U Osijeku uveden policijski sat
Page 23 of 31
Page 23 of 31 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 31
Re: U Osijeku uveden policijski sat
gle ja ne priznajem zakone ali nisam glup da ću se kačiti sa državom.sitting_bull wrote:EmberSpirit wrote:ja što se mene tiče , ja ne priznajem takve zakone, i vrlo rado kršit ću sve zakone RH , naravno ako ću pri tome oštetiti RH državu(SKH frakcije i njihove birokrate)
terapija koja pomaže kod takvih sindroma zove se novčana kazna.
istina, za to treba još i pošteno i pravedno pravosuđe, ali niti austrija nije bez kazni postala kulturna zemlja, nego joj je trebalo par stoljeća za to.
možeš ti ne priznavati zakone, ali nemoj cviliti kad te oderu po džepu zbog kršenja istih. za 50-tak godina možda promijeniš stav...
ali vrlo rado ću je zajebati gdje god budem mogao. odem se šišati recimo i inzistiran frizerki da mi slučajno ne izda račun nego da lovu uzme na ruke.. itd.
da si ti bio i 1939 tako i priznao njemačke nazi zakone, a onda bi 1948 priznao yu zakone gdje su bivše partizane trpali na goli otok i ubijali..
isto sve po zakonu, jer nazi njemačka i yuga su bile "države po zakonu a ne anarhije".
tako i u jebenom islamskom svijetu isti kurac. evo gledam u iranu, kada su bile slike one iranske bogate mladeži.. ili arapske.. ta mladeš se jebava, konzumira droge, sexa se prije braka, pije alkohol, rade najžešće moguće perverzije - bez posljedica.
u isto vrijeme ako neki arap nešto od toga pomisli napraviti odmah mu kidaju ruku, bičuju.. itd.. a šerijat i allah kao sve smatraju jednakim..
tako i u banana RH, isti kurac kao na bliskom istoku, to je dobro primjetio asila, čak i arapi ne žele ostati kod nas, jer imamo sličan sustav kao na bliskom istoku..
a ti poštuj te zakone..
i ja ako jednoga dana budem pripadnik vladajuće elite, (zašto ne) onda ću i ja vas budale natjerati da poštujete zakon, ako prdnete odmah novčana kazna, bičevanje..
ja ako koga zgazim autom, ili maznem koji milijun i ako me slučajno uhvate, onda uvjetna kazna.. jebli vas zakoni
Guest- Guest
a da ne govorim da iste te zakone izglasava opačička, šuker, jadronković, bojan glavašević, zmajlović, karamarko, jaca, bandić, i slična ekipa
Guest- Guest
Pozvao bih živi zid....da legnu ispred nje...kaja_333 wrote:a gle, ružno izgleda ali gospođa nije stala. policajac je hodao za njom, govorio da stane, uhvatio je za ruku. na to sve ona se nije zaustavljala nego ga gurnula, odgovorila da ju ostavi i nastavila dalje. kako da ju drugacije zaustavi? kako bi vi nju zaustavilli?!
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
MUP RH PRAVILNIK
O NAČINU POSTUPANJA POLICIJSKIH SLUŽBENIKA
Policijski službenik neće vezati maloljetnu osobu, trudnicu u vidljivom stanju trudnoće, stariju i vidljivo bolesnu ili nemoćnu osobu i teškog invalida, osim ako takva osoba izravno ugrožava život policijskog službenika, život druge osobe ili vlastiti život..... e sad se sjetite kad sam rekao da nije nikakav problem u zakonskim aktima kad se uzme u obzir da su podzakonski akti katastrofalni po pitanju implementacije i praktične primjene..... od uvijek je problem bio, a očito i ostao kad je u pitanju poznavanje propisa.... ali tu nije problem što ih ne poznaju policajci na terenu, kad je očito da ih ni Dario ne pozna....
O NAČINU POSTUPANJA POLICIJSKIH SLUŽBENIKA
Policijski službenik neće vezati maloljetnu osobu, trudnicu u vidljivom stanju trudnoće, stariju i vidljivo bolesnu ili nemoćnu osobu i teškog invalida, osim ako takva osoba izravno ugrožava život policijskog službenika, život druge osobe ili vlastiti život..... e sad se sjetite kad sam rekao da nije nikakav problem u zakonskim aktima kad se uzme u obzir da su podzakonski akti katastrofalni po pitanju implementacije i praktične primjene..... od uvijek je problem bio, a očito i ostao kad je u pitanju poznavanje propisa.... ali tu nije problem što ih ne poznaju policajci na terenu, kad je očito da ih ni Dario ne pozna....
2015-08-08
Eto oglasio se i Ostojić:
[size=34]Reagirao i Ostojić: Ne možeš staricu rješavati kao nasilnika[/size]
Nakon objave snimke iz Osijeka na kojoj policajac ženu od 66 godina pokušava zaustaviti nakon što je prešla cestu dok je bilo crveno svjetlo, a zatim je, nakon što se oglušila na zapovijed, obara na tlo i stavlja joj lisice, putem Facebooka oglasio se i resorni ministar Ranko Ostojić.
Smatra kako je današnji slučaj ''nepotreban, loš i ruši ugled''.
- Policajke i policajci ...ovo nam ne treba... Lošim potezom sruši se puno dobro napravljenog... I nije da tražim od vas da se "ne držite zakona ko pijani plota" , ali koliko je zakonito , i moze bit pravdano... Losa je policijska taktika ... Ne radite to...ne mozes staricu rješavati kao da je opasan nasilnik... - napisao je Ostojić.
[size=34]Reagirao i Ostojić: Ne možeš staricu rješavati kao nasilnika[/size]
Nepotrebno, loše, i ruši ugled... Policajke i policajci ...ovo nam ne treba... Lošim potezom sruši se puno dobro napravljenog..., napisao je Ostojić na Facebooku
Nepotrebno, lose, i rusi ugled... Policajke i policajci ...ovo nam ne treba... Lošim potezom sruši se puno dobro napravljenog... I nije da tražim od vas da se "ne držite zakona koji pijani plota" , ali koliko je zakonito , i moze bit pravdano... Losa je policijska taktika ... Ne radite to...ne mozes staricu rješavati kao da je opasan nasilnik....Nakon objave snimke iz Osijeka na kojoj policajac ženu od 66 godina pokušava zaustaviti nakon što je prešla cestu dok je bilo crveno svjetlo, a zatim je, nakon što se oglušila na zapovijed, obara na tlo i stavlja joj lisice, putem Facebooka oglasio se i resorni ministar Ranko Ostojić.
Smatra kako je današnji slučaj ''nepotreban, loš i ruši ugled''.
- Policajke i policajci ...ovo nam ne treba... Lošim potezom sruši se puno dobro napravljenog... I nije da tražim od vas da se "ne držite zakona ko pijani plota" , ali koliko je zakonito , i moze bit pravdano... Losa je policijska taktika ... Ne radite to...ne mozes staricu rješavati kao da je opasan nasilnik... - napisao je Ostojić.
vili40-
2015-08-02
ministar nema veze s mozgom, kad je izjavio da će on platiti kaznu počiniteljice prekršaja prema kojoj su policijski službenici postupili trebao bi imati na umu da se na godišnjoj razini pokrene cca 1000 internih postupaka protiv policijskih službenika zbog povrede PONPPS zbog sličnih situacija, hoće li on sve te kazne podmiriti... ako će podmiriti ovu red bi bio da podmiri i sve ostale jer nema pravo niti na pogodovanje niti na diskriminatorni odnos spram drugih počinitelja prekršaja, ukoliko se utvrdi da su policijski službenici dvojbeno postupili.. a on svojom izjavom upravo navodi da je o dvojbenom postupanju riječ.... iako je i to sprdačina jer on kao ministar nije nadležan da ovu situaciju službeno komentira, nego ravnatelj policije, jer se ovdje radi o odgovornosti i izravnoj nadležnosti ravnatelja policije i njegovog ureda u sastavu kojeg je služba za nadzor, unaprjeđenje rada i razvoj policije
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
HR je kurac od države i to se svakim danom sve više potvrđujem. Gora represija neg u SSSR 1955. godine.
Guest- Guest
hr je onakva kakvom ju čine ljudi, a otkad ju prevladavajući čine ljudi poput ministra ranka i premijera zoxa imamo to što imamo... naravno da će nas takvi likovi vratiti u 55. godinu...
2015-08-08
Trebao ju je ubit. Kaj ona ima ne poštovat žandara. Uniforma je zakon a onaj tko ju nosi gospodar života i smrti. Jebote, vi koji podražavate tog drota fakat ste ispranog mozga i sve vam je prihvatljivo ak je od "službene" osobe u skladu sa "zakonom". Niste normalni, majke mi.v_vlado wrote:Pozvao bih živi zid....da legnu ispred nje...kaja_333 wrote:a gle, ružno izgleda ali gospođa nije stala. policajac je hodao za njom, govorio da stane, uhvatio je za ruku. na to sve ona se nije zaustavljala nego ga gurnula, odgovorila da ju ostavi i nastavila dalje. kako da ju drugacije zaustavi? kako bi vi nju zaustavilli?!
Guest- Guest
mrco, pa tebi je ko i ovom "pravniku" s kupljenom diplomom koji je otvorio temu, takav oblik postupanja bio potpuno prihvatljiv kad je u pitanju bio Pajičić... jebla vas dosljednost.... koju nemate....
2015-08-08
Tko je Pajičić i kaj je napravil?michaellcmacha wrote:mrco, pa tebi je ko i ovom "pravniku" s kupljenom diplomom koji je otvorio temu, takav oblik postupanja bio potpuno prihvatljiv kad je u pitanju bio Pajičić... jebla vas dosljednost.... koju nemate....
Guest- Guest
Istina,nije lako biti dosljedan i nelicemjer. Ja se stvarno trudim,pa se opet imam prilike ispravaljat.
Kako bilo,mislim da je Ostojic nas citao ili je na forumu.
Pohvalno,ipak smo mi face ovdje :D
2014-04-12
nitko bitan, ionako ga je već prekrila trava...
2015-08-08
Eva zeza,ima pamcenje k'o slon;)
Ne biti tuzan.
Ne biti tuzan.
2014-04-12
Ja sam uvijek ispravna, ali to je zato kaj sam savršena, pa mi je sve lako.maggie13 wrote:Istina,nije lako biti dosljedan i nelicemjer. Ja se stvarno trudim,pa se opet imam prilike ispravaljat.
Guest- Guest
Od sad na dalje kad bižite policiji a uspiju vas uhvatit, Ostojić časti.
mogla bih se i ja prestat trudit.. :DEva wrote:Ja sam uvijek ispravna, ali to je zato kaj sam savršena, pa mi je sve lako.maggie13 wrote:Istina,nije lako biti dosljedan i nelicemjer. Ja se stvarno trudim,pa se opet imam prilike ispravaljat.
2014-04-12
nije problem u ovo dvoje diletanata ili u onom manageru u umišljaju, oni ne štete ničemu osim što ispunjavaju svrhu da provociraju zdrav razum... problem je što likovi skoro pa istovjetni njima prevladavaju na svim razinama unutar onih sastavnica sustava koje presudno utječu na funkcioniranje istog....maggie13 wrote:Istina,nije lako biti dosljedan i nelicemjer. Ja se stvarno trudim,pa se opet imam prilike ispravaljat.
2015-08-08
ne bas takvi..malo puno jaca verzija,ipak..vecina ljudi je uskogrudna,s ularom..gleda samo sebe i ne zna/ne moze vidjet siru sliku..osobito u ovim ex komunistickim/socijalistickim zemljama..to je tako..michaellcmacha wrote:nije problem u ovo dvoje diletanata ili u onom manageru u umišljaju, oni ne štete ničemu osim što ispunjavaju svrhu da provociraju zdrav razum... problem je što likovi skoro pa istovjetni njima prevladavaju na svim razinama unutar onih sastavnica sustava koje presudno utječu na funkcioniranje istog....maggie13 wrote:Istina,nije lako biti dosljedan i nelicemjer. Ja se stvarno trudim,pa se opet imam prilike ispravaljat.
2014-04-12
Page 23 of 31 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 31
Similar topics
» Policijski teror u Osijeku u brojkama
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
» ¨Sotona II" uveden u operativnu uporabu...
» Uveden globalni porez od 15% za multinacionalne kompanije
» BANKARI U ŠOKU, NAROD ODUŠEVLJEN! U Poljskoj uveden porez za banke, novac ide za decu!
» PROGLAŠEN POLICIJSKI SAT
Page 23 of 31