Da remiziram...vol II.
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
14 dnevna kumulativna incidenca :381/100,000 stanovnika.
7 dnevna kumulativna incidenca :353/100,000 stanovnika ...pad -7.4%
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
https://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-zahvaljujuci-mom-angazmanu-doci-ce-vise-od-3-milijuna-doza-cjepiva/2272176.aspx
pazi ovo anemično đubre kako drsko hvali sam sebe!
nakon što ljudi hametice umiru jer mjesecima nije kurcem mrdnuo, sad kad je cjepivo dostupno se on hvali kako ga je nabavio.
u uređenoj državi bi popio optužnicu za sve te nepotrebne smrti koje je prouzročio njegov nerad i indolencija.
prokletinjo, krepaj čim prije!
pazi ovo anemično đubre kako drsko hvali sam sebe!
nakon što ljudi hametice umiru jer mjesecima nije kurcem mrdnuo, sad kad je cjepivo dostupno se on hvali kako ga je nabavio.
u uređenoj državi bi popio optužnicu za sve te nepotrebne smrti koje je prouzročio njegov nerad i indolencija.
prokletinjo, krepaj čim prije!
sitting_bull-
2015-09-28
Eroo wrote:Reklo na TV, jebiga..Pitaj Bakića, on sigurno zna kako.mutava baštarda wrote:a kako ih se zarazilo toliko ako ne prenose zarazu.Eroo wrote:Bez simptoma, a upravo slušam na TV SLO...ne prenose zarazu. Mislim da to i nije bitno, ako si cijepljen. Cijepi se, jebiga...mutava baštarda wrote:od 59 cijepljenihEroo wrote:i to je moguće
Bez simptoma su i dobrog općeg stanja: U domu u Istri zaraženo 19 ljudi iako su primili dvije doze cjepiva
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/4023600/bez-simptoma-su-i-dobrog-opceg-stanja-u-domu-u-istri-zarazeno-19-ljudi-iako-su-primili-dvije-doze-cjepiva/
dijelili dentijeru na ručku?
42 minuta
https://hr.n1info.com/svijet/brazilski-senat-otvorio-istragu-o-bolsonarovu-upravljanju-pandemijom/
može li itko ovo zamisliti u hrvatskoj kad je anemično đubre u pitanju?
sitting_bull-
2015-09-28
Pronađi si dobrog psihoterapeuta da ti popravi protok emocijasitting_bull wrote:https://hr.n1info.com/svijet/brazilski-senat-otvorio-istragu-o-bolsonarovu-upravljanju-pandemijom/
i riješi te tih potisnutih trauma u u nesvjesnom dijelu sebstva.
Najozbiljnije ti savjetujem. Trošiš ogromnu energiju na bezvezne stvari.
2016-07-22
gle, ovo stvorenje kako brani anemično đubre!Eroo wrote:Pronađi si dobrog psihoterapeuta da ti popravi protok emocijasitting_bull wrote:https://hr.n1info.com/svijet/brazilski-senat-otvorio-istragu-o-bolsonarovu-upravljanju-pandemijom/
i riješi te tih potisnutih trauma u u nesvjesnom dijelu sebstva.
Najozbiljnije ti savjetujem. Trošiš ogromnu energiju na bezvezne stvari.
ti si genetski predodređen da budeš kmet i sa očiglednom zahvalnošću glancaš šupak izabranom gospodaru i sasvim je normalno da su svi grijesi tvog vožda "bezvezne stvari".
sam si odabrao biti puzavac anemičnom đubretu, sad se nosi s tim.
sitting_bull-
2015-09-28
mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Reklo na TV, jebiga..Pitaj Bakića, on sigurno zna kako.mutava baštarda wrote:a kako ih se zarazilo toliko ako ne prenose zarazu.Eroo wrote:Bez simptoma, a upravo slušam na TV SLO...ne prenose zarazu. Mislim da to i nije bitno, ako si cijepljen. Cijepi se, jebiga...mutava baštarda wrote:od 59 cijepljenihEroo wrote:i to je moguće
Bez simptoma su i dobrog općeg stanja: U domu u Istri zaraženo 19 ljudi iako su primili dvije doze cjepiva
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/4023600/bez-simptoma-su-i-dobrog-opceg-stanja-u-domu-u-istri-zarazeno-19-ljudi-iako-su-primili-dvije-doze-cjepiva/
42 minuta
Prvo, uz pohvale, ipak nisam čuo objašnjenje da smo drugi u EU po 14 dnevnoj incidenciji ,
kao i po dnevnoj smrtnosti. Znam u čemu je fora i neću o tome iznositi svoje mišljenje.Barem ne u ovoj prilici.
Drugo(Bakić), tko prizna grešku pola mu se prašta. No, biti sluga brojkama i logici je stav koji veoma poštujem.
Treće, osobno i dalje inzistirama na : distanca, maske i hihijena, a posebno na obaveznom cijepljenju.
Čini mi se da je nešto ovako i Bakić spomenuo.
Četvrto, nekim medijima bih privremeno zabranio objavljivanje, što se ova dvojica (zbog pozicije) ne usuđuju reći.
Peto, ne očekujem + za svoj doprinos na ovoj temi, niti je to bio cilj moga pisanja.
Mada bi mi tvoj i Yodin + puno značio, opet ponavljam - ne zbog mene.
I zaključno, "matematika i logika rješava 95 % epidemije (Bakić)"....to ste mogli i ovdje pročitati kao stav.
2016-07-22
Lapsus calami!Eroo wrote:147 dnevna kumulativna incidenca :381/100,000 stanovnika....prethodnih 7 dana!
7 dnevna kumulativna incidenca :353/100,000 stanovnika ...pad -7.4%
14 dnevna incidenca je suma oba broja, a pad ili rast omjer između njih.
2016-07-22
Nosi se i ti.sitting_bull wrote:
sam si odabrao biti puzavac anemičnom đubretu, sad se nosi s tim.
2016-07-22
mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Reklo na TV, jebiga..Pitaj Bakića, on sigurno zna kako.mutava baštarda wrote:a kako ih se zarazilo toliko ako ne prenose zarazu.Eroo wrote:Bez simptoma, a upravo slušam na TV SLO...ne prenose zarazu. Mislim da to i nije bitno, ako si cijepljen. Cijepi se, jebiga...mutava baštarda wrote:od 59 cijepljenihEroo wrote:i to je moguće
42 minuta
koja hrpa idiota...
Guest- Guest
Ono što je najbitnije je Rt=~0.95.
Intuitivno, sve kaže da je vrh konačno prođen, iako bih ja rekao da treba ipak paziti
i striktno se držati osnovnih mjera: distanca, maske higijena i - cijepljenje.
Intuitivno, sve kaže da je vrh konačno prođen, iako bih ja rekao da treba ipak paziti
i striktno se držati osnovnih mjera: distanca, maske higijena i - cijepljenje.
2016-07-22
Puno je, kako god.Gnječ wrote:Eroo wrote:vili40 wrote:
t=28.04.2021 ---> =7001 dead
2016-07-22
Danas, po neslužbenim podacima:
14 dnevna incidenca: 721.4/100k stanovnika
7 dnevna incidenca : 341.7/100k stanovnika ---> -10%
14 dnevna incidenca: 721.4/100k stanovnika
7 dnevna incidenca : 341.7/100k stanovnika ---> -10%
2016-07-22
anemično đubre opet pokušava oprati ruke od katastrofalno lošeg rada, iliti veličanstvenog nerada, njega osobno i njegove vlade.
beštija se pravi lud i kao ne shvaća da nije njegov posao odraditi samo jedan segment - kupiti tehnički program -, nego je njegova uloga odgovornost u tome da to što kupuje prvo opravda uložen novac, a onda i da funkcionira.
anemični je idiot totalno zastranio i bježi od ikakve odgovornosti, kao da nije trenutačno osoba na najodgovornijoj funkciji u izvršnoj vlasti.
proklet bio.
krepao čim prije.
sitting_bull-
2015-09-28
Tebe ne treba cijepiti, tebe treba cjepanicom.sitting_bull wrote:
anemično đubre opet pokušava oprati ruke od katastrofalno lošeg rada, iliti veličanstvenog nerada, njega osobno i njegove vlade.
beštija se pravi lud i kao ne shvaća da nije njegov posao odraditi samo jedan segment - kupiti tehnički program -, nego je njegova uloga odgovornost u tome da to što kupuje prvo opravda uložen novac, a onda i da funkcionira.
anemični je idiot totalno zastranio i bježi od ikakve odgovornosti, kao da nije trenutačno osoba na najodgovornijoj funkciji u izvršnoj vlasti.
proklet bio.
krepao čim prije.
2016-07-22
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50