pitanje za sve
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: pitanje za sve
da,da,dok stvarno netko ne bi naisao..pro forma ponuda :Pdzango wrote:Ne menjaju se. Ja sam tebi uvek bio na raspolaganju da ti čuvam leđa.maggie13 wrote:afiniteti se mijenjajudzango wrote:Nije mene hteo da lolne.maggie13 wrote:Čuvat ću ja tebi..slobodno ti idi prvidzango wrote:Samo udri, ja ti čuvam leđa. Blisko.maggie13 wrote:ne prijeti se, dobiješ štiklom u potkoljenicuveber wrote:kad te ja lolnem :Pmaggie13 wrote:veber wrote:začetavate temu :P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
da cujemo ideju,pa cemo na glasovanje..B-)Brain32 wrote:Koji stari forum? Ajd' jedino je inbox malo malecki pa se mora brisat ali sve ostalo mrak.kic wrote:jel vam fali stari forum?
jeste zadovoljni administriranjem?
sto mislite o spajanju s nekim dnevnim portalom?
Još ne znam ni tko su admini osim tebe tako da jesam.
Možda ne bi bilo loše, kojim?
2014-04-12
prodaj!kic wrote:if only :Dveber wrote:ali kic je dobio ponudu od net.hr da otkupe forum.
2014-12-30
tre911 wrote:nekic wrote:jel vam fali stari forum?
crveni puno sere po hrvatima i hrvatskoj pa je to minus, ostalo ok.
kojim?
On kad sere, to je baš ono, gadno. I moju ženu nervira.
I punicu. Punac je ok.
crvenkasti-
2014-04-17
Jesi ti TRE BOLESTAN u glavu .tre911 wrote:nekic wrote:jel vam fali stari forum?
crveni puno sere po hrvatima i hrvatskoj pa je to minus, ostalo ok.
kojim?
Pa ne smeta drugima crveni i nisi ti cijela Hrvatska , aj se vise okanite tih na na ionalistickih sranja i ukalupljivanja mozgova , dosta vise . Ajmo crveni
kic wrote:jel vam fali stari forum?
ne
da
da
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
kic wrote:jel vam fali stari forum?
Pa i ne fali, ovo funkcionira ok, ekipa je ista ...tako.
Administriranje je ok, neki put ima ishitrenih i brzopoteznih reakcija ali ljudi se uhodavaju.
Nisam baš za spajanje s portalima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ako hoće forum, zašto su si upropastili stari? S njima nikada!veber wrote:ali kic je dobio ponudu od net.hr da otkupe forum.
necu nikada :Dveber wrote:prodaj!kic wrote:if only :Dveber wrote:ali kic je dobio ponudu od net.hr da otkupe forum.
Da ne bi sa svojim? Onim koji onako huškački piše o Karamarku, a SDP ostavlja na miru? Ne, ni s njim.marcellus wrote:dakic wrote:sto mislite o spajanju s nekim dnevnim portalom?
nikad ne reci, nikad.kic wrote:necu nikada :Dveber wrote:prodaj!kic wrote:if only :Dveber wrote:ali kic je dobio ponudu od net.hr da otkupe forum.
uvijek postoji cijena.
2014-12-30
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
ako bude cool, moze, ako nije, nisu bitni novci ako donose probleme.veber wrote:nikad ne reci, nikad.kic wrote:necu nikada :Dveber wrote:prodaj!kic wrote:if only :Dveber wrote:ali kic je dobio ponudu od net.hr da otkupe forum.
uvijek postoji cijena.
kic wrote:necu nikada :Dveber wrote:prodaj!kic wrote:if only :Dveber wrote:ali kic je dobio ponudu od net.hr da otkupe forum.
hoće biti 13 plaće za najstarije korisnike
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
I meni fali....kako mi je samo lijepe nazive dao( kreten,idiot,.....)nezaboravno ......ali zato me ovdje tre voli na svoj način......mogu me jebat i dalje sadim grah....provocator wrote:Ma sve je ok mada mi ipak malo fali onaj forum. Jebiga, godine sam na njemu proveo pa me malo puca nostalgija. Inače nedostaju mi neki forumaši od tamo... Recimo onaj lumen ante_ante.
A portal? pa ne znam... Možda bi i mogli ne bi to bilo loše samo ne znam koji. Možda Dnevno.hr
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
nekic wrote:jel vam fali stari forum?
da
svejedno... povezanost s nekim portalom bi dovela svjezu krv na forum , zamor materijala prisutan s druge strane vezivanje za portal bi stvorilo odredjenu sliku o korisnicima... ako bi bilo nekog novca za vlasnika/odrzavatelje foruma ideja mi OK
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
Page 4 of 8