pitanje za sve
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: pitanje za sve
Si vidio?Antif_No1 wrote:Na forum.hr sam od 2011 god. i još uvijek nisam dobio ban a maggie koja je uvijek bila pristojnija od mene da dobije ban,hm..čudno,jako čudno.
2014-04-12
bas to. ne samo poltronski, veci sterilan.maggie13 wrote:zakljucak: Ne zelimo biti kao poltronski i nezanimljivi forum.hr :DYehudi wrote:maggie13 wrote:definitivno..ja sam izdrzala na forumu.hr par tjedana do trajnog bana..ja..:DYehudi wrote:debotoijusto wrote:kic wrote:jel vam fali stari forum?
jeste zadovoljni administriranjem?
sto mislite o spajanju s nekim dnevnim portalom?
svejedno... povezanost s nekim portalom bi dovela svjezu krv na forum , zamor materijala prisutan s druge strane vezivanje za portal bi stvorilo odredjenu sliku o korisnicima... ako bi bilo nekog novca za vlasnika/odrzavatelje foruma ideja mi OK
Svako pripajanje većem forumu znači gubitak neovisnosti jačanje stranih autoriteta.
Vrlo brzo bi tu uveli čistku i nametnili svoje ideje i pravila.
Eto nisi jedina.
Foliraju se i tamo, postoji klika koja ima dvojna mjerila i vrlo brzo baniraju
nekoga ako im ne paše šta misli i piše.
Pozivaju se na pravila samo kad im paše dok svoje pulene toleriraju.
Zato i kažem da triba ostati neovisan jer veća riba jede manju, uveli bi
svoja pravila i opet sve sjebali.
Bilo bi dobro kad bi se admini ( na nekim forumima )
-morali- mijenjati nakon nekog vrimena jer sve drugo vodi jednoumlju,
diktaturi, kao na forum.hr.
2014-12-30
...al' ti glup k'o inace, pa te nista ne tangira...crvenkasti wrote:tre911 wrote:nekic wrote:jel vam fali stari forum?
crveni puno sere po hrvatima i hrvatskoj pa je to minus, ostalo ok.
kojim?
On kad sere, to je baš ono, gadno. I moju ženu nervira.
I punicu. Punac je ok.
...osim punca vjerovatno...
...jeb'o vas marcell obojicu...
2014-04-14
beštima i snubi, a to se onim kretenima ne sviđa. imao sam racun od pocetka rada tog foruma. prije par godina je zastekao nehhr, pa sam se malo ulogirao.....i sterao admine u tri pizde materine nako pol vure.Antif_No1 wrote:Na forum.hr sam od 2011 god. i još uvijek nisam dobio ban a maggie koja je uvijek bila pristojnija od mene da dobije ban,hm..čudno,jako čudno.
naravno oni meni dali trajni.
kretenski forum.
2014-12-30
a/ ponekad, fale mi neki korisnici zapravo a ne forum kao forum...kic wrote:jel vam fali stari forum?
fali mi taj osjećaj od ranije, uzbuđenje pisanja na forumu, iščekivanje kada ću doć doma i uletit na forum itd. ...
fali mi zapravo stari ja....
b/
c/ možda narod.hr ?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
1. samo dizajn (ne morem si pomoći)kic wrote:jel vam fali stari forum?
2. izuzetno
3. uvijek sam za promjene
lookatme-
2014-04-18
U ribrici "Pitanje za sve" postavio bih pitanje samo jednoj osobi,tj. Kići.
Je li Iknar dobio božićno-novododišnju dozvolu pisanja po forumu?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Podržavam.Takođe me zanima.jastreb wrote:U ribrici "Pitanje za sve" postavio bih pitanje samo jednoj osobi,tj. Kići.
No i kad bi mu dali taj blagdanski popust,pitanje je jeli bi on znao za to i jeli bi se uopće pojavio.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Totenkopf wrote:
fali mi taj osjećaj od ranije, uzbuđenje ...
fali mi zapravo stari ja....
I meni. Ali ne bi valjalo još da postanemo opet Srbi.
Možda iduće godine.
crvenkasti-
2014-04-17
Onda bismo možda trebali otvoriti novu temu pod naslovom "Blagdanski popust za Iknara" koju bi on svakako uočio.Antif_No1 wrote:Podržavam.Takođe me zanima.jastreb wrote:U ribrici "Pitanje za sve" postavio bih pitanje samo jednoj osobi,tj. Kići.
No i kad bi mu dali taj blagdanski popust,pitanje je jeli bi on znao za to i jeli bi se uopće pojavio.
2014-04-22
Može.Otvori,ja ću podržat.jastreb wrote:Onda bismo možda trebali otvoriti novu temu pod naslovom "Blagdanski popust za Iknara" koju bi on svakako uočio.Antif_No1 wrote:Podržavam.Takođe me zanima.jastreb wrote:U ribrici "Pitanje za sve" postavio bih pitanje samo jednoj osobi,tj. Kići.
2015-07-23
Iknarov svjedok wrote:Na forum.hr sam od 2011 god. i još uvijek nisam dobio ban a maggie koja je uvijek bila pristojnija od mene da dobije ban,hm..čudno,jako čudno.
Meni isto teško na forumu.hr dobiti ban, svaki put dođem do 95 bodova i to je to
a na net.hr sam puno puta dobio ban, i nekoliko trajno baniranih nickova kroz godine ... xD
Guest- Guest
Pa možda je razlog tome što se i ne pojavljujem baš često na forum.hr,jer mi tamo nisu zanimljivi forumaši kao na bivšem net.hr-u.Morrissey wrote:Iknarov svjedok wrote:Na forum.hr sam od 2011 god. i još uvijek nisam dobio ban a maggie koja je uvijek bila pristojnija od mene da dobije ban,hm..čudno,jako čudno.
Meni isto teško na forumu.hr dobiti ban, svaki put dođem do 95 bodova i to je to
a na net.hr sam puno puta dobio ban, i nekoliko trajno baniranih nickova kroz godine ... xD
A koji je bio tvoj nick na net.hr ?
2015-07-23
Vis a vis ovog i onog foruma.
Onaj je,kako bih rekao,nekako više dostupan na samom internetu.
Naprimjer ja ubacim u Google nekakav pojam,i često puta mi među stranicama sa traženim pojmom ubaci neke stranice sa rasprava na onom forumu,dočim mi se to (još) nije dogodilo po pitanju ovog foruma.
Onaj je,kako bih rekao,nekako više dostupan na samom internetu.
Naprimjer ja ubacim u Google nekakav pojam,i često puta mi među stranicama sa traženim pojmom ubaci neke stranice sa rasprava na onom forumu,dočim mi se to (još) nije dogodilo po pitanju ovog foruma.
2014-04-22
Iknarov svjedok wrote:A koji je bio tvoj nick na net.hr ?
ne smijem reći
Guest- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
Page 8 of 8