NATO PORUČIO: MI ODLUČUJEMO O SUDBINI UKRAJINE, NE RUSIJA!
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: NATO PORUČIO: MI ODLUČUJEMO O SUDBINI UKRAJINE, NE RUSIJA!
Prestani se sramotit. Očito ne znaš razliku između obične vize ponekad zvane i turistička koja ti omogućava da negdje dođeš u posjetu itd i radne vize ili studenske vize koju ako vadiš onda je moraš posebno tražit u veleposlanstvu te i te države bez obzira jel imaš bezvisni režim s ovom turističkom običnom vizom.
Prestani se sramotit. Tvoje neznanje je frapantno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U kini nemamo šanse za posao ?Serbinho-3 wrote: Bosanac i Hrvat na razgovoru za posao, jasno je, Hrvat nema nikakve sanse.
Ak nas ovo ne dotuče neće ništa..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šandor Winnetou likes this post
RayMabus wrote:Prestani se sramotit. Očito ne znaš razliku između obične vize ponekad zvane i turistička koja ti omogućava da negdje dođeš u posjetu itd i radne vize ili studenske vize koju ako vadiš onda je moraš posebno tražit u veleposlanstvu te i te države bez obzira jel imaš bezvisni režim s ovom turističkom običnom vizom.
Ne siri propagandu za ono sto ne znas. Radna viza sluzi za osobe, koje ostaju u toj nekoj zemlji odredjeni period i tamo se vode formalno kao zaposleni. Oni, koji idu poslom na nekoliko dana, ne aplicira se za radnu vizu. Jedan ovde je otisao odavno tamo, ima 7000 eura, zive svi od njega. Ko uspe da se usemi u Kini preko neke kompanije, zavrsio je posao. Sta vi znate Balkanci, osim na kolena kada ide Hans. Hans dere pivo i sladoled, jos mu se dive. Imate kompleks nize sorte.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
kaya wrote:U kini nemamo šanse za posao ?Serbinho-3 wrote: Bosanac i Hrvat na razgovoru za posao, jasno je, Hrvat nema nikakve sanse.
Nisam drugaciji odgovor ni ocekivao.
Zapadnjaku je san Kina a Balkancu biti sluga Zapadnom
slepcu.
2014-08-25
Tragedija.kaya wrote:U kini nemamo šanse za posao ?Serbinho-3 wrote: Bosanac i Hrvat na razgovoru za posao, jasno je, Hrvat nema nikakve sanse.
Jo koje on gluposti lupa. Pored cijele EU di mogu ić bauštelarit bez ikakvih papira ovih četiri miljona Hrvata trče u Kinu da se natječu s jevtinom radnom snagom iz Bangladeša koja radi za pola dolara dnevno.
Ako netko i ide tamo to je visoka stručna sprema kakvu Kina sama zove. Pogleda Hrvatska , članica EU , mi tamo radimo neki most , postoji reciprocitet , provjeri u našem veleposlanstvu jel indeetit točan i ako sve je oni mu daju radnu vizu na godinu dana u Kinu nakon čega je ovaj mora opet obnovit.
To nema nikakve veze s tim jel ti s njima imaš ovaj bezvisni obični režim ili ne.
2014-04-11
Njemu ti radna viza ne treba pa ne zna. To ti kužiš bolje jer voziš kamion po americi i prodaješ cipele po italiji. Al sad kad bosna i srbija postanu kalifornija i švica zajebat ćeš ih sve .Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Prestani se sramotit. Očito ne znaš razliku između obične vize ponekad zvane i turistička koja ti omogućava da negdje dođeš u posjetu itd i radne vize ili studenske vize koju ako vadiš onda je moraš posebno tražit u veleposlanstvu te i te države bez obzira jel imaš bezvisni režim s ovom turističkom običnom vizom.
Ne siri propagandu za ono sto ne znas. Radna viza sluzi za osobe, koje ostaju u toj nekoj zemlji odredjeni period i tamo se vode formalno kao zaposleni. Oni, koji idu poslom na nekoliko dana, ne aplicira se za radnu vizu. Jedan ovde je otisao odavno tamo, ima 7000 eura, zive svi od njega. Ko uspe da se usemi u Kini preko neke kompanije, zavrsio je posao. Sta vi znate Balkanci, osim na kolena kada ide Hans. Hans dere pivo i sladoled, jos mu se dive. Imate kompleks nize sorte.
2015-08-15
Što je najbolje ovi njegovi sa srpskim pasošem koji mogu bilo gdje jer ih jedva čekaju voze glovo i pauza po hrvatskoj bez papira i na crno . Čak i to im je bolje nego u srbiji.RayMabus wrote:Tragedija.kaya wrote:U kini nemamo šanse za posao ?Serbinho-3 wrote: Bosanac i Hrvat na razgovoru za posao, jasno je, Hrvat nema nikakve sanse.
Jo koje on gluposti lupa. Pored cijele EU di mogu ić bauštelarit bez ikakvih papira ovih četiri miljona Hrvata trče u Kinu da se natječu s jevtinom radnom snagom iz Bangladeša koja radi za pola dolara dnevno.
Al bitno da nam cijelo popodne objašnjava da smo u kurcu..
2015-08-15
Kayo pita i kita...upamti i mani se politike
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A jes naporan.Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Prestani se sramotit. Očito ne znaš razliku između obične vize ponekad zvane i turistička koja ti omogućava da negdje dođeš u posjetu itd i radne vize ili studenske vize koju ako vadiš onda je moraš posebno tražit u veleposlanstvu te i te države bez obzira jel imaš bezvisni režim s ovom turističkom običnom vizom.
Ovako. Koliko dođe karta do Kine ? Koliki je to put ?
Jel ti misliš da se ljudi u Hrvatskoj dignu , odu popit kavu na rivi i onda in šune u glavu : Ma odo u Kinu ....i onda se digne i ode na aerodrom i eto ga u Pekingu i sad tamo šeta jel.
Jel to tako ide ili to planira , skupi novce za put pa mu nije problem skoknit i do kineskog veleposlanika i da tamo dobije turističku vizu.
Ajme serbinjo nemoj nas molin te mantat.
2014-04-11
Ja pita i kita a vi se isprovaljivali danas za tri života.Ringo10 wrote:Kayo pita i kita...upamti i mani se politike
2015-08-15
kaya wrote:Njemu ti radna viza ne treba pa ne zna. To ti kužiš bolje jer voziš kamion po americi i prodaješ cipele po italiji. Al sad kad bosna i srbija postanu kalifornija i švica zajebat ćeš ih sve .Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Prestani se sramotit. Očito ne znaš razliku između obične vize ponekad zvane i turistička koja ti omogućava da negdje dođeš u posjetu itd i radne vize ili studenske vize koju ako vadiš onda je moraš posebno tražit u veleposlanstvu te i te države bez obzira jel imaš bezvisni režim s ovom turističkom običnom vizom.
Ja sam ti stig'o do 10.000$ mesecno, ono sto vi necete vrlo verovatno nikad. Piloti toliko ne namlate a mora da spava u prostoru kompanije na stolici, dok ako ukucas Volvo VNL 860, mozes videti da se zivi ko "Hadzija". Truck Stopovi su luksuz, kakvih nema po EU, restorani, bioskop, tus kabine u mermeru. Da uzmem na dan kamion iznajmim i trejler, sam skinem ture, isao bih i po 30.000 mesecno. Ovde u Italiji ladim, kad mi dosadi, pravac Florida a vi se cerekajte Balkanci, kompleks nize sorte. Sreca moja da sam se formirao u Cikagu a ne ko vi na Balkanu ili ovde u Italiji i vukao kompleks od Nemaca, Engleza i kojekakvih.
2014-08-25
RayMabus wrote:A jes naporan.Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Prestani se sramotit. Očito ne znaš razliku između obične vize ponekad zvane i turistička koja ti omogućava da negdje dođeš u posjetu itd i radne vize ili studenske vize koju ako vadiš onda je moraš posebno tražit u veleposlanstvu te i te države bez obzira jel imaš bezvisni režim s ovom turističkom običnom vizom.
Ovako. Koliko dođe karta do Kine ? Koliki je to put ?
Jel ti misliš da se ljudi u Hrvatskoj dignu , odu popit kavu na rivi i onda in šune u glavu : Ma odo u Kinu ....i onda se digne i ode na aerodrom i eto ga u Pekingu i sad tamo šeta jel.
Jel to tako ide ili to planira , skupi novce za put pa mu nije problem skoknit i do kineskog veleposlanika i da tamo dobije turističku vizu.
Ajme serbinjo nemoj nas molin te mantat.
Ides poslom, placeno ti je sve, kakva cena karte. Samo da me sramotis, sta bi ljudi rekli, ovaj Svetski covek a ovaj pita posto karta a ide poslom. Jedes, pijes, sve placeno. Ne mogu ti vise crtati, prestani biti Balkanac.
2014-08-25
RayMabus wrote:Tragedija.kaya wrote:U kini nemamo šanse za posao ?Serbinho-3 wrote: Bosanac i Hrvat na razgovoru za posao, jasno je, Hrvat nema nikakve sanse.
Ako netko i ide tamo to je visoka stručna sprema kakvu Kina sama zove. Pogleda Hrvatska , članica EU , mi tamo radimo neki most , postoji reciprocitet , provjeri u našem veleposlanstvu jel indeetit točan i ako sve je oni mu daju radnu vizu na godinu dana u Kinu nakon čega je ovaj mora opet obnovit.
To nema nikakve veze s tim jel ti s njima imaš ovaj bezvisni obični režim ili ne.
2014-08-25
Ne zanima ti to ni Hrvatsku ni Hrvate. Tko oče u Kinu pravac kinesko veleposlanstvo i vadi koju god vizu oćeš. Još najbolje da ću pustit 1,4 miljarde ljudi bez provjere da mi ulaze u državu. Aj Bog.
2014-04-11
Aha, jesi. Možda ako si do kine vozio nuklearno oružje .Serbinho-3 wrote:
Ja sam ti stig'o do 10.000$ mesecno,
A ovo banane po italiji jedno 1500...
2015-08-15
Zaradio si 10 000 jedino ako si izbjeglice iz bosne sakrio u hladnjaču i dovezo u italiju .
Al pazi na režim, da ne bi bilo..frozen..
Al pazi na režim, da ne bi bilo..frozen..
2015-08-15
Tema je Ukrajina a ne Kina
Nisu debilni Ukri izgubili samo Krim I Donbas...dobro Donbas jos nisu definitivno izgubili....
Jucer sam vidio jednu emisiju sa UKR televizije, covjek upucen lijepo dade podatak...
Ukrajina je bila tehnoloska baza SSSRa. Ne Rusija, nego Ukrajina.
Rusija je od Ukrajine godisnje kupovala i narucivala visokotehnoloske produkte u vrijednosti od ni manje ni vise nego 50 milijardi dolara.
Avione, helicoptere, motore svih vrsta ukljucujuci i za svemirske rakete, brodske motore, turbine ...gomile toga
Ukrajina je izgubila tih 50 milijardi godisnje jer su Rusi bili prinudjeni implementirati program substiticije uvoza i usvojiti vlastitu proizvodnju svega toga.
Izgubili 50 milijardi, izgubili povlasceni tranzit energenata, izgubit ce tranzit gasa I nafte potpuno jer cjevovodi su svedeni na 30% kapaciteta, izgubili novac of najma Crnomorske flote, izgubili turisticki Krim za sva vremena
I to nije sve, ima toga jos gomila
A zasto sve to ...za kolace Viktorije Nuland i bajke o Zapadu I dorucku u Parizu i rucku u Londonu.
Ubjedljivo najgluplji narod na svijetu
Nisu debilni Ukri izgubili samo Krim I Donbas...dobro Donbas jos nisu definitivno izgubili....
Jucer sam vidio jednu emisiju sa UKR televizije, covjek upucen lijepo dade podatak...
Rusija je od Ukrajine godisnje kupovala i narucivala visokotehnoloske produkte u vrijednosti od ni manje ni vise nego 50 milijardi dolara.
Avione, helicoptere, motore svih vrsta ukljucujuci i za svemirske rakete, brodske motore, turbine ...gomile toga
Ukrajina je izgubila tih 50 milijardi godisnje jer su Rusi bili prinudjeni implementirati program substiticije uvoza i usvojiti vlastitu proizvodnju svega toga.
Izgubili 50 milijardi, izgubili povlasceni tranzit energenata, izgubit ce tranzit gasa I nafte potpuno jer cjevovodi su svedeni na 30% kapaciteta, izgubili novac of najma Crnomorske flote, izgubili turisticki Krim za sva vremena
A zasto sve to ...za kolace Viktorije Nuland i bajke o Zapadu I dorucku u Parizu i rucku u Londonu.
2015-09-24
kaya wrote:Zaradio si 10 000 jedino ako si izbjeglice iz bosne sakrio u hladnjaču i dovezo u italiju .
Guest- Guest
Aha , znači SSSR je industrijski izgradio Novorusiju da bi tu mogao naseljavat Ruse kako bi to sutra bila Rusija i sad više neće jer im se plan izjalovio.Ringo10 wrote:Tema je Ukrajina a ne Kina
Isss a nu štete , bude vađenje ruskih zlatni zuba i nacionalizacija njihovih nekretnina i stanova i dana odanim partijskim dužnosnicima koji su priko noći postali najveći ukrajinski domoljubi.
A jesu se baš ekonomski upropastili. Riješili se agresora i njihove populacije koju su doseljavali radi kolonizacije istočne Ukrajine i sad će ih skinit do gola , popljačkat i s kesom u ruci potirat natrag u majčicu Rusiju.
2014-04-11
to je pitanje za gradjane ukrajine.
niko nema prava da ih pritiska,
za da ili za ne.
niko nema prava da ih pritiska,
za da ili za ne.
2020-04-21
E jest ovaj Ray glup...tipicni Hrvat
2015-09-24
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Rusija nakon Ukrajine i Putina
» Je li Rusija već izgubila rat protiv Ukrajine?
» SAD protiv prijama Ukrajine u NATO savez
» Raskol unutar NATO-a radi Ukrajine
» Pomorske vježbe NATO i Ukrajine u Crnom moru
» Je li Rusija već izgubila rat protiv Ukrajine?
» SAD protiv prijama Ukrajine u NATO savez
» Raskol unutar NATO-a radi Ukrajine
» Pomorske vježbe NATO i Ukrajine u Crnom moru
Page 3 of 8