pitanje za sve
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: pitanje za sve
Ali ako se misliš spajati s nekim portalom daj nađi neki desni ultra nacionalistički nastrojen s golim tetama naravno...nemoj ove ljevičarske, svega ti...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
....ko Minei....malo fali....
2015-09-02
maggie13 wrote:definitivno..ja sam izdrzala na forumu.hr par tjedana do trajnog bana..ja..:DYehudi wrote:debotoijusto wrote:kic wrote:jel vam fali stari forum?
jeste zadovoljni administriranjem?
sto mislite o spajanju s nekim dnevnim portalom?
svejedno... povezanost s nekim portalom bi dovela svjezu krv na forum , zamor materijala prisutan s druge strane vezivanje za portal bi stvorilo odredjenu sliku o korisnicima... ako bi bilo nekog novca za vlasnika/odrzavatelje foruma ideja mi OK
Svako pripajanje većem forumu znači gubitak neovisnosti jačanje stranih autoriteta.
Vrlo brzo bi tu uveli čistku i nametnili svoje ideje i pravila.
Eto nisi jedina.
Foliraju se i tamo, postoji klika koja ima dvojna mjerila i vrlo brzo baniraju
nekoga ako im ne paše šta misli i piše.
Pozivaju se na pravila samo kad im paše dok svoje pulene toleriraju.
Zato i kažem da triba ostati neovisan jer veća riba jede manju, uveli bi
svoja pravila i opet sve sjebali.
Bilo bi dobro kad bi se admini ( na nekim forumima )
-morali- mijenjati nakon nekog vrimena jer sve drugo vodi jednoumlju,
diktaturi, kao na forum.hr.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Antif_No1 wrote:spajanje s nekim portalom isključivo ako bi ostala autonomonost i autetntičnost ovog foruma koju samo mi shvaćamo,te ukoliko taj portal ne bi utjecao i nametao neku svoju uređivačku politiku i pravila.kolerik wrote:Meni je forum cisto u redu narocito nakon pustinje na net.hr
Kic, ako razmisljas o spajanju, tvoj je forum, ne ulazim u razloge ali ako ides vecemu, njegova pravila, njegovi moderatori i admini...nisi ti Bozo i MOST, ovo je biznis tu vrijede pravila za normalne ljude :)
-----------------------------------------------------------------------
To je to.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Svaka mora da da modu?maggie13 wrote:dobro,malo pretjerujem,ali kad mi je mod poslao mail s trideset crta pravila koje kao krsim i spomenuo trajni ban,sama sam otisla..pa nismo u SSSR-u za Staljina.veber wrote:ti pobrala trajni ban?maggie13 wrote:
definitivno..ja sam izdrzala na forumu.hr par tjedana do trajnog bana..ja..:D
pobrao i ja, samo moj izričaj je drugačiji od tvog.
:D
1. Ne fali mi forum kao forum,ali mi fali ona nekadašnja atmosfera,a i pojedini forumaši,i to Iknar,Janez od kriza, Čago,Vojvoda Mišić, pok.Bugi, Hillaryca, Henok maniti itd.kic wrote:jel vam fali stari forum?
jeste zadovoljni administriranjem?
2.Da. Osim Sedme ,na onom forumu su bili uglavnom desničari.
3.Može,ali da nije iz Bosne.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kic wrote:
Ako misliš na Dnevno, napr., hja...tamo često uopće ne mogu otvoriti članak koji želim pročitati. Bi li tako bilo i sa forumom?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
ne znam..
sto sam htio rec, jedan admin je jako neaktivan, ako hocete mozemo ga zamijeniti s jednim, nekakvi izbori bi bili potrebni onda valjda~
sto sam htio rec, jedan admin je jako neaktivan, ako hocete mozemo ga zamijeniti s jednim, nekakvi izbori bi bili potrebni onda valjda~
Ja predlažem Agaliarepta,koji je jako fin i učtiv i ni sa kim ovdje nije u lošim odnosima.kic wrote:ne znam..
2014-04-22
brain32kic wrote:ne znam..
2014-12-30
Nego,Kic,imam jedan prijedlog.
Ovako,nekada mi na Max TV-u u ovo božićno-novogodišnje vrijeme znaju ubaciti neke kanale kojih inače nemam (Pink,sportski programi i sl.)a onda kad blagdani prođu,ih maknu.
Pa sam mislio ako bi i ti u božićnom ozračju,novogodišnjoj radosti i blagdanskom duhu činjenja dobra i darivanja,mogao privremeno ukinuti ban Iknaru,tek toliko da se čujemo sa njim ,a i da njemu ovi blagdani ljepše prođu.
Ovako,nekada mi na Max TV-u u ovo božićno-novogodišnje vrijeme znaju ubaciti neke kanale kojih inače nemam (Pink,sportski programi i sl.)a onda kad blagdani prođu,ih maknu.
Pa sam mislio ako bi i ti u božićnom ozračju,novogodišnjoj radosti i blagdanskom duhu činjenja dobra i darivanja,mogao privremeno ukinuti ban Iknaru,tek toliko da se čujemo sa njim ,a i da njemu ovi blagdani ljepše prođu.
2014-04-22
veber-
2014-12-30
ufff. odmah mi je lakše.
a, neš ti naroda dva protiv, jedan, za :D
a, neš ti naroda dva protiv, jedan, za :D
2014-12-30
Nije bitna izlaznost...omjeri glasova su bitni...
darth_vader-
2014-04-17
U vezi Iknara?kic wrote:ne, vec kao, narod je protiv i has spoken.
Dakle imam dva prijedloga.
Da se Agaliarepta proizvede u admina,te da se Iknaru privremeno ukine ban,a da mu se ban ponovno aktivira nakon Nove godine,ili pravoslavnog Božića.
2014-04-22
ne
ne
i proizvodiš proizvod, ljude promoviraš iliti unaprijeđuješ.
ne
i proizvodiš proizvod, ljude promoviraš iliti unaprijeđuješ.
2014-12-30
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
Page 6 of 8