Komsic se nastao na piku Izraela:Zasto stitis teroriste?
Page 1 of 1
Komsic se nastao na piku Izraela:Zasto stitis teroriste?
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/izraelska-veleposlanica-komsicu-zasto-stitis-teroriste/2502867.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Komsic se nastao na piku Izraela:Zasto stitis teroriste?
Kad ga mosad nesto priupita.. budala..nisu mu ovi covic ili dodik..
2015-09-08
..... A niti ce bakir za njega ovaj put podmetnuti grbu... idiot teze vrste
2015-09-08
VELEPOSLANICA Izraela u BiH Galit Peleg posebnom je izjavom prosvjedovala protiv istupa predsjedatelja Predsjedništva BiH Željka Komšića u kojemu je on neizravno opravdavao napad pripadnika Hamasa na židovsku državu kazavši kako to treba promatrati "u kontekstu".
Peleg je reagirala na Komšićev intervju javnom servisu BHT 1 emitiranom u ponedjeljak u kojemu je on "neopreznom i sebičnom" ocijenio izjavu predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto koja je iskazala nedvosmislenu potporu Izraelu nakon terorističkih napada Hamasa.
Veleposlanica Peleg sada je kazala kako Krišto nije birala stranu Izraela nego ljudskih bića a Komšiću je postavila pitanje za što se on to zapravo zalaže i kakve vrijednosti zastupa.
Podsjetila ga je da su u napadima Hamasa ubijeni nedužni civili, žene, djeca i starci te stotine mladih okupljenih na jednom koncertu.
Kao primjer je navela to što su šestomjesečna beba i trogodišnje djetete te dvije 85-godišnje bake odvedeni kao taoci u Gazu, a mala djeca su zatvorena u kaveze.
"Gospodin Komšić smatra da to sve treba 'promatrati u kontekstu'. U kojem kontekstu, gospodine Komšiću? U kontekstu ISIS-a? Auschwitza? Koji kontekst daje legitimitet mučenju male djece? Da otimaju bake? Da ubijaju bebe u njihovom krevetu?", upitala je Galit.
Na Komšićevu tvrdnju kako su i reakcije iz BiH na zbivanja na Bliskom istoku iskorištene za unutarnje političke obračune, veleposlanica Galit mu je poručila kako se time ne kani baviti, ali želi da se poštuju činjenice.
"U ovom barbarskom napadu Hamasovih divljaka, žrtve su ljudi, a počinitelji ubojice nisu bili ni blizu ljudi. S koje strane povijesti ćete ostati zapamćeni, gospodine Komšiću?", upitala je izraelska veleposlanica.
Peleg je reagirala na Komšićev intervju javnom servisu BHT 1 emitiranom u ponedjeljak u kojemu je on "neopreznom i sebičnom" ocijenio izjavu predsjedateljice Vijeća ministara BiH Borjane Krišto koja je iskazala nedvosmislenu potporu Izraelu nakon terorističkih napada Hamasa.
Veleposlanica Peleg sada je kazala kako Krišto nije birala stranu Izraela nego ljudskih bića a Komšiću je postavila pitanje za što se on to zapravo zalaže i kakve vrijednosti zastupa.
Podsjetila ga je da su u napadima Hamasa ubijeni nedužni civili, žene, djeca i starci te stotine mladih okupljenih na jednom koncertu.
Kao primjer je navela to što su šestomjesečna beba i trogodišnje djetete te dvije 85-godišnje bake odvedeni kao taoci u Gazu, a mala djeca su zatvorena u kaveze.
"Gospodin Komšić smatra da to sve treba 'promatrati u kontekstu'. U kojem kontekstu, gospodine Komšiću? U kontekstu ISIS-a? Auschwitza? Koji kontekst daje legitimitet mučenju male djece? Da otimaju bake? Da ubijaju bebe u njihovom krevetu?", upitala je Galit.
Na Komšićevu tvrdnju kako su i reakcije iz BiH na zbivanja na Bliskom istoku iskorištene za unutarnje političke obračune, veleposlanica Galit mu je poručila kako se time ne kani baviti, ali želi da se poštuju činjenice.
"U ovom barbarskom napadu Hamasovih divljaka, žrtve su ljudi, a počinitelji ubojice nisu bili ni blizu ljudi. S koje strane povijesti ćete ostati zapamćeni, gospodine Komšiću?", upitala je izraelska veleposlanica.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Poveznica na moju temu od jučer:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t56121-komsic-bih-ima-razlicit-stav-o-izraelu-i-palestini
Ja sam ga jučer optužio da ne želi priznati Hamas kao terorističku skupinu jer je Bakirov isprdak a biračko tijelo su mu ultra radikalni muslimani.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t56121-komsic-bih-ima-razlicit-stav-o-izraelu-i-palestini
Ja sam ga jučer optužio da ne želi priznati Hamas kao terorističku skupinu jer je Bakirov isprdak a biračko tijelo su mu ultra radikalni muslimani.
2014-04-11
aj sad je zicer da će se vrlo brzo samoinicijativno odreći politike, pogotovo kao hrvatskog predstavnika...ako se prije ne razboli ili ne spotakne
2015-08-08
michaellcmacha wrote:aj sad je zicer da će se vrlo brzo samoinicijativno odreći politike, pogotovo kao hrvatskog predstavnika...ako se prije ne razboli ili ne spotakne
puno pije kažu, svašta mu se može dogodit
pa'ne pod voz i nema više
vuksadinare wrote:..... A niti ce bakir za njega ovaj put podmetnuti grbu... idiot teze vrste
On govori ono šta Bakir i ostali islamisti(Komšićevi birači) misle.
Ne pada snijeg tek tako.
Nakon što je Veleposlanica Izraela u Bosni i Hercegovini Galit Peleg kritizirala predsjedatelja Predsjedništva BiH Željka Komšića zbog opravdavanja napad Hamasa na Izrael, Komšić je rekao da je to što je Peleg rekla mogla reći samo "zlonamjerna budala".
- Poštovana ambasadorice, ovo što ste Vi izgovorili, a tiče se moje izjave vezano za stav Borjane Krišto i sve što se dešava ovih dana u Izraelu i Gazi, mogu samo reći da tako nešto što ste Vi izgovorili ne da nije točno (pogledajte i poslušajte moju izjavu), već tako nešto moze reći samo, ili zlonamjerna lažljiva budala ili izmanipulirana, također zlonamjerna budala - rekao je predsjedatelj Predsjedništva BiH, a prenio Klix.ba.
Komšić je dodao da smatra da je Peleg "izmanipulirana zlonamjerna budala" te joj poslao još jednu poruku.
- Taj perverznjak koji vas je nagovorio na ovu laž i glupost, jer očigledno niste ni pogledali ni poslušali moju izjavu, a kojem je novac važniji od činjenice da ga zarađuje sa sljedbenicima one politike i ideologije koja je učestvovala u Holokaustu nad vašim narodom je problem vaše države - rekao je Komšić.
Komšić veleposlanici Izraela: ‘Gospođo, to što ste vi rekli može reći samo zlonamjerna budala‘
- Poštovana ambasadorice, ovo što ste Vi izgovorili, a tiče se moje izjave vezano za stav Borjane Krišto i sve što se dešava ovih dana u Izraelu i Gazi, mogu samo reći da tako nešto što ste Vi izgovorili ne da nije točno (pogledajte i poslušajte moju izjavu), već tako nešto moze reći samo, ili zlonamjerna lažljiva budala ili izmanipulirana, također zlonamjerna budala - rekao je predsjedatelj Predsjedništva BiH, a prenio Klix.ba.
Komšić je dodao da smatra da je Peleg "izmanipulirana zlonamjerna budala" te joj poslao još jednu poruku.
- Taj perverznjak koji vas je nagovorio na ovu laž i glupost, jer očigledno niste ni pogledali ni poslušali moju izjavu, a kojem je novac važniji od činjenice da ga zarađuje sa sljedbenicima one politike i ideologije koja je učestvovala u Holokaustu nad vašim narodom je problem vaše države - rekao je Komšić.
Komšić veleposlanici Izraela: ‘Gospođo, to što ste vi rekli može reći samo zlonamjerna budala‘
2014-04-11
Veleposlanica Izraela u BiH, Galit Peleg, poručila je u četvrtak predsjedatelju Predsjedništva BiH Željku Komšiću kako je i dalje dužan odgovor o tome na kojoj je strani povijesti kad komentira sukobe na Bliskom istoku, ističući kako bi svima moralo biti jasno da ih je započeo Hamas okrutnim napadima na civile.
Nakon što ju je Komšić u srijedu izvrijeđao opisujući je kao "izmanipuliranu budalu", veleposlanica Peleg odgovorila je kako mu "zahvaljuje" na takvom odnosu, ali da to ne mijenja činjenice.
"Čula sam da mi je odgovorio da sam budala i da sam izmanipulirana. Hvala mu na tome, ali ja znam da nisam budala, niti sam izmanipulirana", rekla je Peleg u intervjuu za Radio-televiziju RS (RTRS), entitetski javni servis.
Peleg je u četvrtak ponovno istaknula kako se, kao i ranije, nema namjeru miješati u komplicirane odnose unutar BiH, no želi podsjetiti na to da su pripadnici Hamasa po Izraelu brutalno ubijali nedužne civile, žene, djecu i starce.
"To nismo vidjeli ni u holokaustu", izjavila je Peleg.
Komšić: Ti si jedna izmanipulirana budala!; Veleposlanica Izraela: Hvala vam na tim uvredama...
Nakon što ju je Komšić u srijedu izvrijeđao opisujući je kao "izmanipuliranu budalu", veleposlanica Peleg odgovorila je kako mu "zahvaljuje" na takvom odnosu, ali da to ne mijenja činjenice.
"Čula sam da mi je odgovorio da sam budala i da sam izmanipulirana. Hvala mu na tome, ali ja znam da nisam budala, niti sam izmanipulirana", rekla je Peleg u intervjuu za Radio-televiziju RS (RTRS), entitetski javni servis.
Peleg je u četvrtak ponovno istaknula kako se, kao i ranije, nema namjeru miješati u komplicirane odnose unutar BiH, no želi podsjetiti na to da su pripadnici Hamasa po Izraelu brutalno ubijali nedužne civile, žene, djecu i starce.
"To nismo vidjeli ni u holokaustu", izjavila je Peleg.
Komšić: Ti si jedna izmanipulirana budala!; Veleposlanica Izraela: Hvala vam na tim uvredama...
2014-04-11
Komšić prije 4 mjeseca.
(kao Bakirov glasnogovornik, naravno)
(kao Bakirov glasnogovornik, naravno)
Komsic veci Musliman od Alije rahmetli
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Kršćansko-muslimanski "Hudajbiski mir", u kojem sudjeluje i Komšić.
Doduše kao korisna budala.
Doduše kao korisna budala.
PS:
Ispod Alijine izjave sam spomenuo "Handajbijski mir", ne slučajno.
Potpuno spominje na sklopljen 10.-godišnji mir između zaraćene
Muhamedove Medine i Meke, koji je trajao 2 godine.
Kao sve smo podpisali, a poslije će da vidimo kako dalje.
Isto se desilo s Alijinim podpisom na Cutilierov mirovni plan,
a potpis je povukao nakon 10 dana. Da je taj plan bio prihvaćen
rata u BiH nebi ni bilo. I što je posebno apsurdno, s tim mirovnim
sporazumom bi tadašnji Muslimani imali daleko više nego danas.
Spomenuo bih i potpisani (Čović-Bakir) mostarski "Handajbijski sporazum"
o "legitimnom predstavljanju", koji je važio 24 sata.
Sjećam se da je nekoć i Arafat sa Židovima podpisao mirovni sporazum,
kojeg je kod kuće proglasio za "Handajbijski" i tako umirio vlastitu javnost.
O kakvom "miru" se radi to muslimanska djeca nauče još u "mekdebu".
Ljude treba znati slušati, a još više pratiti što rade!
Ispod Alijine izjave sam spomenuo "Handajbijski mir", ne slučajno.
Potpuno spominje na sklopljen 10.-godišnji mir između zaraćene
Muhamedove Medine i Meke, koji je trajao 2 godine.
Kao sve smo podpisali, a poslije će da vidimo kako dalje.
Isto se desilo s Alijinim podpisom na Cutilierov mirovni plan,
a potpis je povukao nakon 10 dana. Da je taj plan bio prihvaćen
rata u BiH nebi ni bilo. I što je posebno apsurdno, s tim mirovnim
sporazumom bi tadašnji Muslimani imali daleko više nego danas.
Spomenuo bih i potpisani (Čović-Bakir) mostarski "Handajbijski sporazum"
o "legitimnom predstavljanju", koji je važio 24 sata.
Sjećam se da je nekoć i Arafat sa Židovima podpisao mirovni sporazum,
kojeg je kod kuće proglasio za "Handajbijski" i tako umirio vlastitu javnost.
O kakvom "miru" se radi to muslimanska djeca nauče još u "mekdebu".
Ljude treba znati slušati, a još više pratiti što rade!
Da Hrvati kurca vride, ne bi ovaj ni dosad lajao toliko
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Zašto pogubljeni i izolirani Komšić i Džaferović traže od Šmita da im gasi požare u Jablanici
» OSLANJANJE NA ARAPSKE ZASTUPNIKE UGROŽAVA SIGURNOST IZRAELA! Netanyahu ‘se odrekao’ mandata za formiranje vlade Izraela!
» Virus ipak nastao u Kineskom labaratoriju
» Azem Vllasi:Memorandum 2 je nastao 2010.
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» OSLANJANJE NA ARAPSKE ZASTUPNIKE UGROŽAVA SIGURNOST IZRAELA! Netanyahu ‘se odrekao’ mandata za formiranje vlade Izraela!
» Virus ipak nastao u Kineskom labaratoriju
» Azem Vllasi:Memorandum 2 je nastao 2010.
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
Page 1 of 1