Da remiziram...vol II.
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Re: Da remiziram...vol II.
Kurac slatkovodni evo druga čaša vina za večeru. Neplanirani pijet ipo fažola i jebaji ga. Nemoš nakon toga piti vodu.veber wrote:tko bi rekao da si ti slatkovodni
Ja sam jučer 2 pijata fažola i suva lebra zalio gustim...mutava baštarda wrote:Kurac slatkovodni evo druga čaša vina za večeru. Neplanirani pijet ipo fažola i jebaji ga. Nemoš nakon toga piti vodu.veber wrote:tko bi rekao da si ti slatkovodni
T.- Posts : 17551
2014-04-14
veber-
2014-12-30
Prva pomisao mi je bila gusto vino, a na drugu, možda je i gusti sok.T. wrote:Ja sam jučer 2 pijata fažola i suva lebra zalio gustim...mutava baštarda wrote:Kurac slatkovodni evo druga čaša vina za večeru. Neplanirani pijet ipo fažola i jebaji ga. Nemoš nakon toga piti vodu.veber wrote:tko bi rekao da si ti slatkovodni
Vindi breskva...mutava baštarda wrote:Prva pomisao mi je bila gusto vino, a na drugu, možda je i gusti sok.T. wrote:Ja sam jučer 2 pijata fažola i suva lebra zalio gustim...mutava baštarda wrote:Kurac slatkovodni evo druga čaša vina za večeru. Neplanirani pijet ipo fažola i jebaji ga. Nemoš nakon toga piti vodu.veber wrote:tko bi rekao da si ti slatkovodni
T.- Posts : 17551
2014-04-14
Njega će njegova pustiti jedino ako se bude zaplovilo do Drine.veber wrote:oćemo i ovog pedera?
Priznajem samo naranču i jabuku.T. wrote:Vindi breskva...mutava baštarda wrote:Prva pomisao mi je bila gusto vino, a na drugu, možda je i gusti sok.T. wrote:Ja sam jučer 2 pijata fažola i suva lebra zalio gustim...mutava baštarda wrote:Kurac slatkovodni evo druga čaša vina za večeru. Neplanirani pijet ipo fažola i jebaji ga. Nemoš nakon toga piti vodu.veber wrote:tko bi rekao da si ti slatkovodni
Prije neki dan u Kanadi je pastor izbacio policajce iz crkve, podvili rep i izašli.AssadNaPodmornici wrote:Ero i Index.hr na aparatimamutava baštarda wrote:
Kanadski pastor koji je izbacio „Gestapo policajce“ iz svoje crkve uhapšen zbog organizovanja „ilegalnog okupljanja“
Sad ga uhapsilo.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
2015-09-14
Američki regulatori upravo su dozvolili cijepljenje Pfizerom djece od 12 do 15 godina
Hina
11. svibanj 2021 07:18
Američka agencija za hranu i lijekove (FDA) odobrila je hitnu upotrebu cjepiva Pfizer i BioNTecha protiv koronavirusa za djecu u dobi od 12 godina čime je u SAD-u, gdje se bilježi značajan pad stope procijepljenosti, proširen program cijepljenja.
FDA je izvijestila da je odlukom o spuštanju dobne granice u program cijepljenja uključila milijune djece u dobi od 12 do 15 godina.
Cjepivo Pfizer/BioNTecha prvo je cjepivo protiv Covida-19 koje je u SAD-u odobreno za hitno korištenje za tu dobnu skupinu, što se smatra važnim korakom prema sigurnom povratku djece u škole.
Američki predsjednik Joe Biden zatražio je od saveznih zemalja da odmah omoguće cjepiva za mlade adolescente.
“Današnja odluka dopušta zaštitu mlađih populacija od zaraze koronavirusom, što nas približava povratku u normalnost i kraju pandemije”, kazala je obnašateljica dužnosti predsjednice FDA Janet Woodcock.
“Roditelji i skrbnici djece mogu biti uvjereni da je agencija provela rigoroznu i detaljnu provjeru svih dostupnih podataka, kao što smo učinili u slučajevima ostalih odobrenja za hitnu uporabu cjepiva protiv Covida-19”, poručila je.
Većina djece koja se zaraze koronavirusom razvije blage simptome ili ih uopće nema. Međutim, djeca nisu u potpunosti izvan rizika da teško obole od zaraze te mogu širiti zarazu.
https://www.novilist.hr/novosti/svijet/americki-regulatori-upravo-su-dozvolili-cijepljenje-pfizerom-djece-od-12-do-15-godina/
Hina
11. svibanj 2021 07:18
Američka agencija za hranu i lijekove (FDA) odobrila je hitnu upotrebu cjepiva Pfizer i BioNTecha protiv koronavirusa za djecu u dobi od 12 godina čime je u SAD-u, gdje se bilježi značajan pad stope procijepljenosti, proširen program cijepljenja.
FDA je izvijestila da je odlukom o spuštanju dobne granice u program cijepljenja uključila milijune djece u dobi od 12 do 15 godina.
Cjepivo Pfizer/BioNTecha prvo je cjepivo protiv Covida-19 koje je u SAD-u odobreno za hitno korištenje za tu dobnu skupinu, što se smatra važnim korakom prema sigurnom povratku djece u škole.
Američki predsjednik Joe Biden zatražio je od saveznih zemalja da odmah omoguće cjepiva za mlade adolescente.
“Današnja odluka dopušta zaštitu mlađih populacija od zaraze koronavirusom, što nas približava povratku u normalnost i kraju pandemije”, kazala je obnašateljica dužnosti predsjednice FDA Janet Woodcock.
“Roditelji i skrbnici djece mogu biti uvjereni da je agencija provela rigoroznu i detaljnu provjeru svih dostupnih podataka, kao što smo učinili u slučajevima ostalih odobrenja za hitnu uporabu cjepiva protiv Covida-19”, poručila je.
Većina djece koja se zaraze koronavirusom razvije blage simptome ili ih uopće nema. Međutim, djeca nisu u potpunosti izvan rizika da teško obole od zaraze te mogu širiti zarazu.
https://www.novilist.hr/novosti/svijet/americki-regulatori-upravo-su-dozvolili-cijepljenje-pfizerom-djece-od-12-do-15-godina/
Guest- Guest
Kad već spominješ kovid vjernike iz Indije jesi li dokučio zašto je kod njih katastrofa, a nisu ni približno loše kao zapadna uljudba.
Čujem priču koja ide ovako, predstavnici jedne farmaceutske tvrtke dolaze u indiju krajem prošle godine i nude proizvode, ovi ih odbiju jer traže odgovornost za eventualne posljedice. Ovi se okrenu i odu jer ima još tržišta. Dolaze ponovo na proljeće i opet ista priča, samo što ovi nisu otišli nego je krenula kampanja u medijima.
Kao i koljač Asad i civilna zaštita Bijele Kacige. Mediji su danas najveće oružje masovnog uništenja.
2015-09-14
14d inci. = 473.8/100k st. (-35.0%)
7d inci. = 188.1/100k st. (-34.2%) ...pad u odnosu na 7 dana prije proteklih 7 dana.
Eroo- Posts : 78900
2016-07-22
Ove dnevne podatke nemate ni u jednom mediju, pogotovu ne u hrvatskom.Eroo wrote:
14d inci. = 473.8/100k st. (-35.0%)
7d inci. = 188.1/100k st. (-34.2%) ...pad u odnosu na 7 dana prije proteklih 7 dana.
Možda nekima ništa ne znače, ali ne i znalcima, a takvih ima ovdje njih nekoliko.
Toliko o nekim prigovorima na moje "bezvezno" pisanje na ovoj temi.
Eroo- Posts : 78900
2016-07-22
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Page 1 of 50