NATO PORUČIO: MI ODLUČUJEMO O SUDBINI UKRAJINE, NE RUSIJA!
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: NATO PORUČIO: MI ODLUČUJEMO O SUDBINI UKRAJINE, NE RUSIJA!
smiješna tablica, barem što se hrvatske tiče.crvenkasti wrote:
Evo ti što pišu u Boombergu:
"Inicijalno zamišljene kao privremeni odgovor na ono što je trebao biti privremeni problem, ove su mjere narasle i postale strukturalne", rekla je Simone Tagliapietra, istraživačica u Bruegelu sa sjedištem u Bruxellesu. “Ovaj broj će se povećavati jer cijene energije ostaju visoke. To očito nije održivo iz perspektive javnih financija.”
Hrvatska je druga zemlja po postotku pomoći iz BDP koji se izdvaja za ublažavanje posljedica energetske krize
naime, tu je riječ o iznosu koji je anemičar iznio kao plan vlade i navodne pomoći od 21 milijarde kuna.
realno će to bit do najviše pet milijardi kuna, jer je anemičar obmanuo hrvatsku, a vidimo i svjetsku javnost.
uostalom, evo što koalicijski partner čačić kaže o tom iznosu od 21 milijarde:
"Ova priča o 21 milijardi je takva glupost, ne treba komentirati 21 milijardu. Kad hoćeš napumpati da zvuči dobro. Napumpano je samo zbog jedne jedine stvari, naravno zbog INA-e, ovo je milijarda, a ovo je 21. Marketinški, zato što se time može reći da se preko šest posto BDP-a Hrvatske daje u pomoć, a Europa daje dva. Naravno da nije dva. Realno, teret na budžetu je pet milijardi, ne 21, pet stvarnog tereta na proračun, stvarnih pomoći, koje su u prvom paketu napravljene, pri čemu ni to nije istina, jer je u tih pet obračunat i izostanak potencijalnih prihoda u budžetu koje bi bile više da su cijene ostale više"
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
evo, zadnja vijest:
Baltički plinovod, novi podmorski plinovod koji isporučuje norveški plin u Poljsku s godišnjim kapacitetom od 10 milijardi kubičnih metara dnevno, trebao bi biti svečano otvoren u utorak 27.09.
Baltički plinovod, novi podmorski plinovod koji isporučuje norveški plin u Poljsku s godišnjim kapacitetom od 10 milijardi kubičnih metara dnevno, trebao bi biti svečano otvoren u utorak 27.09.
sitting_bull-
2015-09-28
Charles III likes this post
odlucuju ukrajinci...
ne vredi nato oprema
ako nema volje medju
ukrajincima da zivotima
trasiraju put ka eu...
ukrajinci otvaraju put i srbiji ka eu, tako sto slabe uticaj rusije u ovom delu evrope...
zelim im pobedu...
ne vredi nato oprema
ako nema volje medju
ukrajincima da zivotima
trasiraju put ka eu...
ukrajinci otvaraju put i srbiji ka eu, tako sto slabe uticaj rusije u ovom delu evrope...
zelim im pobedu...
2020-04-21
Ne odlučuju Ukrajinci ništapizzon wrote:odlucuju ukrajinci...
ne vredi nato oprema
ako nema volje medju
ukrajincima da zivotima
trasiraju put ka eu...
zelim im pobedu...
Njima upravljaju Anglosasi
Rusija će im uzeti još teritorija i onda ide uvjet
Ako hoćete sve to natrag onda morate ući u REusku Federaciju... cijela Ukrajina
I to je to
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ne odlučuju Ukrajinci ništapizzon wrote:odlucuju ukrajinci...
ne vredi nato oprema
ako nema volje medju
ukrajincima da zivotima
trasiraju put ka eu...
zelim im pobedu...
I to je to
A dobro smij se dušo moja smij seNoor wrote:Ringo10 wrote:Ne odlučuju Ukrajinci ništapizzon wrote:odlucuju ukrajinci...
ne vredi nato oprema
ako nema volje medju
ukrajincima da zivotima
trasiraju put ka eu...
zelim im pobedu...
I to je to
Žao mi je što ćeš se razočarati
2015-09-24
a e.Ringo10 wrote:Ne odlučuju Ukrajinci ništapizzon wrote:odlucuju ukrajinci...
ne vredi nato oprema
ako nema volje medju
ukrajincima da zivotima
trasiraju put ka eu...
zelim im pobedu...
I to je to
isto kao što su rusi ušli u kijev i svrgnuli zelenskog.
onomad u februaru. sećaš se?
sitting_bull-
2015-09-28
Noor and Charles III like this post
Kijev ne može zauzeti 30 000 vojnikasitting_bull wrote:a e.Ringo10 wrote:Ne odlučuju Ukrajinci ništapizzon wrote:odlucuju ukrajinci...
ne vredi nato oprema
ako nema volje medju
ukrajincima da zivotima
trasiraju put ka eu...
zelim im pobedu...
I to je to
treba bar milijun
Ali Rusima Kijev i ne treba oni su se povukli kad su shvatili dsa tamo ne treba da idu
Otišli tamo gdje ih narod želi
2015-09-24
znači u gruziju, tursku, kazahstan, dio u finsku...Ringo10 wrote:Kijev ne može zauzeti 30 000 vojnikasitting_bull wrote:a e.Ringo10 wrote:Ne odlučuju Ukrajinci ništapizzon wrote:odlucuju ukrajinci...
ne vredi nato oprema
ako nema volje medju
ukrajincima da zivotima
trasiraju put ka eu...
zelim im pobedu...
I to je to
treba bar milijun
Ali Rusima Kijev i ne treba oni su se povukli kad su shvatili dsa tamo ne treba da idu
Otišli tamo gdje ih narod želi
koji to normalan narod želi okupatore na svojoj zemlji?
je, krajinski su srbi željeli srpsku jna u hrvatskoj pa je ta srpska epopeja završila traktorijadom.
tako će biti i sa ukrajinskim rusima, samo što će oni u majčicu rusiju pješke, ili u vagonima hladnjačama.
sitting_bull-
2015-09-28
vracam se u 8h
a ko igra ??
a ja, jugoslavija : norveska
tek sad ukapuram
sta sam, ja, kreten, ogovorio ..
a ko igra ??
a ja, jugoslavija : norveska
tek sad ukapuram
sta sam, ja, kreten, ogovorio ..
2020-04-21
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Kaže Lavrov da su u Travnju na pregovorima Ukri pristali na ruske zahtjeve oko garancija i da je sporazum bio DeFacto postignut ali onda su Amerikanci Ukrima naredili da sve storniraju
E jesu Ukri jadovi i budale u pizdu materinu, kad im te bitange zapovijedaju
2015-09-24
Ringo10 wrote:Kaže Lavrov da su u Travnju na pregovorima Ukri pristali na ruske zahtjeve oko garancija i da je sporazum bio DeFacto postignut ali onda su Amerikanci Ukrima naredili da sve storniraju
opet se moram smijati
ti sve njima vjeruješ bezpogovorno, otuda i ta tvoja razmišljanja koja veze s istinom i stanjem na terenu nemaju
Šandor Winnetou and AssadNaPodmornici like this post
upravo rusija po sibirskim forumima tj njen mali botoksirani ćelavi hitler i onaj šupčić lavrov daju do znanja da im je cilj uništiti i zapad kao entit živućih ljudi, i vrijednosni sustav, koji je dijametralan istočnjačkom vrijednosnom sustavu uključujući i ruski, koji nema veze sa zdravim razumom
2015-08-08
Možete se vi rugat koliko hoćete,ali jednog dana majčica Srbija će sjediti za stolom s onima koji budu odlučivali i kreirali politiku novog svjetskog poretka.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
to znači da će ruskog plina trebati bar 5 milijardi kbm manje, samo kad je poljska češka i slovačka u pitanju... usput mali ispravak, radi se o godišnjim količinama a ne dnevnim...sitting_bull wrote:evo, zadnja vijest:
120 milijardi kubnih metara norveškog plina europa bi trebala s guštom plaćati makar i skuplje pa nek ona tatarska gamad svoj gas spaljuju i nek plešu oko baklje uz metilnu votku
2015-08-08
ovi debilčeki srbalji ne kuže da je ekonomija rusije prije nego su krenuli u agresiju i rat, klanje, uništavanje civilne infrastruktur-kao i srblje u hrvatskoj, samo 27% njemačkog. ista ta ruska "ekonomija" bila je ispod jedne španjolske.Charles III wrote:I nešto vrlo bitno
Kada Njemačka i Rusije izgube po 50 milijardi eura svaka, to je nominalno jednako, no ipak ima daleko različitu težinu. Za Njemačku je to velik novac, no ne pretjerano velik, nije nenadoknadiv. Za Rusiju je to golem novac i puno veći problem.
Slično je i sa gubitkom ljudstva
Kad Ukri izgube 1000 vojnika, ok, udarac, tuga, nije dobro, ali ima ih puno koji su motivirani braniti domovinu, pogotovo sada kad su krenuli Bljeskovi i Oluje, mnogi koji se ranije nisu uključili žele biti dio pobjedničke vojske.
Kod Rusa obratno, njima kad pogine 1000 ljudi to je veliko sranje jer nemaju baš gužvu za popuniti njihova mjesta. Razloge znamo.
rusija si može gurati plin i naftu u šupak svakom građaninu. nema ekonomsku moć.
sada su debelo pali ispod španjolske.
srblje želi, ali nikaj od toga.
motaj kablove.
i rusiju nakon svega treba kazniti za sve pizdarije.
isplatu odštete u pet godina.
slijedećih 30 godina svaki zaposlenik u rusiji mora ponedjeljak i subotu raditi za obeštećenje.
neka krepaju.
2014-12-30
lavrov je svašta nabaljezgao zadnjih osam mjeseci:Ringo10 wrote:Kaže Lavrov da su u Travnju na pregovorima Ukri pristali na ruske zahtjeve oko garancija i da je sporazum bio DeFacto postignut ali onda su Amerikanci Ukrima naredili da sve storniraju
“Tamo je dano jasno objašnjenje što je potrebno da bi se riješio ovaj sukob, demilitarizacija, denacifikacija Ukrajine i još niz drugih stvari." - ožujak 2022.
"Nemamo namjeru mijenjati režim u Ukrajini" - travanj 2022.
"Svakako pomažemo ukrajinskom narodu da se oslobodi režima koji je apsolutno neprijateljski nastrojen prema narodu i povijesti" - srpanj 2022.
Sergej Lavrov ponovo zaoštrava retoriku: Kremlj svakako želi ostvariti promjenu režima u Ukrajini, rekao je, suprotno svojim izjavama u travnju. - srpanj 2022.
dakle, lavrov melje kako bi opravdao rusku agresiju i ruske zločine i prijetio ukrajini i onima koji joj pomažu, a obzirom da je i putin pokazao kako je lažov par excellence i lik kojemu ne treba vjerovati ni riječi onda je jasno kako putinova pudlica lavrov mora biti na istom nivou.
zato je dobro što ih je zelenski poslao u materinu i rekao kako nakon referenduma više neće biti pregovora.
luhansk i donjeck su imali, kao i srbi sa planom z4, ponudu za autonomiju u tim regijama. putin je to odbio. sada kusa posljedice tog odbijanja.
rusija je sama sebe kroz putina i likove poput lavrova sama sebe diskvalificirala i izolirala od velikog dijela međunarodne zajednice.
ukrajinci su ista vrsta budala kao i hrvati kad su ustali kontra velikosrpskih pretenzija prema hrvatskoj.
znamo kako je to završilo, usprkos tome što je hrvatskoj bio uveden embargo na uvoz i nabavu naoružanja.
kako će završiti putinova krvava avantura u ukrajini saznati ćemo.
povijest nas uči kako je krajni rezultat prilično izvjestan.
sitting_bull-
2015-09-28
je, ispravak ti je na mjestu premda moja greška nije namjerna jer je riječ o c/p.michaellcmacha wrote:to znači da će ruskog plina trebati bar 5 milijardi kbm manje, samo kad je poljska češka i slovačka u pitanju... usput mali ispravak, radi se o godišnjim količinama a ne dnevnim...sitting_bull wrote:evo, zadnja vijest:
120 milijardi kubnih metara norveškog plina europa bi trebala s guštom plaćati makar i skuplje pa nek ona tatarska gamad svoj gas spaljuju i nek plešu oko baklje uz metilnu votku
inače, plinovod je svečano pušten u pogon, a komercijalna isporuka počinje 01.10 2022.
sitting_bull-
2015-09-28
btw šveđani objavili snimku eksplozije na plinovodu Sjeverni tok 2. isto je njihov institut za potrese registrirao više detonacija na dnu mora.michaellcmacha wrote:to znači da će ruskog plina trebati bar 5 milijardi kbm manje, samo kad je poljska češka i slovačka u pitanju... usput mali ispravak, radi se o godišnjim količinama a ne dnevnim...sitting_bull wrote:evo, zadnja vijest:
iliti rusi podmornicom torpedirali plinovod.
EU bi ovo trebala označiti kao otvoreni čin rata i skurit moskvu.
koriolis radi za nas, da i smradovi hite atomike, ode sve na moskvu.
šteta kaj ne bumo mogli za koju godinu povješati smilje, klokane i onog lika s mora. koji se kliče rvatom.
2014-12-30
danas je otvoren. počelo je drukanje da bi se u subotu uz vatromet otvorio.sitting_bull wrote:je, ispravak ti je na mjestu premda moja greška nije namjerna jer je riječ o c/p.michaellcmacha wrote:to znači da će ruskog plina trebati bar 5 milijardi kbm manje, samo kad je poljska češka i slovačka u pitanju... usput mali ispravak, radi se o godišnjim količinama a ne dnevnim...sitting_bull wrote:evo, zadnja vijest:
inače, plinovod je svečano pušten u pogon, a komercijalna isporuka počinje 01.10 2022.
2014-12-30
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Rusija nakon Ukrajine i Putina
» Je li Rusija već izgubila rat protiv Ukrajine?
» SAD protiv prijama Ukrajine u NATO savez
» Raskol unutar NATO-a radi Ukrajine
» Pomorske vježbe NATO i Ukrajine u Crnom moru
» Je li Rusija već izgubila rat protiv Ukrajine?
» SAD protiv prijama Ukrajine u NATO savez
» Raskol unutar NATO-a radi Ukrajine
» Pomorske vježbe NATO i Ukrajine u Crnom moru
Page 6 of 8