Vučić: Priština priprema ratne igre, ovo je posljednje upozorenje Albancima
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Vučić: Priština priprema ratne igre, ovo je posljednje upozorenje Albancima
Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je zvanična Priština pripremala ratne igre te da je bio plan da se voz iz Beograda koji je krenuo prema Kosovskoj Mitrovici zaustavi i započnu veliki sukobi.
Vlasništvo države Srbije dakle pod Vučićevom kontrolom.
............
Vučić je na vanrednoj konferenciji za medije kazao da je jutros krenuo "putnički voz, ne tenk ili oklopno vozilo, koji je trebalo da spaja ljude i gradove u skladu sa zakonima svih zemalja svijeta i vrijednostima EU", ali su onda, kako je rekao počele da se dešavaju "nevjerovatne stvari".
"Albanske specijalne snage pokušale su da miniraju dio pruge, ali to nisu uradili na pravi način, onda su poslali Albance sa dugim cijevima na području Podujevo-Orlane-Vučitrn koji su na Jarinju trebalo da zaustave voz i uhapse mašinovođu i putnike voza i time dovedu do velikih sukoba", kazao je Vučić, a prenosi b92.
"Ovo je moja posljednja molba i upozorenje Albancima na Kosovu i Metohiji i moja poruka Srbima na Kosovu i Metohiji da treba da ostanu na svojim ognjištima. Moja molba Albancima je da ne pokušavaju da napadnu srpski narod oružjem na Kosovu i Metohiji, jer Srbija te napade neće dozvoliti", kazao je Vučić.
Blic.rs prenosi kako je Vučić rekao da je tražio hitan sastanak sa državnicima, da je već razgovarao sa Visokom predstavnicom Evropske unije za vanjsku politiku i sigurnost, a o današnjem događaju namjerava da upozna i rukovodstvo Ruske Federacije i Narodne Republike Kine.
Također, on je naveo i da će pokušati da stupi u kontakt sa američkim potpredsjednikom Joeom Bidenom i upozna ga "sa ratnim igrama" Prištine.
Voz koji je krenuo za Kosovsku Mitrovicu vraćen je iz sigurnosnih razloga u Beograd.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/vucic-pristina-priprema-ratne-igre-ovo-je-posljednje-upozorenje-albancima/170114069
Vlasništvo države Srbije dakle pod Vučićevom kontrolom.
............
Vučić je na vanrednoj konferenciji za medije kazao da je jutros krenuo "putnički voz, ne tenk ili oklopno vozilo, koji je trebalo da spaja ljude i gradove u skladu sa zakonima svih zemalja svijeta i vrijednostima EU", ali su onda, kako je rekao počele da se dešavaju "nevjerovatne stvari".
"Albanske specijalne snage pokušale su da miniraju dio pruge, ali to nisu uradili na pravi način, onda su poslali Albance sa dugim cijevima na području Podujevo-Orlane-Vučitrn koji su na Jarinju trebalo da zaustave voz i uhapse mašinovođu i putnike voza i time dovedu do velikih sukoba", kazao je Vučić, a prenosi b92.
"Ovo je moja posljednja molba i upozorenje Albancima na Kosovu i Metohiji i moja poruka Srbima na Kosovu i Metohiji da treba da ostanu na svojim ognjištima. Moja molba Albancima je da ne pokušavaju da napadnu srpski narod oružjem na Kosovu i Metohiji, jer Srbija te napade neće dozvoliti", kazao je Vučić.
Blic.rs prenosi kako je Vučić rekao da je tražio hitan sastanak sa državnicima, da je već razgovarao sa Visokom predstavnicom Evropske unije za vanjsku politiku i sigurnost, a o današnjem događaju namjerava da upozna i rukovodstvo Ruske Federacije i Narodne Republike Kine.
Također, on je naveo i da će pokušati da stupi u kontakt sa američkim potpredsjednikom Joeom Bidenom i upozna ga "sa ratnim igrama" Prištine.
Voz koji je krenuo za Kosovsku Mitrovicu vraćen je iz sigurnosnih razloga u Beograd.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/vucic-pristina-priprema-ratne-igre-ovo-je-posljednje-upozorenje-albancima/170114069
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vučić: Priština priprema ratne igre, ovo je posljednje upozorenje Albancima
Aleksandar Vučić u okupiranoj Glini 1995
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Salu na stranu ali ovo stvarno pise "srbsko"???? Odo donijet pivo. Kokice krckaju. Idemo, vozi Misshhhkkkkooooooo
2014-04-14
Nemoj se trudit ovo je ker po obicaju zalajao. Nemaju oni taj karakter, niti mooda.abraham wrote:Salu na stranu ali ovo stvarno pise "srbsko"???? Odo donijet pivo. Kokice krckaju. Idemo, vozi Misshhhkkkkooooooo
omni-
2014-04-12
srpcad po stoti put provocira i po stoti put ce dobit batine...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Gospodin Trump se mora izboriti sa svom liberalnom klikom sada kad su se najvise zapjenili a ovaj kokosar bi da ga vuce za ruku i placno mu pokazuje na voz bez voznog reda. Balkanska jajara.
omni-
2014-04-12
kakva je ovo čudna ćirilica iznad?abraham wrote:Salu na stranu ali ovo stvarno pise "srbsko"???? Odo donijet pivo. Kokice krckaju. Idemo, vozi Misshhhkkkkooooooo
2014-04-15
Kinesko? Nas i Kineza milijardu i po. A gdje na engleskom? Kako sad da Trump reagira i bombarduje siptare kad ne zna sto to na vlaku pise???n_razbojnik wrote:kakva je ovo čudna ćirilica iznad?abraham wrote:Salu na stranu ali ovo stvarno pise "srbsko"???? Odo donijet pivo. Kokice krckaju. Idemo, vozi Misshhhkkkkooooooo
omni-
2014-04-12
A ja, kineska ćirilica, jerbo će da kontaktuje vođstvo NR Kine, i vasceli svet o ovom ljuckopravnom haosuomni wrote:Kinesko? Nas i Kineza milijardu i po. A gdje na engleskom? Kako sad da Trump reagira i bombarduje siptare kad ne zna sto to na vlaku pise???n_razbojnik wrote:kakva je ovo čudna ćirilica iznad?abraham wrote:Salu na stranu ali ovo stvarno pise "srbsko"???? Odo donijet pivo. Kokice krckaju. Idemo, vozi Misshhhkkkkooooooo
Jbg ako nema na engleskom, valjalo bi prepiturat pa pokušat sutra opet
2014-04-15
Srpski "jezik" sve trpi jer je nestandardiziran i bez pravila, na niskom stupnju razvoja pa može srpski i srbski, kako god se kome sviđa.abraham wrote:Salu na stranu ali ovo stvarno pise "srbsko"????
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Kina, Srbija, Rusija, Brazil i indija stvaraju novu valutu, novu zeljeznicku prugu i novi svijet. Od Kraljevo-a do Vldivostok-a. SF SN
2014-04-14
"Kosovo iz Seurbija"n_razbojnik wrote:A ja, kineska ćirilica, jerbo će da kontaktuje vođstvo NR Kine, i vasceli svet o ovom ljuckopravnom haosuomni wrote:Kinesko? Nas i Kineza milijardu i po. A gdje na engleskom? Kako sad da Trump reagira i bombarduje siptare kad ne zna sto to na vlaku pise???n_razbojnik wrote:kakva je ovo čudna ćirilica iznad?abraham wrote:Salu na stranu ali ovo stvarno pise "srbsko"???? Odo donijet pivo. Kokice krckaju. Idemo, vozi Misshhhkkkkooooooo
Jbg ako nema na engleskom, valjalo bi prepiturat pa pokušat sutra opet
omni-
2014-04-12
Mislim da ne. Nekada se to zvalo palatalizacija , mislim.Piglet wrote:Srpski "jezik" sve trpi jer je nestandardiziran i bez pravila, na niskom stupnju razvoja pa može srpski i srbski, kako god se kome sviđa.abraham wrote:Salu na stranu ali ovo stvarno pise "srbsko"????
2014-04-14
Šta sam ja – Srpkinja ili Srbkinja? Ili sam za neke možda Srpijanka ili ipak Srbijanka? Je li nam državljanstvo srpsko ili srbsko, a mi svi jesmo li Srbi ili Srpi?abraham wrote:Mislim da ne. Nekada se to zvalo palatalizacija , mislim.Piglet wrote:Srpski "jezik" sve trpi jer je nestandardiziran i bez pravila, na niskom stupnju razvoja pa može srpski i srbski, kako god se kome sviđa.abraham wrote:Salu na stranu ali ovo stvarno pise "srbsko"????
Na forumima i društvenim mrežama „čuvari srbstva" pozivaju se na dela vladike Nikolaja Velimirovića, posebno na njegov spis „Srbski narod kao Teodul", podsećaju na vreme kada su izlazile Davidovićeve „Novine serbske" i na nazive koji su prethodili imenu SANU - „Družtvo srbske slovesnosti" i „Srbsko učeno družtvo". Navode i prepisku između vladike Lukijana Mušickog i Vuka Karadžića, gde Vuk piše: „ ... u Rječniku će srbskom biti opisani gotovo svi običaji srbski", a Mušicki odgovara: „ ... srbski, Srbkinja mora ostati ... Da znam da ćete pečatiti Srpski, a ne Srbski, raspisivao bih na sve strane i vikao iz petnih žila da vam ne daju ni krajcare."
2016-02-24
Uglavnom, može oboje jer kao za puno toga u srpskom jeziku ni tu nema standarda i izričitog pravila, svatko piše kako mu se sprdne i svi su u pravu.
2016-02-24
Hrvati se hvale znanjem Srpskog jezika, neprocenjivo.
Mastercard.
Mastercard.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa ucili smo ga svi nekoc, jos te nisu pokupili na odbranu otadzbine?Serbinho-3 wrote:Hrvati se hvale znanjem Srpskog jezika, neprocenjivo.
Mastercard.
omni-
2014-04-12
Misliš srBskog? Vidiš li kako piše na vašem državnom vagonu ili ne znaš čitati?Serbinho-3 wrote:Hrvati se hvale znanjem Srpskog jezika, neprocenjivo.
Mastercard.
2016-02-24
Ne zajebavaj nego vraćaj voz na Kosmet!Serbinho-3 wrote:Hrvati se hvale znanjem Srpskog jezika, neprocenjivo.
Mastercard.
2014-04-15
SrBsko...a-ha, zato onoliki kičeraj na vlaku...
Čitam komentare na srBskim portalima i vidim da imaju pametniji narod od vlade.
Ovi današnji im nisu Slobi ni do gležnja.
Čitam komentare na srBskim portalima i vidim da imaju pametniji narod od vlade.
Ovi današnji im nisu Slobi ni do gležnja.
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Rusija poslala oštro upozorenje SAD-u: ‘Ne šaljite ratne brodove blizu Krima - za vaše dobro‘
» Srbin optužen za ratne zločine (4): Spasavao civile iz ratne zone
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Vlasnik posljednje zagrebačke videoteke je pronađen mrtav
» Izvukli posljednje oruzje protiv korone-Mars na Drinu
» Srbin optužen za ratne zločine (4): Spasavao civile iz ratne zone
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Vlasnik posljednje zagrebačke videoteke je pronađen mrtav
» Izvukli posljednje oruzje protiv korone-Mars na Drinu
Page 1 of 10