Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Kvalifikacije za SP
Direktni krivci su prevariol koji je takticki 0 bodova, ona voda na aut liniji nije slucajnost,mozak 0 bodova, a drugi je plivakovic sa reakcijom top5 golmana
Eo cisto procitaj malo vezano za drugi gol jer ocito nisi gledao tekmu
https://gol.dnevnik.hr/clanak/hrvatska-reprezentacija/modric-odigra-odlicno-a-vatreni-opet-u-drami-livakovic-nije-u-formi-obrana-je-zaspala-kod-oba-pogotka---679324.html
https://gol.dnevnik.hr/clanak/hrvatska-reprezentacija/modric-odigra-odlicno-a-vatreni-opet-u-drami-livakovic-nije-u-formi-obrana-je-zaspala-kod-oba-pogotka---679324.html
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Livakovic top 1 golman na svitu...
<3
Prevariol top 1 odbrambeni, Majer top 1 vezni, Petković top 1 špic…
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Livakovic top 1 golman na svitu...
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Livakovic top 1 golman na svitu...
<3
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Livakovic top 1 golman na svitu...
<3
Guest- Guest
Giorgio wrote:Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Livakovic top 1 golman na svitu...
<3
Guest- Guest
Nije čudo da se Operw odjavio, debilizam na forumu u konstantnom porastu.
Tominjo wrote:Nije čudo da se Operw odjavio, debilizam na forumu u konstantnom porastu.
Obožavam ovo tominjovo plakanje nad neshvaćenosti genijalnosti dinamovih talenata…
Guest- Guest
Tominjo wrote:Nije čudo da se Operw odjavio, tattizam na forumu u konstantnom porastu.
Guest- Guest
Ne plačem, a ni ne očekujem da nogometni analfabeti nešto shvate. Samo me iznenađuje taj višak vremena kako bi se stalno iznova jedne te iste besmislice pisale. Perpetuum mobile debilizma.Princ od Čaira wrote:Tominjo wrote:Nije čudo da se Operw odjavio, debilizam na forumu u konstantnom porastu.
Obožavam ovo tominjovo plakanje nad neshvaćenosti genijalnosti dinamovih talenata…
Kad su se ismijavaju igraci Hajduka i pisale besmislice, onda je na prvoj crti.
Kad se ismijavaju pojedini igraci GNK Lopova, onda kmeci na naj jace...
Perpetuum mobile licemjerja...
Kad se ismijavaju pojedini igraci GNK Lopova, onda kmeci na naj jace...
Perpetuum mobile licemjerja...
Guest- Guest
Giorgio wrote:Sto su opet lautaro i ekipa spasavali messija ?
celu karijeru ga drugi nose, a on kupi kajmak...
Guest- Guest
Nemoj međeda citirati, nemoj molim te k'o boga ... To je najgluplji novinar na kugli zemaljskoj i ne znam zakaj me uopće ne čudi kak ti citiraš baš njegov osvrt ... Daj ti svoje mišljenje tko je trebao biti kraj onog slovaka koji je primio loptu sam k'o duh u naših 16 m ... Samo nemoj napisati da je to trebal biti Gvardiol, jer vidim da već i njega uplićete u krivce za drugi slovački gol ... Ti i medo naravno, jer nikog drugoga nit sam čuo da govori, nit sam pročitao da je netko spomenuo Gvardiola k'o potencijalnog krivca ... Moje skromno mišljenje je da bi desnu stranu našeg 16-erca trebali pokrivati desni stoper i desni bek ... Dakle, Vida i telac iz Bayerna ...Giorgio wrote:Direktni krivci su prevariol koji je takticki 0 bodova, ona voda na aut liniji nije slucajnost,mozak 0 bodova, a drugi je plivakovic sa reakcijom top5 golmana
Zeko-
2015-08-26
vidim sektaši dodali gas i pojačali glupoću na max
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP 2018.