Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
Page 4 of 21
Page 4 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Re: Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
Ne biti vulgaran.udba wrote:Tradicionalni narodni izričaj koji dolazi iz najzdravije jezgre ove nacije nije vulgarnost.red wolf wrote:Ne biti vulgaran.udba wrote:
Bio sam smrtno ozbiljan, a nekad se moraš narodski izraziti da te ovaj polupismeni puk razume.
Guest- Guest
Ne spamaj uzastopnim ponavljanjem istih postova jer ću morati da pribegnem sankcijama.red wolf wrote:Ne biti vulgaran.udba wrote:Tradicionalni narodni izričaj koji dolazi iz najzdravije jezgre ove nacije nije vulgarnost.red wolf wrote:Ne biti vulgaran.udba wrote:
Bio sam smrtno ozbiljan, a nekad se moraš narodski izraziti da te ovaj polupismeni puk razume.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
http://www.jutarnji.hr/milanovic-potpisao-sve-sto-je-most-trazio--necu-biti-premijer--bavit-cu-se-necimd-drugim---petrov--s-domoljubnom-koalicijom-smo-zavrsili-/1482614/
Toliko ste pljuvali po Milanoviću i njegovom egu, ali to je čovjek, političar za kojeg ova zemlja nije spremna...
Toliko ste pljuvali po Milanoviću i njegovom egu, ali to je čovjek, političar za kojeg ova zemlja nije spremna...
Guest- Guest
Ja se nadam da će taj čovjek u budućnosti ostati predsjednik SDP-a...
Guest- Guest
Ako voliš SDP bolje se nadaj da Karamarko ostane precednik HDZ-ared wolf wrote:Ja se nadam da će taj čovjek u budućnosti ostati predsjednik SDP-a...
2015-11-10
Ne. Želim im da ih vodi Stier, ili Plenković, ili gospođa Maletić jer je to dobro za Hrvatsku!udba wrote:Ako voliš SDP bolje se nadaj da Karamarko ostane precednik HDZ-ared wolf wrote:Ja se nadam da će taj čovjek u budućnosti ostati predsjednik SDP-a...
Guest- Guest
Hrvacka za to još nije spremna, najbolja osoba na čelu HDZ-a bi danas bio Mamić.red wolf wrote:Ne. Želim im da ih vodi Stier, ili Plenković, ili gospođa Maletić jer je to dobro za Hrvatsku!udba wrote:Ako voliš SDP bolje se nadaj da Karamarko ostane precednik HDZ-ared wolf wrote:Ja se nadam da će taj čovjek u budućnosti ostati predsjednik SDP-a...
2015-11-10
Pa nažalost, na neki način si u pravu...Ali, sve evoluira...Pomalo.udba wrote:
Hrvacka za to još nije spremna, najbolja osoba na čelu HDZ-a bi danas bio Mamić.
Guest- Guest
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/petrov-mi-smo-dali-svoje-uvjete-na-njih-je-pristala-koalicija-hrvatska-raste-druga-koalicija-nije---420426.html
Ovo je dobro za Hrvatsku! Dobro je i za demokraciju!...Idealno bi bilo da premijer bude Petrov, a desna ruka mu Milanović ( pomoći će sa svojim iskustvom )...
Ovo je dobro za Hrvatsku! Dobro je i za demokraciju!...Idealno bi bilo da premijer bude Petrov, a desna ruka mu Milanović ( pomoći će sa svojim iskustvom )...
Guest- Guest
Danas je bio dobar dan za Hrvatsku jer su mnogi zanijemili od čuda...Dogodilo se nešto što nitko nije očekivao...Ali to znači samo jedno, ima nade za ovu zemlju...
Guest- Guest
Prestao sam pratiti te pizdarije prije dva tjedna, kad izaberete javite mi. Po meni bi trebo bit Karamarko. Bez razloga, tek tako da ritam zločina bude u ravnoteži.red wolf wrote:Danas je bio dobar dan za Hrvatsku jer su mnogi zanijemili od čuda...Dogodilo se nešto što nitko nije očekivao...Ali to znači samo jedno, ima nade za ovu zemlju...
2015-11-10
Ti si smiješan trol...udba wrote:
Prestao sam pratiti te pizdarije prije dva tjedna, kad izaberete javite mi. Po meni bi trebo bit Karamarko. Bez razloga, tek tako da ritam zločina bude u ravnoteži.
Guest- Guest
S obzirom na muk, meni se čini da su mnogi s desne strane u šoku...hahahahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
Nisam pratio vijesti.red wolf wrote:S obzirom na muk, meni se čini da su mnogi s desne strane u šoku...hahahahahahahahahahahahaha
Što se dogodilo?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nisi u stanju razaznati poruku u mojim višeslojnim upisima. Niste još spremni za to.red wolf wrote:Ti si smiješan trol...udba wrote:
Prestao sam pratiti te pizdarije prije dva tjedna, kad izaberete javite mi. Po meni bi trebo bit Karamarko. Bez razloga, tek tako da ritam zločina bude u ravnoteži.
Nauči se pravopisu...udba wrote:
Nisi u stanju razaznati poruku u mojim višeslojnim upisima. Niste još spremni za to.
Guest- Guest
Ma ništa, trla baba lan, nek javu kad izaberu gazdu i to je to. Ovo, svaki dan Most naginje na drugu stranu, a partijski jastrebovi zbunjeni.jastreb wrote:Nisam pratio vijesti.red wolf wrote:S obzirom na muk, meni se čini da su mnogi s desne strane u šoku...hahahahahahahahahahahahaha
Što se dogodilo?
HDZ ispao iz igre i Milanović ostaje da se podjele funkcije i izabere mandatar.jastreb wrote:Nisam pratio vijesti.red wolf wrote:S obzirom na muk, meni se čini da su mnogi s desne strane u šoku...hahahahahahahahahahahahaha
Što se dogodilo?
jastrebe ne pristaje ti kruno saric, bas nikako:)jastreb wrote:Nisam pratio vijesti.red wolf wrote:S obzirom na muk, meni se čini da su mnogi s desne strane u šoku...hahahahahahahahahahahahaha
Što se dogodilo?
dijagram-
2015-08-09
Idu MOST i SDP-ova koalicija, Milanović se odrekao premijerskog položaja, premijer će biti nestranački ili predstavnik MOST-a ( pretpostavljam Petrov )...Po meni najbolje bi bilo da premijer bude Petrov, a desna mu ruka Milanović...No, ako bi i dalje ostao Milanović premijer, a MOST imao predsjednika Sabora, ni to ne bi bilo loše rješenje...No, nek se dogovore...jastreb wrote:Nisam pratio vijesti.red wolf wrote:S obzirom na muk, meni se čini da su mnogi s desne strane u šoku...hahahahahahahahahahahahaha
Što se dogodilo?
Last edited by red wolf on 19/12/2015, 21:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
Moj besprijekorni pisani izričaj na svim inačicama jugoslavenskih standarda je za tebe nedostižan uzor. Nisi još spreman..red wolf wrote:Nauči se pravopisu...udba wrote:
Nisi u stanju razaznati poruku u mojim višeslojnim upisima. Niste još spremni za to.
Similar topics
» '' BOŽO PETROV INZISTIRA DA NIJE SKLOPIO NIKAKVU KOALICIJU 'Do zadnjeg trenutka smo tražili tripartitnu vladu...' ''
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
Page 4 of 21