Rusija poslala oštro upozorenje SAD-u: ‘Ne šaljite ratne brodove blizu Krima - za vaše dobro‘
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Rusija poslala oštro upozorenje SAD-u: ‘Ne šaljite ratne brodove blizu Krima - za vaše dobro‘
U Latviji 63% ljudi govori ruski a 2% poljski. Dođem u trgovinu u kojoj trgovac zna ruski il poljski i počnem pričat i ovaj sve kuži i onda me pita di san naučija ruski il poljski.
Ne ne ne ruski. Slavenski esperanto.
Ne ne ne ruski. Slavenski esperanto.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Rusija poslala oštro upozorenje SAD-u: ‘Ne šaljite ratne brodove blizu Krima - za vaše dobro‘
Da ne bi još i njihovu ćirilicu učija ko da ću ić studirat u Moskvu. Ne dolazi u obzir. To više nije samo učenje drugog jezika nego još i pismo. Pa neću ić studirat u Moskvu. A svašta.
2014-04-11
Litvanija , 44% ruski , 9% poljski , 1% ostali slaveni
https://languageknowledge.eu/countries/lithuania
Dođen tamo i šta mi triba pitam na slavenskom esperantu i to je to.
https://languageknowledge.eu/countries/lithuania
Dođen tamo i šta mi triba pitam na slavenskom esperantu i to je to.
2014-04-11
Cafe bar Litva
Sad ću ti ja doć gori pa ću ja učit ruski , njemački ili engleski. Ne dolazi u obzir.
40% riječi iz Hrvatskoga te isto tako poljskog , češkog , slovačkog i slovenskog a šta su i službeni jezici EU.
Sad ću ti ja doć gori pa ću ja učit ruski , njemački ili engleski. Ne dolazi u obzir.
40% riječi iz Hrvatskoga te isto tako poljskog , češkog , slovačkog i slovenskog a šta su i službeni jezici EU.
2014-04-11
Prirotet mi je bivši prostor AU. To mi je srce svega i ono šta mi je cilj. Nakon toga idu područja tri baltičke države , istočna Njemačka te općenito Njemačka , Brisel , Nizozemska , Skandiranja + London i to tamo. Nakon toga ide Grčka itd te još i Italija.
To su moji fokusi.
To su moji fokusi.
2014-04-11
Držim se prostora EU i onoga šta je meni bitno i di to ima smisla. Van toga me baš i ne zanima toliko.
Zašto prostor EU i ove nabrojane zone ? Pa jednostavno pet slavenskih jezika su i službeni jezici u EU a ovo praktički obuhvaća hrpu toga ako ne i od svakog jezika po nešto.
Nijemci žele Eu vojsku a lakše je ako ima neki panslavenski.
Zašto prostor EU i ove nabrojane zone ? Pa jednostavno pet slavenskih jezika su i službeni jezici u EU a ovo praktički obuhvaća hrpu toga ako ne i od svakog jezika po nešto.
Nijemci žele Eu vojsku a lakše je ako ima neki panslavenski.
2014-04-11
Šest jezika. Zaboravio sam Bugare.
Njemačkoj taj panslavenski omogućava bolju komandu na terenu.
Njemačkoj taj panslavenski omogućava bolju komandu na terenu.
2014-04-11
Ma koja EU vojska, to Amerika nikad nece dozvolit
A ovo sranje sa Rusijom i Kinom, Ameri su to poceli i sad ne znaju sta da rade
Mislili kreteni da ce se Rusi uplasiti i kapitulirati
I sta sad
Ako se povuku i pocnu sa prenemaganjem ispast ce teski mulci i pizde
A ako pocnu rat i krenu na rusku armiju e onda ce imati pakao koji ce najprije njih same progutati
Koji idioti jebo te...
U pravu je Ray, taj Zapad vodi gomila kretena
A ovo sranje sa Rusijom i Kinom, Ameri su to poceli i sad ne znaju sta da rade
Mislili kreteni da ce se Rusi uplasiti i kapitulirati
I sta sad
Ako se povuku i pocnu sa prenemaganjem ispast ce teski mulci i pizde
A ako pocnu rat i krenu na rusku armiju e onda ce imati pakao koji ce najprije njih same progutati
Koji idioti jebo te...
U pravu je Ray, taj Zapad vodi gomila kretena
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Evo u Sevastopolu ovih brodića iz Kaspijskog mora što se sviđaju Longiju
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Tiha patnjaHektorović wrote:Evo u Sevastopolu ovih brodića iz Kaspijskog mora što se sviđaju Longiju
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Buyan-class_corvette
2014-04-11
Kako neće kad je već dozvolila.Ringo10 wrote:Ma koja EU vojska, to Amerika nikad nece dozvolit
2014-04-11
Britanci su svakako protiv EU vojske no Amerika ima nešto drukčiji stav jer je na drugom kontinentu a Kina joj je sve veći problem i odgovara joj da Evropa ima jaču obranu kako ne bi morali oni svako malo skakat ovamo a na Pacifiku su joj sve veći problemi.
Trik je u tome šta je EU vojska pa je njeni proxy unutra uvijek mogu kontrolirat il oslabiti ako se pod vodstvom Njemačke ( ili neke druge veće države u EU ) okrenu protiv Amerike i njenih interesa.
Trik je u tome šta je EU vojska pa je njeni proxy unutra uvijek mogu kontrolirat il oslabiti ako se pod vodstvom Njemačke ( ili neke druge veće države u EU ) okrenu protiv Amerike i njenih interesa.
2014-04-11
Između ostalog i mi smo jedan od tih proxya.RayMabus wrote:
2014-04-11
No generalno treba shvatiti da postoje klasifikacije bojišta i da bi tu Rusija bila pod broj jedan pa ide dva , tri itd i uglavnom zadnje bi bilo nekakva patrola prema nečemu šta nije Rusija ilil tako neka nuklearna sila.
Ne da se američkom kongresu baš o svemu raspravljat a vezano je uz Europu i onda oni ta bojišta niže klase prebacuju na EU tako da se o tome uopće ne raspravlja u američkom kongresu jer njih to zamara i ne žele svaku pizdariju slušat.
Ne da se američkom kongresu baš o svemu raspravljat a vezano je uz Europu i onda oni ta bojišta niže klase prebacuju na EU tako da se o tome uopće ne raspravlja u američkom kongresu jer njih to zamara i ne žele svaku pizdariju slušat.
2014-04-11
Pošto se ide od dole prema gore onda ta zadnja klasifikacija bojišnice je patrola a to nisu nikad neke žurne stvari nego ono sastanak pa članice dogovor pa onda donesu odluku i tu se stavlja pojačana patrola.
Iznad toga su misije u trećim zemljama di to ima funkciju nekog evropskog unprofora.
To su te dvi donje klase bojišnice.
Iznad toga su misije u trećim zemljama di to ima funkciju nekog evropskog unprofora.
To su te dvi donje klase bojišnice.
2014-04-11
OSCE
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Organization_for_Security_and_Co-operation_in_Europe
Sjedište u Beču
Nadležan za : visoki predstavnik u BiH Eufor , Kosovo te promatračka misija u Ukrajini.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Organization_for_Security_and_Co-operation_in_Europe
Sjedište u Beču
Nadležan za : visoki predstavnik u BiH Eufor , Kosovo te promatračka misija u Ukrajini.
2014-04-11
RayMabus wrote:Kako neće kad je već dozvolila.Ringo10 wrote:Ma koja EU vojska, to Amerika nikad nece dozvolit
a uzalud ti da im objašnjavaš.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Članice OSCE
Logično da nećeš slat Ruse i Ukrajince u istočnu Ukrajinu kad su oni zaračena strana isto ko šta nećeš Srbe i Hrvate slat u BiH.
I sad isto kako postoji ruska federacija tako imamo i EU i da ne šalje svaka država posebno onda EU članice to rade pod jednim kišobranom.
Logično da nećeš slat Ruse i Ukrajince u istočnu Ukrajinu kad su oni zaračena strana isto ko šta nećeš Srbe i Hrvate slat u BiH.
I sad isto kako postoji ruska federacija tako imamo i EU i da ne šalje svaka država posebno onda EU članice to rade pod jednim kišobranom.
2014-04-11
Pa vidiš da ispaljuju gluposti a to cilo vrime u Bosni nakon šta je Nato završio svoj mandat kad se rat smirio.kaya wrote:RayMabus wrote:Kako neće kad je već dozvolila.Ringo10 wrote:Ma koja EU vojska, to Amerika nikad nece dozvolit
a uzalud ti da im objašnjavaš.
Eufor.
2014-04-11
Od EU vojske nema nista
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» HV napada ruske ratne brodove?
» Turska blokirala britanske ratne brodove
» Sve za vase dobro
» Lažu čim zinu, ali to je za vaše dobro
» Vučić: Priština priprema ratne igre, ovo je posljednje upozorenje Albancima
» Turska blokirala britanske ratne brodove
» Sve za vase dobro