighting…. In many ways, it [influenza virus] is the perfect form of bio-terrorism - simple yet devastating.”

Introduction

By April 2012 there have been 602 laboratory-confirmed cases of human infection with highly pathogenic avian influenza H5N1 virus [1]. 355 of these people died, but sustained human-to-human transmission had not been demonstrated. Then in late 2011 it was reported that life scientists in The Netherlands and the United States had shown how the H5N1 virus could be made contagious through the air in mammals. This provoked a wide-ranging debate about whether, and how, the work should be published, or, indeed, whether it should have been carried out in the first place.

Whilst that debate has, at the time of writing this paper, not yet finished, it is our contention that it has already exposed the severe limitations of the approach to the responsibilities of life scientists which has dominated discussions of the hostile misuse of the life sciences since 9/11 and the anthrax letter attacks in the United States. This approach, which is typified by the Fink Report [2] on Biotechnology Research in an Age of Terrorism of 2004, suggests that as terrorists might misuse advanced life science research, such dual-use dangers can be prevented by restrictions (oversight) of project proposals and publications.

This paper begins by examination of the debate provoked by the attempt to publish the papers on contagious H5N1 and argues that there are good reasons why the bioterror/dual-use approach can only be relevant to a small part of the problem of containing the potential hostile misuse of the results of the ongoing revolution in the life sciences.

That leads on to our suggestion that the real problem is that biotechnology, like other scientific and technological revolutions in the past, may, as pointed out by Professor Mathew Meselson [3] in 2000, be “intensively exploited, not only for peaceful purposes but also for hostile ones.” In short, bioterrorism and the exploitation of the results of advances in the life sciences by terrorists has to be seen in the wider framework of the potential wholesale militarization of the life sciences, and a much wider set of responsibilities than oversight of projects and publications is required of life scientists if their work is to be properly protected from misuse.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3442247/

ne moras bukvalno shvacati stvari

manje vise kazem sto i ti ali se uz sve pomalo i zafrkavam
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 23/5/2021, 18:12

Hektorović wrote:BREAKING: Fauci says he is "not convinced" COVID-19 developed naturally, calls for an open investigation into the virus' origins - NYP
opa... vjerojatno se "krug" stezao oko njega, kako sam i napisao gore, pa sada želi se izvuć nekako.. kontrolirani požar..

gdje su sada svi oni facktcheckeri, facktografi, nenad jarić daunehauer sa indexa i općenito cijeli index.hr i 99% ostalih portala, te naš forumaš ludi ero, koji se na ovakve stvari smijao, a bio je dosovno u svemu u krivu i u ovome.. eno tamo na onoj svojoj temi lijepi podatke sa indexa pa sa talijanskim medija valjda da pokaže kako zna čitati talijanski uz pomoć google translatora

2018-06-14

Back to top Go down

Post by dijagram 23/5/2021, 18:17

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:BREAKING: Fauci says he is "not convinced" COVID-19 developed naturally, calls for an open investigation into the virus' origins - NYP
opa... vjerojatno se "krug" stezao oko njega, kako sam i napisao gore, pa sada želi se izvuć nekako.. kontrolirani požar..

gdje su sada svi oni facktcheckeri, facktografi, nenad jarić daunehauer sa indexa i općenito cijeli index.hr i 99% ostalih portala, te naš forumaš ludi ero, koji se na ovakve stvari smijao, a bio je dosovno u svemu u krivu i u ovome.. eno tamo  na onoj svojoj temi lijepi podatke sa indexa pa sa talijanskim medija valjda da pokaže kako zna čitati talijanski uz pomoć google translatora
od pocetka me sokirala nezainteresiranost za porijeklo virusa

toliko energije, sredstava, toliko truda, toliko stete, toliko bacenog vremena pa i nepotrebnih ljudskih zivota

a nitko ne kopa zasto, otkud, kako

sluzbe cijelog svijeta mogu to lako sve iskopati, samo ih pustiti s lanca
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2021, 18:19

niels wrote:Gnječ, pametna si ti glavica. 

Šteta što je nakačena na pogan jezik, pa rijetko čitaju što zapravo pišeš...a pišeš mnogo smislenije od “dosjetka&vic” ekipe.

nije šteta, da nemam pogan jezik kako bih budali rekao da je budala? na koji način? postoji li barem jedan sinonim za riječ budala, budaletina itd a da je politički korektan? tj, da ne uvrijedim budalu? pa na bivšem forumu su se hrvati uvrijedili zato jer sam im napisao da su hrvati. i dali mi ban radi toga. pa kako onda da zovem hrvate? srbi, šiptari, cigani? sad ih zovem rvati to im je nekako sjelo, a turci isto jer nikako ti rvati nemogu poreć da su ustvari turci iz bosanskog vilayeta a oni se kliču kako gdje vide da se više može zamračiti i ukrasti ako nemože krasti onda će uništiti..

evo sinonim za budalu me zanima. ili da upotrijebim sarkazam pa umjesto da nekom kažem ono što je dakle, budala, kažem doktore. eee... moj doktore ili kolega ako kažem kolega onda prihvaćam laž da sam i ja budala a to kod mene ne prolazi. dakle, ostaje doktori.

ovo ne ide tebi samo komentiram tvoj post.

uglavnom, hvala. idemo dalje a pogani jezik ostaje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics