Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Kvalifikacije za SP
fridrih-niche wrote:Poput Livakovica, Petkovica, Modrića i slične, slazen se...End wrote:teško nadmudriti raspale tovare
<3
Niche je uvik ima jeben volej...
Guest- Guest
Nešto ala van Basten...Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Poput Livakovica, Petkovica, Modrića i slične, slazen se...End wrote:teško nadmudriti raspale tovare
<3
:D
Guest- Guest
Bitno je da nema ni Kale, a ni Livakovica...Zeko wrote:Ti si tol'ko tupav da ne možeš shvatiti kako je najveći dobitak za našu reprezentaciju to što je Lovro Kalinić navodno ozlijeđen ... Da nije, Ivušića tu ne bi ni bilo i kaj je najgore Kalinić bi 100% bio na golu protiv slovaka ...fridrih-niche wrote:Ovo je prelose, al stvarno prelose...
Pisu se bodovi, to je jedino šta je dobro...
I fala ti Bože na Ivusicu koji je Tonci Gabrić za Prevarakovica...
;)
Posebno Livakovica...
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:
Bitno je da nema ni Kale, a ni Livakovica...
Posebno Livakovica...
;)
U formi si danas...
Guest- Guest
jebote koje susramlje, u rangu tobola i gzire
fore su vam jadnije od sektaškog udruženja koji sebe nazivaju klubom
End- Posts : 21177
2015-08-25
Forma je prolazna, klasa je vječna...Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:
Posebno Livakovica...
;)
U formi si danas...
:^O
Guest- Guest
Pusi kurac, Mes Ke Un Lopove...End wrote:jebote koje susramlje, u rangu tobola i gzire
:p
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Nešto ala van Basten...Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Poput Livakovica, Petkovica, Modrića i slične, slazen se...End wrote:teško nadmudriti raspale tovare
<3
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Nešto ala van Basten...Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Poput Livakovica, Petkovica, Modrića i slične, slazen se...End wrote:teško nadmudriti raspale tovare
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Nešto ala van Bracala...Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:glup sam ko kurac, slazen se...End wrote:teško nadmudriti raspale tovare
<3
Niche je uvik bija glup ko kurac ko i ja...
End- Posts : 21177
2015-08-25
kbk kaj se sektaši samozadovoljavaju.Princ od Čaira wrote:Kako sektaši puše jedan drugome ispod stola… :bball:
problem je dalić koji je slikovnica za keka.
sitting_bull-
2015-09-28
Je, u silaznoj ... Tikvan nikako da shvati da ima Lovre ne bi bilo Ivušića ni u 23 igrača, a kamoli u 11 ...Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:
Posebno Livakovica...
;)
U formi si danas...
Zeko-
2015-08-26
Tominjo wrote:Kek nije gubio na Poljudu jer je imao jaču ekipu i bolje igrače. Sad je obrnuto. Ako opet nadmudri Dalića onda je ovom najbolje da se sam pokupi.niels wrote:Da, Slovenija, možemo li početi?
Njihov najbolji igrač je na klupi. Sloveniju nisam gledao već neko vrijeme, ali već sad znam nešto jako loše.
Kek će nadmudriti Dalića, a jako dobro poznaje i naše igrače i naš mentalitet. I ne znam da li je izgubio u 5 godina na Poljudu, ako i jest, nije više od 2 puta.
Nekada to nije bio faktor, gubili su puno jači od Rijeke od oslabljenog Hajduka s dicom iz juniorskog pogona. Proradio bi inat, dišpet...pa bi u noć i feštu.
Dobro, to su bila neka druga vremena.
niels-
2021-04-26
Da, Kek će biti problem, a to će se itekako vidjeti na terenu.
niels-
2021-04-26
Kek ne bi bio problem da imas pravog izbornika.niels wrote:Da, Kek će biti problem, a to će se itekako vidjeti na terenu.
Meni je bas zabavno gledati, citati ovo drvlje i kamenje na Dalica, kao da je sam sebe postavio. Jos kad poslije njega dovedu goreg, sto je izvjesno onda ce on biti meta. Nikad oni koji bi stvarno trebali biti...
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Nešto ala van Basten...Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Poput Livakovica, Petkovica, Modrića i slične, slazen se...End wrote:teško nadmudriti raspale tovare
<3
Guest- Guest
End wrote:fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Nešto ala van Bracala...Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:glup sam ko kurac, slazen se...End wrote:teško nadmudriti raspale tovare
<3
Niche je uvik bija glup ko kurac ko i ja...
darth_vader-
2014-04-17
Boze dragi kad zoki dobije izbornicku palicu mozemo sluzbeno reci da je nogomet umro u RH
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016