Da remiziram...vol II.
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
Kako je bilo na Bakić- namazu?AssadNaPodmornici wrote:gle ja ne želim sudjelovati u tom cirkusu. prvo korona jest jebena viroza, ali isključivo za jedan uži dio populacije. u prošlosti je bilo na tisuće takvih virusa koji su došli i prošli bez panike. oni su radi toga sranja napravili dernek, pa ovaj as ero na onoj temi o koroni spama desetke spam postova dnevno, zagovara da svi budemo zaključani i da nas panduri mlate, radi virusa koji za ljude koji rade - imaju survival rate od 99.9%. ne želim biti dio toga cirkusa .dijagram wrote:Necu se cijepiti ni ako bude takvih reakcija.AssadNaPodmornici wrote:meni će se roditelji cijepiti, nisu htjeli astra zenikom, navodo će sada drugim, u njihvom slučaju i astra zenika je bolje nego čekati koronu.. ako može neko drugo još bolje.
naravno ja se ne planiram cijepiti, osim ako baš budem prisiljen.. tipa nebudem mogao kao skiper(planiram dva mjeseca odraditi) imati goste, ili putovati vanka.. (sada sam išao vanka nigdje na granici nikakvih problema svi mahali rukom )
Necu napustati zemlju i tocka.
Nevjerojatan mi je strah koji mase pokazuju.
Evo spremni SU si sibnuti i dva, tri ili sest cjepiva:)
Nevjerojatno.
hvala bogu a ne želim sjebati sebi niti život. ako mi to nesretno cijepivo bude uvjet tipa za putovati(a budemo morao putovati) ili za raditi(a budem morao raditi) onda jebiga cijepiti ću se.
evo u Americi su planirali uvesti covid putovnice, i prije nego su ih uveli, dvije najbogatije USA države(Florida i Texas) koje imaju vrlo čvrstu vlast republikanaca i nikakve mjere(prije mjesec dana su ukinuli sve restrkicije od maski do svega) su ih preventivno zabranili, rekli su da to krši ustav USA i ljudska prava
tako i ja ne želim biti dio toga cirkusa, iako realno smatram da cijepiva nisu rizična i da pomažu starijim i ugroženim i podržavam da se ovi cijepe.
ali sve to se moglo obaviti bez ovoga cirkusa. iako opet mi u RH smo dobro prošli , stavljao sam linkove kako žive nesretnici u Slovačkoj, Irskoj , Sloveniji , Mađarskoj, Austriji.. nama je još super skoro sve normalno kod nas i u Švedskoj a na kraju imamo iste ili čak bolje brojke
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Sovak wrote:epikur37 wrote:Sovak wrote:mutava baštarda wrote:Čelnik Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Andrija Štampar Zvonimir Šostar gostovao je u programu RTL-a te tom prilikom otkrio koliko je dosad ljudi cijepljeno i koliko ih se odazvalo pozivu na početku projekta 'masovnog cijepljenja'.
- Mi smo pozvali 500 sugrađana, odazvalo se 90, 150 je odbilo, ostali se nisu javili. Nismo nikako zadovoljni. Samo je 18%. Vrijeme, snježna mećava je prvi razlog, drugi faktor su kontradiktorne informacije - ljudi su prestrašeni, razne zemlje imaju razne informacije. Nisu sigurni ljudi u ovo cjepivo. Treće, građani nisu ni vidjeli mailove, kazao je Šostar.
U Zagrebu je, inače, prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, palo 1-2 centimentra snijega
I da mu čovjek ne bi onda jebal m**** ... ehm.
To su podaci od jučer, ali držite fige možda po cijepljenju pružimo otpor veći od Bugara i Srba :)
I kaj da ti sad velim na ovo, a da ostanem pristojan?
Nikaj, sori ako sam bio previše ironičan.
Razumijem donekle podozrenje ljudi prema AZ cjepivu.
Mislim da će Plenki dovući više drugih cjepiva uskoro.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
neće anemično đubre ništa poduzeti.epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:Sovak wrote:mutava baštarda wrote:Čelnik Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Andrija Štampar Zvonimir Šostar gostovao je u programu RTL-a te tom prilikom otkrio koliko je dosad ljudi cijepljeno i koliko ih se odazvalo pozivu na početku projekta 'masovnog cijepljenja'.
- Mi smo pozvali 500 sugrađana, odazvalo se 90, 150 je odbilo, ostali se nisu javili. Nismo nikako zadovoljni. Samo je 18%. Vrijeme, snježna mećava je prvi razlog, drugi faktor su kontradiktorne informacije - ljudi su prestrašeni, razne zemlje imaju razne informacije. Nisu sigurni ljudi u ovo cjepivo. Treće, građani nisu ni vidjeli mailove, kazao je Šostar.
U Zagrebu je, inače, prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda, palo 1-2 centimentra snijega
I da mu čovjek ne bi onda jebal m**** ... ehm.
To su podaci od jučer, ali držite fige možda po cijepljenju pružimo otpor veći od Bugara i Srba :)
I kaj da ti sad velim na ovo, a da ostanem pristojan?
Nikaj, sori ako sam bio previše ironičan.
Razumijem donekle podozrenje ljudi prema AZ cjepivu.
Mislim da će Plenki dovući više drugih cjepiva uskoro.
sve će se odvijati stihijski i bez ikakvog plana, a cijepljenje u zagrebu ti je pokazatelj kako anemičara boli kurac za građane.
ekipa zove građane redom, umjesto da su pozvali građane da potvrde žele li se cijepiti astra-zenecom pa te koji žele zvali.
nakupina nesposobnih idiota koje je izabrao još veći anemični idiot.
u ex-yu bi sve bilo organizirano u tjedan dana i cijepljenja bi bila po školama, pouzećima i ustanovama, ili kao u izraelu na javnim punktovima.
od kardelja je anemičar usvojio samo demagogiju.
sitting_bull-
2015-09-28
Sitting, čini se da tebi naš premijer nije baš najomiljeniji političar.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Slab odaziv na masovno cijepljenje. Beroš: Opcija je da se cijepi svakoga tko dođe
NAKON jučerašnje generalne probe na koju se od 500 pozvanih odazvalo 90 ljudi - danas su od 1500 pozvanih samo 783 cijepljena. Kao i jučer, došlo je znatno manje ljudi nego što ih je pozvano.
"Nismo baš zadovoljni odazivom. U svakom slučaju, bolje je nego jučer", kazala je voditeljica Službe za školsku i adolescentnu medicinu NZJZ-a Dr. Andrija Štampar Tatjana Petričević Vidović.
U Rijeci je isto masovno cijepljeno, isto AstraZenecom, ali rezultat je puno bolji. U gradu šest puta manjem od Zagreba u jednom je danu cijepljeno duplo više ljudi nego u Zagrebu - 1400.
U Zagrebu se od ovog tjedna svi šalju na Velesajam. Nema više cijepljenja prvom dozom po ambulantama, ali pozivaju se i oni koji su se prijavili preko portala i oni koji su bili na listama obiteljskih doktora.
"To izgleda tako da ponovno liječnik obiteljske medicine uzme svoju bilježnicu i redom zove pacijente koji do sada još nisu cijepljeni, pita ih žele li se cijepiti AstraZenecom i ako žele, onda ih on naručuje na Velesajam", pojasnila je predsjednica Koordinacije hrvatske obiteljske medicine Nataša Ban Toskić.
"Razmišljate li o tome da jednostavno idući tjedan pustite sve da dođu, tko god se hoće cijepiti da može doći?" upitan je Beroš.
"Hvala vam na tom pitanju. Teoretski, možda bismo na taj način koji ste vi predložili nanijeli štetu nekim starijima koji su se ranije prijavili da se cijepe. Međutim, naravno da ćemo u datim okolnostima učiniti sve da se iskoristi svaka doza", odgovorio je za RTL. Dodao je da to nije isključeno kao opcija.
NAKON jučerašnje generalne probe na koju se od 500 pozvanih odazvalo 90 ljudi - danas su od 1500 pozvanih samo 783 cijepljena. Kao i jučer, došlo je znatno manje ljudi nego što ih je pozvano.
"Nismo baš zadovoljni odazivom. U svakom slučaju, bolje je nego jučer", kazala je voditeljica Službe za školsku i adolescentnu medicinu NZJZ-a Dr. Andrija Štampar Tatjana Petričević Vidović.
U Rijeci je isto masovno cijepljeno, isto AstraZenecom, ali rezultat je puno bolji. U gradu šest puta manjem od Zagreba u jednom je danu cijepljeno duplo više ljudi nego u Zagrebu - 1400.
U Zagrebu se od ovog tjedna svi šalju na Velesajam. Nema više cijepljenja prvom dozom po ambulantama, ali pozivaju se i oni koji su se prijavili preko portala i oni koji su bili na listama obiteljskih doktora.
"To izgleda tako da ponovno liječnik obiteljske medicine uzme svoju bilježnicu i redom zove pacijente koji do sada još nisu cijepljeni, pita ih žele li se cijepiti AstraZenecom i ako žele, onda ih on naručuje na Velesajam", pojasnila je predsjednica Koordinacije hrvatske obiteljske medicine Nataša Ban Toskić.
Beroš kaže da nije isključeno da se cijepi svakoga tko dođe
Tako se stvorio paradoks. Napokon postoje toliko zazivani masovni punktovi i napokon je stigao malo masovniji broj doza, ali stigli su i masovni nedolasci na termin i problemi s pozivima."Razmišljate li o tome da jednostavno idući tjedan pustite sve da dođu, tko god se hoće cijepiti da može doći?" upitan je Beroš.
"Hvala vam na tom pitanju. Teoretski, možda bismo na taj način koji ste vi predložili nanijeli štetu nekim starijima koji su se ranije prijavili da se cijepe. Međutim, naravno da ćemo u datim okolnostima učiniti sve da se iskoristi svaka doza", odgovorio je za RTL. Dodao je da to nije isključeno kao opcija.
vili40-
2015-08-02
ma je... ništa strašno.vili40 wrote:mutavi,jel te probudilo?
...pa ja odavno govorim imali mi cjepiva ili ne..bitan je odaziv..mozemo mi imat i deset milijuna doza a ako se masovno ne cjepi cjepivo propada..zato je sulju u srbiji panika uhvatila da mu ne propadnu tolika cjepiva pa sad nudi 300 eura ili zove sve zivo i nezivo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
anemično đubre nije političar.epikur37 wrote:Sitting, čini se da tebi naš premijer nije baš najomiljeniji političar.
anemično je đubre nesposobni šalabajzer koji se udomio u politici jer tu još može prodati svoju vještinu manipuliranja.
anemično je đubre birokrata s bolesnom ambicijom i željom da bude vlast, a granica njegove nesposobnosti je biti tajnik nekom političaru.
sitting_bull-
2015-09-28
Doneta presuda: Obavezna vakcinacija legalna
Evropski sud za ljudska prava doneo je presudu da je obavezna vakcinacija legalna i da će možda
biti potrebna u demokratskim društvima.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=04&dd=08&nav_category=78&nav_id=1839525
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=04&dd=08&nav_category=78&nav_id=1839525
Lancet Psychiatry: Svaki treći preživjeli pacijent ima neurološki ili psihički poremećaj
07 Apr 2021
U studiji koja je obuhvatila više od 230.000 ispitanika, uglavnom iz Sjedinjenih Američkih Država, ustanovljeno je da je svaki treći preživjeli COVID pacijent šest mjeseci nakon izlječenja dijagnosticiran sa nekim neurološkim ili psihijatrijskim poremećajem.
To upućuje na zaključak da bi val neuroloških i psihijatrijskih pacijenata mogao da se očekuje kao posljedica pandemije, navodi se u stručnom časopisu Lancet Psychiatry, a prenosi Tanjug.
Od 14 psihijatrijskih poremećaja, kod preživjelih COVID pacijenata najčešće se javljaju anksioznost i depresija, iako naučnicima nije jasno na koji način su ti poremećaji povezani sa virusom, prenosi Reuters.
U studiji nije ustanovljeno koji biološki ili psihološki mehanizmi predstavljaju okidač za navedene poremećaje, ali je konstatirano da je neophodno da se pokrenu nova istraživanja kako bi se ustanovilo šta izaziva ove pojave, kako ih spriječiti ili kako da se medicinski tretiraju.
Na osnovu analize medicinskih kartona više od 236.000 ljudi ustanovljeno je da šest mjeseci nakon preležanog COVID-a 19 kod 34 posto dijagnosticiran nekakav neurološki ili psihijatrijski problem.
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/4/7/studija-svaki-treci-covid-pacijent-sa-psihijatrijskim-poremecajem
07 Apr 2021
U studiji koja je obuhvatila više od 230.000 ispitanika, uglavnom iz Sjedinjenih Američkih Država, ustanovljeno je da je svaki treći preživjeli COVID pacijent šest mjeseci nakon izlječenja dijagnosticiran sa nekim neurološkim ili psihijatrijskim poremećajem.
To upućuje na zaključak da bi val neuroloških i psihijatrijskih pacijenata mogao da se očekuje kao posljedica pandemije, navodi se u stručnom časopisu Lancet Psychiatry, a prenosi Tanjug.
Od 14 psihijatrijskih poremećaja, kod preživjelih COVID pacijenata najčešće se javljaju anksioznost i depresija, iako naučnicima nije jasno na koji način su ti poremećaji povezani sa virusom, prenosi Reuters.
U studiji nije ustanovljeno koji biološki ili psihološki mehanizmi predstavljaju okidač za navedene poremećaje, ali je konstatirano da je neophodno da se pokrenu nova istraživanja kako bi se ustanovilo šta izaziva ove pojave, kako ih spriječiti ili kako da se medicinski tretiraju.
Na osnovu analize medicinskih kartona više od 236.000 ljudi ustanovljeno je da šest mjeseci nakon preležanog COVID-a 19 kod 34 posto dijagnosticiran nekakav neurološki ili psihijatrijski problem.
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/4/7/studija-svaki-treci-covid-pacijent-sa-psihijatrijskim-poremecajem
Guest- Guest
iskreno mislim da je studija prenategnuta i da u ukupnoj populaciji ima i više poremećaja. bez obzira imali covid ili ne.Speare Shaker wrote:Lancet Psychiatry: Svaki treći preživjeli pacijent ima neurološki ili psihički poremećaj
jednostavno ljude se po cile dane jebe u zdrav mozak tako da su rezultati preoptimistični.
Bakić bi trebao preventivno dijeliti "zapise" svojim pacijentima.mutava baštarda wrote:iskreno mislim da je studija prenategnuta i da u ukupnoj populaciji ima i više poremećaja. bez obzira imali covid ili ne.Speare Shaker wrote:Lancet Psychiatry: Svaki treći preživjeli pacijent ima neurološki ili psihički poremećaj
jednostavno ljude se po cile dane jebe u zdrav mozak tako da su rezultati preoptimistični.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
7 dnevna incidenca se je u odnosu na jučer povećala zanemarljivo: od -1 na 0%.
Vidimo kako je nezahvalno išta prognozirati u pojedinim vremenskim sekvencama:
nove mjere, praznici, pa čak i slabo vrijeme.
Tek sljedeći pponedjeljak ćemo moći reći što se događalo ovih dana.
Mediji prenaglašavaju današnje povećanje novozaraženih.
Vidimo kako je nezahvalno išta prognozirati u pojedinim vremenskim sekvencama:
nove mjere, praznici, pa čak i slabo vrijeme.
Tek sljedeći pponedjeljak ćemo moći reći što se događalo ovih dana.
Mediji prenaglašavaju današnje povećanje novozaraženih.
zapisi se dijele u Areni.Eroo wrote:Bakić bi trebao preventivno dijeliti "zapise" svojim pacijentima.mutava baštarda wrote:iskreno mislim da je studija prenategnuta i da u ukupnoj populaciji ima i više poremećaja. bez obzira imali covid ili ne.Speare Shaker wrote:Lancet Psychiatry: Svaki treći preživjeli pacijent ima neurološki ili psihički poremećaj
uskoro će dijeliti i El Romobile
Rt = ~0.92<1.00 !!!
I još jedan indikator nam kaže da današnji broj novozaraženih
ipak ne možemo gledati kao povećanje zaraze s kontinuitetom...
I još jedan indikator nam kaže da današnji broj novozaraženih
ipak ne možemo gledati kao povećanje zaraze s kontinuitetom...
https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-kaze-da-nema-nestasice-lijekova-to-je-laz/2267206.aspx?index_tid=107238
nema više ljekova za rak i uskoro druge bolesti u RH.
još prije godinu dana sam rekao da će više ljudi umrijeti od posljedica lockdowna, nego što će lockdown spasiti živote.
sada znamo da lockdown ne spašava živote, a ubija definitivno.
kako su tada mene lockdauneri prozivali "da li se sramim radi ljudi koji su umrli" jer sam kao ja lobirao za švedski model u RH... kontra pitanje. .da li se zagovaratelji lockdowna srame ljudi koji će pobiti ili psihički sjebati ili ekonomjie koje će uništiti.. a sve uzalud jer gotovo nikakve mjere ovdje ne pomažu, što vidimo od floride, texasa, kalifornije, new yorka, do švedske, hrvatske, slovenije, slovačke,
aj ruku na srce, naša država , zbog kombinacije bez-parice, i lobiranja lauca/bakića nije sprovela lockdown na razini Irske ili Slovačke
pogledajte ovu budaletinu
još prije godinu dana sam rekao da će više ljudi umrijeti od posljedica lockdowna, nego što će lockdown spasiti živote.
kako su tada mene lockdauneri prozivali "da li se sramim radi ljudi koji su umrli" jer sam kao ja lobirao za švedski model u RH... kontra pitanje. .da li se zagovaratelji lockdowna srame ljudi koji će pobiti ili psihički sjebati ili ekonomjie koje će uništiti.. a sve uzalud jer gotovo nikakve mjere ovdje ne pomažu, što vidimo od floride, texasa, kalifornije, new yorka, do švedske, hrvatske, slovenije, slovačke,
aj ruku na srce, naša država , zbog kombinacije bez-parice, i lobiranja lauca/bakića nije sprovela lockdown na razini Irske ili Slovačke
šteta što je ovo zadnji val sa cijepivima ili bez cijepiva, volio bih da bude 4 val i da se ove budale i dalje politčari zaključavaju i ne daju im da se kreću više od 5km i druže sa jednom osobom
i unatoč svemu tome, opet im je probio treći val.. kao u svim lockdown državama
evo zanimljivost za španjolsku gripu(koja je ipak bila nekoliko tisuća % smrtonosnija od covida, i ubijala je od starog do mlado - to je bila prava pandemija)
ali pogledajte , evo sada sam malo čitao o tome
pogledajte čak i vremenski razmak, čak i period se gotovo savršeno poklapa sa pandemijom korone
čak i jebena snaga valova..
gotovo isti kurac.. prvi val onako slabiji, samo je razlika njegov vrhunac je bio u 6mjesecu, naš je valjda u prvom valu bio krajem trećeg ili četvrtog po umiranju
zatim drugi val, poklapa se vrhunac sa razlikom od 2-3tjedna
i treći val isto se poklapa vrhunac sa razlikom od 2-3tjedna
i drugi je val kao i kod njih najjači, prvi najslabiji, treći slabiji od drugog.. jebeno se poklapa.. i nakon toga španjolska gripa je nestala, tako i ovo sranje će nestati, praktički ne treba se cijepiti tko nije rizična skupina,
i unatoč svemu tome, opet im je probio treći val.. kao u svim lockdown državama
evo zanimljivost za španjolsku gripu(koja je ipak bila nekoliko tisuća % smrtonosnija od covida, i ubijala je od starog do mlado - to je bila prava pandemija)
ali pogledajte , evo sada sam malo čitao o tome
pogledajte čak i vremenski razmak, čak i period se gotovo savršeno poklapa sa pandemijom korone
čak i jebena snaga valova..
gotovo isti kurac.. prvi val onako slabiji, samo je razlika njegov vrhunac je bio u 6mjesecu, naš je valjda u prvom valu bio krajem trećeg ili četvrtog po umiranju
zatim drugi val, poklapa se vrhunac sa razlikom od 2-3tjedna
i treći val isto se poklapa vrhunac sa razlikom od 2-3tjedna
i drugi je val kao i kod njih najjači, prvi najslabiji, treći slabiji od drugog.. jebeno se poklapa.. i nakon toga španjolska gripa je nestala, tako i ovo sranje će nestati, praktički ne treba se cijepiti tko nije rizična skupina,
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
ovdje se glavni ševedski epidemiolog proglašavao autistom, a s druge strane klika radi autističnim cijeli planet.AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-kaze-da-nema-nestasice-lijekova-to-je-laz/2267206.aspx?index_tid=107238
mogu razumiti ružne žene da uživaju u mjerama, nabije masku i naočale pa ti sad znaj šta je ispod
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Page 3 of 50