Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
Page 12 of 21
Page 12 of 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Re: Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
meni svejedno,ako može Čićak pred predsjednicom može i on pred narodom....marcellus wrote:naime on je taj koji je skinuo hlače
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Na sastanak čelnika Mosta, Domoljubne i koalicije Hrvatska raste u petak u 19 sati, na kojem čelnici stranaka nisu uspjeli dogovoriti tko će biti novi mandatar, ušetao je pored osiguranja potpuno neprimjetno i sjeo. Ispričao nam je svoje dojmove.marcellus wrote:ako se HDZ odluči na nove izbore, Karamarko je ovim potezom dobio velike simpatije svog članstva i moralni kapital, naime članstvo HDZ-a je bilo protiv koalicije s Mostom a naročito protiv tropartitne koalicije. Vidi malo na društvenim mrežama kako dišu HDZ-ovci a ja ih imam jedno tristo među frendovima, u ovom trenutku cijeli HDZ stoji iza Karamarka. Mene bi više brinuo Milanovićev položaj u stranci...
- Sastanak je protekao u vrlo ležernom tonu i bez ikakve drame. Čini mi se da sam ja bio najuzbuđeniji. Nakon što je Božo Petrov podijelio čelnicima stranaka papir tražio sam svoju verziju koju sam i dobio. Nakon što je Zoran Milanović pročitao dokument prvi se javio za riječ i rekao da on to ne može potpisati niti odlučiti bez stranačkog tijela. Zatim je rekao: Što ti kažeš Tomica? Tomislav Karamarko rekao je da ne može ni on. Za razliku od Milanovića, Karamarko je pričao u slogovima - prepričao je Kasum.
http://www.24sata.hr/politika/prosvercao-se-na-pregovore-sjedio-sam-i-kimao-glavom-452803
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa što da nas pita... kad smo i mi svi odreda srbi... teze su ionako zamijenjene i sad nikakav problem ustvrditi to što taj umobolnik brsla... kad je milanović mogao ustvrditi da je u stvari on zajedno sa marasom, opačićkom, ostojićem baukom i ostatkom ekipe domoljub i da su oni orlovi (neće jezik nego pravo), hrvatski valjda, zašto si onda i ovaj isprdak ne bi dao za pravo da koloteči istim jarkom....tre911 wrote:Ma jesam bre, pitaj forumske četnike i ostale komuniste, nemoj pitati one koji me osobno poznaju kao marc,veber,dijagram,miha....oni su kurac od ofce, valjda tvoje komunjare i četnici bolje znaju što i ko sam ja :)red wolf wrote:Ne, ti si Srbin...Ne mislim ništa loše u pogledu toga...Prošlost je prošlost.tre911 wrote:Ja sam vanzemljak kao i ti, jesi li sad zadovoljan? Nađi još jednoga i idemo osnovati klub? jel ti tako paše a?red wolf wrote:Ti pišeš ovdje srbizme kao nešto normalno...Dakle, ili si Srbin ili si Hrvat koji glumi Srbina...Nešto od toga dvoga jesi...tre911 wrote:
Kada bi ti imao mozga i zeru da prokužiš kada te neko prca bilo bi ti lakše bre ;)
2015-08-08
tjah... kome je suđeno da bude jeben njemu samom hlače padajuv_vlado wrote:meni svejedno,ako može Čićak pred predsjednicom može i on pred narodom....marcellus wrote:naime on je taj koji je skinuo hlače
sitting_bull wrote:tre911 wrote:Je i ja sam mu nešto slično napisao ali njemu je glavni argument u raspravi da sam ja srbin, a to što mora cijeli vagon pokusati to je manji problem za njega. Siting mora doduše cijelu kompoziciju ali što je to za takve kapacitete
također, što se petrova tiče: svaka budala može nešto započeti, samo pravi igrači mogu završiti započeto.
najlakši je dio iza petrova, sada tek slijedi ono pravo.
uspije li, onda ću se posuti pepelom...
Misliš pebaciti još 5.-oricu i tako dopuniti broj 76, a onda ostalim iz MOST-a nogu u zadnjicu?
Ne znam zašto bi mu bilo teško to uradit, to je sad samo stvar tehnike.
Znam ja nas, jebo ti nas, šta bi reka tvoj poznati rođo.
Last edited by Ero on 20/12/2015, 09:01; edited 1 time in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
uostalom ni u HDZ-u nisu baš tako blesavi, ako cijeli tisak, svi ateisti u hrvatskoj, cijela udbaška mašinerija i sve što ona kontrolira, i svi skloni SDP-u, mole boga da HDZ vodi netko njima "prihvatljiviji" od Karamarka, onda ne treba biti previše pametan da se iz toga nešto zaključi, ne?
marcellus wrote:ako se HDZ odluči na nove izbore, Karamarko je ovim potezom dobio velike simpatije svog članstva i moralni kapital, naime članstvo HDZ-a je bilo protiv koalicije s Mostom a naročito protiv tropartitne koalicije. Vidi malo na društvenim mrežama kako dišu HDZ-ovci a ja ih imam jedno tristo među frendovima, u ovom trenutku cijeli HDZ stoji iza Karamarka. Mene bi više brinuo Milanovićev položaj u stranci...
Pa sve ovisi kakao će funkcionirati nova vlast, ako uhvate korijen i profunkcioniraju Karamarku mrka kapa.
Ako brzo puknu Karamarko ima šansu ...premda je on po mom mišljenju sam od sebe ćorak...msm da je najbolje hdz-u riješiti ga se.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja ne znam ni kako će Karamarko proći,ali dobro,ako nemaju boljeg neka ostane i onmarcellus wrote:ako se HDZ odluči na nove izbore, Karamarko je ovim potezom dobio velike simpatije svog članstva i moralni kapital, naime članstvo HDZ-a je bilo protiv koalicije s Mostom a naročito protiv tropartitne koalicije. Vidi malo na društvenim mrežama kako dišu HDZ-ovci a ja ih imam jedno tristo među frendovima, u ovom trenutku cijeli HDZ stoji iza Karamarka. Mene bi više brinuo Milanovićev položaj u stranci...
vili40-
2015-08-02
nisu svi , evo ja bi ostavio karamarka jos 5-6 godina da vodi i vise bi volio da je HDZ+most vlada ( da ne idem u detalje , sad dolaze resori a zatim nesto nepremostivo - proracun...6 mj. max. za novu vladu dajem , zatim novi izbori i HDZ bolja startna pozicija... )marcellus wrote:uostalom ni u HDZ-u nisu baš tako blesavi, ako cijeli tisak, svi ateisti u hrvatskoj, cijela udbaška mašinerija i sve što ona kontrolira, i svi skloni SDP-u, mole boga da HDZ vodi netko njima "prihvatljiviji" od Karamarka, onda ne treba biti previše pametan da se iz toga nešto zaključi, ne?
i daleko je utorak...
2014-04-12
Novi izbori. Cijeli cirkus je bio potpuno nepotreban. Mislim da je HDZ profitirao na cijelom cirkusu. Milanovicevo "saranje" od balkanskog primitizma(vlastitog) do promjene kursa po diktatu jamerickog pr strucnjaka ce samo oslabiti SDP. Milanovic je politicki mrtav jos od predsjednickih izbora. Jebi ga nekada i les prdne. Bilo kako bilo ali novi izbori (moje misljenje) su neminovnost, sutra ili za sest mjeseci.
2014-04-14
znači ništa od tripartitne Vlade a već sam im i dao naziv "Hrvatski most domoljublja raste"
vili40-
2015-08-02
tko bio da bio ...najebo je.......
2015-07-28
vili40 wrote:znači ništa od tripartitne Vlade a već sam im i dao naziv "Hrvatski most domoljublja raste"
Ja sam bio za tripartitnu vladu al hdz izda.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Testne pole (za inteligenciju) u koje je trebalo samo upisati "DA"...Milanovićevi su na kraju bili uspješniji.debotoijusto wrote: Nakon što je Božo Petrov podijelio čelnicima stranaka papir tražio sam svoju verziju koju sam i dobio. Nakon što je Zoran Milanović pročitao dokument prvi se javio za riječ i rekao da on to ne može potpisati niti odlučiti bez stranačkog tijela. Zatim je rekao: Što ti kažeš Tomica? Tomislav Karamarko rekao je da ne može ni on.
nitko nije ponudio smanjenje pdv a,niže cijene energenata ili poticaj na grah.!..
2015-07-28
mislim da su bila ponudjena 4 odgovora , bijase to ipak previse za tomicu a nije poveo vasu da pojasni sto je petrov htio reciEro wrote:Testne pole (za inteligenciju) u koje je trebalo samo upisati "DA"...Milanovićevi su na kraju bili uspješniji.debotoijusto wrote: Nakon što je Božo Petrov podijelio čelnicima stranaka papir tražio sam svoju verziju koju sam i dobio. Nakon što je Zoran Milanović pročitao dokument prvi se javio za riječ i rekao da on to ne može potpisati niti odlučiti bez stranačkog tijela. Zatim je rekao: Što ti kažeš Tomica? Tomislav Karamarko rekao je da ne može ni on.
2014-04-12
nije još gotovo,moguć je još poneki obrat makar je vremena sve manje
vili40-
2015-08-02
i ja sam se nadao tripartitnom Božićuepikur37 wrote:vili40 wrote:znači ništa od tripartitne Vlade a već sam im i dao naziv "Hrvatski most domoljublja raste"
Ja sam bio za tripartitnu vladu al hdz izda.
vili40-
2015-08-02
evo se i vaso oglasio
Ne možemo ići s onima koji su četiri godine uništavali Hrvatsku i doveli je na rub propasti. Ne možemo ići s onima koji su na silu uvodili ćirilicu u Vukovar. Ne možemo ići s onima, kojima je Hrvatska "slučajna država". Ne možemo ići s onima koji su naoružani do zuba provaljivali u crkvu da bi privodili hrvatske branitelje. Ne možemo ići s onima koji Domovinski rat nazivaju "građanskim ratom" i kojima hrvatski branitelji "smrde". Ne možemo ići s onima koji su potjerali više od 100 tisuća mladih ljudi iz Hrvatske. Ne možemo ići s onima koji su cijelu državu zadužili 100 mlrd. HRK i podredili je sebi i svojoj Partiji. Ne možemo ići s onima koji su narod osiromašili, a u isto vrijeme svojim partijskim istomišljenicima osigurali sinekure s visokim plaćama. Ne možemo ići s onima koji štite svoje partijske drugove od kaznenog progona.
Večeras smo sačuvali obraz i zaštititili hrvatske nacionalne interese. Nismo se za takvu Hrvatsku borili. Naši prijatelji nisu ginuli da bi mi trgovali. Nismo se dali ucjenjivati ni u težim vremenima, nećemo ni danas.
Dragi prijatelji „Ako ćemo mi šutjeti, kamenje će progovoriti umjesto nas“, riječi su našeg pok.kardinala Franje Kuharića.
DOSTA JE VIŠE !!!", napisao je Brkić na Facebooku.
vaso+karamarko na celu HDZ - dobitna kombinacija za HR u narednim godinama
Ne možemo ići s onima koji su četiri godine uništavali Hrvatsku i doveli je na rub propasti. Ne možemo ići s onima koji su na silu uvodili ćirilicu u Vukovar. Ne možemo ići s onima, kojima je Hrvatska "slučajna država". Ne možemo ići s onima koji su naoružani do zuba provaljivali u crkvu da bi privodili hrvatske branitelje. Ne možemo ići s onima koji Domovinski rat nazivaju "građanskim ratom" i kojima hrvatski branitelji "smrde". Ne možemo ići s onima koji su potjerali više od 100 tisuća mladih ljudi iz Hrvatske. Ne možemo ići s onima koji su cijelu državu zadužili 100 mlrd. HRK i podredili je sebi i svojoj Partiji. Ne možemo ići s onima koji su narod osiromašili, a u isto vrijeme svojim partijskim istomišljenicima osigurali sinekure s visokim plaćama. Ne možemo ići s onima koji štite svoje partijske drugove od kaznenog progona.
Večeras smo sačuvali obraz i zaštititili hrvatske nacionalne interese. Nismo se za takvu Hrvatsku borili. Naši prijatelji nisu ginuli da bi mi trgovali. Nismo se dali ucjenjivati ni u težim vremenima, nećemo ni danas.
Dragi prijatelji „Ako ćemo mi šutjeti, kamenje će progovoriti umjesto nas“, riječi su našeg pok.kardinala Franje Kuharića.
vaso+karamarko na celu HDZ - dobitna kombinacija za HR u narednim godinama
2014-04-12
Bio je. Više nije. Svi u HDZ-u su vjerovali da MIlanović i SDP neće pristati na tripartitnu vladu. Znao je to i Milanović.n_razbojnik wrote:pa ti mjesec dana sereš kako je dogovor hdza i mosta gotova stvar...jel treba lopata za pepeo?red wolf wrote:A, rekli nedavno Karamarko : Milanović 2:0...U produžetku Karamarko : Milanović 2:3... hehehehehehehehehehemaggie13 wrote:Milanovic jase.
Braun doveo americkog pastuha.
:D
Guest- Guest
Bla bla bla...Nakon što su prespavali shvatili su što se dogodilo...debotoijusto wrote:evo se i vaso oglasio
Guest- Guest
Page 12 of 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Similar topics
» '' BOŽO PETROV INZISTIRA DA NIJE SKLOPIO NIKAKVU KOALICIJU 'Do zadnjeg trenutka smo tražili tripartitnu vladu...' ''
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
Page 12 of 21