Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Kvalifikacije za SP
Zeko wrote:Nemoj međeda citirati, nemoj molim te k'o boga ... To je najgluplji novinar na kugli zemaljskoj i ne znam zakaj me uopće ne čudi kak ti citiraš baš njegov osvrt ... Daj ti svoje mišljenje tko je trebao biti kraj onog slovaka koji je primio loptu sam k'o duh u naših 16 m ... Samo nemoj napisati da je to trebal biti Gvardiol, jer vidim da već i njega uplićete u krivce za drugi slovački gol ... Ti i medo naravno, jer nikog drugoga nit sam čuo da govori, nit sam pročitao da je netko spomenuo Gvardiola k'o potencijalnog krivca ... Moje skromno mišljenje je da bi desnu stranu našeg 16-erca trebali pokrivati desni stoper i desni bek ... Dakle, Vida i telac iz Bayerna ...Giorgio wrote:Direktni krivci su prevariol koji je takticki 0 bodova, ona voda na aut liniji nije slucajnost,mozak 0 bodova, a drugi je plivakovic sa reakcijom top5 golmana
Eo cisto procitaj malo vezano za drugi gol jer ocito nisi gledao tekmu
https://gol.dnevnik.hr/clanak/hrvatska-reprezentacija/modric-odigra-odlicno-a-vatreni-opet-u-drami-livakovic-nije-u-formi-obrana-je-zaspala-kod-oba-pogotka---679324.html
Razumijem ..ti vjerujes samo Glasu gospodara i njegovom placenom međugorskom koncilu (SN)
Guest- Guest
Puši lulu mira, pusti ga...Giorgio wrote:Kad ce doci onaj drugi da nam svoju neprezaljenu Deu spomene
Guest- Guest
Krivo ... Ja vjerujem samo u ono kaj vidim ... I zato ne vjerujem u boga...Giorgio wrote:Zeko wrote:Nemoj međeda citirati, nemoj molim te k'o boga ... To je najgluplji novinar na kugli zemaljskoj i ne znam zakaj me uopće ne čudi kak ti citiraš baš njegov osvrt ... Daj ti svoje mišljenje tko je trebao biti kraj onog slovaka koji je primio loptu sam k'o duh u naših 16 m ... Samo nemoj napisati da je to trebal biti Gvardiol, jer vidim da već i njega uplićete u krivce za drugi slovački gol ... Ti i medo naravno, jer nikog drugoga nit sam čuo da govori, nit sam pročitao da je netko spomenuo Gvardiola k'o potencijalnog krivca ... Moje skromno mišljenje je da bi desnu stranu našeg 16-erca trebali pokrivati desni stoper i desni bek ... Dakle, Vida i telac iz Bayerna ...Giorgio wrote:Direktni krivci su prevariol koji je takticki 0 bodova, ona voda na aut liniji nije slucajnost,mozak 0 bodova, a drugi je plivakovic sa reakcijom top5 golmana
Eo cisto procitaj malo vezano za drugi gol jer ocito nisi gledao tekmu
https://gol.dnevnik.hr/clanak/hrvatska-reprezentacija/modric-odigra-odlicno-a-vatreni-opet-u-drami-livakovic-nije-u-formi-obrana-je-zaspala-kod-oba-pogotka---679324.html
Razumijem ..ti vjerujes samo Glasu gospodara i njegovom placenom međugorskom koncilu (SN)
Zeko-
2015-08-26
Znači, zalizani demagog kad je vidio da mu visi odlazak na SP zove Petkovića. Skužio je da mu poluigrači ko Kramarić, Vlašić i Livaja ne garantiraju ništa. Šteta što ga nisu iz Dinama odjebali i prijavili ozljedu.
bio bi dernek da igraju oršić petko i ivanušec...
a realno bi mogli pa čak su i zaslužili..
sastav za prste polizati.....
End- Posts : 21177
2015-08-25
i vidu zamijenit nek igra car ili pongračić ko ga jebe
2015-08-25
Bio bi dernek jer ova postava ima ravno 0% sansi plasirati se na SP...End wrote:bio bi dernek da igraju oršić petko i ivanušec...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Bio bi dernek jer ova postava ima ravno 99% šanse za osvojiti SP...
2015-08-25
ajd da ti tovare išta znaš o nogometu ne bi bio sektaš, kratko i jasno nema dalje
2015-08-25
S ovom postavom imamo šansi, ali Dalić da se dodvori sektašima će stavit Atletičara, zujala Pašalića i glumca Livaju.
Endicu-mesicu, pa s takvom postavom moze zaigrati jedino bjegunac iz medugorja i njegove kujice.End wrote:Andreas Goldberger wrote:Bio bi dernek jer ova postava ima ravno 0% šanse za osvojiti SP...
Guest- Guest
HAHAHAHAHAHAH...Tominjo wrote:Znači, zalizani demagog kad je vidio da mu visi odlazak na SP zove Petkovića. Skužio je da mu poluigrači ko Kramarić, Vlašić i Livaja ne garantiraju ništa. Šteta što ga nisu iz Dinama odjebali i prijavili ozljedu.
:^O
Tomica je pocea pit, nema druge...
:D
Guest- Guest
Kramarić zbilja ništa nije dao.
Možda nam ne treba Petković, ali nam treba igrač njegovog profila, koji je snažan, a može primiti, zadržati loptu pod pritiskom i proigrati sve te silne polušpice koje imamo.
Možda nam ne treba Petković, ali nam treba igrač njegovog profila, koji je snažan, a može primiti, zadržati loptu pod pritiskom i proigrati sve te silne polušpice koje imamo.
niels-
2021-04-26
Nisam optimističan ni uoči Malte ni Rusije ni eventualnih dodatnih kvalifikacija.
Smanjili smo broj primljenih pogodaka nakon EP, ali se sada mučimo u napadu, teško dolazimo u šanse i loše ih realiziramo. Nemamo pouzdanog strijelca u kontinuitetu.
Smanjili smo broj primljenih pogodaka nakon EP, ali se sada mučimo u napadu, teško dolazimo u šanse i loše ih realiziramo. Nemamo pouzdanog strijelca u kontinuitetu.
niels-
2021-04-26
Dalić svojim gardom ne ulijeva povjerenje uopće. Imao je dobitnu formulu, a koja je u Elcheu rastavljena na faktore, sve dalje je lutanje gore od iti jednog izbornika, a ima širinu veću, nego što je imao itko od njih do sad.
darth_vader-
2014-04-17
Dalic je najslabija karika, to je očito...
Nije ni zasluzija da se kiti srebrom sa Svjetskog, a kamoli sta drugo...
;)
Nije ni zasluzija da se kiti srebrom sa Svjetskog, a kamoli sta drugo...
;)
Guest- Guest
niels wrote:Kramarić zbilja ništa nije dao.
Za proigravanje poluspica imamo vezni red koji je jedan od najboljih na svijetu
Uopce nam ne treba staticna mantinela koja je passe
Tko jos danas igra sa panjevima ?
Guest- Guest
cim je pocelo sektase uvoditi u repku odma smo propali
2015-08-25
Giorgio wrote:niels wrote:Kramarić zbilja ništa nije dao.
Za proigravanje poluspica imamo vezni red koji je jedan od najboljih na svijetu
Uopce nam ne treba staticna mantinela koja je passe
Tko jos danas igra sa panjevima ?
Srbija sa Mitrovićem koji je daleko od panja, ali je ortodoksna 9-ka…
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016