Da remiziram...vol II.
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
ovdje se glavni ševedski epidemiolog proglašavao autistom, a s druge strane klika radi autističnim cijeli planet.AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-kaze-da-nema-nestasice-lijekova-to-je-laz/2267206.aspx?index_tid=107238
nema više ljekova za rak i uskoro druge bolesti u RH.
još prije godinu dana sam rekao da će više ljudi umrijeti od posljedica lockdowna, nego što će lockdown spasiti živote.
sada znamo da lockdown ne spašava živote, a ubija definitivno.
kako su tada mene lockdauneri prozivali "da li se sramim radi ljudi koji su umrli" jer sam kao ja lobirao za švedski model u RH... kontra pitanje. .da li se zagovaratelji lockdowna srame ljudi koji će pobiti ili psihički sjebati ili ekonomjie koje će uništiti.. a sve uzalud jer gotovo nikakve mjere ovdje ne pomažu, što vidimo od floride, texasa, kalifornije, new yorka, do švedske, hrvatske, slovenije, slovačke,
aj ruku na srce, naša država , zbog kombinacije bez-parice, i lobiranja lauca/bakića nije sprovela lockdown na razini Irske ili Slovačke
pogledajte ovu budaletinu
mogu razumiti ružne žene da uživaju u mjerama, nabije masku i naočale pa ti sad znaj šta je ispod
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
nadajmo se da će biti tako i da će ero za misec dana pričati o genijalnim potezima velikog vođe koji je mjerama i cijepivom spasio hrvate.AssadNaPodmornici wrote:šteta što je ovo zadnji val sa cijepivima ili bez cijepiva, volio bih da bude 4 val i da se ove budale i dalje politčari zaključavaju i ne daju im da se kreću više od 5km i druže sa jednom osobom
i unatoč svemu tome, opet im je probio treći val.. kao u svim lockdown državama
evo zanimljivost za španjolsku gripu(koja je ipak bila nekoliko tisuća % smrtonosnija od covida, i ubijala je od starog do mlado - to je bila prava pandemija)
ali pogledajte , evo sada sam malo čitao o tome
pogledajte čak i vremenski razmak, čak i period se gotovo savršeno poklapa sa pandemijom korone
čak i jebena snaga valova..
gotovo isti kurac.. prvi val onako slabiji, samo je razlika njegov vrhunac je bio u 6mjesecu, naš je valjda u prvom valu bio krajem trećeg ili četvrtog po umiranju
zatim drugi val, poklapa se vrhunac sa razlikom od 2-3tjedna
i treći val isto se poklapa vrhunac sa razlikom od 2-3tjedna
i drugi je val kao i kod njih najjači, prvi najslabiji, treći slabiji od drugog.. jebeno se poklapa.. i nakon toga španjolska gripa je nestala, tako i ovo sranje će nestati, praktički ne treba se cijepiti tko nije rizična skupina,
Stanford study: Lockdowns have no clear benefit
January 18, 2021 10:40 pm
A Stanford study comparing Covid responses in different countries found “no clear significant beneficial effect” from stay-at-home orders and business closures.
The peer-reviewed study, published Jan. 5 in the European Journal of Clinical Investigation, found that lockdown orders early in the Covid pandemic didn’t provide more benefits than other measures such as social distancing and travel reduction.
The study investigated measures by England, France, Germany, Iran, Italy, Netherlands, Spain, the U.S., South Korea and Sweden.
The first eight countries imposed stay-at-home orders on residents while South Korea and Sweden took less restrictive steps. The researchers used a mathematical model to compare the countries.
They found “no clear, significant beneficial effect of (more restrictive measures) on case growth in any country.”
“We do not question the role of all public health interventions, or of coordinated communications about the epidemic, but we fail to find an additional benefit of stay-at-home orders and business closures,” the researchers said in a statement.
The study was co-authored by Jay Bhattacharya, a Stanford professor of medicine and economics who has been a vocal opponent of Covid lockdowns since March.
He was also among a group of scientists who wrote “The Great Barrington Declaration,” a document that encouraged governments to lift lockdown restrictions to achieve herd immunity among young and healthy people, while focusing protections on the elderly.
Other studies have oppositely determined that lockdown orders have saved lives.
For instance, a Imperial College London study published in the journal Nature found that some 3.1 million deaths had been averted due to lockdowns across Europe early on in the pandemic.
“This data suggests that without any interventions, such as lockdown and school closures, there could have been many more deaths from Covid-19,” said Dr. Samir Bhatt, an author of Imperial College London study.
https://padailypost.com/2021/01/18/stanford-study-lockdowns-have-no-clear-benefit/
January 18, 2021 10:40 pm
A Stanford study comparing Covid responses in different countries found “no clear significant beneficial effect” from stay-at-home orders and business closures.
The peer-reviewed study, published Jan. 5 in the European Journal of Clinical Investigation, found that lockdown orders early in the Covid pandemic didn’t provide more benefits than other measures such as social distancing and travel reduction.
The study investigated measures by England, France, Germany, Iran, Italy, Netherlands, Spain, the U.S., South Korea and Sweden.
The first eight countries imposed stay-at-home orders on residents while South Korea and Sweden took less restrictive steps. The researchers used a mathematical model to compare the countries.
They found “no clear, significant beneficial effect of (more restrictive measures) on case growth in any country.”
“We do not question the role of all public health interventions, or of coordinated communications about the epidemic, but we fail to find an additional benefit of stay-at-home orders and business closures,” the researchers said in a statement.
The study was co-authored by Jay Bhattacharya, a Stanford professor of medicine and economics who has been a vocal opponent of Covid lockdowns since March.
He was also among a group of scientists who wrote “The Great Barrington Declaration,” a document that encouraged governments to lift lockdown restrictions to achieve herd immunity among young and healthy people, while focusing protections on the elderly.
Other studies have oppositely determined that lockdown orders have saved lives.
For instance, a Imperial College London study published in the journal Nature found that some 3.1 million deaths had been averted due to lockdowns across Europe early on in the pandemic.
“This data suggests that without any interventions, such as lockdown and school closures, there could have been many more deaths from Covid-19,” said Dr. Samir Bhatt, an author of Imperial College London study.
https://padailypost.com/2021/01/18/stanford-study-lockdowns-have-no-clear-benefit/
Guest- Guest
Israel je s cijepljenjem smanjo prosječnu dnevnu zarazu (prosjek zadnjij 7 dana!):
od 8,295 na 302/dan.
Ekvivalen za Hrvatsku bi danas bio .....+134/dan
U Hrvatskoj taj broj danas iznosi : +1,559/dan
Bez cjepljenja ne bu išlo, definitivno!
od 8,295 na 302/dan.
Ekvivalen za Hrvatsku bi danas bio .....+134/dan
U Hrvatskoj taj broj danas iznosi : +1,559/dan
Bez cjepljenja ne bu išlo, definitivno!
POdaci za UK, koja se također dobro procijepila. Doduše manje od Israela, ali ipak.
UK je smanjilo prosječnu dnevnu zarazu kroz 7 dana: (na milijun stanovnika/dan)
od +880/1M na +45/1M (skooro za 20x manje!!!)
Hrvatska: +412/1M
UK je smanjilo prosječnu dnevnu zarazu kroz 7 dana: (na milijun stanovnika/dan)
od +880/1M na +45/1M (skooro za 20x manje!!!)
Hrvatska: +412/1M
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
U bolesti malo još. Znači mamu su prebacili na redovan odjel, oporavlja se.
Ali koje traume imaju ti ljudi, od njih 6 u sobi intenzivne samo ona preživila, e aj ti to pregrmi. Božesačuvaj.
Ali koje traume imaju ti ljudi, od njih 6 u sobi intenzivne samo ona preživila, e aj ti to pregrmi. Božesačuvaj.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hvala Bogu. Oporavak će biti duži, samo strpljivo i bude sve ok. Ne reče koliko je stara?epikur37 wrote:U bolesti malo još. Znači mamu su prebacili na redovan odjel, oporavlja se.
2016-07-22
63
Hoću reći da je boleščina opaka i ne bih to tvrdio poradi njenih godina da ovdje u ZD nemam dva bliska slučaja po 42 godine ...jebeno na intenzivnoj.
Hoću reći da je boleščina opaka i ne bih to tvrdio poradi njenih godina da ovdje u ZD nemam dva bliska slučaja po 42 godine ...jebeno na intenzivnoj.
2015-08-06
Nekima je opaka, nekima ne. A nema pravila kome bi mogla biti kobna.epikur37 wrote:63
U svakom slučaju bolje je ne dobiti je, ali ako dođe, a Bože moj...Bit će kako bude.
Ipak, bez obzira na sve, ja samo odlučila ne cijepiti se. I moji također. Pa kako nam bude.
Ionako cijepljenjem ne spašavamo druge, nego sebe. A o sebi valjda možemo sami odlučivati, jelte.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ra wrote:Nekima je opaka, nekima ne. A nema pravila kome bi mogla biti kobna.epikur37 wrote:63
U svakom slučaju bolje je ne dobiti je, ali ako dođe, a Bože moj...Bit će kako bude.
Ipak, bez obzira na sve, ja samo odlučila ne cijepiti se. I moji također. Pa kako nam bude.
Ionako cijepljenjem ne spašavamo druge, nego sebe. A o sebi valjda možemo sami odlučivati, jelte.
To svakako.
Podržavam da ljudi sami odluče.
Kao i što podržavam kampanju za cijepljenje.
2015-08-06
Ra wrote:Nekima je opaka, nekima ne. A nema pravila kome bi mogla biti kobna.epikur37 wrote:63
dijagram-
2015-08-09
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kolika-je-korist-od-astrazenece-a-koliki-rizik-pogledajte-tablice/2267288.aspx
Možda i promijeniš mišljenje...a i ne moraš, svoga tela si gospodar.
2016-07-22
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kolika-je-korist-od-astrazenece-a-koliki-rizik-pogledajte-tablice/2267288.aspx
Zanimljivo:
U HR je rizik od stvaranja ugrušaka na godišnjem nivou 1/1000--> 0.1%.
Rizik od cjepljenja AstraZenecom je 1/290,000 iliti 0.000344 %.
Opravdano se pitam je li cjepljenje AstraZenecom uopće razlog za nastanak ugrušaka?
Ako se vratim na podatak HR o pojavnosti ugrušaka u populaciji 0,1% , onda bi bilo
logično da se u populaciji od 25,000,000 (bez cijepljenja) desilo primjera 25,000 s ugrušcima.
A, kao što vidimo zabilježili su ih samo 86 primjera.
Nudi se posve drugi zaključak:
Cjepljenje AstraZenecom je drastično smanjilo broj sučajeva s ugrušcima. Jebena matematika.
Zanimljivo:
U HR je rizik od stvaranja ugrušaka na godišnjem nivou 1/1000--> 0.1%.
Rizik od cjepljenja AstraZenecom je 1/290,000 iliti 0.000344 %.
Opravdano se pitam je li cjepljenje AstraZenecom uopće razlog za nastanak ugrušaka?
Ako se vratim na podatak HR o pojavnosti ugrušaka u populaciji 0,1% , onda bi bilo
logično da se u populaciji od 25,000,000 (bez cijepljenja) desilo primjera 25,000 s ugrušcima.
A, kao što vidimo zabilježili su ih samo 86 primjera.
Nudi se posve drugi zaključak:
Cjepljenje AstraZenecom je drastično smanjilo broj sučajeva s ugrušcima. Jebena matematika.
2016-07-22
PS:
Zabrinjava ovoliki porast umrlih - 50. Na današnji dan sam očekivao ne više od 40.
Ako je ovo bio izuzetak onda sutra ne bi trebalo biti više od 30, ili tu negdje.
Zabrinjava ovoliki porast umrlih - 50. Na današnji dan sam očekivao ne više od 40.
Ako je ovo bio izuzetak onda sutra ne bi trebalo biti više od 30, ili tu negdje.
Ovo treba razumjeti kao smirivanje na velikim brojevima i ne kao smanjivanje.
Rt je najvjerojatnije negdje oko 1.
Rt je najvjerojatnije negdje oko 1.
2016-07-22
Aha, danas puno manje.
Opada to jako dobro.
Opada to jako dobro.
dijagram-
2015-08-09
Računa se 3-dnevni prosjek, ili još bolje 7-dnevni.dijagram wrote:Aha, danas puno manje.
Opada to jako dobro.
Tada možemo procijeniti i ponašanje krda, pa tako i projekciju za sljedećih 7, odnosno 14 dana.
Ne zajebavaj se, situacija je složena. Cijepi se, ako već nisi, a masku ne skidaj ni na otvorenom.
Last edited by Eroo on 9/4/2021, 14:39; edited 1 time in total
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50