pitanje za sve
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: pitanje za sve
kic wrote:jel vam fali stari forum?
Ni, najmanje, možda sam nedostaju još neki likovi s istog, kao Tonček (iako sumnjam da je on UDba, pa onda onaj metrosexualac Haim iz Pule, Frakcija gusarka iz Omiša, i tak..
jeste zadovoljni administriranjem?
Prezadovoljna sam s tobom, a ni ostali nisu loši.
sto mislite o spajanju s nekim dnevnim portalom?
Ak ti donosi dobit, go for it, a ak ne, ne trebaju nam.
Guest- Guest
metrosexualac hajmi..ha ha ha
2014-04-12
dobro je, forum lijepo funkcionira, pohvala za sve koji na tome rade
admini, nisu mi vazni bili ni oni ni ovi, mene se nikad nije banralo pa ih jedva primjecujem kao takve:) dobri su naravno
spajanje, bas me i ne zanima nesto takvo ali ako i bude vjerujem da ce biti ok
ps. pozdrav yodi ma gdje bio:)
admini, nisu mi vazni bili ni oni ni ovi, mene se nikad nije banralo pa ih jedva primjecujem kao takve:) dobri su naravno
spajanje, bas me i ne zanima nesto takvo ali ako i bude vjerujem da ce biti ok
ps. pozdrav yodi ma gdje bio:)
dijagram-
2015-08-09
Ma nikakvo udruživanje, neprijateljsko preuzimanje ovoga foruma,
nikakvo udruživanje u triparatnu vladu, stvaranje EU i sl.
Neovisnost i neutralnost, nesvrstanost
nikakvo udruživanje u triparatnu vladu, stvaranje EU i sl.
Neovisnost i neutralnost, nesvrstanost
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ti, yehudi,k'o karamarko..
2014-04-12
Možda je i njega neko zvao.maggie13 wrote:ti, yehudi,k'o karamarko..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
neka se brzo odlučidzango wrote:Možda je i njega neko zvao.maggie13 wrote:ti, yehudi,k'o karamarko..
2014-04-12
veber wrote:začetavate temu :P
2014-04-12
kad te ja lolnem :Pmaggie13 wrote:veber wrote:začetavate temu :P
2014-12-30
Začetavanje ne postoji. Ovo je forum, prostor slobodne razmjene mislih i idejah, a ne znanstveni rad. Raspravljanje ovdje je kao razgovor u kafiću, s meteora koji se približava Zemlji skrene preko konobaričinih sisah na uzgoj lubeniva u Norveškoj.dzango wrote:Kao i obično.veber wrote:začetavate temu :P
Tako jeRegoč wrote:Začetavanje ne postoji. Ovo je forum, prostor slobodne razmjene mislih i idejah, a ne znanstveni rad. Raspravljanje ovdje je kao razgovor u kafiću, s meteora koji se približava Zemlji skrene preko konobaričinih sisah na uzgoj lubeniva u Norveškoj.dzango wrote:Kao i obično.veber wrote:začetavate temu :P
2014-04-12
Ne znam da li ima pripremljenu platformu za pregovore.maggie13 wrote:neka se brzo odlučidzango wrote:Možda je i njega neko zvao.maggie13 wrote:ti, yehudi,k'o karamarko..
tako je!Regoč wrote:Začetavanje ne postoji. Ovo je forum, prostor slobodne razmjene mislih i idejah, a ne znanstveni rad. Raspravljanje ovdje je kao razgovor u kafiću, s meteora koji se približava Zemlji skrene preko konobaričinih sisah na uzgoj lubeniva u Norveškoj.dzango wrote:Kao i obično.veber wrote:začetavate temu :P
ali kic je dobio ponudu od net.hr da otkupe forum.
radi se o našoj budućnosti.
2014-12-30
ne prijeti se, dobiješ štiklom u potkoljenicuveber wrote:kad te ja lolnem :Pmaggie13 wrote:veber wrote:začetavate temu :P
2014-04-12
Pitanje je možemo li mi tu što pomoći.. :cthulhu:dzango wrote:Ne znam da li ima pripremljenu platformu za pregovore.maggie13 wrote:neka se brzo odlučidzango wrote:Možda je i njega neko zvao.maggie13 wrote:ti, yehudi,k'o karamarko..
2014-04-12
Samo udri, ja ti čuvam leđa. Blisko.maggie13 wrote:ne prijeti se, dobiješ štiklom u potkoljenicuveber wrote:kad te ja lolnem :Pmaggie13 wrote:veber wrote:začetavate temu :P
Čuvat ću ja tebi..slobodno ti idi prvidzango wrote:Samo udri, ja ti čuvam leđa. Blisko.maggie13 wrote:ne prijeti se, dobiješ štiklom u potkoljenicuveber wrote:kad te ja lolnem :Pmaggie13 wrote:veber wrote:začetavate temu :P
2014-04-12
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
Page 2 of 8