pitanje za sve
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: pitanje za sve
nemoj tako o sebi..da dosadan..:PStarhemberg wrote:Svi zadovolnji adminima, to je tako dosadno...
2014-04-12
Oličenje dosademaggie13 wrote:nemoj tako o sebi..da dosadan..:PStarhemberg wrote:Svi zadovolnji adminima, to je tako dosadno...
Guest- Guest
debotoijusto wrote:kic wrote:jel vam fali stari forum?
jeste zadovoljni administriranjem?
sto mislite o spajanju s nekim dnevnim portalom?
svejedno... povezanost s nekim portalom bi dovela svjezu krv na forum , zamor materijala prisutan s druge strane vezivanje za portal bi stvorilo odredjenu sliku o korisnicima... ako bi bilo nekog novca za vlasnika/odrzavatelje foruma ideja mi OK
Svako pripajanje većem forumu znači gubitak neovisnosti jačanje stranih autoriteta.
Vrlo brzo bi tu uveli čistku i nametnili svoje ideje i pravila.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Bit će da nisu ideološki pristrani i da puštaju raspravu da se rasplamsa. Mada, dok uvrede ostaju na osobnoj razini i ne kvače one koji nisu u raspravi, ne bi se ni u to trebali pačati, ali to već zahtjeva promjenu pravilah.Starhemberg wrote:Svi zadovolnji adminima, to je tako dosadno...
Činjenica je da, više-manje, čim vidim tko je komentirao, znam i što je napisao. Osjećam se kao da smo višegodišenje društvo, a zapravo se i čitamo, u mom slučaju, gotovo cielo desetljeće. Čudi me da nisu i ljubavi planule, koliko je strasti ponekad prisutno.debotoijusto wrote:zamor materijala prisutan
skepticna sam ;DStarhemberg wrote:Oličenje dosademaggie13 wrote:nemoj tako o sebi..da dosadan..:PStarhemberg wrote:Svi zadovolnji adminima, to je tako dosadno...
2014-04-12
definitivno..ja sam izdrzala na forumu.hr par tjedana do trajnog bana..ja..:DYehudi wrote:debotoijusto wrote:kic wrote:jel vam fali stari forum?
svejedno... povezanost s nekim portalom bi dovela svjezu krv na forum , zamor materijala prisutan s druge strane vezivanje za portal bi stvorilo odredjenu sliku o korisnicima... ako bi bilo nekog novca za vlasnika/odrzavatelje foruma ideja mi OK
Svako pripajanje većem forumu znači gubitak neovisnosti jačanje stranih autoriteta.
Vrlo brzo bi tu uveli čistku i nametnili svoje ideje i pravila.
2014-04-12
ti pobrala trajni ban?maggie13 wrote:
definitivno..ja sam izdrzala na forumu.hr par tjedana do trajnog bana..ja..:D
pobrao i ja, samo moj izričaj je drugačiji od tvog.
2014-12-30
Mislim da ovdje postoji poveća sloboda izražavanja i da forum ne pati od političke korektnosti, već se može reći popu pop, a bobu bob (referiram se na Evinu temu).
dobro,malo pretjerujem,ali kad mi je mod poslao mail s trideset crta pravila koje kao krsim i spomenuo trajni ban,sama sam otisla..pa nismo u SSSR-u za Staljina.veber wrote:ti pobrala trajni ban?maggie13 wrote:
:D
2014-04-12
bili i neki "bodovi".maggie13 wrote:dobro,malo pretjerujem,ali kad mi je mod poslao mail s trideset crta pravila koje kao krsim i spomenuo trajni ban,sama sam otisla..pa nismo u SSSR-u za Staljina.veber wrote:ti pobrala trajni ban?maggie13 wrote:
:D
jebeš takav forum.
2014-12-30
Ne fali...kic wrote:jel vam fali stari forum?
Ja jesam..
Dug put od guzice do glave,jel??? ..Otkad sam ti to predlagao,mogao si finu sumicu inkasirati na bank konto...ali hajde,nikad nije kasno..
Guest- Guest
1. Ne žalim za starim forumom,ali mi fale pojedini forumaši,te mi nedostaje ona otkačena anarhična atmosfera,jer ovaj forum je dosta pristojniji.kic wrote:jel vam fali stari forum?
2. Za sad jesam.
3. To ne bi bilo loše jer bi privuklo,kao što je netko rekao,svježu krv,no za spajanje s nekim portalom isključivo ako bi ostala autonomonost i autetntičnost ovog foruma koju samo mi shvaćamo,te ukoliko taj portal ne bi utjecao i nametao neku svoju uređivačku politiku i pravila.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
agreeAntif_No1 wrote:spajanje s nekim portalom isključivo ako bi ostala autonomonost i autetntičnost ovog foruma koju samo mi shvaćamo,te ukoliko taj portal ne bi utjecao i nametao neku svoju uređivačku politiku i pravila.
Pa jeli ima neki portal u opticiji za spajanje ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Meni je forum cisto u redu narocito nakon pustinje na net.hr
Kic, ako razmisljas o spajanju, tvoj je forum, ne ulazim u razloge ali ako ides vecemu, njegova pravila, njegovi moderatori i admini...nisi ti Bozo i MOST, ovo je biznis tu vrijede pravila za normalne ljude :)
Kic, ako razmisljas o spajanju, tvoj je forum, ne ulazim u razloge ali ako ides vecemu, njegova pravila, njegovi moderatori i admini...nisi ti Bozo i MOST, ovo je biznis tu vrijede pravila za normalne ljude :)
Guest- Guest
Kic...koji kurac? Se preispituješ možda? Iskreno, da nema golih sisa na Net.hr se ne bih ni osvrnuo, a kamili da mi fali...
darth_vader-
2014-04-17
Ali ako se misliš spajati s nekim portalom daj nađi neki desni ultra nacionalistički nastrojen s golim tetama naravno...nemoj ove ljevičarske, svega ti...
darth_vader-
2014-04-17
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
Page 5 of 8