Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
Page 5 of 21
Page 5 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Re: Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
Moj besprijekorni pisani izričaj na svim inačicama jugoslavenskih standarda je za tebe nedostižan uzor. Nisi još spreman..red wolf wrote:Nauči se pravopisu...udba wrote:
Nisi u stanju razaznati poruku u mojim višeslojnim upisima. Niste još spremni za to.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ma to mi je jedan od dražih glumaca,a liči jako i na Zagora,mog omiljenog strip junaka.dijagram wrote:jastrebe ne pristaje ti kruno saric, bas nikako:)jastreb wrote:Nisam pratio vijesti.red wolf wrote:S obzirom na muk, meni se čini da su mnogi s desne strane u šoku...hahahahahahahahahahahahaha
Što se dogodilo?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tako je trolu...Slažem se.udba wrote:Moj besprijekorni pisani izričaj na svim inačicama jugoslavenskih standarda je za tebe nedostižan uzor. Nisi još spreman..red wolf wrote:Nauči se pravopisu...udba wrote:
Nisi u stanju razaznati poruku u mojim višeslojnim upisima. Niste još spremni za to.
Guest- Guest
desni na aparatima..zoka vise nece bit premijer :Djastreb wrote:Nisam pratio vijesti.red wolf wrote:S obzirom na muk, meni se čini da su mnogi s desne strane u šoku...hahahahahahahahahahahahaha
Što se dogodilo?
2014-04-12
Čekaj, pomalo...hehehehehehehehehemaggie13 wrote:
desni na aparatima..zoka vise nece bit premijer :D
Guest- Guest
to da, stvar je u svjetonazoru:)jastreb wrote:Ma to mi je jedan od dražih glumaca,a liči jako i na Zagora,mog omiljenog strip junaka.dijagram wrote:jastrebe ne pristaje ti kruno saric, bas nikako:)jastreb wrote:Nisam pratio vijesti.red wolf wrote:S obzirom na muk, meni se čini da su mnogi s desne strane u šoku...hahahahahahahahahahahahaha
Što se dogodilo?
dijagram-
2015-08-09
Nisi ni ti od onih kako vitar puše a? Do jučer si navijao da se HDZ i MOST udruže a vidi ga sad, ono principijelan kao SDP do krajnjih granicadebotoijusto wrote:
- Code:
'Ja kao čovjek to ne mogu', rekao je po izlasku sa sastanka u središnjici MOST-a Tomislav Karamarko
nakon one vijesti o talibanima ovo mi zakucalo osmijeh u kut usana
Guest- Guest
Tipični balkanski primitivizam i etiketiranje.red wolf wrote:Tako je trolu...Slažem se.udba wrote:Moj besprijekorni pisani izričaj na svim inačicama jugoslavenskih standarda je za tebe nedostižan uzor. Nisi još spreman..red wolf wrote:Nauči se pravopisu...udba wrote:
Boli istina, zar ne?udba wrote:
Tipični balkanski primitivizam i etiketiranje.
Guest- Guest
Epi jesi naiva, izjebaće ga zoka ko malog majmuna a ništa od onih sranja o promjeni ustava neće biti koje je najavljivao kao niti išta od tripatitne vlade na kojoj je inzistirao još dok je bio sa HDZom u pregovorima. Sam pao sam se ubio ako pristane na igru smradova iz SDPa a to znači da je MOST svakako pokojni.epikur37 wrote:Dobro sad kad smo se riješili karamarka tko će biti premijer?
Milanović ili Petrov?
Moj glas za Petrova ipak je konzervativniji..
Guest- Guest
Je, boli. Žao mi je što nekima treba previše vremena kako bi usvojili osnovne norme uljuđenog komuniciranja.red wolf wrote:Boli istina, zar ne?udba wrote:
Tipični balkanski primitivizam i etiketiranje.
Hehehe, pljuvao si po MOSTU sve u 16 a gle ga sada, jesi se dobro navlažio a? Nisi ti od onih kako vitar puše :)))red wolf wrote:A, rekli nedavno Karamarko : Milanović 2:0...U produžetku Karamarko : Milanović 2:3... hehehehehehehehehehemaggie13 wrote:Milanovic jase.
Braun doveo americkog pastuha.
:D
Guest- Guest
Za razliku od tebe, meni je politika nešto samorazumljivo...Za tebe?...Odgovorio bih ti, ali bi tvoj prijatelj admin Strah...brrr, nikako da to pohvatam, odmah bi mi ban dao...tre911 wrote:
Hehehe, pljuvao si po MOSTU sve u 16 a gle ga sada, jesi se dobro navlažio a? Nisi ti od onih kako vitar puše :)))
Guest- Guest
ne znam na koju kartu Karamarko igra ali mislim da je pogriješio.I ne vjerujem da je razlog za to ono što je izrekao.
vili40-
2015-08-02
Budite sretni što gledate ovo...Ako ste pametni, shvatiti ćete što je politika i što je važno kad su interesi važniji od same stranke, ega i sličnog...
Guest- Guest
A ništa, samo šiting mora izisti sve ono što je ispustio na stražnjicu po MOSTU i Boži Petrovu kao i drug ezekiel koji su danima tulili kako je MOST HDZov projekt :)))jastreb wrote:Nisam pratio vijesti.red wolf wrote:S obzirom na muk, meni se čini da su mnogi s desne strane u šoku...hahahahahahahahahahahahaha
Što se dogodilo?
Guest- Guest
Bili su, ali sad se igra promijenila...I to vrhunski...Sad ste vi nacionalisti na aparatima...Politika je igra, shvatite to jednom više...A ovo što gledate je pravo zadovoljstvo...hehehehehehehehehetre911 wrote:ora izisti sve ono što je ispustio na stražnjicu po MOSTU i Boži Petrovu kao i drug ezekiel koji su danima tulili kako je MOST HDZov projekt :)))
Guest- Guest
U jebote jesi strašan, ajde malo seri po mostu i pričaj kako je to HDZov projekt a ja ti obećajemn da te admin neće kaznitired wolf wrote:Za razliku od tebe, meni je politika nešto samorazumljivo...Za tebe?...Odgovorio bih ti, ali bi tvoj prijatelj admin Strah...brrr, nikako da to pohvatam, odmah bi mi ban dao...tre911 wrote:
Hehehe, pljuvao si po MOSTU sve u 16 a gle ga sada, jesi se dobro navlažio a? Nisi ti od onih kako vitar puše :)))
Guest- Guest
ah,nemoj sad o tome,pa nismo bili slijepired wolf wrote:Budite sretni što gledate ovo...Ako ste pametni, shvatiti ćete što je politika i što je važno kad su interesi važniji od same stranke, ega i sličnog...
vili40-
2015-08-02
Gdje je onaj strahburger, netko treba banirati ovog, kako se zove:)
dijagram-
2015-08-09
Uvijek jeste...vili40 wrote:ah,nemoj sad o tome,pa nismo bili slijepired wolf wrote:Budite sretni što gledate ovo...Ako ste pametni, shvatiti ćete što je politika i što je važno kad su interesi važniji od same stranke, ega i sličnog...
Guest- Guest
Page 5 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21
Similar topics
» '' BOŽO PETROV INZISTIRA DA NIJE SKLOPIO NIKAKVU KOALICIJU 'Do zadnjeg trenutka smo tražili tripartitnu vladu...' ''
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
Page 5 of 21