Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
Page 3 of 21
Page 3 of 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Re: Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
Tripartitnu vladu je odbio prvo sdp i na kraju HDZ.
SDP je još u igri....
Dakle, neovisna lista Most koja je tigar od papira, kojoj se poklopilo da uđe ovako u politiku ima sada šansu.
Ili će sada uzeti vlast i eventualno se formirati kao perspektivna stranka ili će se posve razbiti bez ikakvih izgleda na sljedećim izborima.
SDP je još u igri....
Dakle, neovisna lista Most koja je tigar od papira, kojoj se poklopilo da uđe ovako u politiku ima sada šansu.
Ili će sada uzeti vlast i eventualno se formirati kao perspektivna stranka ili će se posve razbiti bez ikakvih izgleda na sljedećim izborima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ali nije bitno...Mudar čovjek sluša drugog mudrog...Shvaćaš?gargamel0101 wrote:Pa je. U biti ne bi bilo bitno da SDP da nogu Milančetu i postavi Brauna za predsjednika stranke pa onda i možebitnog premijera. Ono Braun dođe nešto ka Lazar na kvadrat. Čovjek je dva puta dizao Milančeta iz mrtvih.:Dred wolf wrote:Zar je bitno?gargamel0101 wrote:To nije potez Milančeta nego Brauna.red wolf wrote:Pa ovo je, prije bih ja rekao politički jako dobar potez Milanovića...Sad treba vidjeti, hoće li biti novi izbori ili ipak '' suradnja '' SDP-a i MOST-a...gargamel0101 wrote:Logična stvar, jer u protivnom bi to bio kraj demokracije. Ono gdje glas državljana i državljanki ništa ne vrijedi.
Guest- Guest
Ali Milanče nije mudar. Mudar čovjek nauči na greškama iz prve, a ovo je već drugi put da on uči.... Hajde da se radi o malo djetetu, ali ono, radi se o odraslom obrazovanom čovjek i koliko toliko mentalno formiranom.red wolf wrote:Ali nije bitno...Mudar čovjek sluša drugog mudrog...Shvaćaš?gargamel0101 wrote:Pa je. U biti ne bi bilo bitno da SDP da nogu Milančetu i postavi Brauna za predsjednika stranke pa onda i možebitnog premijera. Ono Braun dođe nešto ka Lazar na kvadrat. Čovjek je dva puta dizao Milančeta iz mrtvih.:Dred wolf wrote:Zar je bitno?gargamel0101 wrote:To nije potez Milančeta nego Brauna.red wolf wrote:Pa ovo je, prije bih ja rekao politički jako dobar potez Milanovića...Sad treba vidjeti, hoće li biti novi izbori ili ipak '' suradnja '' SDP-a i MOST-a...gargamel0101 wrote:Logična stvar, jer u protivnom bi to bio kraj demokracije. Ono gdje glas državljana i državljanki ništa ne vrijedi.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Na kraju će se brojiti tko je uzeo vlast.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mudar je. Nekoliko puta sam vam ovdje napisao da niste spremni na takav tip političara. Kada je govorio o izbjegličkoj krizi i gdje je izvor problema, velika većina ga je u našoj zemlji, a i ovdje razapela, ali sada ste valjda shvatili da je bio u pravu?...Jeste li?gargamel0101 wrote:
Ali Milanče nije mudar. Mudar čovjek nauči na greškama iz prve, a ovo je već drugi put da on uči.... Hajde da se radi o malo djetetu, ali ono, radi se o odraslom obrazovanom čovjek i koliko toliko mentalno formiranom.
Guest- Guest
ali nije muda kad mora dva puta učiti na "istim" pogreškama.red wolf wrote:Mudar je. Nekoliko puta sam vam ovdje napisao da niste spremni na takav tip političara. Kada je govorio o izbjegličkoj krizi i gdje je izvor problema, velika većina ga je u našoj zemlji, a i ovdje razapela, ali sada ste valjda shvatili da je bio u pravu?...Jeste li?gargamel0101 wrote:
Ali Milanče nije mudar. Mudar čovjek nauči na greškama iz prve, a ovo je već drugi put da on uči.... Hajde da se radi o malo djetetu, ali ono, radi se o odraslom obrazovanom čovjek i koliko toliko mentalno formiranom.
2015-07-23
Naučio je samo jednom i dobro je naučio...gargamel0101 wrote:
ali nije muda kad mora dva puta učiti na "istim" pogreškama.
Guest- Guest
I onda je Braun opet došao.red wolf wrote:Naučio je samo jednom i dobro je naučio...gargamel0101 wrote:
2015-07-23
Ne ne...Milanović je naučio što je trebao nakon poraza od Sanadera...gargamel0101 wrote:I onda je Braun opet došao.red wolf wrote:Naučio je samo jednom i dobro je naučio...gargamel0101 wrote:
Guest- Guest
Ja mislim da ćemo do ponoći imati mandatara...
Guest- Guest
Ovo je uzbudljivo kao i kad se čeka da bijeli dim izađe kod biranja novog pape...
Guest- Guest
http://www.vecernji.hr/izbori2015/tomislav-karamarko-ti-pregovori-su-bili-mucni-i-na-kraju-se-sve-svodi-na-fotelje-1046238
Karamarko je otkrio toplu vodu...Fotelje su sastavni dio politike. Nažalost, to ne bi trebalo biti negativno, već pozitivno. Oni koji sjede u foteljama, prihvačajući odgovornost, donose odluke.
Karamarko je otkrio toplu vodu...Fotelje su sastavni dio politike. Nažalost, to ne bi trebalo biti negativno, već pozitivno. Oni koji sjede u foteljama, prihvačajući odgovornost, donose odluke.
Guest- Guest
Ovde je gotovo kad prvi izađe pičkin dimred wolf wrote:Ovo je uzbudljivo kao i kad se čeka da bijeli dim izađe ...
Ne budi vulgaran. Ovo su ozbiljne stvari.udba wrote:Ovde je gotovo kad prvi izađe pičkin dimred wolf wrote:Ovo je uzbudljivo kao i kad se čeka da bijeli dim izađe ...
Guest- Guest
Bio sam smrtno ozbiljan, a nekad se moraš narodski izraziti da te ovaj polupismeni puk razume.red wolf wrote:Ne budi vulgaran. Ovo su ozbiljne stvari.udba wrote:Ovde je gotovo kad prvi izađe pičkin dimred wolf wrote:Ovo je uzbudljivo kao i kad se čeka da bijeli dim izađe ...
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Donose odluke ali ne prihvaćaju odgovornost.red wolf wrote:http://www.vecernji.hr/izbori2015/tomislav-karamarko-ti-pregovori-su-bili-mucni-i-na-kraju-se-sve-svodi-na-fotelje-1046238
danni1-
2014-04-16
Ne biti vulgaran.udba wrote:
Bio sam smrtno ozbiljan, a nekad se moraš narodski izraziti da te ovaj polupismeni puk razume.
Guest- Guest
E to ovisi od toga tko sjedi u fotelji...danni1 wrote:
Donose odluke ali ne prihvaćaju odgovornost.
Guest- Guest
Važna je jedna činjenica da sastanak u sjedištu MOST-a još uvijek traje, dakako bez HDZ-a...Skoro pa dva sata...
Guest- Guest
Tradicionalni narodni izričaj koji dolazi iz najzdravije jezgre ove nacije nije vulgarnost.red wolf wrote:Ne biti vulgaran.udba wrote:
Bio sam smrtno ozbiljan, a nekad se moraš narodski izraziti da te ovaj polupismeni puk razume.
Ne biti vulgaran.udba wrote:Tradicionalni narodni izričaj koji dolazi iz najzdravije jezgre ove nacije nije vulgarnost.red wolf wrote:Ne biti vulgaran.udba wrote:
Guest- Guest
Page 3 of 21 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21
Similar topics
» '' BOŽO PETROV INZISTIRA DA NIJE SKLOPIO NIKAKVU KOALICIJU 'Do zadnjeg trenutka smo tražili tripartitnu vladu...' ''
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
Page 3 of 21