Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
Page 6 of 21
Page 6 of 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Re: Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
Uvijek jeste...vili40 wrote:ah,nemoj sad o tome,pa nismo bili slijepired wolf wrote:Budite sretni što gledate ovo...Ako ste pametni, shvatiti ćete što je politika i što je važno kad su interesi važniji od same stranke, ega i sličnog...
Guest- Guest
Nije,MOST je očito od početka ima fige iz leđa čak i kada ga ih je SDP odjebao i nastavio sa HDZom pregovore ne zatvarajući im vrata dočim je HDZu istog trena zatvorio vrata. OK sasvim legitimna opcija no pitanje je samo koliko će glasači MOSTa biti zadovoljnio ovakvim raspletom.vili40 wrote:ne znam na koju kartu Karamarko igra ali mislim da je pogriješio.I ne vjerujem da je razlog za to ono što je izrekao.
Guest- Guest
tre911 wrote:Epi jesi naiva, izjebaće ga zoka ko malog majmuna a ništa od onih sranja o promjeni ustava neće biti koje je najavljivao kao niti išta od tripatitne vlade na kojoj je inzistirao još dok je bio sa HDZom u pregovorima. Sam pao sam se ubio ako pristane na igru smradova iz SDPa a to znači da je MOST svakako pokojni.epikur37 wrote:Dobro sad kad smo se riješili karamarka tko će biti premijer?
Milanović ili Petrov?
Moj glas za Petrova ipak je konzervativniji..
Most jedino preko vlasti može zametnuti vlastitu stranku...vlast je mostu potebnija nego hdzu i sdpu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:
Most jedino preko vlasti može zametnuti vlastitu stranku...vlast je mostu potebnija nego hdzu i sdpu.
Guest- Guest
a dobro,zato smo mi glasači Mosta svojim glasom tražili da Premijer ne bude biti ni Milanović ni Karamarko pa slijepci iako u manjini na kraju pobijedili.Makar još nije gotovo,bilo je toliko obrata a vele da je politika kurva...red wolf wrote:Uvijek jeste...vili40 wrote:ah,nemoj sad o tome,pa nismo bili slijepired wolf wrote:Budite sretni što gledate ovo...Ako ste pametni, shvatiti ćete što je politika i što je važno kad su interesi važniji od same stranke, ega i sličnog...
vili40-
2015-08-02
Nisi ti od onih kako vitar puše a? Ajde dečko sisaj veslo :)red wolf wrote:Bili su, ali sad se igra promijenila...I to vrhunski...Sad ste vi nacionalisti na aparatima...Politika je igra, shvatite to jednom više...A ovo što gledate je pravo zadovoljstvo...hehehehehehehehehetre911 wrote:ora izisti sve ono što je ispustio na stražnjicu po MOSTU i Boži Petrovu kao i drug ezekiel koji su danima tulili kako je MOST HDZov projekt :)))
Guest- Guest
Most je jedno nista, Bozo i par ljudi koji ce biti uz njega,sve ce se raspasti jer nikad i nije bilo zajednistva.
Skupina ljudi koji se cak i ne poznaju, toliko ideoloski razlicita , ali to biraci nisu znali.
Skupina ljudi koji se cak i ne poznaju, toliko ideoloski razlicita , ali to biraci nisu znali.
dijagram-
2015-08-09
Milanović se odrekao mjesta premijera...vili40 wrote:a dobro,zato smo mi glasači Mosta svojim glasom tražili da Premijer ne bude biti ni Milanović ni Karamarko pa slijepci iako u manjini na kraju pobijedili.Makar još nije gotovo,bilo je toliko obrata a vele da je politika kurva...red wolf wrote:Uvijek jeste...vili40 wrote:ah,nemoj sad o tome,pa nismo bili slijepired wolf wrote:Budite sretni što gledate ovo...Ako ste pametni, shvatiti ćete što je politika i što je važno kad su interesi važniji od same stranke, ega i sličnog...
Guest- Guest
ne znam ali ne vjerujem u totre911 wrote:Nije,MOST je očito od početka ima fige iz leđa čak i kada ga ih je SDP odjebao i nastavio sa HDZom pregovore ne zatvarajući im vrata dočim je HDZu istog trena zatvorio vrata. OK sasvim legitimna opcija no pitanje je samo koliko će glasači MOSTa biti zadovoljnio ovakvim raspletom.vili40 wrote:ne znam na koju kartu Karamarko igra ali mislim da je pogriješio.I ne vjerujem da je razlog za to ono što je izrekao.
vili40-
2015-08-02
pa zapravo i ne...dijagram wrote:Most je jedno nista, Bozo i par ljudi koji ce biti uz njega,sve ce se raspasti jer nikad i nije bilo zajednistva.
Guest- Guest
red wolf wrote:Milanović se odrekao mjesta premijera...vili40 wrote:a dobro,zato smo mi glasači Mosta svojim glasom tražili da Premijer ne bude biti ni Milanović ni Karamarko pa slijepci iako u manjini na kraju pobijedili.Makar još nije gotovo,bilo je toliko obrata a vele da je politika kurva...red wolf wrote:Uvijek jeste...vili40 wrote:ah,nemoj sad o tome,pa nismo bili slijepired wolf wrote:Budite sretni što gledate ovo...Ako ste pametni, shvatiti ćete što je politika i što je važno kad su interesi važniji od same stranke, ega i sličnog...
Gotovo je.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne.tre911 wrote:
Nisi ti od onih kako vitar puše a?
Guest- Guest
ne bi da nije morao,stislo ga.I siguran sam da mu to nije lako palored wolf wrote:Milanović se odrekao mjesta premijera...vili40 wrote:a dobro,zato smo mi glasači Mosta svojim glasom tražili da Premijer ne bude biti ni Milanović ni Karamarko pa slijepci iako u manjini na kraju pobijedili.Makar još nije gotovo,bilo je toliko obrata a vele da je politika kurva...red wolf wrote:Uvijek jeste...vili40 wrote:ah,nemoj sad o tome,pa nismo bili slijepired wolf wrote:Budite sretni što gledate ovo...Ako ste pametni, shvatiti ćete što je politika i što je važno kad su interesi važniji od same stranke, ega i sličnog...
vili40-
2015-08-02
MOST je mrtav u svakom pogledu kao i sve buduće treće opcije a to je ko jedan plus jedan. Veću težinu ima njihov prelazak SDPu jer je SDP na vlasti bio 4 godine i ljudi su se odlučili za promjene a ne za ostanak na vlasti SDP što mu je upravo MOST omogućio u ovom trenutku. Kako rekoh legitimno no budi siguran da će ih preskupo koštatiepikur37 wrote:tre911 wrote:Epi jesi naiva, izjebaće ga zoka ko malog majmuna a ništa od onih sranja o promjeni ustava neće biti koje je najavljivao kao niti išta od tripatitne vlade na kojoj je inzistirao još dok je bio sa HDZom u pregovorima. Sam pao sam se ubio ako pristane na igru smradova iz SDPa a to znači da je MOST svakako pokojni.epikur37 wrote:Dobro sad kad smo se riješili karamarka tko će biti premijer?
Milanović ili Petrov?
Moj glas za Petrova ipak je konzervativniji..
Guest- Guest
Pa ne vidim da mu je to teško palo...vili40 wrote:
ne bi da nije morao,stislo ga.I siguran sam da mu to nije lako palo
Guest- Guest
Šta će sad bit s njim? Oće da bude čuvar državnog štambilja?
Siguran sam da ce biti novi izbori, nece tu biti nikakvog dogovora, sve ce se raspasti.
Jedino ako netko pokupuje 76 glasova i u utorak kaze, imam dovoljno za vladu,ali tada nema nikakvog mosta ni reformi ni tripartitnih ili slicnih prica.
Jedino ako netko pokupuje 76 glasova i u utorak kaze, imam dovoljno za vladu,ali tada nema nikakvog mosta ni reformi ni tripartitnih ili slicnih prica.
dijagram-
2015-08-09
a jebi ga onda ako to do sada nisi primjetiored wolf wrote:Pa ne vidim da mu je to teško palo...vili40 wrote:
ne bi da nije morao,stislo ga.I siguran sam da mu to nije lako palo
vili40-
2015-08-02
sve je još moguće,naučili nas,prljava je to igradijagram wrote:Siguran sam da ce biti novi izbori, nece tu biti nikakvog dogovora, sve ce se raspasti.
vili40-
2015-08-02
Jebiga postupci tako govore, milanović ih je pokušao razbiti, kupio im 4 vjećnika, odjebao ih par puta, ispljuvao im članove po medijima, vršio pritisak na njih i oni ga primiše natrag kao najrođenijeg dočim kada je Karamarko izašao istog trena je rekao gotovo je sa pregovorima sa DK. Jebiga činjenice su tu i ne može se od njih pobjeći.vili40 wrote:ne znam ali ne vjerujem u totre911 wrote:Nije,MOST je očito od početka ima fige iz leđa čak i kada ga ih je SDP odjebao i nastavio sa HDZom pregovore ne zatvarajući im vrata dočim je HDZu istog trena zatvorio vrata. OK sasvim legitimna opcija no pitanje je samo koliko će glasači MOSTa biti zadovoljnio ovakvim raspletom.vili40 wrote:ne znam na koju kartu Karamarko igra ali mislim da je pogriješio.I ne vjerujem da je razlog za to ono što je izrekao.
Guest- Guest
Rekao sam vam ovdje da niste spremni na takav tip političara...I niste spremni...Čekati ćete još puno vremena da vam se takav pojavi...vili40 wrote:
a jebi ga onda ako to do sada nisi primjetio
Guest- Guest
Page 6 of 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Similar topics
» '' BOŽO PETROV INZISTIRA DA NIJE SKLOPIO NIKAKVU KOALICIJU 'Do zadnjeg trenutka smo tražili tripartitnu vladu...' ''
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
Page 6 of 21