Da remiziram...vol II.
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
moralno je upitno kako je jedan uhljeb mlađi od 50 primio i drugu dozu.Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:
evo prošlo je tjedan od druge doze, imunitet kompletan.
dok moj stari iz ugrožene skupine, rak pluća-tek sredinom svibnja dobit će drugu dozu.
kao mala digresija, pametni lijek koji moj otac prima od 2018e-a svaka tri tjedna dolazi iz njemačke nakon što institut dobije krvnu sliku, složi lijek i šalje ga DHLo na jordanovac-od siječnja je na listi hzzo. ja sam 30 terapija platio 600 000kn, hzzo isti lijek računa 50 000kn po terapiji.
srećom imamo rvacku.
epija
i safeta od novog mesta.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Šta bi tek pričao da si nekome nepoznatom platio.veber wrote:Speare Shaker wrote:ja sam 30 terapija platio 600 000kn, hzzo isti lijek računa 50 000kn po terapiji.epikur37 wrote:
srećom imamo rvacku.
epija
i safeta od novog mesta.
Ti za sram ne znaš.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Šta bi tek pričao da si nekome nepoznatom platio.veber wrote:Speare Shaker wrote:ja sam 30 terapija platio 600 000kn, hzzo isti lijek računa 50 000kn po terapiji.epikur37 wrote:
srećom imamo rvacku.
epija
i safeta od novog mesta.
Ti za sram ne znaš.
Srećom pa ja nisam platio nikakve terapije za bilo koga, a ponajmanje za sebe, kako izlazi iz ovog citata.
Guest- Guest
veber wrote:moralno je upitno kako je jedan uhljeb mlađi od 50 primio i drugu dozu.Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:
dok moj stari iz ugrožene skupine, rak pluća-tek sredinom svibnja dobit će drugu dozu.
To je druga priča. Ja sam mu aplaudirao zbog same činjenice da se želi cijepiti.
Na taj način štiti sebe kako od neizvjesnosti djelovanja novih sojeva koji puno gore pogađaju i mlađu populaciju tako i druge, jer je dokazano kako (uspješno odnosno dovoljno efikasno) cijepljenje značajno smanjuje mogućnost daljnjeg prijenosa virusa.
Inače, ja do sad nisam primio niti prvu dozu, premda sam to po godinama već trebao.
Guest- Guest
Sorry, greška kod brisanja. Znam da je i tebi jasno o kome se i o čemu radi .Speare Shaker wrote:Eroo wrote:Šta bi tek pričao da si nekome nepoznatom platio.veber wrote:Speare Shaker wrote:ja sam 30 terapija platio 600 000kn, hzzo isti lijek računa 50 000kn po terapiji.epikur37 wrote:
srećom imamo rvacku.
epija
i safeta od novog mesta.
Ti za sram ne znaš.
Srećom pa ja nisam platio nikakve terapije za bilo koga, a ponajmanje za sebe, kako izlazi iz ovog citata.
2016-07-22
Mrtvih je ipak previše, ali je i razumljivo glede na broj aktivno zaraženih i hospitaliziranih.
znači ti stara konjina, nisi primio drugu pikicu, a član partije mlađi od 50 bez nekih simptoma dobije dvije pikice.Speare Shaker wrote:veber wrote:moralno je upitno kako je jedan uhljeb mlađi od 50 primio i drugu dozu.Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:
To je druga priča. Ja sam mu aplaudirao zbog same činjenice da se želi cijepiti.
Na taj način štiti sebe kako od neizvjesnosti djelovanja novih sojeva koji puno gore pogađaju i mlađu populaciju tako i druge, jer je dokazano kako (uspješno odnosno dovoljno efikasno) cijepljenje značajno smanjuje mogućnost daljnjeg prijenosa virusa.
Inače, ja do sad nisam primio niti prvu dozu, premda sam to po godinama već trebao.
u slučaju mog starog nije problem niti platiti, ali liječnik s jordanovca rekao je da je to normalni tijek.
inače 40% ekipe s rakom pluća koji su na terapijama na jordanovcu prohodali covid.
smrtnost od raka se smanjila, ali dio kojem je metastazirao, nema pomoći.
2014-12-30
veber wrote:znači ti stara konjina, nisi primio drugu pikicuSpeare Shaker wrote:veber wrote:moralno je upitno kako je jedan uhljeb mlađi od 50 primio i drugu dozu.Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:
Nisam (još) niti prvu.
Guest- Guest
Veberček, ja sam lijepo objasnio kako i što. A nisam član nikakve partije.
A ti nastavi s glupim upadicama.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kretenčino udbaška, želim ti rak pluća.Eroo wrote:Šta bi tek pričao da si nekome nepoznatom platio.veber wrote:Speare Shaker wrote:ja sam 30 terapija platio 600 000kn, hzzo isti lijek računa 50 000kn po terapiji.epikur37 wrote:
srećom imamo rvacku.
epija
i safeta od novog mesta.
Ti za sram ne znaš.
pa neka tvoji prinčevi keširaju terapiju-u sloveniji nema lijeka.
ali postoji mali problemčić, genski nekima ne pomaže pametni lijek.
a, svojom ograničenom inteligencijom probaj shvatiti da sam ja uplatio u minhenski institut, a ne u hrvatski zavod za javno zdravstvo.
probaj uz unuke procesuirat da je lijek od siječnja na listi HZZOa i da ga više ne moraš kupovat u njemačkoj.
isto tako probaj na prste izračunat kako lijek nabavljen privatno košta 20 000kn po terapiji, a preko HZZO 50 000kn.
2014-12-30
Speare Shaker wrote:veber wrote:moralno je upitno kako je jedan uhljeb mlađi od 50 primio i drugu dozu.Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:
Glupi i neodgovorni mediji su preplašili starije da se ne cijepe s AstraZenecom, iako ste ga imali dovoljno.
Podaci o cijepljenju od 12.4.21., glede na starost:
> 100 g.: 59%
95-99 g.: 50%
90-94 g.: 48%
80-84 g.: 44%
70-74 g.: 43%
65-69 g.: 28%
Toliko podataka sam uspio dobiti iz medija.
Cjepiva je bilo na raspolaganju.
Tijekom zadnjeg dana vam je umrlo 42 ljudi.
Last edited by Eroo on 20/4/2021, 12:09; edited 1 time in total
bed lak :PSpeare Shaker wrote:veber wrote:znači ti stara konjina, nisi primio drugu pikicuSpeare Shaker wrote:veber wrote:moralno je upitno kako je jedan uhljeb mlađi od 50 primio i drugu dozu.Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:
Nisam (još) niti prvu.
2014-12-30
nisi ti nikaj objasnio.epikur37 wrote:Veberček, ja sam lijepo objasnio kako i što. A nisam član nikakve partije.
imaš ispod 50
primio si drugu dozu
član si kradezeja.
isto tako se tvoj fren safetlija požurio cijepit.
ali u vašem svijetu nema neke moralnosti.
2014-12-30
Ovog iznad imam na ignor, ali unaprijed znam o čemu sere i bez koga mu živjeti ni.
On je inače pun empatije do ljudi, čak i vlastitom ćaći plaća lijekove.
Da čovjek ne povjeruje...
On je inače pun empatije do ljudi, čak i vlastitom ćaći plaća lijekove.
Da čovjek ne povjeruje...
Eroo wrote:Ovog iznad imam na ignor, ali unaprijed znam o čemu sere i bez koga mu živjeti ni.
Koga više ne voli vas hercegovce ili nas bosance :D
Ali ne ljutim se ja na naše švapče ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ti si kreten, uhljebio se. država to omogućava i sve pet.epikur37 wrote:Eroo wrote:Ovog iznad imam na ignor, ali unaprijed znam o čemu sere i bez koga mu živjeti ni.
jedeš supstitut djece.
kreten cinkaroški iz novog mesta ne kuži neke stvari.
mada i po tvojim upisima dalo bi se zaključit da je bolja investicija u apartman ili brodicu nego u očevo zdravlje.
nakon 80 ionako će umrjet, a apartman ili brodica nose neku pinku.
2014-12-30
a da se razumijemo. hrvati u bosni su samo posavljaci-koje je smrad tuđman uz smrada odojka totalno ignorirao-te okolina travnika, središnja bosna.
to su etnički hrvati.
vi iz okolice sarajeva, tuzle, hercegovna-niste hrvati.
to su etnički hrvati.
vi iz okolice sarajeva, tuzle, hercegovna-niste hrvati.
2014-12-30
Vrlo važno koga on voli ili ne voli, eto mu tamo, što bi rekla moja pok. mama.epikur37 wrote:Eroo wrote:Ovog iznad imam na ignor, ali unaprijed znam o čemu sere i bez koga mu živjeti ni.
Inače, ne ljutim se ni ja, samo nastojim izbjeći isprazne razgovore.
2016-07-22
safete, ne znam kako bi napisao, a da razumiješ.
nemrem se spustiti na taj nivo.
realno.
na ovom forumu su dvije neinteligentne osobe.
ti i mortalka.
čitajući upise vas dvoje ne mogu se načudit koliko čovjek u biti može biti neinteligentan.
neke elementarne stvari ne poimate.
ali veza s internetom dala je mogućnost svakom da nekaj napiše.
nemrem se spustiti na taj nivo.
realno.
na ovom forumu su dvije neinteligentne osobe.
ti i mortalka.
čitajući upise vas dvoje ne mogu se načudit koliko čovjek u biti može biti neinteligentan.
neke elementarne stvari ne poimate.
ali veza s internetom dala je mogućnost svakom da nekaj napiše.
2014-12-30
Jel slobodno pitam kak si ti došao u poziciju da se cijepiš, s obzirom da se školsko osoblje još ne cijepi planski i organiziranoepikur37 wrote:Speare Shaker wrote:Eroo wrote:
Ali se bojim da će nam Yoda doći kroz koji dan i usklikniti:
Ljudi, ja i Ero cijelo vrijeme mislimo isto, cijepite se, nosite maske, držite distancu, perite ruke...
Ono što je bitno za istaknuti, i kod mlađih viđamo teške upale pluća i teške kliničke slike, na odjelima imamo ljude od 25 ili 27 godina s teškim kliničkim slikama i s jednom nogom prema respiratoru.
Doista nitko nije pošteđen ako bude izložen virusu, rekla je Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević".
https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/markotic-bolnice-ce-jos-trpjeti-velike-pritiske-1507931
Jasna stvar
i onda mene pitali zašto si se ti cijepio, odi u klinac...evo prošlo je tjedan od druge doze, imunitet kompletan.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50